ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ… ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΤΡΙΨΗΦΙΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ – ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ, ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 13033

  Κοινοποίηση:
  eleftherios-venizelos-airpoprt

  Όταν γράφαμε ότι η Κυβέρνηση ψάχνει αφορμή για να μας ξανακλειδώσει μέσα και την οικονομία να σταματήσει για να ζητηθεί αργότερα δανεισμός, ορισμένοι μας έλεγαν συνωμοσιολόγους. Η είδηση λοιπόν έσκασε πριν λίγο όταν έγινε γνωστό ότι σήμερα ανακοινώθηκαν 110 κρούσματα κορονοϊού.

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Οpen, εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η επαναφορά των SMS στο 13033, δηλαδή περιορισμός στην κυκλοφορία, ενώ σε δεύτερο χρόνο εξετάζονται και τοπικού χαρακτήρα lockdown όπως έγινε στον Έχινο της Ξάνθης.

  Έρχεται “ψυχρός” ο χειμώνας. Μάλλον ο Κούλης και όλο το παρεάκι δεν καταλαβαίνουν (ή δεν θέλουν να καταλάβουν) ότι άλλο lockdown δεν αντέχει η χώρα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  41 Σχόλια

  1. Όπως ξεκάθαρα φαίνεται μας μάντρωσαν χωρίς λόγο. Ο ιός δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα πλην απειροελάχιστων κρουσμάτων. Με λίγο τουρισμό και είχαμε κρούσματα.
   Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν είχαν παίξει κανένα ρόλο. Απλά το χειμώνα η χώρα είναι απομωνομένη για αυτό και δεν εξαπλώθηκε ο ιός. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν είχαμε τους επισκέπτες που έχει το η Ιταλία, το Λονδίνο, οι Βρυξέλλες και η Νέα Υόρκη το χειμώνα…
   Τέστ δεν γίνονται και το άθλιο σύστημα υγείας θα κατέρρεε απο την πρώτη ημέρα. Έτσι μάντρωσαν τον κόσμο στα τυφλά και καταστραφήκαμε οικονομικά.

  2. Επομενο ήταν όταν υποχρεωθηκαν να κάνουν tests στούς εισερχόμενους στην χωρα. Μέχρι τώρα No Tests… No Infection cases !

  3. Η καθημερινή πλύση εγκεφάλου / τρομοκράτηση του πληθυσμού και τρομολαγνεία έχει πλέον ξεπεράσει τα επίπεδα της Βόρειας Κορέας.

  4. ΟΙ μάσκες Κάνουν πολύ κακό. Αποδεδειγμένα .
   Αναπνέει ο άνθρωπος και ποσότητες από την εκπνοή του.
   Φαντάσου σε αυτούς, που τους επιβάλουν να τις φορούν πολλές ώρες , που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και μέσα στον καύσωνα !!!!!!
   Γιατί οι γιατροί δεν το θέτουν θέμα ?? Κατά τα άλλα ,το άλλοθι τους είναι οι ευπαθείς ομάδες!!!!!!

  5. Ακούστε τι λέει η επιστήμη και αφήστε τις συνωμοσίες και τις ιστορίες για αγρίους. Μα δεν βλέπετε ότι ο ιός είναι σε όλο τον κόσμο ?? Από Αμερική ως Κίνα και από πολιτισμένες χώρες της ευρώπης μέχρι και θεοκρατικές χώρες ( Ιράν) . Παντού συνωμοσίες ?

   1. Ο ιός είναι παντού. Αλλά τον χρησιμοποιούν όπως γουστάρουν και επιβάλλουν τα μέτρα που θέλουν στις ομάδες που θέλουν. Οι λαθρομετανάστες όταν εμείς είμαστε μαντρωμένοι αλώνιζαν έξω. Ούτε SMS ούτε χαρτιά. Και τους προωθούσαν στην ενδοχώρα. Τεράστια τα εγκλήματα. Τεράστια η οικονομική καταστροφή.

