ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΥΡΑ – ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ “ΦΑΕΙ”!

  Κοινοποίηση:
  Erntogan-1021x576

  Την ώρα που η Άγκυρα διεξάγει ασκήσεις και κλιμακώνει την ρητορική στο Αιγαίο, αρχίζει την σταδιακή απεμπλοκή της από τη Συρία.

  Το τουρκικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό διεξάγει “Εκπαίδευση Προετοιμασίας Επιχειρήσεων” στο Αιγαίο.

  Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρθηκε φρεγάτες και άλλα πλοία του τουρκικού ναυτικού πραγματοποίησαν βολές με πραγματικά πυρά σε στόχους επιφανείας και επίγειους στο Αιγαίο.

  Πληροφορίες και εκτιμήσεις φέρουν την τουρκική πλευρά να ενεργοποιεί ξανά την περιβόητη επιχείρηση Ασπίδα της Μεσογείου, με σκοπό να προσδώσει μια κάποια νομιμότητα σε ότι πιθανόν έχει σχεδιάσει στο Αιγαίο τους επόμενους μήνες.

  Επιπλέον ίδιο τουρκικό υπουργείο άμυνας έδειξε τα πρώτα σημάδια απεμπλοκής από τη Συρία, καθώς ανακοίνωσε ότι εξαιτίας της επιδημίας του κορονοϊού, η μετακίνηση του τουρκικού στρατιωτικού προσωπικού και των μονάδων του σε ζώνες λειτουργίας στη Συρία έχει περιοριστεί ήδη στο ελάχιστο, εκτός εάν κριθεί κάτι απολύτως απαραίτητο.

  Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο αναφέρεται: «Έχει δοθεί εντολή προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η είσοδος και έξοδος των μονάδων μας σε περιοχές στην Συρία θα γίνεται με την άδεια του ανώτατου Διοικητή Στρατού και επομένως η κίνηση του προσωπικού και των μονάδων έχει μειωθεί στο ελάχιστο, εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο.»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. Μια σοφή παροιμία του Λαού μας λέει:
   «Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ ανέβει στο κρεβάτι», που σε απλά Ελληνικά σημαίνει, ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ, στείλε και μερικά ΚΟΥΤΙΑ στην Άγκυρα και τότε θα δεις τον χωριάτη, ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ αλλά ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ για να μην σπάσουν !
   β. τεζαρης
   ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Για τον πούτσο ηγέτης. Έχει στα πόδια του 80 εκ. πληθυσμό και αντί να κάνει την Τουρκία την Νο1 βιομηχανία της Ευρώπης, και να είναι όλοι ευτυχισμένοι, προώθησε το Κωράνι και τον εθνικισμό σε κάτσε τσοπάνι μεμέτι.

   Ψόφος σε κάθε τέτοιο άνθρωπο στον πλανήτη.

  Leave a Response