ΤΑ ΙΔΙΟΧΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΣΠΙΤΙ ΣΦΑΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΕΦΕΡΑΝ ΤΡΑΥΜΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ. ΣΚΗΝΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ Ή ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

  Κοινοποίηση:
  neo-irakleio-7-12-2021 (1)

  Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που σημειώθηκε την Τρίτη (7/12) στο Νέο Ηράκλειο, όπου δύο αδέρφια, ηλικίας 29 και 34 ετών, έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

  Οι εξελίξεις σοκάρουν, καθώς δίπλα στα άψυχα πτώματα των δύο παιδιών βρέθηκαν σημειώματα, μέσα από τα οποία τα αδέρφια εξηγούν γιατί προχώρησαν σε αυτή την πράξη.
  Κλειδί τα σημειώματα
  Ο γραφικός χαρακτήρας και των δύο σημειωμάτων μοιάζει και μένει να διαλευκανθεί αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία και των δύο. Στα δύο διαφορετικά σημειώματα, στα οποία υπογράφουν με τα αρχικά τους τα δύο αδέρφια εξηγούν ότι είναι δική τους επιλογή η αυτοκτονία και δεν εμπλέκεται άλλο πρόσωπο στην απόφαση αυτή.

  «Εγώ ο Β.Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου», αναφέρει το σημείωμα του 34χρονου.

  Σημειώνεται, από τα στοιχεία που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας η 29χρονη αδερφή σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

  Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στο σαλόνι του σπιτιού και ανάμεσά τους ήταν η καραμπίνα, στο Νέο Ηράκλειο. Την καραμπίνα την κατείχε νόμιμα ο 34χρονος στο σπίτι.

  Το καλοκαίρι είχαν χάσει τη μητέρα τους, τη Μαρία, και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της.

  Τους βρήκε ο αδερφός τους
  Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Τρίτης (7/12) όταν ο αδερφός των θυμάτων, που ζει επίσης στην ίδια πολυκατοικία, μπήκε στο δώμα του 4ου ορόφου και είδε τον 34χρονο και την 29χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο αδέρφια.

  Την έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Δηλαδή ή ο αδερφός σκηνοθέτησε την δολοφονία και την αυτοκτονία των δύο αδερφών του ή η αδερφή δολοφόνησε τον αδερφό της και μετά αυτοκτόνησε. Εξαρτάται αν υπάρχει περιουσία. Ό άλλος αδερφός, που μένει στην ίδια πολυκατοικία, έχει οικογένεια; Τα δύο αδέρφια έμεναν με τη μητέρα που πέθανε; Όταν δεν έχεις δική σου οικογένεια είναι πολύ πιο δύσκολο να ξεπεράσεις την απώλεια του γονιού!

  2. Ο/Η Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ (ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ)... ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ λέει:

   Δηλαδή, οι άνθρωποι αυτοί ήταν εργαζόμενοι, είχαν χρήματα…… και οικονομικά άνεση………. και ξαφνικά……. εκεί που καλοπερνούσαν, ξύπνησαν ένα πρωί και αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν, αντί να πάνε στη δουλειά τους……. Μήπως, είχαν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο;;;;;;; Κρίμα………….

  3. Όποιος αυτοκτονεί βρίζει το Άγιο Πνεύμα και ειναι ασυγχωρητος από τον Θεό και δεν μας επιτρέπεται να ευχηθούμε να έχει καλή ανάπαυση η ψυχή του.

   1. Δηλαδή…ψυχούλα με ψυχολογικά προβλήματα αυτοκτονεί και μπροστά στον Ουράνιο Θρόνο, η Οντότητα της Αγάπης και του Απείρου της λέει “Σε στέλνω στα Τάρταρα!”.

    Δεν απορεί κανείς που η Εκκλησία έχει μετατραπεί σε κοινωνία γερόντων…

  Comments are closed.