ΣΦΑΧΤΗΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ “ΔΟΥΛΕΙΑ”: ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ – Ο «ΜΑΙΜΟΥ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΗΤΑΝ Ο 38ΧΡΟΝΟΣ «ΔΡΑΚΟΣ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ, ΒΙΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΑΣΤΗΣ

    Ο γεροδεμένος άντρας, ήταν ο ίδιος ο θάνατος. Μπήκε ως δολοφόνος στις φυλακές αλλά βγήκε ως «δράκος», έσπασε τα ισόβια και αποφυλακίστηκε για τον φόνο του ψυχίατρου της Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζαφείρη.

    δραστηςς

    Το 2010, ο μπουλντοζέρης του έριξε δέκα τέσσερεις μαχαιριές για χάρη μιας Κουβανής την οποία έκανε το λάθος ο ψυχίατρος να ερωτευτεί και να την κάνει γυναίκα και μητέρα του παιδιού του.

    Μάλιστα η 29χρονη τον κρατούσε μέσα στο αυτοκίνητό του και ο συνομήλικος εραστής του κάρφωνε το μαχαίρι στον αυχένα και τον λαιμό για να του αρπάξουν την περιουσία. Το σατανικό ζευγάρι έσπασε τα ισόβια και αποφυλακίστηκε πρόσφατα, αλλά πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο 38χρονος πρώην εραστής της Κουβανής παρίστανε τον αστυνομικό, ήταν όμως οδηγός μπουλντόζας αλλά και πραγματικός «δράκος», ασταμάτητος …

    Από τις 15 έως 20 Μαρτίου ο 38χρονος στα Γιαννιτσά και τις Συκιές βίασε τρεις γυναίκες, προσποιούμενος ότι είναι αστυνομικός και με το πρόσχημα της διενέργειας ελέγχου τις οδηγούσε με το αυτοκίνητό του σε απόμερα σημεία.

     

    Έρωτας φονιάς

     

    O κεραυνοβόλος έρωτας του 58χρονου ψυχιάτρου με την κατά 29 χρόνια νεότερη του Κουβανή καλλονή γεννήθηκε σ’ ένα ονειρεμένο ταξίδι του στο νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής.

    Ο 58χρονος, την έφερε στην Θεσσαλονίκη και την παντρεύτηκε την 27.2.2004,  μαζί απέκτησαν έναν γιο, αλλά η 29χρονη ξαφνικά του ζήτησε διαζύγιο, όταν ο γιος τους ήταν πέντε ετών, ενώ του ανέφερε ότι κάποια στιγμή ήθελε να επιστρέψει στην Κούβα.

    Η αλήθεια όμως ήταν άλλη και δεν ήταν το κλίμα της συμπρωτεύουσας που δεν την σήκωνε …

    Βρήκε συνομήλικο εραστή –χειριστή μπουλντόζας- και έγιναν σατανικό ζευγάρι, αφού στις 14 Δεκεμβρίου 2010 έστησαν παγίδα στον ψυχίατρο υποτίθεται για να μιλήσουν στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης και Α. Κοραή στη Θεσσαλονίκη. Συνεργός στο έγκλημα η Κουβανή πρώην σύζυγος του θύματος και μητέρα του παιδιού του με την οποία ο Έλληνας δράστης επρόκειτο να παντρευτεί. Ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου ο εραστής κατάφερε 14 θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι στον άτυχο άντρα.

    Στη συνέχεια η πρώην σύζυγός του, αφαίρεσε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο του ψυχιάτρου, πήρε το πορτοφόλι του και απομακρύνθηκε πεζή. Οι δυο δράστες ακολούθως πέταξαν τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος καθώς και το φονικό όπλο σε θαμνώδη περιοχή.

    Πρωτόδικα αλλά και στο εφετείο οι δυο εραστές τιμωρήθηκαν με ισόβια κάθειρξη αλλά οι κατηγορούμενοι προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο κατά της εφετειακής απόφασης, με το σκεπτικό ότι κακώς δεν τους αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό.

    Η προσφυγή έγινε δεκτή από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα η υπόθεση να επιστρέψει στο Εφετείο μόνον όμως ως προς το σκέλος της χορήγησης ελαφρυντικού, το οποίο και τελικώς τους εδόθη.

