ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ; ΔΩΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΤΙΚΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΆΙΝ; ΠΡΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ Η Ε.Ε ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ

  Κοινοποίηση:
  britain5-600x402

  Σε «συνεχή επικοινωνία» με βρετανούς αξιωματούχους αναφορικά με την εμφάνιση ενός νέου στελέχους του κοροναϊού βρίσκεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

  Το  στέλεχος αυτό, μολονότι εξαπλώνεται ταχύτερα σε σχέση με την αρχική μορφή του ιού, δε θεωρείται περισσότερο θανατηφόρο.

  Όπως δήλωσε στο BBC ο ΠΟΥ, η υπό εξέταση μετάλλαξη έχει εντοπιστεί, πέραν της Βρετανίας, στις Κάτω Χώρες, τη Δανία και την Αυστραλία.

  Δεν υπάρχουν ενδείξεις, ωστόσο, ότι το νέο στέλεχος αντιδρά διαφορετικά στα εμβόλια.

  Στο Ηνωμένο Βασίλειο, μεγάλο μέρος της νοτιοανατολικής Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, βρίσκονται πλέον σε καθεστώς αυστηρότερων περιορισμών, σε μια προσπάθεια περιορισμού της ταχείας εξάπλωσης του ιού.

  «Το νέο στέλεχος του κοροναϊού ήταν εκτός ελέγχου»
  Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ δήλωσε σήμερα πως το νέο στέλεχος του κοροναϊού ήταν «εκτός ελέγχου», προκειμένου να δικαιολογήσει την επιβολή της καραντίνας στο Λονδίνο και σε ένα τμήμα της Αγγλίας, η οποία θα μπορούσε, σύμφωνα με τον ίδιο, να διαρκέσει εωσότου τα εμβόλια καταστούν ευρύτερα διαθέσιμα.

  «Δυστυχώς, το νέο στέλεχος ήταν εκτός ελέγχου. Έπρεπε να ανακτήσουμε τον έλεγχο και ο μοναδικός τρόπος να το κάνουμε ήταν να περιορίσουμε τις κοινωνικές επαφές», δήλωσε ο Χάνκοκ στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.

  «Έχουμε να διασχίζουμε μακρύ δρόμο μέχρι να το διευθετήσουμε αυτό», επισήμανε ο ίδιος.

  Μπροστά στη θύελλα επικρίσεων, επειδή επέβαλε αυστηρότερο λοκντάουν σε περισσότερους από 16 εκατομμύρια ανθρώπους λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, ο Χάνκοκ σημείωσε πως η χθεσινή απόφαση ελήφθη πολύ σύντομα, καθώς τα στοιχεία που είχε η κυβέρνηση έδειχναν πως το νέο στέλεχος ευθύνεται για την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων Covid-19.

  Τ0 1/3 των πολιτών θα παραμείνουν στα σπίτια τους
  Βάσει των νέων μέτρων, απαιτείται από περίπου το ένα τρίτο του πληθυσμού της Αγγλίας να παραμείνει στα σπίτια του με εξαίρεση σημαντικούς λόγους, όπως η εργασία.

  Τα μη αναγκαία καταστήματα έκλεισαν και όλες οι μετακινήσεις εκτός των ζωνών που ορίστηκαν και τέθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού, είτε εντός της Βρετανίας είτε στο εξωτερικό, απαγορεύτηκαν.

  «Είναι μια τεράστια πρόκληση εωσότου χορηγήσουμε ευρύτερα το εμβόλιο για να προστατεύσουμε τους πολίτες. Με αυτήν την πρόκληση θα βρεθούμε αντιμέτωποι τους δύο επόμενους μήνες», υπογράμμισε ο Ματ Χάνκοκ.

  Η Βρετανία ενημέρωσε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για την ταχύτερη μεταδοτικότητα του νέου στελέχους, «έως και 70%», σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

  «Πυρά» κατά Τζόνσον
  Από την πλευρά του, ο Κιρ Στάρμερ, ο ηγέτης των αντιπολιτευόμενων Εργατικών, δήλωσε ότι αν και στηρίζει τα νέα μέτρα:

  «Ο κώδωνας του κινδύνου αντηχούσε για εβδομάδες, όμως ο πρωθυπουργός (Μπόρις Τζόνσον) επέλεξε να τον αγνοεί… Είπε στη χώρα να προχωρήσει και να γιορτάσει έστω και περιορισμένα τα Χριστούγεννα… κι όμως τρεις ημέρες αργότερα λέει σε εκατομμύρια οικογένειες να εγκαταλείψουν αυτά τα σχέδια».

