ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ! ΈΣΚΑΣΕ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. “ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ”! ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ «ΝΤΟΥ». ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ MAKELEIO.GR.

  Κοινοποίηση:
  mitsotakis_tsipras

  Διαβάστε το πρώτοι στο makeleio.gr

  O Πανταζής Κ. Χούλης, Μαθηματικός – Κατασκευαστής Γρίφων, πρώην ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

  Θα ήθελα να σας ενημερώσω για κάποια δυσάρεστα δρώμενα εδώ στο Καστελλόριζο, τα οποία αναφέρω σε μια επιστολή που έστειλα στην πρόεδρο της δημοκρατίας, και που επίσης ανάρτησα στο facebook ονομάζοντας και τους βουλευτές με τον πρωθυπουργό.

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ
  —————————————–
  Κύριοι Βουλευτές, κ. Πρωθυπουργέ και κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, σας παρακαλούμε θερμά να προστατέψετε το Καστελλόριζο αντί να προσπαθείτε να το καταστρέψετε.

  Πρόσφατα, διαβάσαμε σε άρθρα εφημερίδων πως ένας υπουργός (ο ίδιος που δημιούργησε επεισόδια στην ίδια του την πατρίδα, την Χίο), επιχειρεί να διχάσει το Καστελλόριζο, κάτι το οποίο επαληθεύτηκε με κάποιες πιέσεις που ασκήθηκαν. Αυτός λοιπόν ο υπουργός, προφανώς δε γνωρίζει την ακαταλληλότητα για τη δημιουργία, χώρου φιλοξενίας, προσωρινού χώρου για τον ιό, δομής, ή όπως αλλιώς θέλει να το βαφτίσει.

  Όλα ξεκινούν από κάτι μικρό, ώστε να το συνηθίσουν οι νησιώτες, και μετά σιγά-σιγά και «ανώδυνα» το μικρό επεκτείνεται σε κάτι μεγαλύτερο. Τουλάχιστον κάποιοι από εμάς καταλαβαίνουμε πως αυτό θα είναι η αρχή της καταστροφής μας, διότι το Καστελλόριζο (που γράφεται με ΔΥΟ λάμδα όπως η Ελλάδα – παρακαλούμε να το μεταφέρετε και στον κ. Μπαμπινιώτη που το γράφει με ένα, ενώ είχε ισχυρισθεί άλλα όταν ανταλλάξαμε emails) δεν έχει τις υποδομές με βάση τον αριθμό κατοίκων του.

  Ο κίνδυνος να μην είμαστε πλειοψηφία σε σχεδόν μηδενικό χρόνο είναι ορατός, ενώ για όσους δε γνωρίζουν, υπάρχει και το προηγούμενο γεγονός του 2015 (τότε, οι παράνομοι ήταν τριπλάσιοι σε αριθμό από τους κατοίκους).

  Δε θα πάω σε παραδείγματα έλλειψης ευαισθησίας που αφορούν άλλους, αλλά θα τονίσω κάτι πιο άμεσο και προσωπικό. Λόγω αυτοάνουσου (μόλυνση από μυκοτοξίνες σε ακατάλληλο σπίτι – εδώ τίθεται και άλλο ερώτημα, αυτό της οικονομικής κατάστασης των μόνιμων κατοίκων, δεν είναι όμως της παρούσης), επιβάλλεται να κάνω εξετάσεις αίματος κάθε δύο (2) εβδομάδες.

  Εδώ κι ένα χρόνο πιέζω όσο μπορώ ώστε να πραγματοποιούνται αυτές στο νησί μας, όχι μόνο για την αποφυγή της δικής μου ταλαιπωρίας, αλλά και όλων των υπόλοιπων κατοίκων. Αν δε, δεν είχε έλθει κινητή μονάδα γιατρών ακριβώς ένα χρόνο πριν, δε θα είχα διαγνωσθεί εγκαίρως, και αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχα για να γράψω αυτό το κείμενο (τον Ιούνιο του 2019 είχα εισαχθεί επειγόντως στην εντατική του νοσοκομείου Ρόδου για ένα μήνα).

