ΣΦΟΔΡΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ” ΜΕ ΟΥΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ – ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    111

    Ο Πρωθυπουργός έσπασε την καραντίνα και το lockdown στην εστίαση, διοργανώνοντας κορονοπάρτι με ούζα και μεζέδες. Μαζί του στο κορονοπάρτι ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, ο γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Διοικητής της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστόδουλος Στεφανάδης. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.

    Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη.

    Να σημειωθεί πως το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Μητσοτάκης συνάντησε αποδοκιμασίες κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο της Ικαρίας. Κάτοικοι και εργαζόμενοι του νοσοκομείου διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες στο χώρο της υγείας και του υπενθύμισαν τις τεράστιες ελλείψεις σε υποδομές που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

     

    Αντιδρά η τοπική κοινωνία

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Κασιδιαρη ρε ραγιαδες….τραβατε να τον ξεθρονισετε δεν κουνιεμαι καθολου….δεν ψηφησα ποτε σκατα στην ζωη μου…παρτε τα παλουκια και ισιαξετε τους την γουνα τα λαμογια….εσεις τους ψηφησατε…αυτοι σας αξιζουν προβατα….

    2. του κλασατε μια μαντρα του μητσοτακουλα, γι αυτο πηγε και χλαπακιασε μετα του χε καπει η ορεξη…
      Εξυσε και τα παπαρια του για να ξεχασει το γιουχαρισμα και εσεις ξερογλυφεστε με τη μυρωδια απ τις ψητουρες που χλαπακιασαν….. ρε ζωα ετσι νομιζετε θα αλλαξετε κατι;;

      1. ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΙΠ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

    3. θα πουν οτι καναν ολοι τεστ κορονοιου πριν μαζοχτουν εκει χαχαχαχαχαχαχα οπως στα καναλια που κανουν παρτι ολοι αυτοι εκει κολλημενοι ολοι μαζι και λενε κανουμε τεστ πριν μπουλουκιαστουμε

    4. Η ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΜΑς ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑς ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΟΛΥ ΠΟΝΙΡΟς ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΧΟΙΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥς

    5. Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο κουλης με τον βουλευτή της Ικαρίας. 30 πελάτες ανα 20 τετραγωνικά!!!!!! Αυτοί σας το δείξαμε εσείς πρακτέου. Εκτοςκαι αν συμφέρει τον κλάδο σας Έλληνες εστιάτορες!!!!!!!! Άντε λοιπόν. Σας έδωσε το έδαφος!!!!!!!

    6. Για οποιον καταλαβε, ο ανθρωπος περασε κρυφο μηνυμα. Εμεις δεν πηραμε χαμπαρι. Δεν αποφασιζει αυτος για τιποτα.

    7. Βορεοκορεάτικη νοοτροπία τελείως. Για το λαό απαγορεύονται τα πάντα και για τον «ηγέτη» επιτρέπονται τα πάντα. Αυτές οι νοοτροπίες προέρχονται από εξουσιαστικό φετιχισμό και σαδισμό.

    8. Αυτος δεν κολαει κορονοιο εκανε το εμβολιο της Pfiser
      γιαυτο δεν χρειαζεται να φοραει μασκα κατα τη διαρκεια της καραντινας
      εξαλου αφου επεβαλε τη μασκοφορια στους αλλους
      τιον προστατευουν οι μασκες των αλλων

    9. Στα μηνυματα αιτιολογια 7 μητσοτακης/ικαρια

    10. Ο γουρλομάτης θά ακούει Ικαρία καί θά κατουριέται.Μπράβο ρέ παλληκάρια από τήν Ικαρία τού δώσατε τού λωποδήτη τού αγιογδύτη γερό μάθημα πού θά επαλαμβάνεται σέ όλη τήν Ελλάδα ώστε
      νά μήν τολμάει ο εξόφθαλμος καί ή συμμορία του νά βγαίνουν από τά λαγούμια τους.
      Μετά τά γιούχα καί τίς μούντζες πρέπει νά πέσει καί τό ξύλο τής αρκούδας.
      SIEG HEIL
      Γιάννης Λάκων

    11. Αυτά ο Παπαδόπουλος τάχει για πλάκα “στην υγειά σας ρε κορόιδα” !!!

      Μάλλον εκεί κάνουν το πρωκτικό τέστ !

