ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: «ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΨΕΜΑΤΑ – ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ»

    Κοινοποίηση:
    Covid-19-Pandemic

    Κινέζοι γιατροί έχουν καταγραφεί κρυφά να ομολογούν ότι γνώριζαν πόσο επικίνδυνος ήταν ο κορονοϊός όταν άρχισε να σπέρνει τον τρόμο στην Ουχάν, αλλά τους είπαν να πουν ψέματα. Επαγγελματίες στον τομέα της υγείας στην κινεζική πόλη υποστηρίζουν ότι γνώριζαν για τους θανάτους από τον ιό από τον Δεκέμβριο του 2019, όμως η Κίνα ενημέρωσε σχετικά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στα μέσα Ιανουαρίου.

    Συνειδητοποίησαν ακόμη ότι ο ιός περνούσε από άνθρωπο σε άνθρωπο όμως στα νοσοκομεία είχε δοθεί η οδηγία «να μην πουν την αλήθεια» και οι εκκλήσεις να μην γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις απορρίφθηκαν διότι οι Αρχές ήθελαν «να παρουσιάσουν την εικόνα μιας αρμονικής και ευημερούσας κοινωνίας».

    Τα παραπάνω αναφέρουν οι νέες μαρτυρίες, που θα προβληθούν στο ντοκιμαντέρ του ITV με τον τίτλο «Outbreak: The Virus That Shook The World». Στο ντοκιμαντέρ, όπως μεταδίδει η Daily Mail, παρουσιάζεται η μαρτυρία αυτή που έρχεται σε αντίθεση με την άρνηση της Κίνας, η οποία κατηγορείται ότι συγκάλυψε την επιδημία στο ξεκίνημά της.
    Το νέο ντοκιμαντέρ έρχεται στο φως της δημοσιότητας την ώρα που νέα ανεξάρτητη έρευνα αναφέρει πως «ΠΟΥ και Κίνα θα μπορούσαν να δράσουν νωρίτερα στην αρχή της πανδημίας». Προ ημερών επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ζήτησε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να ερευνήσει πλήρως το ενδεχόμενο ο κορονοϊός να διέφυγε κατά λάθος από εργαστήριο στην Ουχάν, το επίκεντρο της πανδημίας της COVID.

    Η Κίνα ενημέρωσε για πρώτη φορά τον ΠΟΥ για 27 περιπτώσεις της άγνωστης τότε ασθένειας στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ οι πρώτοι θάνατοι αναφέρθηκαν στα μέσα Ιανουαρίου.
    Κινέζοι γιατροί όμως που καταγράφηκαν κρυφά από πολίτη – δημοσιογράφο λένε ότι γνώριζαν από πιο πριν ότι ο ιός ήταν θανατηφόρος. «Στην πραγματικότητα, στα τέλη Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου, ο συγγενής κάποιου που γνωρίζω πέθανε από τον ιό. Αρκετοί από αυτούς που ζούσαν μαζί του μολύνθηκαν, ανάμεσά τους και άνθρωποι που ξέρω», αναφέρει ένας γιατρός.

    Στις 12 Ιανουαρίου, ο ΠΟΥ έλεγε πως «δεν υπάρχουν ξεκάθαρες αποδείξεις για μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο» και είχε «διαβεβαιώσεις για την ποιότητα της κινεζικής απάντησης».
    Ωστόσο, οι Κινέζοι γιατροί λένε: «Όλοι αισθανόμασταν ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καμία αμφιβολία για τη μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο». Σύμφωνα με μια μαρτυρία, γιατροί που συμμετείχαν σε μίτινγκ σε νοσοκομείο έλαβαν την οδηγία «να μη μιλήσουν» για την πραγματική φύση της μετάδοσης.

    «Ξέραμε ότι ο ιός μεταφερόταν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά όταν συμμετείχαμε σε ένα μίτινγκ στο νοσομείο, μας είπαν να μη μιλήσουμε. Οι τοπικοί ηγέτες είπαν στα νοσοκομεία να μην πουν την αλήθεια».

    Στις 21 Ιανουαρίου, όταν ο ΠΟΥ εξέδωσε την πρώτη αναφορά για τον ιό, η ασθένεια είχε μολύνει τουλάχιστον 278 ανθρώπους την Κίνα και είχε εξαπλωθεί σε ακόμη τρεις χώρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Άραγε δεν θα πρέπει να ελέγχονται τα διάφορα βιολογικά εργαστήρια ? Αυτά πιθανόν να είναι πιό επικίνδυνα από τα πυρηνικά όπλα.

    2. μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη καλοπληρωμένη μηχανή είναι ο κοροιδοιός και τίποτα άλλο όπως τόσα και τόσα άλλα χρηματιστήριο δίδυμοι πύργοι κλπ κλπ

    3. Και έχουν μουλώσει τώρα τα κίτρινα σκουλήκια…

    4. τελικά οι σχιζοματηδες έχουν πολλά σχέδια για το μέλλον μας από ότι φαίνεται και φυσικά δεν θα διστάσουν να τα εφαρμόσουν για την αυτοκρατορία τους.

    5. Πόσα φράγκα πήρανε από τον Γκέιτς για να επιτρέψουν να γίνει εργαστήριο στη Κινεζικη Γιουχαν? Σιν Τζινπιγκ illuminatos κάργα.

    6. συνεχιστε ανοητοι Έλληνες να αγοραζεται κινεζικα προιοντα, και να πλουτιζεται αυτα τα κίτρινα “νανοειδη” ανθρωπακια με τα εμπορικα καταστηματα που εχουν γεμισει απο ακρη σε ακρη την Ελλαδα… και μετα εσεις οι ιδιοι που δίνεται “δυναμη” σε αυτες τις βδελες, να διαμαρτυρεστε εναντιον της Κινας.

    7. Παραμύθια της Χαλιμάς. Και αυτοί στο κόλπο της παγκόσμιας διακυβέρνησης είναι. Όλοι μάχονται να μας μπήξουν το εμβόλιο με το πρόσχημα να μας σώσουν.

    Comments are closed.