ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ Η ΓΡΙΑ ΜΕΝΔΩΝΗ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ “ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ”

  Κοινοποίηση:
  rapists

  Η Λίνα Μενδώνη, η υπουργός Πολιτισμού που δεν ήξερε τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά είχε ουκ ολίγες φωτογραφίες μαζί του, βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου αφού υπέγραψε προγραμματική σύμβαση για το ΔΗΠΕΘΕΚ, αποχώρησε πριν την πρεμιέρα του Φεστιβάλ χορού.

  Μάλιστα, νωρίτερα είχε κάνει δηλώσεις τόσο για την σημαντικότητα της διοργάνωσης, όσο και για άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες στη Μεσσηνία. Ωστόσο, τόσο η υπουργός Πολιτισμού, όσο και ο υφυπουργός Νίκος Γιατρομανωλάκης που τη συνόδευε, ενημερώθηκαν -προφανώς- για τη διαμαρτυρία των χορευτών που αφορούσε την υπόθεση Λιγνάδη, όπως αναφέρει και η eleftheriaonline,. Έτσι, έβαλαν την ουρά στα σκέλια και αποχώρησαν πέντε λεπτά πριν την έναρξη της επίσημης πρεμιέρας του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού.

  Η υπουργός Πολιτισμού αποχωρώντας συνομίλησε με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ, Λίντα Καπετανέα, διευκρινίζοντας ότι η αποχώρηση σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με την διοργάνωση.

  Μετά το τέλος της παράστασης, χορευτές από τη σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας άνοιξαν πανό που έγραφε “Rapists must be in jail”, δηλαδή “Οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακή”.

  Σύμφωνα πάντως με το πρόγραμμα της περιοδείας της υπουργου Πολιτισμού σε Μεσσηνία και σε Αργολίδα, η Λίνα Μενδώνη ανεμένετο να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού με το έργο-σταθμό, TRIPTYCH: The missing door, The lost room and The hidden floor των Peeping Tom. Παρά ταύτα, και χωρίς επισήμως να εξηγηθούν οι λόγοι, τα δύο κυβερνητικά στελέχη αποχώρησαν.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Η ΠΛΥΣΤΡΑ και ο Κουνιστρουλης είναι ένα απίθανο ντουέτο.

  2. ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ…ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ

  3. οι φεμινίστριες που ουρλιάζουν είναι οι ίδιες που ντύνουν τραβεστί πόρνες τα ανήλικα αγοράκια στο gay pride και θέλουν σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και μάθημα για εκτρώσεις από το δημοτικό, πρέπει κάπως να τα βάλουν σε μια σειρά στο μυαλό τους…..

  4. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1974.
   ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΔΉΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .

   1. Τον χασοδίκη απ’ τη Σαλόνικα εννοείς; Μη μάς μπερδεύεις…

  5. Ωραίο ζευγάρι ή τριβάδα ή Μενδώνη καί ό Γιατρομανωλάκης πού τινάζει τή ζάχαρη από τόν κουραμπιέ.Κύλησε ό τέντζερης καί βρήκε τό καπάκι.
   Γιάννης Λάκων

  6. έτσι σιγά σιγά όπου πηγαίνει η Τσιμενδώνη αλλά και Κούληδες και σια να σηκώνουν πανώ ή πινακίδα που να γράφει “Οι βιαστές πρέπει να είναι φυλακή όπως και οι κολλητοί τους”.

  Comments are closed.