  Δυστυχώς, έως σήμερα δεν έχει γίνει ουδεμία κίνηση για να διευθετηθεί αυτό το σοβαρό θέμα. Αναγκαστικά λοιπόν, πηγαίνω στη Ρόδο με ρίσκο και για μένα (αφού ανήκω σε ευπαθή ομάδα), αλλά και για τους κατοίκους (αν γίνω φορέας και επιστρέψω). Άρα, δεν υπάρχει ειλικρινή θέληση για να μας προστατέψετε από το νέο ιό.

  Ήδη έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την τελευταία φορά που έκανα εξετάσεις (κάτι συνηθισμένο πια), που σημαίνει πως ακόμα και τώρα δε γνωρίζω σε ποια κατάσταση βρίσκεται η υγεία μου. Εννοείται, πως υπάρχουν και άλλοι Καστελλοριζιοί που αντιμετωπίζουν λίγο ή πολύ παρόμοιες καταστάσεις.

  Πριν λοιπόν διευθετηθούν όλα αυτά, αλλά και άλλα σοβαρά θέματα, κάποιοι υποστηρίζουν πως θα «προστατέψουν» ξαφνικά και ως δια μαγείας τους εδώ και δεκαετίες απροστάτευτους Καστελλοριζιούς, και πως το Καστελλόριζο θα μπορεί να διαθέτει σύντομα, ειδική μονάδα γιατρών και επιστημόνων για τη διάγνωση του νέου ιού προς «όφελος» μας. Ισχυρίζονται δηλαδή, πως έτσι θα μας προστατέψουν από όσους εισέρχονται παράνομα, με αντάλλαγμα τη δημιουργία του «αθώου» χώρου που προαναφέρθηκε.

  Αν έλθετε στη θέση μας, είμαι σίγουρος πως θα σας διακατείχε το ίδιο αίσθημα πλήρης απογοήτευσης το οποίο έχει πλημμυρίσει και εμένα. Ειδικά όταν αυτό αφορά ανθρώπους που οι πρόγονοι τους έχουν προστατέψει για αιώνες και δεκαετίες ένα νησί που επεκτείνει την επικράτεια όσο κανένα άλλο.

  Σας παρακαλούμε θερμά λοιπόν, εσάς που ακόμα δεν έχετε αναγνωρίσει την ΑΟΖ μας (παρά το ότι εμείς το θέλουμε), εσάς που μας επιβάλλατε με περίσσιο ζήλο φορολογία 24% (και οδηγεί σε εξόντωση τις τοπικές επιχειρήσεις), εσάς που απαιτείτε από τον Έλληνα πολίτη να πληρώσει μια μικρή περιουσία για να έλθει με καράβι ή αεροπλάνο για διακοπές στο νησί μας, εσάς που επιτρέπετε στα ΜΜΕ να σπέρνουν ειδήσεις πολέμου στο νησί μας ενώ είναι ίσως το πιο ειρηνικό νησί στην Ελλάδα, να μη μας απογοητεύσετε πάλι.

  Ας μη χρησιμοποιείτε το νησί μας μόνο ως ένα ωραίο φόντο για να κάνετε εξαγγελίες, διότι με τις αποφάσεις σας, σύντομα αυτό το όμορφο τοπίο θα αλλοιωθεί με μη αναστρέψιμο τρόπο και δε θα υπάρχει πια. Πίσω από τα πολύχρωμα αρχοντικά και την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου (ναι, του Αιγαίου), υπάρχει τεράστια δυναμική που θα βοηθούσαν το Καστελλόριζο να αναπτυχθεί ακόμα κι ως μια εστία πολιτισμού (π.χ. με τη δημιουργία παραρτήματος πανεπιστημίου σε συνδυασμό με συχνότερη συγκοινωνία). Το νησί είχε παράδοση στο να εξάγει πολιτισμό, κάτι το οποίο επιθυμούμε σήμερα περισσότερο από ποτέ.

  Το να υποβαθμίζετε αντί να αναβαθμίζετε το νησί μας, δεν πρόκειται εν τέλει να βοηθήσει κανέναν, ούτε εμάς, αλλά ούτε κι εσάς. Εκτός κι αν εμείς δε μετράμε, πολλοί από εμάς, ή τους γονείς μας, ή τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, που βρίσκονταν εδώ τις δεκαετίες του 50, 60, 70 και του 80, τότε που κατά μέσο όρο οι μόνιμοι κάτοικοι ήταν μόλις 80 άτομα.