    Υστέρα από αυτή την εξέλιξη, οι κατηγορούμενοι τον Σεπτέμβριο 2020 βγήκαν από τις φυλακές, έχοντας εκτίσει εννέα χρόνια κάθειρξης, αφού τα ισόβια, έπεσαν στα 15 χρόνια…

     

    Την πλήρωνε και από πάνω …

     

    Μετά τη διάσπαση της έγγαμης συμβίωσης, την επιμέλεια του ανήλικου γιου τους ανέλαβε η κατηγορουμένη μητέρα του, στο πλαίσιο δε της μεταξύ τους συμφωνίας ο ψυχίατρος ανέλαβε εξολοκλήρου τις δαπάνες διαβίωσης, ανατροφής και εκπαίδευσης του ανηλίκου. Συνήθιζε μάλιστα να της δίνει χρήματα και για τη δική της διατροφή και γενικά να μεριμνά για τα έξοδα και τις δαπάνες της, ακόμα και του ενοικίου της. Ωστόσο, η κατηγορουμένη δε μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας μονογονεϊκής οικογένειας, γι’ αυτό και παρέδωσε την επιμέλεια του ανήλικου στον πατέρα του, ο οποίος την ασκούσε πλέον τα δύο τελευταία χρόνια. Στο ίδιο χρονικό διάστημα η κατηγορουμένη αποσπούσε κατά καιρούς χρήματα από τον ψυχίατρο  για τις δικές της ανάγκες, πλην όμως η κατάσταση αυτή άρχισε να διαφοροποιείται όταν πλησίασε η λήξη της άδειας διαμονής της κατηγορουμένης στην Ελλάδα (Μάρτιος 2009). Τότε ο γιατρός εκδήλωσε την επιθυμία να αναχωρήσει η κατηγορουμένη για την Κούβα και για το σκοπό αυτό την προμήθευσε με εισιτήρια, όμως η στάση του αυτή την εξόργισε αφού ήδη από το 2008 είχε συνάψει ερωτικό δεσμό.

     

    Έβαλαν στο μάτι την περιουσία

     

    Σύμφωνα με το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης «Η δυσμενής ψυχική διάθεση της κατηγορουμένης έναντι του πρώην συζύγου της εξελίχθηκε σε μίσος και σε επιθυμία της φυσικής του εξόντωσης, γεγονός που αν συνέβαινε θα εξασφάλιζε τη νόμιμη και μόνιμη διαμονή της στην Ελλάδα με την ταυτόχρονη απόλαυση της περιουσίας του, αφού η ίδια θα διαχειριζόταν την περιουσία του ανήλικου τέκνου της, του οποίου την επιμέλεια θα ασκούσε έτσι αποκλειστικά εκείνη. Από κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεν προέκυψε οποιαδήποτε κακή συμπεριφορά του ψυχίατρου έναντι της κατηγορουμένης, ούτε κακοποίηση της ούτε, έστω, λεκτικές επιθέσεις απέναντι της. Αρκετοί μάρτυρες, γνώστες από ετών του χαρακτήρα του, κατέθεσαν για ένα άνθρωπο πράο και ήρεμο, με τον οποίο δύσκολα κάποιος θα μπορούσε να μαλώσει. Αποδείχθηκε, επίσης, ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (Θ. Σ.), ο οποίος είναι χειριστής βαρέων μηχανημάτων στο επάγγελμα, από τις αρχές του έτους 2008 συνήψε ερωτική σχέση με την Κουβανή για την οποία ένοιωθε έντονο ερωτικό πάθος».

     

    Ψέμα στο ψέμα

     

