ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΓΕΜΙΣΕ ΦΡΕΓΑΤΕΣ Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Β’ Π.Π

    Κοινοποίηση:
    26-1

    Οι πλέον κρίσιμες ώρες για την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ευρώπη ξεκίνησαν να μετρούν αντίστροφα:

    Με διαταγή του Ρώσου Α/ΓΕΕΘΑ μεταφέρονται επιπλέον αποβατικά πλοία από τον Βόρειο Στόλο και τον Στόλο της Βαλτικής στην Μαύρη Θάλασσα τα οποία θα ενωθούν με τα αποβατικά του Στόλου Κασπίας και Στόλου Μαύρης Θάλασσας.

    Εχουμε δηλαδή σύζευξη των ρωσικών αποβατικών Στόλων με ξεκάθαρο στόχο αποβατική ενέργεια στην Ουκρανία!

    Ξεκίνησε η πιο κρίσιμη περίοδος για την ειρήνη

    Επίσημα σήμερα μπήκαμε στην πιο κρίσιμη περίοδο για την ειρήνη στην Ουκρανία και αυτό γιατί:

    Μέχρι τώρα η Ρωσία δεν είχε μεταφέρει επιθετικά αεροσκάφη πράγμα απαραίτητο για επίθεση διαρκείας στην Ουκρανία. Αυτό σήμερα άλλαξε και η αξιολόγηση των αμερικανικών υπηρεσιών πήγε στα “σκουπίδια”. Η Ρωσία μεταστάθμευσε Su-25SM3 από την Σταυρούπολη στην Κριμαία μαζί με Su-27SM, Su-30SM, Su-24M και Su-34.
    Η Ρωσία μαζί με τον Στόλο Κασπίας που τον “πέρασε” στην Μαύρη Θάλασσα, μετέφερε σήμερα και αποβατικό από τον Βόρειο Στόλο και τον Στόλο της Βαλτικής
    Το ανθρώπινο δυναμικό για την διεξαγωγή ρωσικών επιθετικών επιχειρήσεων υπάρχει ήδη. Άρα και οι 3 προϋποθέσεις ρωσικής επίθεσης πλέον έχουν εκπληρωθεί.
    Η Ρωσία έχει επιβάλει ναυτικό αποκλεισμό στην Ουκρανία

    Ρωσικά αποβατικά σπεύδουν Μαύρη Θάλασσα

    Δύο αποβατικά του ρωσικού Στόλου της Βαλτικής, τα Korolev και Kaliningrad κλάσης Ropucha κατευθύνονται προς την Μαύρη Θάλασσα.

    Πρόκειται για την πρώτη επιχειρησιακή τους ανάπτυξη στην Μαύρη Θάλασσα από το 2017 και 2014 αντίστοιχα.

    Από τον Βόρειο Στόλο η Μόσχα μεταφέρει τα αποβατικά Kondopoga και Aleksandr Otrakovskiy.

    Πρόκειται για την πρώτη επιχειρησιακή τους ανάπτυξη από το 2012 και 2018 αντίστοιχα.

    Ακόμη οκτώ αποβατικά και 3 κορβέτες και πλοία υποστήριξης μετέφερε από τον Στόλο της Κασπίας στην Θάλασσα του Αζόφ.

    Συνολικά η Μόσχα πρέπει να διαθέτει αυτή τη στιγμή γύρω στα 15 αποβατικά πλοία στην Μαύρη Θάλασσα.

    ΗΠΑ: Να πετούν με προσοχή αεροσκάφη πάνω από ουκρανικές περιοχές

    Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) ανακοίνωσε πως “συστήνει στα αμερικανικά αεροσκάφη να πετούν με προσοχή αεροσκάφη πάνω από τις περιοχές του Κιέβου, Δνείπερου, Συμφερόπολης και πάνω από τις περιοχές που συνορεύουν με την Ρωσία.

    Η ανακοίνωση αναφέρει πως “η σύσταση έρχεται λόγω ρίσκων για την ασφάλεια των πτήσεων που σχετίζεται με την περιφερειακή κλιμάκωση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας”.

    Επί της ουσίας η FAA συστήνει να μην πετούν καθόλου αεροσκάφη στις συγκεκριμένες περιοχές!

    50 ρωσικά αεροσκάφη σε στρατιωτικές ασκήσεις κινητοποιεί η Μόσχα

    Παράλληλα, πάνω από 50 ρωσικά αεροσκάφη κινητοποιεί η Μόσχα για στρατιωτικές ασκήσεις πάνω από την Μαύρη Θάλασσα σύμφωνα με ανακοίνωση της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας.

    Στις ασκήσεις θα εμπλακεί η Ναυτική Αεροπορία, η Αεροπορία της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας μαζί με τα συστήματα άμυνας.  50 ρωσικά μαχητικά και βομβαρδιστικά θα βρίσκονται στον αέρα και συγκεκριμένα Su-27SM, Su-30SM, Su-24M, Su-34 bombers, Su-25SM3.

    Τα μαχητικά θα προχωρήσουν σε εικονικούς βομβαρδισμούς εναντίον στόχων επιφανείας.

    Αξίζει να σημειωθεί πως μια μοίρα επιθετικών αεροσκαφών Su-25SM3 μεταστάθμευσαν στο εκπαιδευτικό κέντρο Ashuluk της περιοχής Astrakhan.

    Νωρίτερα, ανακοινώθηκε και η μεταστάθμευση δυνάμεων και συγκεκριμένα του 58ου Σχηματισμού από τον Βόρειο Καύκασο στην Κριμαία.

    Να φύγει ο πρέσβης

    Την απέλαση του Ρώσου επιτετραμμένου στο Κίεβο ζήτησε η Ουκρανία με την κυβέρνηση της χώρας (που νομίζει ότι θα βρει νατοϊκά στρατεύματα στο πλάι της) να τραβά το σκοινί έναντι της Μόσχα κάτι που μπορεί να έχει απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν έχουμε κάποια σχετική επίσημη ενημέρωση απαντά η Μόσχα.

    Η συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω ο ρωσικός παράγοντας σε προκλήσεις στην “αυλή” του αλλά το Κίεβο φαίνεται περισσότερο πιστό στην Δύση παρά στους πολίτες του που θα αναγκαστούν να ζήσουν την ρωσική οργή αν “διαβούν τον Ρουβίκωνα”.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας το Σάββατο έδωσε στον ανώτερο Ρώσο διπλωμάτη στην πρεσβεία στο Κίεβο 72 ώρες από τη Δευτέρα για να φύγει από τη χώρα, σε απάντηση για την απέλαση ενός Ουκρανού προξένου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Πότε θα αρθεί ολοκληρωτικά το ΕΜΠΑΡΓΚΟ όπλων στην μαρτυρική ΚΥΠΡΟ ;;;
      Στην Τουρκία στον εισβολέα , άρθηκε το 1978 !!!!

    2. Εχει τασεις αυτοκτονιας το Κιεβο, ουτε τουφεκια δε θα προλαβει να ριξει

    Comments are closed.