  Πραγματικές λύσεις υπάρχουν εάν κι εφόσον υπάρχει θέληση, κι ένα παράδειγμα αποτελεί η περαιτέρω ενίσχυση της φύλαξης του νησιού, το οποίο είναι αρκετά μικρό (παρά την κοντινή απόσταση με τα απέναντι παράλια) ώστε η αναχαίτιση παράνομων να είναι πάντα επιτυχής. Να υπενθυμίσω πως υπάρχουν νησιωτικά κράτη τα οποία σταματούν με απόλυτη επιτυχία την παράνομη διέλευση παρά το μεγάλο μέγεθος τους. Πως είναι δυνατόν να μην είναι αυτό εφικτό για το τεράστιας εθνικής σημασίας Καστελλόριζο;

  Και πάλι, σας παρακαλούμε θερμά, να διώξετε αυτά τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι μας. Κι όταν γίνει αυτό, όλοι θα είμαστε κερδισμένοι, η ίδια η Ελλάδα θα είναι κερδισμένη.

  Με τιμή,

  Πανταζής Κ. Χούλης
  Μαθηματικός/Κατασκευαστής Γρίφων, πρώην ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αυστραλίας.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  16 Σχόλια

  1. εσυ ρε μαλακα ΠΟΟΟΠΟ ειδες κανα πουλι τεραστιο και το θαυμαζεις? αυτος η αυτη οΑΑΑΧΧ καλα κανει και εχει αυτο το ψευδωνυμο τι σε κοπτει μωρη αριστερη λουγκρα αντε τσακισου απο το σαιτ εδω σχολιαζουν μονο ΕΛΛΗΝΕΣ πατριωτες οχι ανθελληνικα σκουληκια ΟΥΣΤ…

  2. Με λιγα λογια εδω το αρθρο μας λεει το γεφυρωμα των σχεδιων τους. Καταλαβετε οτι, η αρση οπως διαμορφωνεται λειτουργει ως γεφυρα που ..ΔΕΝ καταληγει σε αυτο που εννοουμε Κανονικοτητα ως λαος. Στην αλλη ακρη της γεφυρας ειναι η συνεχεια της υπαρξης τους και των σχεδιων τους. Που σημαινει για Παραδειγμα, οτι του χρονου θα επαναληφθουν διαδικασιες που οπως και φετος δεν θα επιτρεψουν την Ανασταση..

   1. Κόψτε τη μαλακιά και προπαγάνδα κατά του Κυριάκου ανόητα τιποτένια Κομμουνια
    κοπριες σφυριζαιοι και χρυσαυγιτια βρωμερά αμελετητα

    1. σε αυτα τα δυο αρχιδια που εχεις για ονομα βαλε και μια ψωλη στη μεση και βαλτα στον κολο σου παλιολουγκρα,,,,

  3. Με λιγα λογια εδω το αρθρο μας λεει το γεφυρωμα των σχεδιων τους. Καταλαβετε οτι, η αρση οπως διαμορφωνεται λειτουργει ως γεφυρα που ..ΔΕΝ καταληγει σε αυτο που εννοουμε Κανονικοτητα ως λαος. Στην αλλη ακρη της γεφυρας ειναι η συνεχεια της υπαρξης τους και των σχεδιων τους. Που σημαινει για Παραδειγμα, οτι του χρονου θα επαναληφθουν διαδικασιες που οπως και φετος δεν θα επιτρεψουν την Ανασταση

  4. Με λιγα λογια εδω το αρθρο μας λεει το γεφυρωμα των σχεδιων τους. Καταλαβετε οτι, η αρση οπως διαμορφωνεται λειτουργει ως γεφυρα που …ΔΕΝ καταληγει σε αυτο που εννοουμε Κανονικοτητα ως λαος. Στην αλλη ακρη της γεφυρας ειναι η συνεχεια της υπαρξης τους και των σχεδιων τους. Που σημαινει για Παραδειγμα, οτι του χρονου θα επαναληφθουν διαδικασιες που οπως και φετος δεν θα επιτρεψουν την Ανασταση…

  5. Αγαπητε αριστερε πολιτικαντη ταπροηγουμενα χρονια επι των ημερων αυτων που ψηφησατε αυτα δεν υπηρχαν ολααυτα τωραπου ανελαβε η νδ
   Ρε τι γριφους φιαχνεις και δεν μας δινεις