    Στο πλαίσιο του σχεδίου αυτού η Κουβανή διέδωσε ότι σκόπευε να φύγει μόνιμα στην χώρα της και σύμφωνα με την απόφαση καταδίκης: «Ακολούθως, το πρωί της 14.12.2010,  περίμενε τον πρώην άντρα της κοντά στο ιατρείο του. Μπήκαν στο αυτοκίνητο του με πρόσχημα ότι ήθελε δήθεν να συζητήσουν τα θέματα επικοινωνίας της με τον γιο της. Καθ’ υπόδειξη της κατευθύνθηκαν στο πλέον κατάλληλο και επιλεχθέν μέρος δολοφονίας στη συμβολή των οδών όπου στάθμευσαν περί ώρα 20.30′. Κατά το σχέδιο των κατηγορουμένων ο πρώτος από αυτούς, ο οποίος τους είχε παρακολουθήσει με το δικό του αυτοκίνητο, στάθμευσε και αυτός κάπου κοντά στο ίδιο σημείο, στήνοντας ενέδρα και παρακολουθούσε το σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος. Κάποια στιγμή και ενώ η συζήτηση κατέληξε σε διαπληκτισμό, ο εραστής εμφανίστηκε κατά τρόπο αιφνίδιο, φορώντας χακί κουκούλα τύπου full face και γάντια μοτοσυκλετιστή και αφού εισήλθε στο αυτοκίνητο από την πίσω πόρτα του οδηγού, επιτέθηκε ακαριαία εναντίον του οδηγού με μαχαίρι, το οποίο έφερε μαζί του για το δολοφονικό σκοπό του, καταφέρνοντας του πολλαπλά χτυπήματα στην τραχηλική και αυχενική χώρα τραυματίζοντας τον βαρύτατα. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω χτυπημάτων η Κουβανή ευρισκόμενη στη θέση του συνοδηγού, κρατώντας και η ίδια μαχαίρι, συνέδραμε  στον βασικό δράστη με ανθρωποκτόνο σκοπό, με το να συγκρατεί το θύμα για να μην αντιδράσει ή να επιχειρήσει να διαφύγει».

    Πριν από 1,5 μήνα ο μπουλντοζέρης, αποφυλακίστηκε και μέσα στον Μάρτιο διέπραξε σε μια εβδομάδα τρεις βιασμούς γυναικών. Αν δεν είχε συλληφθεί, δεν θα απήχε και πολύ απ’ το να γπίνει ο 2ος Παπαχρόνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τι είναι αυτά ρε.Τι νομοι; Ισόβια έφαγε και σε 9 χρονια ήταν έξω!

    2. Οι άγριοι εγκληματίες αξίζουν άγρια δικαιοσύνη.

    3. Ολοι εδω κανετε διαπιστωσεις οτι ο κοσμος ψηφιζει τους κουμουνιστας αλλα δεν μας λετε γιατι το κανει/ Η απαντηση ειναι η Τουρκοκρατια και οι τουρκοσποροι που ειναι γεματη η Ελλαδα.Αν δεν πιστευετε καντε τα ονοματα των Τουρκαλαβανων και θα δειτε αυτοι σημερα ειναι Ελληνες ορθοδοξοι

      1. 👍👍👍Κρόνιοι Τρώες, Αγαρινοί, Χάζαροι και Ο(μ)βριοί+Μπάσταρδους απόγονους ψευτοενετών,ψευτογενοβέζων,Φράγκων, Καταλανών, Ανδαλουσιανών και Λεβαντίνων.

    4. Μια σφαιρα.
      ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ

    5. Στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη,,και όχι στα Γιαννιτσά…

    6. Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι για κλωτσιές. Δολοφόνος και έσπασε τα ισόβια !!! Αν είναι δυνατόν !!!!!

      Και προς κάθε ενδιαφερόμενο/η….δεν μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο επειδή σου είπε ο άλλος ότι είναι αστυνομικός !!

      Αυτή η βλακεία του κόσμου πρέπει να σταματήσει. Κόψτε την Τατιάνα και προσπαθήστε να αρχίσετε να σκέφτεστε !!!!!! Οι καιροί άλλαξαν από το 1990 !!! Ξυπνήστε επιτέλους !!!!

    7. Αυτα ειναι τα καμωματα της δικαιοσυνης μιας Βαλκανικης Μπανανιας, στην οποια τα Ισοβια γινονται δεκα χρονια και εγκληματιες αφηνονται ελευθεροι , για να συνεχισουν το….θεαρεστο εργο τους, βιαζοντας και σκοτωνοντας!!!!!!! Αντε ρε ανεγκεφαλοι πολιτικαντηδες της κακιας ωρας αλλαξτε τους σκοτονομους σας!!!!!! Καταργησατε την ποινη του θανατου για τους εγκληματιες, τουλαχιστον τα ισοβια να ειναι πραγματικα ισοβια !!!!!!Και ηρθαν οι ψευτοαριστεροι αρλουμπολογοι με τον ανεκδιηγητο Παρασκευοπουλο με τον νομο του, να αφηνει ελευθερους ολους τους εγκληματιες, γιατι λεει, ακουσον ακουσον, γεμισαν οι φυλακες!!!!!! Και δεν ξερουμε αν ακομα ισχυει και δεν τον κατηργησε η ΝΔ , οπως ελεγε προεκλογικα!!!!!! Να υποβαλουν οι βιασθησες γυναικες αγωγες κατα της Ελληνικης Μπανανιας και να ζητησουν αποζημιωσεις, γιατι αφεθηκε ελευθερος αυτος ο εγκληματιας!!!!!!!!

