ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ – “ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ” ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ – “ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ” ΛΕΕΙ Η ΒΟΡΑΤΣΟΒΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    novak-joko-696x504

    Το θρίλερ με τον μη εμβολιασμένο Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται με τον τενίστα να παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας περιμένοντας το δικαστήριο της Δευτέρας (10/01).

    Σύμφωνα με δηλώσεις τους, οι δικηγόροι του Σέρβου θα στηρίξουν την απόφαση εξαίρεσης σε πρόσφατη νόσηση του κορυφαίου τενίστα, και συγκεκριμένα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, όταν και «βγήκε θετικό το πρώτο PCR τεστ που έκανε».

    Την ίδια ώρα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Τζόκοβιτς ζήτησε τον προσωπικό του σεφ αλλά και την δυνατότητα να προπονηθεί σε κάποιο γήπεδο τένις, αιτήματα τα οποία δεν έγιναν αποδεκτά.

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είχε νοσήσει στον κορωνοϊό τον Ιούνιο του 2020 σ’ ένα τουρνουά που διοργάνωσε ο ίδιος στην Κροατία από την πρώτη ημέρα έδειξε πως δεν υπολογίζει ιδιαίτερα την μεγάλη απειλή της ανθρωπότητας που είναι ο κορωνοϊός.

    Είχε δηλώσει πως δεν θα εμβολιαστεί, σημείωσε ότι πρέπει ο άνθρωπος να είναι ελεύθερος για να κάνει την επιλογή του σχετικά με το εμβόλιο και ακόμη επιμένει στη θέση του. Βέβαια το τελευταίο διάστημα απέφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις για το θέμα για να μην προκαλεί αντιδράσεις.

    Την ίδια ώρα, η Τσέχα τενίστρια Ρενάτα Βοράτσοβα, που επίσης διαμένει στη ίδια δομή με τον Τζόκοβιτς, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας της για τον χώρο.

    «Είμαι στο δωμάτιό μου και δεν μπορώ να πάω πουθενά. Το παράθυρό μου είναι ερμητικά κλειστό και δεν μπορώ να το ανοίξω ούτε στα πέντε εκατοστά. Υπάρχουν παντού φρουροί, ακόμη και κάτω από το παράθυρό μου, κάτι που το βρίσκω αρκετά αστείο. Ίσως νόμιζαν ότι θα πηδήξω και θα αρχίσω να τρέχω για να ξεφύγω.

    Το φαγητό μου μού το φέρνουν και υπάρχει φρουρός και στον διάδρομο. Πρέπει να δίνεις αναφορά για τα πάντα. Αισθάνομαι λίγο σαν να είμαι στη φυλακή.

    Όλο αυτό μου βγάζει λίγο ταινία δράσης και δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Δεν καταλαβαίνω γιατί ήρθαν σε μένα μετά από μια βδομάδα και μου είπαν, “κοίτα, οι κανόνες που ίσχυαν δεν ισχύουν πλέον”. Θα ήθελα να μας αφήσουν να παίξουμε, και εμένα και τον Τζόκοβιτς. Είμαστε αθλητές και ήρθαμε εδώ για να παίξουμε τένις, όχι για να πάρουμε μέρος σε παρασκηνιακές διαμάχες».

    Η Ρενάτα Βοράτσοβα αναμένεται να αναχωρήσει το Σαββατοκύριακο από την Αυστραλία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. MLG 35 of 2022 – Applicant’s submissions.pdf με αυτο θα πανε την δευτερα οι δικηγοροι του djoke στο δικαστηριο. ειναι ανεβασμενο στο αυστραλιανο σαιτ των δικαστηριων. το εχω ανεβασει και σε αλλο σχολιο αλλα μαλλον το μακ δεν ανεβαζει σχολια μου.

    2. Συμφωνώ με τα σχόλια. Θα έπρεπε να φύγει; Τόσους τίτλους έχει πάρει. Τόσο αχόρταγος είναι; Δεν θα έπρεπε να εμπλακεί σε δικαστικές περιπέτειες. Τώρα είναι στα χέρια τους, μπορούν ακόμη και να τον σκοτώσουν!

    3. Αγαπητέ Νόβακ, δεν έπρεπε να πας εκεί που κλείνουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ανεμβολίαστους. Δεν έπρεπε να είσαι αιχμάλωτος πολέμου στα χέρια τους. Δεν έπρεπε να δεχτείς να είσαι δήθεν εξαίρεση, ενώ στην πραγματικότητα ο Κανόνας είναι η Ελεύθερη Βούληση. Δεν έπρεπε να σου δίνουν τροφή και νερό αυτά τα καθίκια του Κερατά. Προσευχόμαστε για σένα. Ο Τριαδικός Θεός να μας προστατεύει. ΄΄Παιδί μου, αν σε ακολουθούν οι σκιές, περπάτησε στο Αληθινό Φως!΄΄.

    4. Είδατε τωρα τι τραβανε οι ναυτικοί για να μπαρκαρουν? Γατάκια!

    5. Να προσευχόμεθα διότι από την αγγλοσαξονική μηχανή των πουσταράδων που λέγεται «ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ» (πρώην …αυστραλία) όλα είναι αναμενόμενα, έως και δηλητηριασμό των αρνουμένων να λάβουν το δηλητήριο.

