ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! Λ@ΘΡΟΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ – ΤΙ ΠΟΥΣΤΙ@ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ! ΧΗΜΙΚΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanastes-evros-metanasteutiko-adstunomia-stratos-ellada-tourkia-arthrou_2

    Νέα σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα της Πέμπτης στις Καστανιές με επιθέσεις πάνω από 500 «ταλαιπωρημένους» μετανάστες κατά των Ελλήνων αστυνομικών και με ρίψεις χημικών και πετρών.

    Η επιτυχία μερικών δεκάδων από αυτούς να περάσουν στο ελληνικό έδαφος στο ύψος των Φερρών με την αυτοσχέδια σκάλα που τους βοήθησε να ζεύξουν τον φράχτη, λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους υπόλοιπους.

    Τα επεισόδια σημειώθηκαν σε δύο σημεία: Στο δάσος των Καστανεών και στον φράχτη νότια από το φυλάκιο.

    Οι νέες προσπάθειες των επίδοξων εισβολέων που έχουν συγκεντρωθεί επί του τουρκικού εδάφους να παραβιάσουν τα σύνορα της χώρας απέτυχαν λόγω της έγκαιρης παρέμβασης των ελληνικών δυνάμεων αλλά και των στελεχών της Frontex που βρίσκονται στην περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΟΠΛΗ ΜΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΑΡΑ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.

    2. ΚΟΡΟΙΔΙΑ ….αν δεν ηθελαν τους λαθρο θα τους μπουζουριαζαν (εχωναν) σε μια φυλακη μεχρι να τους απελασουν σε μια αφρικανικη χωρα (μετα απο διμερη συμφωνια)..ασχετως καταγωγης και προελευσης …ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ …..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ , Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ (με οτι αυτη συνεπαγεται)

    3. Πόσοι μπορούν να περάσουν από μια αυτοσχέδια σκάλα μέχρι να εντοπιστουν;για να λεει το ρεπορτάζ μερικές δεκάδες σίγουρα χρειάστηκε αρκετή ώρα,πώς λοιπόν δεν εντοπίστηκαν αμέσως από του Έλληνες; Μήπως οι εντολές είναι να κάνουν τα στραβά μάτια στην εισβολη των πιθηκων;λυπάμαι μόνο τα παιδιά μας που τα δίνουν όλα για να προστατέψουν τα σύνορα μας σε αντίξοες συνθήκες

    4. ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΛΑΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΑΟΖ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΑΟΖ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ!!!! Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΔΩ ΣΕ ΜΑΣ ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ !!!!

    5. Και με τις πρώτες δεκάδες τι απέγινε; Που βρίσκονται;

      1. Πολύ απλά, κυκλοφορούν …. ελεύθεροι. Ποιος θα τους εμποδίσει ;;; Τα κινητά τους πήραν φωτιά και δίνουν οδηγίες στους επόμενους για το πως και από που θα περάσουν.

    6. Μην τους πειράξετε γιατί είναι οι επενδυτές συνεταιράκια της τσέπης μας .
      Θα μας πηδήξει ο Κούλης μετά την χολέρα που έπεσε .
      Θα μας λένε πάλι ότι λεφτά δεν υπάρχουν .
      Εδώ δίπλα μου τα αυτοκίνητα μιας ΜΚΟ γέμισαν με αυτοκόλλητα πολιτικής προστασίας και φάρους στον ουρανό .
      Είναι κυβερνητικά κοματόσκυλα που μυρίστηκαν μπόλικο καινούργιο χρήμα .
      Τους χώνουν φράγκα από παντού .
      Βρήκαν ευκαιρία με την χολέρα να τα αρπάξουν πάλι . Θα στείλω φωτογραφίες Στέφανε
      Τι μπουρδέλο κράτος είναι . Μπάζει από παντού .

    7. φουσκες (νερομπαλες) με εμποτισμενο κοροναιο και να τους ενημερωνετε πριν τις ριξετε ,μια καλη προταση εκφοβισμου μπα; και φυγουνε οι σαπιοι βρωμιαρηδες.

    8. στειλτε τους στον διαολο ολοι αυτοπι ειναι αποβλητα της ανθρωποτητας τι τους καμαρωνετε ρε παιδια δεν μας φτανει ο ιος ναχουμε και την χολερα απο πανω?

    9. Αφήστε μια τρύπα να μπουν και όσο μπαίνουν γαμήστε τους στο ξύλο μέχρι να γυρίσουν πίσω…..

    10. Νεφτι στον πισινο και πεταγμα στο ποταμι να γυρισουν κολυμπωντας.Αντε βαρεθηκαμε επιτελους.Εχουμε τα δικα μας προβληματα,εχουμε και αυτους τους αρουραιους.Καποια στιγμη θα ξεσπασει ο κοσμος και δεν θα ξερουν απο που να φυγουν.

    11. ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ

    12. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ.ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ; ΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ; ΡΙΞΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.

    Comments are closed.