  6. Δεν πιστεύω τον κοροδοιό λέμε ντε ούτε ο Χαρδαλιάς και οι άλλοι πάνε ρωτήστε τους
   Επίσης τι καραγκιοζιλίκια ει αί όλα αυτά ρε Τσερνομπίλ έγινε στην Αθήνα μέσα η έπεσε καμία πυρηνική βόμβα εκατοντάδων ΤΝΤ
   Και στην τελική εγώ θέλω να πεθάνω εσείς τι ζόρι τραβάτε βάλτε όποιοι θέλετε μασκούλα και πέθανετε από τα ίδια σας τα χνώτα και να απορείτε θέλω μετά από καιρό γιατί πεθάνατε από τα ίδια σας τα χνώτα

  7. Ο “σοφός” Ελληνικός λαός εκλέγει σε ποστοστό >85%, σκάρτους πολιτικούς. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

   1. 100%!!!
    Οι στημένες βοϊδοεκλογές των διεθνών τοκογλύφων πάντοτε βγάζουν ΣΚ @Τ@
    Τις έχουν κατασκευάσει ώστε να εξυπηρετούν αυτούς και να Καταστρέφουν εμας τιυς μοσχαροραγιάδες.
    ΒΑΖΟΥΜΕ τις στημένες κάλπες στον ΠΑΤΟ των άθλιων τσομπαναραίων που γυρεύουν να τρουπώσουν στο κΥνο-βολευτήριο για να βολέψουν τα τομάρια τους και των συμμοριών τους.

    « Κόμμα εἶναι ὁμὰς ἀνθρώπων εἰδότων ν᾿ ἀναγιγνώσκωσι καὶ νὰ ὀρθογραφῶσιν, ἐχόντων χεῖρας καὶ πόδας ὑγιεῖς ἀλλὰ μισούντων πᾶσαν ἐργασίαν, οἵτινες ἑνούμενοι ὑπὸ ἕνα ἀρχηγὸν οἱονδήποτε ζητοῦσι ν᾿ ἀναβιβάσωσιν αὐτὸν διὰ παντὸς μέσου εἰς τὴν ἕδραν τοῦ πρωθυπουργοῦ ἵνα παράσχῃ αὐτοῖς τὰ μέσα νὰ ζῶσιν χωρὶς νὰ σκάπτωσιν. »

    Ἐμμανουὴλ Ῥοΐδης (1836-1904)

  8. Θα το βάλουν στον κ@ Λο τους το δεύτερο lockdown……. . οι κυβερνώντες…..προφητεία μου ειναι

  9. Είχα πει πως δε θα γράψω ξανά. Όμως οι καταστάσεις είναι πολύ μυστήριες. Αρχικά να πω, Στέφανε σιδερένιος. Οι πόρνες της χούντας έδωσαν ρεσιτάλ με την ευτυχώς απόπειρα δολοφονίας σου. Επί του θέματος. Κρούσμα σημαίνει κάποιος που έχει αντισώματα και σε τυχαίο έλεγχο βρέθηκε κατά 33% περίπου (αυτή είναι η αξιοπιστία των τεστ) θετικός. Όχι ασθενής, όχι με συμπτώματα, όχι να χρήζει νοσηλείας, όχι να είναι για εντατική. Λοιπόν αυτή τη στιγμή έχουμε ως Ελλάδα 7 άτομα στην εντατική, υποτίθεται από κοροδοϊό. Μας έκλεισαν στις φυλακές-σπίτια μας για να ετοιμάσουν τον σύστημα υγείας, υποτίθεται για το επόμενο κύμα…… Αντί αυτού έκαναν κυτ σε όλη τη χώρα, μοίρασαν κρατικό χρήμα με απευθείας αναθέσεις για κάθε παπαριά που φαντάστηκε το σόι και ακόμα μας πουλάνε παραμύθια περί κοροδοϊού για να διαιωνίζεται η μάσα. Το 1967 η κατάσταση στην πολιτική σκηνή ήταν πολύ καλύτερη από τη σημερινή και παρά ταύτα είχαμε την επανάσταση με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο. Σήμερα οι λοβοτομημένοι στρατιωτικοί, το ανύπαρκτο δικαστικό σύστημα και ο ραγιάς, κάθεται και περιμένουν μάλλον τους εξωγήινους να τους σώσουν από το σόι και τους αυλικούς τους. Αυτό όπως καταλαβαίνει και ο κάθε πικραμένος, είναι ουτοπικό. Η σημερινή κατάσταση αλλάζει μόνο με ένα τρόπο και δεν είναι η δημοκρατία. Ευχαριστώ εάν δημοσιευθεί και επιστρέφω στον πάγκο μου. Υστ. Έλληνα ξύπνα και πολέμησε.

