ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ: ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Απεγκλωβίστηκαν όλοι ένοικοι – Σε κτήριο στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας η φωτιά


    Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της Τρίτης όταν ενημερώθηκε για πυρκαγιά σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στα Μελίσσια στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το διαμέρισμα ένα άτομο που παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες στον δεύτερο όροφο του κτηρίου βρίσκονται τέσσερα άτομα που έχουν μετακινηθεί στο πίσω μέρο του διαμερίσματος και από την Πυροβεστική αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύουν.

    Οι 15 πυροσβέστες με τα πέντε οχήματα που έσπευσαν στην περιοχή συνεχίζουν την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενώ παράλληλα πραγματοποιούν ενέργειες για τον ασφσαλή απεγκλωβισμό των τεσσάρων ατόμων από τον δεύτερο όροφο του κτηρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ… “”ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΓΚΑΖΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ…ΤΩΡΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΓΚΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ””… ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ??? ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟ IQ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

    Comments are closed.