ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΜΙΣΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

    Κοινοποίηση:
    thessaloniki-pyrovolismoi

    Σοκάρει το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media από περιστατικό με πυροβολισμούς τη Δευτέρα στην περιοχή της Νικόπολης, στη Θεσσαλονίκη.

    Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας να έχει πυροβολήσει έναν 39χρονο έξω από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών. Στη συνέχεια, μάλιστα, συνεχίζει να τον απειλεί, ενώ τον κλωτσά και στο πρόσωπο.

    Δύο άνδρες που φαίνονται στο πλάνο προσπαθούν να ηρεμήσουν τον δράστη και να τον απομακρύνουν από το σημείο. Ο 39χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ  ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Παύλου Μελά.

    Πηγή: voria.gr

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗ – ΟΔΗΓΟΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες η αστυνομία απούσα, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

    2. Άγρια Δύση Νικοπολη φοβάσαι να περάσεις και από την περιφερειακή!!!
      Μεθυσμένοι Γεωργιανοί, Ρωσοποντιοι και λοιπά μπουμπούκια!
      Δυστυχώς τα νέα ζευγάρια έχουν αγοράσει σπίτια εκεί γιατί είναι πολύ φθηνά!

    3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΜΩΤΡΟΥ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΒΙΑΖΟΥΝ,ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    4. Η κολομβια της δεκαετίας του ‘90,
      και το Μεξικό του σήμερα,
      Θα ζηλεύουν την ατιμωρησία του Γιουνανισταν.

    5. Μεθυσμενοι Γεωργιανοι που το παιζουν ποντιοι.

    6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ…ΦΕΡΕ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ

    7. Καταντησαν την Ελλαδα Μενταγιν, με τα σκατα που μαζεψαν μεσα στην χωρα οι λαθρολαγνοι πολιτικαντηδες!!!!!!!

    8. Γεωργιανά μπουμπούκια , γεμάτη η Νικόπολη απ’αυτούς

    9. Αυτά τα σκατά έχει δημοκρατία μας που να γινόντουσαν αυτά η Παπαδοπούλου α ρε Παπαδόπουλε που είσαι

    10. αφου και οι δυο παραπατουν και ειναι υπο την επήρεια τι να περιμενεις…

    11. Δεν κλωτσά κάποιος δημόσια κάποιον ούτε του ρίχνει με το όπλο στα καλά καθούμενα.
      Ο δράστης σε εισαγωγικά τον πυροβόλησε στα πόδια , και μάλλον εφόσον δεν μπορούσε να βρει το δίκιο του , διότι άμα ήταν τρελός και ψυχοπαθής η κανένας με διαταραγμένη προσωπικότητα θα τον είχε στείλει αδιαβαστο.
      Οπότε και ο πράκτορας έβαλε το χεράκι του γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε πόσο λαμόγια είναι οι πράκτορες ειδικά όσο αφορά το χρήμα να εμπλέκεται στην μέση .
      Τώρα του φάγε κανένα δελτίο …, Δανεικά παντός δεν του έδωσε . Η αλήθεια είναι μία αν ο πράκτορας δει δελτίο που κερδίζει καλά χρήματα και ο πελάτης είναι στον κόσμο του προσπαθεί με κάθε μέσον να αποσπάσει το δελτίο . Έχω δει και έχω ακούσει περιπτώσεις , δίχως να τους βάζουμε όλους σε ένα σακί , φυσικά υπάρχουν και αυτοί οι πράκτορες με το σταυρό στο χέρι έως πότε δεν ξέρω αλλά υπάρχουν.
      Και τώρα ο άλλος Παει στο νοσοκομείο και θα γίνει καλά και ο άλλος Παει στην στενή όπου δεν θα γίνει καλά αλλά θα γίνει χειρότερος , η φυλακή σε κάνει χειρότερο αποδεδειγμένο από επιστήμονες.
      Απλά ο δράστης δεν μπορεί να αποδείξει ότι είναι ελέφαντας. Ο δράστης έψαχνε να δικαιωθεί και ο άλλος το έπαιζε θύμα , εγώ είμαι με το μέρος του δράστη γιατί πολύ απλά δεν θα στρώσει αυτή η χώρα αν δεν χυθεί αίμα . Πίστεψτε με ο δράστης πόνεσε ποιο πολύ από ότι αυτός που έφαγε την σφαίρα εννοείται ψυχικά και ο άλλος σωματικά . Αν δεν το έχουν καταλάβει μερικοί από εδώ και πέρα θα μιλάνε
      οι κάννες ο κόσμος έχει βαρεθεί να είναι μια ζωή θύμα , για αυτό οποίος έχει τα φρύδια να δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Πείτε ότι θέλετε δημοκρατία δεν έχουμε νομίζω ? Ε ναι λοιπόν λέμε ότι θέλουμε και πείτε ότι θέλετε

    Comments are closed.