   1. Εσείς που βάζετε ταμπέλες όποτε δε σας αρέσει κάτι που διαβάζετε, να ξέρετε πως ο άνθρωπος ουδεμία σχέση έχει με κόμματα. Ακόμα και στο δήμο Μεγίστης αρνείται να πάει για δημοτικός σύμβουλος επειδή απλά του αρέσει να δημιουργεί.

    https://www.youtube.com/watch?v=_-9uCTWHea4

  6. Αυτοί είναι ΠΟΛΙΤΕΣ του κόσμου.
   Αυτοί θα ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ για την ΕΛΛΑΔΑ;;;;;;;

   ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

  7. Μηπως η προδοτικη πολιτικη εξουσια παρεδωσε την Ελλαδα στους λαθροεισβολεις
   και γιαυτο κοπτεται ο Μητσοτακης να τους εγκαταστησει μονινως στην Ελλαδα.
   Μαλλον η πατριδα μας δεν μας ανοικει πλεον ,αλλα ανεικει στους λαθρομεταναστες.
   Ακομη δεν θελουμε να το καταλαβουμε,αφου δεν τους διωχνουν ολους αυτους απο κει που ηρθανε
   παρ ολο που κινδυνευει η ζωη μας,διοτι ειναι βομβες μολυσματικων ασθενειων ,και εκτος αυτου κλεβουν ριμαζουν ,σκοτωνουν και αφηνοντε ελευθεροι και καταδικαζοντε Ελληνες που προσπαθουν να σωσουν τη ζωη τους και την περιουσια τους.
   Οι Ελληνες παμφτωχοι δεν εχουν να φανε ,τους περνουν τα σπιτια με πληστιριασμο ,ανεργοι ,αστεγοι πεθαινουν στους δρομους
   σε αντιθεση με του λαθρομουσουλμανους
   που μενουν σε πολυτελη ξενοδοχεια ,τρωνε και πινουν τζαμπα τους χαρζιλικονουνε ,τους στελνουν ακομη και ετοιμα σπιτια απ την ΕΕ ,τους παρεχεται καλιτερη ιατρικη βοηθει τζαμπα
   ωστε να μονιμοποιηθουν στην Ελλαδα
   και επειδη στην Ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες ουτε καν για Ελληνες
   οι λαθρο δεν προκειται να δουλεψουν ποτε θα τρωνε θα πινουν θα γενοβολουν και θα γυρνανε και οι Ελληνες θα ειναι δουλοι νιστηκοι.
   Αν δεν μας αρεσει αυτη η κατασταση που δημιουργησαν τα πουλημενα τομαρια οι πολιτικοι ,
   πρεπει να παρουμε μονοι μας τις ευθυνες μας ,αν ο Μητσοτακης δεν θελει να τους πεταξει εξω απ την Ελλαδα μαζι με τις ΜΚΟ
   να παρουμε εμεις τα οπλα στα χερια μας οπως εκανε ο Κωλοκοτρωνης
   και να παρουμε την πατριδα μας πισω.