   1. Είδαμε πόσο εκτίμησαν τον Παπαδόπουλο. Τον υποβίβασαν σε στρατιώτη, τον συκοφάντησαν με τόνους λάσπης, και πέθανε στη φυλακή…. Ποιος θα κάνει τον ήρωα μετά από αυτό???

  10. πραγματι εχει εξαπλωθει η κορονομαλακια στον ελληνα . οτι τους λεει το κουλι και το σκαι τα πιστευει . απο σεπτεμβρη θα δειτε κλαμα ελληναρες . τοτε θα καταλαβετε τι σανο σας πουλαγαν για την κορονομουφα . καλον υπνο ζωα.

  11. Στα πόσα τεστ ρε;;;; Τι πάει να πει 110 κρούσματα όταν δεν ξέρουμε τον αριθμό των διεξαχθέντων τεστ; 110 κρούσματα σε 5000 τεστ είναι το ίδιο με 55 κρούσματα σε 2500 τεστ. Και επίσης όταν λέτε κρούσματα θα πει άρρωστοι ή απλά τους βρήκατε θετικούς με το ψευτομηχάνημα που δεν είναι αξιόπιστο; Το παραμύθι καλά κρατάει και οι κοιμισμένοι τα πιστεύουν δυστηχώς.

  12. το παραμυθι τους καλα κραταει καλα τυχαιο ειναι πριν το δεκαπενταυγουστο να πασαρουν δηθεν κρουσματα το ιδιο εκαναν και πριν το πασχα μας δουλευουν κανονικα αληθεια η μασκα που φοραγε ο πρωθυπουργος ειναι απο αυτες που φτιαχνει ο κολλητος του?

   1. Δεν ειναι μονο οτι πλησιαζει ο 15αυγουστος αλλα οτι την παρασκευη κορυφωθηκε και το ραμαζανι των μουσουλμανων. Αρα ωρα για νεο λοκ νταουν.

  13. Αυτοί μπορούν να μας πουν και τετραψήφιο και 10ψήφιο αν θέλουν… Ότι θέλουν μπορούν να μας πουν….

  14. Τα καθεστωτικα ΜΜΕ εχουν οργιασει με την κορονο-τρομολαγνεια τις τελευταιες μερες οποτε φαινοταν που παει το πραγμα. Μεχρι τις αμερικανικες εκλογες θα συνεχιστει η κορονο-τρομολαγνεια δεν υπαρχει αμφιβολια. Μετα θα βρεθει και το εβολιο θα βγαλουν μερικα τρις και οι φαρμακοβιομηχανιες, θα ταισουν με τη σειρα τους οσους πολιτικους, δημοσιογραφους ΜΜΕ , γιατρους κτλ συνεβαλαν στην κορονο-τρομολαγνεια και ως δια μαγειας η κινεζο-γρυπη θα εξαφανιστει, σα να μην υπηρξε ποτε. Ως την επομενη φυσικα “πανδημια” Επισης απο τη μεγαλη μπιζνα φυσικα δεν θα μπορουσαν να μη κονομησουν και οι παγκοσμιοι τοκογλυφοι που θας μας δανεισουν ενα ποτηρι νερο για να μας παρουν πισω μια κανατα αιμα. Περαστικα μας.