    6. Το όνομα του έχει γίνει πολύ δυνατό κ για μερικούς πολύ επικίνδυνο.Φοβαμαι πάρα πολύ μη τον ποτίσουν πολώνιο.

    7. Άλλο τι θα έκανε ένα φοβισμένο σκλαβακι, άλλο τι κάνει ένας χριστιανός ορθόδοξος με δυνατή πίστη όπως ο Νόβακ.

    8. Στέφανε, θέλησαν οι Αυστραλοί απόγονοι των ναζί να τον εξεφτυλισουν και να τον ταπεινωσουν σε όλο τον κόσμο επειδή μπλόκαρε την πώληση ορυχείων στους φασίστες Αυστραλούς. Όμως το ματσάκι όχι απλώς γύρισε αλλά να περιμένουν και θύελλες στο εσωτερικό τους με κόσμο έτοιμο για μεγάλες συγκεντρώσεις εναντίον των ακραίων φασιστικων μέτρων που έχει επιβάλει στον λαό της Αυστραλίας δήθεν για τον κορονοιο.

    9. μεγαλη απειλη της ανθρωποτητας και τα αρχιδια μας τα δυο ολα ειναι ενα κατασκευασμα με προεκτασεις καταστροφικες για τον συνειδητοποιημενο ανθρωπο με αντιληψη και λογικοι . τα γιδια την πατησανε δυστηχως

    10. Η τσεχα δεν φευγει για το johnson. Και ο τσιτσιπας εχει κανει το johnson. Η τσεχα φευγει γι ατον ιδιο λογο που θα επρεπε να εχει παει στα τσακιδια και ο djokovic. Αυτος νουμερο 1 και αυτη 80. Μυριζει ελλαδιλα η ολη υποθεση. Χαλασαν και οι αφφφφφστραλοι.

    11. όποιος δεν συμφωνεί με τα φασιστικής προέλευσης κελεύσματα διώκεται πλέον ολοφάνερα. Τον Τζόκοβιτς απλά τον πήγαινα σαν αθληταρά, τώρα τον θαυμάζω σαν εκφραστή της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου

    12. Το όλο θέμα έγινε για τα ορυχεία Λιθίου στρην Σερβία και τα δικαιώματα που έχασαν οι Αυστραλοί για την εκμετάλλευση τους χάρην της διαμαρτυρίας των σέρβων πολιτών που χρηματοδοτήθηκε από τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς και άλλους επιφαινόντες της Σερβίας. Για ψάξτε το.

    13. Η αλήθεια είναι μία. Ο Τζόκοβιτς ων πρωτοστάτησε σε διαδηλώσεις κατά της εξόρυξης από ένα ορυχείο 130 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι,το οποίο παραχώρησε ο βουτσιτς και η κυβέρνηση έναντι εκατομμυρίων σε αυστραλοαμερικανικο φαν. Το ορυχείο αυτό είναι πλούσιο σε λίθιο ( παραγωγή μπαταριών). Έτσι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να άρει την λειτουργία του ορυχείου. Τα αίτια είναι πολιτικοοικονομικα και όχι το…. μπαλάκι του τένις.

    14. Στη θέση του Νόλε θα έπαιρνα το πρώτο αεροπλάνο και θα έφευγα (βασικά δεν θα είχα πάει καν). Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά άσχημα για αυτόν.

    15. ”Η Ρενάτα Βοράτσοβα αναμένεται να αναχωρήσει το Σαββατοκύριακο από την Αυστραλία, καθώς αποβλήθηκε λόγω του ότι έχει κάνει το Johnson & Johnson που δεν αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση της χώρας.”

      Συγνώμη. Αφού και ο Τσιτσιπάς έκανε Johnson & Johnson, πως αυτός αγωνίζεται και η Βοράτσοβα απελαύνεται;

      1. Γιατί ο Τσιτσιπας είναι το καλο παιδι του συστήματος.

      2. Διότι η Βαρατσοβα δήλωσε επίσης χριστιανη ορθόδοξη και δηλωσε πως έχει πίστη στον Θεό και μόνο. Τι δεν καταλαβαίνετε? Βγήκε και το π@@@@@κι της νέας τάξης ο Ναδαλ και πήρε το μέρος των Αυστραλων φασιστών για να τύχει ευνοϊκής μεταχειρησης στο τουρνουά και να αποβάλλουν τον Νόβακ. Ξέρει πως όσο υπάρχει Τζοκο, θα παίρνει μία ζωή τα @@ του.

    16. Κατάφερε να εκθέσει όχι μόνο την ηλίθια χουντική Αυστραλιανή “κυβέρνηση” αλλά και τα γίδια, τους πολίτες της που την ψηφίζουν. Το όνομα της Αυστραλίας έχει μαυρίσει απο έναν και μόνο άνθρωπο. Τα κατάφερες φίλε. Πάρε τα πράγματα σου και φύγε απο την κωλοχώρα. Η αποστολή σου έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία!

      1. Γιατι δεν φευγει απο την κωλοχωρα, αφου και του εχουν δωσει το ελευθερο και καθεται και αναλωνετε και εμεις ολοι οι ανεμβολιαστοι μαζι του;;; Μας εχει πριξει….στα τσακιδια χθες. Ειναι πολλα τα λεφτα oμως……. 3,2 μυρια

    Comments are closed.