  8. Μηπως η προδοτικη πολιτικη εξουσια παρεδωσε την Ελλαδα στους λαθροεισβολεις
   καιγιαυτο κοπτεται ο Μητσοτακης να τους εγκαταστησει μονινως στην Ελλαδα.
   Μαλλον η πατριδα μας δεν μας ανοικει πλεον ,αλλα ανεικειστους λαθρομεταναστες.
   Ακομηγ δεν θελουμε να το καταλαβουμε,αφου δσεντους διωχνουν ολους αυτους απο κει που ηρθανε
   παρ ολο που κινδυνευει η ζωη μας,διοτι ειναι βομβες μολυσματικων ασθενειων ,και εκτος αυτου κλεβουν ριμαζουν ,σκοτωνουν και αφηνοντε ελευθεροι και καταδικαζοντε Ελληνες που προσπαθουν να σωσουν τη ζωη τους και την περιουσια τους.
   Οι Ελληνες παμφτωχοι δεν εχουν να φανε ,τους περνουν τα σπιτια με πληστιριασμο ,ανεργοι ,αστεγοι πεθαινουν στους δρομους
   σε αντιθεση με του λαθρομουσουλμανους
   που τμενουν σε πολυτελη ξενοδοχεια ,τρονε και πινουν τζαμπα τους χαρζιλικονουνε ,τους στελνουν ακομη και ετοιμα σπιτια απ την ΕΕ ,τους παρεχεται καλιτερη ιατρικη βοηθει τζαμπα
   ωστε να μονιμοποιηθουν στην Ελλαδα
   και επειδη στην Ελλαδα δεν υπαρχουν δουλειες οθτε καν για Ελληνες
   οι λαθρο δεν προκειται να δουλεψουν ποτε θα τρωνε θα πινουν θα γενοβολουν και θα γυρνανε και οι Ελληνες θα ειναι δουλοι νιστηκοι.\
   Αν δεν μας αρεσει αυτη η κατασταση που δημιουργησαβ τα πουλημενα τομαρια οι πολιτικοι ,
   πρεπει να παρουμε μονοι μας τοις ευθυνες μας ,αν ο Μητσοτακης δεν θελει να τους πεταξει εξω απ την Ελλαδα μαζι με τις ΜΚΟ
   να παρουμε εμεις τα οπλα στα χερια μας οπως εκανε ο Κωλοκοτρωνης
   και να παρουμε την πατριδα μας πισω.

  9. για το σκίτσο του γερμανικού υπουργείου υγίειας που εμφανίζει την τουρκιά σε ρόλο μαμάς να κρατάει την Πατρίδα μας σε ρόλο παιδιού τι έχει να πει η κυβέρνηση;

  10. Κι όμως! παρ’ όλα αυτά, οι Έλληνες θα ψηφίσουν πάλι Κούλη! και αυτό θα είναι το τέλος τους!!!!!!!!!!

  11. Όσοι δεν κατάλαβαν ακόμα ότι η ΝΔ θέλει να αλλάξει τον πληθυσμό της Ελλάδος με Ασιάτες και Αφρικάνους,ας δουν την πραγματικότητα.

  12. Ωχ. Και τι θα γινει τωρα;;; Δεν θα κανουν τις δομές για τους λαθρο στο Καστελοριζο;;; Απαπαπα, απαράδεκτο. Κάντε τες γρήγορα, μη θυμώσει ο Ερντογαν και δεν μας στείλει αλλους λαθρο.
   Αν τολμήσουν να κανουν δομές στο Καστελοριζο, η προδοςια πια οχι απλως θα βγάζει μάτι, αλλα θα ειναι σαν να το φωνάζουν μπροστά στα ματια μας, πως θελουν να δωςουν το μισο Αιγαίο μαζι με νησιά στον φίλο τους τον Ερντογαν. Ετςι θα ρο αφηςουμε και αυτο;;; Θα το καταπιούμε και αυτο;;; Πόση προδοςια μπορουμε να φάμε μέχρι να κανουμε κατι;;; Πόση;;;; Σε λιγο θα μας κυνηγάνε να μας διώξουν απο την Ελλαδα, οπως έδιωξαν τους Ελληνες απο την Ιωνια. Με σφαγες και δολοφονίες το εκαναν και ποτε δεν τιμωρήθηκαν οι Μουςουλμανοι Τούρκοι. Τι μας κανει να πιστεύουμε πως αν το ξανακάνουν θα τιμωρηθεί κανεις;;; Και τι;;;; Αυτο περιμενουμε;;; Αν ναι, τοτε ειμαστε ηδη τελειωμένοι. Και απορώ με τους στρατιωτικούς μας. Αυτοι δεν εχουν παιδια;;; Τι θα κανουν τα δικα τους παιδια;; Θα γλυτώσουν τις σφαγες και τους βιασμούς;;; Ποσο πουλημένοι στον εξω απο δω ειναι πια, που δεν υπολογίζουν ουτε τα ιδια τα παιδια τους;;;; Ποσο;;;;

   1. Καλα ε; εσυ που βογγας ολη μερα εδώ εισαι τοσο αγαμητη σαβουρα που βλέπεις στον υπνο σου βιασμους και σουβλίσματα,τοσο στερημενη εισαι που ουτε ο πιο πεινασμένος μετανάστης δεν θα σε δωσει χαρα στα σκελια σου μωρη σαλουφα!!!

  Leave a Response