  15. 110 κρούσματα στα 15 εκατομμύρια Ελλήνων, λαθρομεταναστών και τουριστών. Ας σοβαρευτούν επιτέλους και ας κοιτάξουν να κάνουν τεστ και να φτιάξουν εντατικές γιατίδ εν ξέρουν τι τους γίνεται.

   1. 110 θετικα κρουσματα στα 500,1000,1500 τεστ που γινανε χτες.Οχι στα 15 εκατομμυρια.Αν μπορουσαν ταυτοχρονα να γινουν 15εκ τεστς κανε την αναγωγη να δεις ποσα κρουσματα θα βγαινανε.

    1. 1.-Κλαμπανάρας …Εσύ πως γνωρίζεις πόσα “τεστ” γίνανε εχθές;;
     2.- “Κρούσματα” σύμφωνα με τους επαγγελματίες τρομοκράτες του κοροϊδοϊού δεν είναι μόνον απο τα μαϊμουδο-“τεστ” αλλά εάν εσύ μίλησες με τον Μπάμπη και ο Μπάμπης μίλησε με τον Θάνο και ο ο Θάνος υποψιαζόμαστε ότι έχει… κοροϊδοϊό …Τότε ΕΣΥ θεωρείσαι “ΚΡΟΥΣΜΑ” !!!!! απο τους απατεώνες του Μπιλ Γκέητς..(μπές εοδδυ.γρ να το διαπιστώσεις μόνος σου)
     3.- Το ψευτο-“τεστ” ΔΕΝ διαγιγνώσκει “ιούς”..ΚΑΝΕΝΑΝ “ιό”…γι’ αυτ’ο ακους μια “αρνητικό” και μετά “θετικό”…δλδ. ότι νάναι ..αρκεί τα τσοντοκάναλα να τρομοκρατούν τους αφελείς ραγιάδες…

     Άειντε ΞΥΠΝΗΣΤΕ γιατί η συμμορία 300+1 μας έχει κηρύξει ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ..

     Πετάξτε τα βλακόκουτα στα σκουπίδια..

   2. Τεστ και εμβόλιο για τους ΚΟΛ@ΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

    ΌΛΑ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ ΤΈΤΟΙΟΥ ΤΎΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΌΜΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΤΡΙΦΤΗΔΩΝ.

    GAVI – MERC – NOVARTIS
    ΚΑΙ ΣΊΑ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΠΆΡΤΥ.

    ΤΕΛΙΚΆ ΜΉΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 😷ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΆΝΕ 🤑ΜΕ ΤΗ 🤐NOVARTIS?????????

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ ❤️

  16. Είπαμε όσο πλησιάζει η εορτή της Παναγίας μας θα φτάσουν τα κρούσματα πάνω από 300 κ καλά.. για να χτυπήσουν την μεγάλη αυτή ημέρα της Ορθοδοξίας θα πάμε σε απαγορεύσει μετακινήσεων κλπ.. Δυστυχώς όσο κοιμόμαστε άλλο τόσο θα μας πατάνε..

   1. Ποιος ασχολειτε ρε βοδια με εσας και την ορθοδοξια σας την ωρα που γινεται χαμος σε ολον τον κοσμο ; αντε βλημα εδαφους εδαφους ,είναι δυνατον ρε βλακα με πατεντα να μην σε καιει αν αυριο δεν θα εχεις δουλεια χρηματα υγεια και καθεσε και γραφεις σαχλαμάρες; μηπως εισαι κανενα λαδέμπορας στην αγορα της Τηνου και τα γραφεις αυτά ρε σιχαμενε;;;;

  17. Να επεκταθεί άμεσα η τηλεργασία για όσους μπορούν ώστε να προστατευτούν (μεταφορά με ΜΜΜ κ.λ.π.) κι αυτοί που δεν μπορούν.

  18. Με τις μάσκες αναγκάζονται όλοι να πιάνουν το πρόσωπο τους είτε για να τη βάλουν-βγάλουν είτε για να τη διορθώσουν. Η Νο1 αιτία εξάπλωσης της νόσου είναι το να ακουμπάς το πρόσωπο με τα χέρια.

  Leave a Response