ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ: ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    stamata

    Μάχη με το χρόνο δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να προλάβουν να αντιμετωπίσουν στα αρχικά στάδια μια νέα εστία φωτιάς που ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 στην Σταμάτα Αττικής. Την ίδια ώρα μήνυμα από το 112 στάλθηκε στους κατοίκους της περιοχής καλώντας τους να είναι σε ετοιμότητα.

    Η εστία βρίσκεται κοντά στην οδό Παπανικολή. Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν στο σημείο καθώς και 31 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

    Χρήστες του διαδικτύου αναρτούν φωτογραφίες από την πυρκαγιά στη δασική έκταση που είναι κοντά στη Σταμάτα ενώ ο καπνός είναι εμφανής σε αρκετές περιοχές που γειτνιάζουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. 3 ταυτοχρονα μετωπα- βαλανε γκαζακια- ευτυχως την προλαβαν οι εθελοντες και τα εναερια μεσα.

    2. Γενικώς εκκενώστε τη χώρα όσο κυβερνά ο καταραμένος

    3. Βαλτή πάλη σίγουρα ο καιρός είναι βροχερός κλπ απλά την έβαλαν γιατί έκαψαν δυτική Αττική σου λέει θα μας ψιλιαστουν άσε βάλε και θα βρέξει θα σβήσει κλπ

    4. Προσωπικά μόλις έστειλαν μήνυμα το έπιασε η μικρή κλπ ανέβηκα ταράτσα κλπ έντονη κινητικότητα στο αεροδρόμιο στα καμένα φάνηκε και ένας μικρός καπνός αλλά ίσως ήταν σκόνη αέρος κλπ ,Από Σταμάτα δεν είδα καπνό απορώ γιατί έστειλαν 112 ενώ όταν είχαμε εδώ φωτιές δεν λαβεναμε

    5. Δηλαδή το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι να στέλνει μηνύματα στο κινητό; τρομερό.

    6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!
      ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!
      ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΤΖΑ!!!!! ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ….

    7. 112 μυνημα εληφθη, κατενοηθη! Κατεβαινω Νεα Μακρη για φραπεδια και…βλεπουμε!

    8. Εκολογος ο σαχαρειος πορδιπουργος αλλα κατα της….κλιματικης αλλαγης! Προεδρευει σε forum κανει και ….επιστημονικες διαλεξεις αλα ΓΑΠ!

    9. Προσήχθη αλλοδαπός για την φωτιά αλλά δεν θα μάθουμε ούτε όνομα ούτε εθνικότητα, όπως και στις άλλες περιπτώσεις. Πάλι θα πουν πως έκανε εργασίες και έπιασε φωτιά κατα λάθος, θα του πληρώσουν και το πρόστιμο οι ΜΚΟ και μια χαρά, δεν βαριέσαι, ας καίγονται οι Έλληνες…

      1. Από ότι μάθαμε τελικά Έλληνας ψεκας μπατριώτης την έβαλε για να κάψει την παλιά του ταυτότητα

    10. Φωτιά σταμάτα !!
      Μην κάψεις τη Σταμάτα !!!

    11. Τα λαθροσκουπίδια που αφηνουν οι κυβερνησεις να έρχονται μονο κακό μας κάνει αρχηζουμε να πιστευουμε οτι μας εκδικούνται οι κυβερνώντες τοσο μίισος!!!

    12. Το Επιτελικόν του Μητσοτακικού Κράτους, θα μείνει στην Ιστορία ως “Εκκενώστε¨.
      Άντε και σ’ ανώτερα.
      Σε λίγο θα ηχήσει το 112 και στα Άνω Πατήσια. Να είστε σε ετοιμότητα!!!

    13. προδότες, τι περιμένατε να αρπάξουν τα μαχαίρια η λαθρομετανάστες; όχι βέβαια η εποχές έχουν αλλάξει. Σε καταστρέφουν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Αυτό είναι καταστροφή, πείνα, χωρίς πράσινο δεν έχει ζωή. Α όχι ,δεν τα κάνουν μόνοι τους όχι, η προδότες εδώ είναι που δίνουν εντολές σε συνεργασία με τον Τούρκο.

    14. 41.3 ΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΚΑ ΤΟ Η ΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΝΔ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΔ ΠΑΙΡΝΕΤΕ

    Comments are closed.