ΤΗΣ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΥΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ. ΆΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΣΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    arkoumaneas kraksimo

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΤΣΙΚΑΣ

    Εκνευρισμένοι υπάλληλοι καθαριότητας και κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Γαλατσίου, τα έβαλαν με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Π. Αρκουμανέα, καθώς εκλήθησαν περίπου 60 άτομα, όλοι υπάλληλοι του δήμου, να κάνουν το τέστ απο τις ειδικές κινούμενες ομάδες του ΕΟΔΥ, αλλά δεν υπήρχε τάξη στη διαδικασία.

    KRAKSIMO 2
    KRAKSIMO 3
    KRAKSIMO
    KRAKSIMO 1

    Υπήρχε επικίνδυνος συνωστισμός, από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που θέλαν όλοι μαζί ταυτόχρονα να φωτογραφήσουν ή να βιντεοσκοπήσουν τη σκηνή της λήψης του δείγματος από τους υπαλλήλους.
    Οι υπάλληλοι του δήμου, “έκραξαν” άγρια τους δημοσιογράφους : «Εμάς μας φωνάζετε, μας πιπιλάτε τα μυαλά κάθε βράδυ να κρατούμε αποστάσεις κι εσείς πέφτετε σαν τα όρνια όλοι μαζί. Αστυνομία δεν υπάρχει; θα μας κολλήσετε όλους»

    Δείτε το μπάχαλο που φέρει την υπογραφή του Π. Αρκουμανέα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Κ. Κουλη, ΠΡΕΠΕΙ να αποπεμψεις ΑΜΕΣΑ τον κ. προεδρο, ο οποιος δημοσια παραβιαζει την ΠΝΠ,εκτος, αν φοβασαι τον γιαννακη της καθημερικης και του ΣΚΑΙ!..Τολμησε!..Η διαρκης παθογενεια του πολιτικου συστηματος.Οι νομοι ισχυουν για τους αδυνατους και ανωνυμους και δεν ιχυουν για τους επωνυμους!..Ενας εισαγγελεας(Δ.Υ.) δεν μπορει να παρεμβει αυταπαγγελτα?Κ. Τσιορδα, ο κυριος αυτος σε γραφει σε αυτα ,που δεν εχει.Ο σεριφης χαρδαλιας τι εχει να πει?Ας τολμησει καποιος-α δημοσιογραφος(οχι πληρωμενος-η) να κανει ανοικτα μια ρωτηση για το θεμα αυτο στην τροικα!..Κλανουν!..

    2. ρε κομματόσκυλο αρκουμανέα δεν πας να γαμηθείς ρε ρετάλι του μαξίμου σε χ[απια να τα πάρεις τα λεφτά που πέρνεις και βάλτα στον κώλο σου.πουστράκι με την φράτζα.

    3. Ε βεβαια…Οπως παντα…Τα κοπροσκυλα, τα κομματοσκυλα….Τι αλλο…
      Παει στο Δημο ο τεμπελχανας, για τεστ κορωνοιου… στους αλλους τεμπελχαναδες…
      Απο εκει να καταλαβεις γιατι αυτο το κρατος δεν εχει καμμια τυχη… !

    4. Οχι βαλαμε …βαλατε..εγω χρυση αυγη ψηφηζω τα σιχαμενα σκουπιδια που ψηφηζεις οουτε τα ψηφηζα ουτε προκειτε..να σε δω στις επομενες εκλογες….

    5. Ρε μας δουλεύουν τα κοράκια που βάλαμε να μας κυβερνούν.Το αίμα θα μας πιουν.

    Comments are closed.