ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” – ΑΓΡΙΟΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΑΓΚΩΝΕΣ ΣΕ ΒΡΕΦΗ!!! ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

  Κοινοποίηση:
  ασψ13

  Πρώην εθελόντρια της Κιβωτού του Κόσμου καταγγέλλει ότι ήταν μάρτυρας σε περιστατικά κακοποίησης σε παιδιά, ακόμα και σε βρέφη.

  Η παιδαγωγός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αφού ενημέρωσε -όπως ισχυρίζεται- τον πατέρα Αντώνιο για τα περιστατικά λίγο αργότερα απολύθηκε αλλά στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Αστυνομία και κατήγγειλε εγγράφως όσα συνέβαιναν.

  Η γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ και είπε ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στην ΕΛΑΣ, αναφέροντας ότι «στις 15 Απριλίου 2015 βρήκα ένα από τα βρέφη, σε άσχημη κατάσταση. Η υπεύθυνη παιδαγωγός του ορόφου μου ανέφερε ότι το παιδί έκλαιγε όλη νύχτα. Με δική μου πρωτοβουλία πήγαμε στα έκτακτα περιστατικά του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε βγει ο αγκώνας του δεξιού χεριού. Ο γιατρός μου είπε ότι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον τραυματισμό του, δηλαδή το προηγούμενο απόγευμα και ότι ο αγκώνας δεν βγαίνει με πέσιμο όπως δήλωσε η γυναίκα που τον κρατάει το απόγευμα αλλά μόνο με έντονο τράβηγμα του χεριού».
  Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην εθελόντρια καταγγέλλει ότι χτυπούσαν παιδί μέσα στην τουαλέτα

  Επίσης, είπε πως «την Ευγενία την καημένη την είχαν διαλύσει εκεί μέσα. Της έριχναν ξύλο γιατί αντιδρούσε. Είναι δυνατόν να παίρνεις ένα παιδί και να το κοπανάς μέσα στην τουαλέτα στο καπάκι και το καπάκι να γίνεται θρύψαλα; Το είδα εγώ με τα μάτια μου το καπάκι. Με πόση δύναμη χτύπησε αυτό το παιδί για να σπάσει το καπάκι;».

  Όπως υποστηρίζει η ίδια, είχε επικοινωνήσει και με τον πατέρα Αντώνιο ενημερώνοντας τον για την κακοποίηση των παιδιών. «Του είπα εδώ υπάρχουν κακές συμπεριφορές, υπάρχουν παιδαγωγοί που χτυπάνε παιδιά, πρέπει κάτι να κάνετε. Αντί να θεωρήσει εκείνους υπεύθυνους θεώρησε εμένα. Άρχισε να μου φωνάζει εμένα, ότι λέω ψέματα και ότι δεν είμαι καλά και μου έκλεισε το τηλέφωνο».

  Για την ίδια υπόθεση, η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ φιλοξενεί νέες μαρτυρίες που φέρνουν σεισμό:

  exofyllo24-11

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Η παιδαγωγός που έκανε την καταγγελία να τιμωρηθεί ποινικά για κάλυψη τέτοιων συμβάντων διότι έπρεπε να το αναφέρει άμεσα στον Εισαγγελέα.Γιατι δεν το έπραξε;Αυτό έχει την ονομασία συγκάλυψη.

   1. Και η αστυνομία, στην οποία απευθύνθηκε, τί έκανε;;; Τί συγκαλύψεις και πράσσειν άλογα λες;

  2. Ο πάπα ξέρει πολλά αλλά δεν του παίρνεις κουβέντα….. η δικαιολογία του θα είναι πάντα ότι τα παιδιά ήτανε παραβατικα…
   Είναι σίγουρο ότι γίνονται και σε άλλες δομές που βρίσκονται παιδιά αυτές η καταστάσεις…. ίσως και χειρότερες….

  3. Καλά θα κάνει ο παπα-ψυχιατρος, που το τελευταίο διάστημα έχει γίνει τηλεσταρ, να μην βγαίνει και να κάνει τον ο ίμο υποστηρικτή του παπα-Κιβωτου. Θυμίζει Ομερτά. Αν είναι πραγματικά αθώος, κάποια στιγμή θα αποδειχθεί. Θα έπρεπε να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι αυτοί που τον προμοταρισαν είναι και οι ίδιοι που θα τον αποκαθήλωναν αν άπλωνε τα πόδια του έξω από το πάπλωμα που του έδωσαν. Φαίνεται τα άπλωσε πολύ και τον καθάρισαν σαν αυγό.
   Αν έχεις το θάρρος παπα-ψυχιατρε βγες και ανέφερε για την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την αλήθεια και όλο αυτό το μασονοσκυλολόϊ που κινεί τα νήματα, όπως έκανε και με τα εμβόλια.

  4. Φαίνεται να τη στήσανε στο παπά για να τον διώξουνε και να βάλουνε δικά τους άτομα έτσι ώστε να έχουν άκρη και να εκμεταλλευονται τα παιδάκια ο Μητσοτάκης και οι παιδεραστές του κύκλου του

  5. Σιγά μην δεν ήξερε τι συμβαίνει εκεί μέσα ο παπά γόης, σιωπή ιχθύος με τις ευλογίες του

  6. Γιατί όλα αυτά αποκαλύφθηκαν όταν ο συγκεκριμένος παπάς αρνήθηκε να παραδώσει τη κιβωτό του κόσμου στην αρχιεπισκοπή και στον αρχιεπίσκοπο? Και είναι και αρνητής των εμβολίων? Γιατί δεν το ερευνατε αυτό?

  Leave a Response