ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;; ΣΟΚ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ – ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ο διευθυντής ενός σχολείου στο Saint-Laurent-du-Var στο Alpes-Maritimes, αυτοκτόνησε στο σχολείο του, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται αυτό το Σάββατο το (AFP). Ο διευθυντής του σχολείου ήταν στο πόστο του «εδώ και είκοσι χρόνια» και «κοντά στη συνταξιοδότηση», σύμφωνα με τον περιφεριάρχη.

    Ο διευθυντής βρέθηκε νεκρός το πρωί από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Είχε απαγχονιστεί, ανέφερε πηγή κοντά στην υπόθεση. Ο 64χρονος άνδρας αναμενόταν να συνταξιοδοτηθεί σύντομα, δήλωσε ο δήμαρχος Τζόζεφ Σεγκούρα, ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο.

    Ήταν ένας άνθρωπος «παθιασμένος με το σχολείο», διευθυντής αυτού του μικρού ιδρύματος πέντε τάξεων και 120 μαθητών σε μια μάλλον ευνοημένη περιοχή για είκοσι χρόνια, πρόσθεσε ο δήμαρχος.

    O ακαδημαϊκός επιθεωρητής της Nice, ο Michel-Jean Floc’h, ομοίως πήγε στον τόπο του δράματος και δήλωσε πως το θύμα ποτέ στην καριέρα του δεν έκανε χρήση αναρρωτικής άδειας.

    Το σχολείο άνοιξε και πάλι στις 11 Μαίου μετά την καραντίνα με 11 μαθητές. Θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα με 42 μαθητές. 9000 αυτοκτονίες στη Γαλλία ετησίως.

    Αυτή την εποχή ασκήθηκε φοβερή πίεση στους εκπαιδευτικούς τόσο για την μετάβαση στην εξ αποστάσεως όσο και στην τήρηση κανόνων με την επαναφορά στην ημικανονικότητα…..Αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο συν το γεγονός της δραματικής αύξησης ορίων συνταξιοδότησης τα τελευταία χρόνια σίγουρα αποτέλεσαν βρόγχο για τον ευσυνείδητο εκπαιδευτικό αφού του ζητήθηκε συν τοις άλλοις να πάρει κλασικά κι απαρχαιωμένα αντιπαιδαγωγικά μέτρα .. προτάσσοντας την ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και τον ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ…

    πηγή πληροφοριών: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Είπα κι εγώ, αυτοκτόνησε Έλληνας εκπαιδευτικός αριστερορεμπελος συνδικαλας! Με τίποτα

    Comments are closed.