    12. Ανικανοι και Ανεπαγγελτοι πολτικοι μαζι με λιγους επιδημιολογους καταστρέφετε την οικονομια και την κοινωνια Ο κοσμος οπου πηγαινετε σας βριζει και σας φτυνει σε λιγο δεν θα μπορειτε να βγειτε απο τα σπιτια σας. Βγαλτε τωρα πληρωμενα καναλια καμια δημοσκοπηση για την καταλληλότατα του αχρηστου Τσιπροκουλη μπορει να εχει παει και στο 80 %. Ποιος απο μας οταν τον ψηφιζε πιστευε οτι θα να τον συγκρίνουμε με τον χειροτερο ολων των εποχων Τσιπρα. Αντε να τελειωνει και το παραμυθακι με τους Αριστους.

    13. Με την πείνα που έρχεται όσο και να ελέγχει τα ΜΜΕ ο Κούλης θα δούμε καταστάσεις ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΡΟΚ να το θυμάστε.

    14. Ένας πολιτικός χλαπατσας που τονώνει το πολιτικό του τίποτα με τέτοιου είδους προκλησεις προς τον ελληνικό λσο

    15. Καλά κάνει. Σας βρίσκει μ@λακες, κάνει δουλίτσες κονομαει λεφτά και σας έχει γραμμένους στα @@του. Αφού ξέρει πως δεν πρόκειται να αντιδράσετε.

    16. Ποιο ΚΚΕ και ποια δεξιά ρε; Είστε σοβαροί ή βαλτοι να διχαζετε το λαό με τα σχόλια σας κάποιοι; Είστε κ οι 2 πλευρές σοβαροί; Ρε τσακώνεστε μεταξύ σας κ οι παπαρες οικονομανε.. Ξυπνήστε ρε τι σκατα έχετε στο κεφάλι σας; Όλοι την ίδια πατρίδα έχουμε, τα ίδια σκατα βιώνουμε κ πληρώνουμε, την ίδια πατρίδα χάνουμε, πάτε καλά ρε; Ρε βάλτε πάνω απ όλα τη πατρίδα ρε να ενωθούμε μια φορά είστε προδότες; Γτ παίζεται το παιχνίδι τους; Γιατί πεφτεται στη παγίδα του διαιρει και βασίλευε; Γιατί να χάσουμε τη πατρίδα κ τη ζωή μας στη μιζέρια ρε κι αυτοί να γελάνε που μας πουλάνε φούμαρα κ μας διχάζουν;Γιατί δε σέβεστε τα παιδιά κ το κόπο των γονιών σας; Γτ δε σέβεστε τόσους νεκρούς; Γιατί ρε;

    17. τα λεγαν οι προφιτειες κι οι αγιοι μας θα ελθει καιρος που μονοι τους θα εκτιθοντε αυτοι κι θα βγαινει η ψευτια τους φανερα στο κοσμο !!!!!!

    18. Νια ου νιαου βρε γατουλα. Και οι ικαριωτες αντιστασιακοι. Ζητω το εαμ. Σύνταξη στους ικαριωτες.

    19. Aυτοι τρωνε και γλεντανε και εμεις πειναμε.Ποσο μαζόχες είμαστε για να τους ανεχόμαστε? Εισαγγελεας υπαρχει ρε? Καιρος να τους γαμησουμε γιατι δεν παει αλλο.Που ειναι οι ελεεινοί μπατσοι να τους γραψουν .Αυτος ο μαλακας Δρακος μας γραφει στα αρχιδια του.Ελληναραδες ξυπνηστε επιτελους.

    20. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Η ΚΟΥΛΑ!!! Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑΣΗ

    21. ίχνος ντροπής το γουρούνι. μαντρωμένοι όλοι εμείς 1 χρόνο,δε μπορούμε να δούμε γονείς φίλους που μένουν σε άλλο μέρος και πάει και κάνει προκλητικά πάρτυ με 60 άτομα και με τις κάμερες μπροστά. ανυπολόγιστη ζημιά στην οικονομία, τομέας υγείας καμία πρόσληψη για να τρώνε αυτοί καλά και να μην τους καίγεται καρφί για όλα τα υπόλοιπα. θα βγεί τώρα ο γεωργιάδης και θα λέει δεν ήταν 60 ήταν 50 και όλοι με τεστ. μην ανησυχείτε. όλα καλά. ξεφτιλισμένοι !!!

    Comments are closed.