  Υπουργοί λένε ότι το νέο στέλεχος, που έχει καταγραφεί στη Δανία, την Ολλανδία και την Αυστραλία, είναι έως και 70% πιο μεταδοτικό από το αρχικό, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία ότι είναι περισσότερο θανατηφόρο ή προκαλεί σοβαρότερη νόσο.

  Λίγο αφότου ο Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε στους Βρετανούς πολίτες τις αλλαγές, ορισμένοι στο Λονδίνο έσπευσαν στους σιδηροδρομικούς σταθμούς της πρωτεύουσας επιχειρώντας να ταξιδέψουν για να δουν τους συγγενείς τους ενόψει των Χριστουγέννων και καταγράφηκαν σκηνές συνωστισμού, κάτι που ο Χάνκον χαρακτήρισε «απόλυτα ανεύθυνο».

  Είπε επίσης ότι η κυβέρνηση αναγνωρίζει πως ο οικονομικός αντίκτυπος των νέων μέτρων θα είναι «σοβαρός». Ωστόσο, μιλώντας στο BBC, ο Βρετανός υπουργός Υγείας επισήμανε ότι ένα νέο πανεθνικό λοκντάουν δεν είναι «απαραίτητα» αναπόφευκτο για να αναχαιτιστεί η αύξηση των μολύνσεων.

  «Ένας από τους λόγους που επιβάλαμε τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στο επίπεδο 4… είναι να επιχειρήσουμε να σταματήσουμε τη διασπορά της νέας μετάλλαξης», απάντησε στο «Andrew Marr Show».

  Αναστολή πτήσεων από τη Βρετανία στις Κάτω Χώρες και πιθανώς στη Γερμανία
  Την Κυριακή η Ολλανδία και το Βέλγιο αποφάσισαν την απαγόρευση των πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι την 1η Ιανουαρίου εξαιτίας του νέου στελέχους του κοροναϊού.

  Η απόφαση αυτή ελήφθη αφότου σε ορισμένα τεστ που διεξήχθησαν στις Κάτω Χώρες, νωρίτερα το Δεκέμβριο, εντοπίστηκε το ίδιο στέλεχος που έχει εμφανιστεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Αναμένοντας «περισσότερα στοιχεία» σχετικά με την κατάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ολλανδική κυβέρνηση δήλωσε ότι «η περαιτέρω εξάπλωση του εν λόγω στελέχους στις Κάτω Χώρες θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο».

  Εξάλλου, η Γερμανία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αναστολής των πτήσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Νότια Αφρική μετά την ανακάλυψη μιας μετάλλαξης της Covid-19 σε αυτές τις χώρες, ανέφερε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο κυβερνητική πηγή.

  «Οι περιορισμοί στην εναέρια κυκλοφορία από τη Βρετανία και τη Νότια Αφρική αποτελούν ένα σοβαρό ενδεχόμενο», το οποίο εξετάζει αυτήν τη στιγμή το Βερολίνο, ανέφερε η πηγή, προσκείμενη στο γερμανικό υπουργείο Υγείας.

  Αναστολή και σιδηροδρομικών δρομολογίων από τη Βρετανία στο Βέλγιο
  Εκτός των ανωτέρω, τα δρομολόγια των τρένων από τη Βρετανία θα αναστείλει το Βέλγιο από τα μεσάνυχτα της Κυριακής (1:00 ώρα Ελλάδας), δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας κυβερνητικός αξιωματούχος της χώρας.

  Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλεξάντερ ντε Κρο, διευκρίνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο VRT ότι η διάρκεια της αναστολής θα είναι τουλάχιστον 24 ωρών.

  Την ίδια στιγμή, και η Γαλλία εξετάζει το ενδεχόμενο να αναστείλει τις πτήσεις και τα δρομολόγια των τρένων από τη Βρετανία, αφότου ανιχνεύτηκε εκεί ένα νέο στέλεχος του κορονοϊού, μεταδίδει σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο BFM.