      1. Να απευθυνθείς στα τσιριζομπάχαλα να σου εξηγήσουν πως το επέτυχαν να τροποποιήσουν επί το ευμενέστερον τον Ποινικό Κώδικα λίγο πριν εγκαταλείψουν την εξουσία… άλλωστε με βάση το σύνταγμα ο ευμενέστερος ποινικός νόμος έχει πάντοτε αναδρομική ισχύ… ποτέ ο δυσμενέστερος …

        1. Συμφωνω σε αυτα που λες για τους απιθανους συριζαιους. Τωρα ομως δεν κυβερνανε αυτοι. Ειναι ο κουλης και ο αδωνις που διατηρουν τον νομο παρασκευοπουλου που αποφυλακιζονται ολοι οι εγκληματιες και δεν τον αλλαζουν. Και γινανε και φιλομεταναστες απο εκει που θα τους διωχνανε. Τωρα ειναι τα λεφτα των μκο, δεν ξερω. Το φοβερο ειναι οτι λεγανε τουτοι για ασφαλη συνορα και επιτρεπουν πορειες παρανομων πακιστανων και ελεγχουν αν οι ελληνες ξεπερνανε τα 2 χιλιομετρα απο το σπιτι τουςμ Αρα τα ιδια ειναι φιλε. Να μην σου πω τουτοι ειναι χειροτεροι.

          1. Μην τον προσβάλεις τον Κυριάκο, βρε

      1. Να είσαι σίγουρος…..! Είναι όλοι για τον πούτσο, χρόνια τώρα…!! Πως νομίζεις εκλέγονται όλα αυτά τα ανθελληνικά εβραιομασονικά πρακτοράκια με τις γραβάτες;;;;;

    8. Τα αίσχη που διαραματίζονται ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ με τους χοντοκωλαράδες και χοντροκοιλαράδες τρυφηλούς ανώμαλους και θηλυπρεπείς πολιτικάντηδες εθνομητροπατρομητέρες,ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ… .ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΦΩΜΙΟΥ… .ΕΔΩ…..βόλεψε κάπου το παιδί”κυρ βολευτά”και χρρρρρρρζζζζζζζζζσσσσσσσσςςςς……..χχχχχχρρρρρρρρρζζζζζζζζζζχχχχψψψψψψψσσσσσσσσσσσσςςςςςςς…. .”Τρέχουμε”ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ… .ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!!!ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΟΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ του κυνοβουλίου……

    9. Τι περιμένετε από δευτέρα αφήστε τον ελεύθερο αφού είσαστε κράτος δικαίου με σεβασμό στους πονεμένους φονιάδες. Άντε ρε γαμηθείτε και σεις και το μπουρδέλο που έχετε φτιάξει.

    10. Ε όχι και Έλληνας ο Ρομά! Φαίνεται πως είναι είτε γύφτος είτε ελληνοποιημένος άραβας! Είμαι σίγουρος πως στο προφίλ θα φαίνεται και το πλακουτσοκέφαλο, άλλη μια ένδειξη πως δεν έχει και τόσο μεγάλο εγκέφαλο, έτσι ακριβώς όπως το 99,9% των Ρομά (γύφτων) και διαφόρων αλλοδαπών από Αφρική και Ασία…

    11. Καλό κουμασι έφερε στην Ελλάδα ο ψυχίατρος , αυτές εκεί στην Κούβα τραβάνε από το μανίκι παρακαλώντας τους τουρίστες για 5 ευρώ…το μπουκι….Όλες . Οποίος πήγε ξέρει.. .

    12. Τα αποτελεσματα της διακυβερνησης συριζα,τσιπρα και παρασκευοπουλου.Λουστειτε τα και με τις υγειες σας.

    13. Και σήμερα, ένα 18χρονο αγόρι θα προσπαθεί ακόμη να μαζέψει τα κομμάτια του.

    14. πότε θα αλλάξουν οι νόμοι σε αυτή τη χώρα..??να δείτε που σε δύο τρία χρόνια θα είναι έξω το κάθαρμα και πάλι θα προσπαθήσει να εκτονώσει τις ανώμαλες ορέξεις του…

    Comments are closed.