  Η επίσημη απόφαση των γαλλικών αρχών αναμένεται αργότερα σήμερα, ανέφερε το BFM χωρίς να επικαλεστεί τις πηγές του.

  Αξιωματούχοι στο υπουργείο Μεταφορών δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμοι για κάποιο σχόλιο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  27 Σχόλια

  1. Sir Menelaos Nicolas Pangalos is a British neuroscientist of Greek descent. Pangalos is Executive Vice President, BioPharmaceuticals R&D at AstraZeneca. Αμα δεν κανει ο αλφρεδος μπουλας κι’αλλος ελληνας σε κορυφαια θεση……………..AstraZeneca. αλλαξτε στην αστρα ζενεκα και εκει καλη εξυπηρετηση. Α ρε ελληνικοτητα……………… σας εχουν παρει τους καλυτερους :-))))

  2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝ
   .
   Ο επίσημος ιστότοπος της Pfizer λέει ότι το εμβόλιο τους μπορεί και να σε ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!
   .
   https://www.cvdvaccine-us.com/safety
   —————————————————————————-
   http://greeknewsondemand.com/2020/12/19/%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-pfizer-%ce%bb%ce%ad%ce%b5%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b5/
   .
   ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ……

   .

  3. αιντααααααα. επειδη δεν επιασε το παραμυθι και ο σανος σε παρα πολλους ελληνες και ξενους για τον κουραδοιο νο1 ξεκινησαν καινουριο παραμυθι με τον κουραδοιο νο2 για να στησουν παλι το κολπακι της νεας ψευτοπανδημιας. καλα εμεις οι ελληνες ειμαστε τοσο προβατα και μοσχαρια που θα το χαψουμε και αυτο και θα τρεχουν πολλοι να τσιπαριστουν – δηλητηριαστουν.. ε συγνωμη εμβολιαστουν ηθελα να πω.

  4. Η εκδίκηση για το BREXIT θα είναι όπως γνωρίζουν μόνο οι Γερμανοί, πολύ σκληρή, άλλωστε ακόμα θυμούνται τον βομβαρδισμό της Δρέσδης με εμπρηστικές βόμβες. Ο Δ’ παγκόσμιος πόλεμος μόλις άρχισε.

  5. Μην ανησυχείτε βρε χαζά. Τα εμβόλια έχουν τσιπάκι μέσα και με το 5G αυτομάτως κάνουν upgrade στα συστατικά τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε νέο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού. μπουαχαχαχα

  6. Τα λεφτα που δόθηκαν για εμβολια και στο τελος δεν θα τα κανει και κανεις θα μπορουσαν να γινουν καινουργια αστικα λεωφορεία ή καινούργια νοσοκομεια ή πολλα πραγματα,το θεμα ειναι οτι δινουν τα λεφτα μας για κατι που θα πεταχτεί και δεν τα δινουν για την κοινωνία μας,δεν τους νοιαζει ρε φιλε, Σακουλες εχουν σπίτι με 50ρικα καιγω κοιταω το 5ευρω να μην το χαλασω,ας δωσουμε ενα τελος εμεις που δεν ειμαστε βολεμενοι και ειμαστε πολλοί γι’αυτό μην ξεχάσετε στις εκλογες ειναι η σειρα μας…..

   1. Και τι να τα κάνεις τα ε
    Λεωφορεία πατριώτη, αφού θα έχεις πεθάνει από τον ιό?

  7. Γιατι ρε παλιανθρωποι, δεν εισαγεται τα φαρμακα με τα αντισωματα…να σωθει ο κοσμακης…?
   Αυτα, ηταν ετοιμα και δοκιμασμενα απο τις αρχες Νοεμβριου…
   Εκει στη Δικαιοσυνη…και στον ΕΟΦ…που Κοπτεστε…για το Δημοσιο συμφερον…που ειστε ρε…?
   Γιατι ρε αφηνετε τον κοσμο ανυπερασπιστο…?
   Οσοι εχετε υποστει βλαβες ή εχετε χασει ανθρωπους….ξεσκιστε τους στις μηνυσεις και στις αγωγες…
   Μην χαριστειτε σε κανενα…

   1. Γιατί απλά τα φάρμακα με αντισώματα είναι πολύ περιορισμένης παραγωγής λόγω του ότι αντισώματα δεν μπορούν να παραχθούν πολλά και γιατί αυτά τα φάρμακα κοστίζουν 3000 ευρώ το ένα λόγω του ότι είναι πολύ περιορισμένης παραγωγής και δεν μπορούν να παραχθούν περισσότερα. Δεν ήξερες, να ρωτάς αλλά και με καλό τρόπο να ρωτάς αν δεν ξέρεις.

    1. Μαλλον εισαι Αμορφωτος…
     Αν εισαι γιατρος…ακομη…χειροτερα…
     Πανε στον Κουβελα…και τον Φαρσαλινο…να σου κανουν Φροντιστηριο…να ξεστραβωθεις…

    2. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΛΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.
     Ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ.
     ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 20.000.000 ΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 3000 ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 99,9 ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΓΚΙΟΖΗ!

   1. Μην ανυσυχεις θα διαλυθει σε λιγα χρονια στην θεση της ομως θα υπαρχει η παγκοσμια κυβερνηση

  8. Ωπα ρε παιδια. Τι έγινε..; Μόλις ξυπνησα και εχω μεινει πισω στις τελευταιες εξελιξεις.. Για ξηγατε παστρικα… Εγω ήξερα πως στελέχος έχουν μόνο οι μεγάλες πολυεθνικές εταιριες, έτσι δεν λέγανε; .. το νεο στέλεχος της εταιριας μας που θα αμοιβεται με 5.000.000 ευρω τον χρονο συν εχτρα μπονους και εξοδα διακινησης πληρωμενα….. αυτο δεν εννοειται; Πότε απόκτησαν στελεχοι και τα μικρόβια? Ποιό στέλεχος μεταλλάχτηκε και ποιανής εταιριας ήταν; Τής ντοιτσενμπαγκ; της κοσμοτε, της φιζερ ή της μπαγιερ; Σπικ.. Ποσα μεταλλάχτηκαν; ενα ή ολα; Και σε τι; σε ζόμπι ή σε βαμπιρ; ..μολογα

  9. Πολλά παραμύθια με δράκους-κορωνοιούς, παλιούς και νέους μας πουλάνε οι σαδιστές της νέας τάξης για να δικαιολογήσουν τα σπίτια φυλακές και τα ανεκδιήγητα εμβόλια!!!!!!!!!!

  10. …..οταν ενα διποδο ειναι Ασιατης , πτυχιουχος ., ζει εκτος της χωρας του , και ειναι σε κλικες ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ και ΜοΝΑΔΙΚΑ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ Τ..Ο…Τ….Ε η χωρα αυτη καταστρεφεται και γινεται απλος ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑΣ….. Ετσι λοιπον απο το 1833 ΟΛΟΙ οι λεγομενοι πρωθυπουργοι της ελλαδος Χαρακτηριστικα ΒΡΩΜΟΚΩΛΟΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ.

  11. Πρέπει η εγκληματική οργάνωση σπείρα ΕΕ να διαλύσει αμέσως και να πάει στον Αγύριστο!!!

  12. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα;;;; Θα μας εμβολιάζει ο Κούλης δωρεάν (δηλαδή με τα δικά μας λεφτά) 10-20-30 φορές το χρόνο. Στη τελική ας κάνουμε ένα εμβόλιο κάθε μέρα.
   Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να μην εμπιστεύομαι τους Μητσοτάκηδες τον Ευαγγελάτο τον Χατζηνικολάου και τον Σρόιτερ.

  13. Δε το γνωρίζανε αυτό οι ειδικοί της ΕΕ και όλων των λοιπών κρατων που σταξανε ενα σκασμο λεφτά για να αγοράσουν τα, εκτός από επικίνδυνα, άχρηστα πλέον εμβολια; Όταν ενας ιός μετάλλασεται, τότε το οποίο εμβολιο που δημιουργήθηκε βάσει προτύπου ιού πριν μεταλλαχθεί , είναι παντελώς άχρηστο . Πριν σπεύσουν λοιπόν να πληρώσουν με αλλουνού τσέπη, του λαού εν προκειμένω, θα επρεπε να χρηματοδοτησουν έρευνες για φάρμακο και όχι για εμβολιο. Αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά και πεσαν γερές προμήθειες.

  14. Η επόμενη σειρά θα το σκοτώσει αυτό το στέλεχος βρε κουτά…
   Μετά έπεται νέο μεταλλαγμένο στέλεχος…

  Leave a Response