ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΦΟΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ! ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ – ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφήβ

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το διπλό φονικό που έγινε το βράδυ της Δευτέρας σε χωριό της Μακρινίτσας Πηλίου.

    Ήδη στα χέρια της αστυνομίας, μετά από ανθρωποκυνηγητό, βρίσκεται ο δράστης ο οποίος είχε διαφύγει αφού είχε σκοτώσει τη σύζυγό του και τον αδερφό της.

    Κινηματογραφική έμοιαζε η καταδίωξη των αστυνομικών για τη σύλληψη του 31χρονου δράστη του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, το απόγευμα της Δευτέρας.

    Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, από τα πρώτα κιόλας λεπτά δόθηκε κατεπείγον σήμερα προς όλες τις μονάδες και τα περιπολικά της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και τις μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να “χτενίσουν” την περιοχή πάνω από τον περιφερειακό δρόμο για τον εντοπισμό του μακελάρη, που σκότωσε τη σύζυγό του, τον αδερφό της και τραυμάτισε την πεθερά του.

    Η άτυχη γυναίκα είχε παντρευτεί πριν από τρία περίπου χρόνια και είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον σύζυγό της, ο οποίος έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεαρή γυναίκα κάλεσε σήμερα το απόγευμα την αστυνομία γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία της, εισήλθε στην οικία.

    Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχθηκε μαχαιριά κοντά στην καρδιά ενώ στη συνέχεια ο μαινόμενος σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.

    Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχτηκε τις μαχαιριές τόσο στην κοιλιά όσο και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο. Ο αδερφός της δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στην καρδιά, κάτι που του επέφερε ακαριαία τον θάνατο.

    Ο δράστης ενοχλούσε τη γυναίκα και την οικογένειά της, που μάλιστα είχαν ζητήσει δικαστική συνδρομή για να σταματήσει να τους ενοχλεί.

    Οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ.

    Σοκαρισμένος ο αστυνομικός που ήρθε τετ α τετ με τον δράστη – «Βοήθεια σώστε με» φώναζε το θύμα στο 100

    Τραγική φιγούρα, ο αστυνομικός που έφτασε πρώτος στο σημείο, ύστερα από κλήση που δέχθηκε στο “100” από την άτυχη 28χρονη γυναίκα.

    «Βοήθεια, σώστε με. Έχει έρθει να μας σκοτώσει. Σπάει τη τζαμαρία για να μπει στο σπίτι μας» φώναζε λίγα λεπτά πριν τις 19.40 το βράδυ της Δευτέρας η γυναίκα που σήμερα δε βρίσκεται στη ζωή. Απέναντί της βρισκόταν ο σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα και το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

    Αμέσως ο αστυνομικός του Α.Τ. Βορείου Πηλίου παίρνει το περιπολικό και κατευθύνεται στη Μακρινίτσα. Παρότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, αργεί να φτάσει καθώς μπροστά του προπορεύεται ένα φορτηγό, που τον καθυστερεί.

    Φτάνοντας στο καλντερίμι που οδηγεί στο σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, έρχεται τετ α τετ με τον δολοφόνο, που μόλις είχε σκοτώσε ιτα δύο αδέρφια. Ο νεαρός άνδρας βλέπει το περιπολικό και χάνεται μέσα στα δέντρα, από τα καλντερίμια, με τον αστυνομικό να τον αναζητά. Όμως καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος τι ακριβώς είχε συμβεί εκεί λίγα λεπτά νωρίτερα.

    Αμέσως έδωσε στον ασύρματο εντολή να μπλοκάρουν την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης, όπως έγινε μία ώρα αργότερα.

    Ο αστυνομικός βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς εκτιμά οτι η αργοπορία του λόγω του φορτηγού που προπορευόταν στο στενό οδικό κύκλωμα του Πηλίου έδωσε την ευκαιρία στον δράστη να ολοκληρώσει το έγκλημά του.

    Καταγραφή

     

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα.

    TheNewspaper.gr

    φωτογραφία: taxydromos.gr

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. H αστυνομία είναι σαν την μεταπολιτευση… Για τον φουτσο…

    2. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;; Τό περιπολικό καθυστερούσε από προπορευόμενο φορτηγό;;; ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ;;;; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;;;;

    3. Την επόμενη φορά που θα απειλείται η ζωή ή η περιουσία σας, αν θέλετε να έρθει άμεσα η αστυνομία, κάνετε καταγγελεία ότι γίνεται κορωνοπάρτι σπίτι σας και θα έρθουν με τα “χίλια” οι μπάτσοι γιατί αλλοιώς θα πρέπει να φτιάξετε δωμάτιο “πανικού”.

    4. Τι έμπειρος και λαλακιες άκου είχε μπροστά φορτηγό αλλά από την άλλη τα χωριά μας είναι απροστάτευτα δύο αστυνομικοί το βράδυ για 5-6χωρια στο βουνό

    5. ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥΧΕ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟ ΑΠΟ ΠΑΤΕΡΑ????ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΡΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΗ

    6. ΣΟΒΑΡΉ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΉΝΑ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ? ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΒΌΛΕΥΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΈΞΕΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΎΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΎΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΉ ΤΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ.

    7. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΙΔΕς ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΜΑΣΚΕς ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕΤΕ ΟΠΟΟΝ ΔΕΙΤΕ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑ !! ΑΥΤΟΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟς ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ !! ΕΙΣΤΕ ΥΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ

      1. Let me guess… Χρισύ αβγεί και πάσης Ελλάδας, έέέ;

    8. Ποιος θα πάρει την ευθύνη να δώσει σε σας τους ηλίθιους όπλα ρε? Θα πυροβολήθητε μόνοι σας …θα γίνει ακριβώς το ίδιο όπως με τα αυτοκίνητα κάθε μερα νεκροί στον δρόμο. δεν είσαστε για τίποτα.

    9. Ο δολοφονος πιστευε οτι η αλλη τον απατουσε και οτι του ετρωγε τα λεφτα και οτι αφου τον ξεζουμισε οτι ηθελε να τον εγκαταλείψει για καποιον αλλον…

    10. κλασικη περιπτωση θανατικης ποινης αμεσης, δεν συνεβει σε καποιον δικο μας ανθρωπο το κακο, οποτε θα το φιλοσοφησουμε για το αν ειναι σωστο, α και για να μην ξεχνιομαστε συγχαρητηρια στην αστυνομια γιατι ο πραγματικος της ρολος ειναι να κοβει προστιμα για μασκες

    11. Αν γινόταν καταγγελία των για κορονοπάρτι θα έβαζε σειρήνα να προσπεράσει το φορτηγό

    12. να γίνει τεστ για κορωνοϊό, αν βγουν θετικοί το σφάξιμο θα είναι υποκείμενο νόσημα

    13. να είχε όπλο στο σπίτι. Μια ντουφεκιά έστω στα πόδια θα τους έσωζε. Τους έσφαξε σαν πρόβατα. Κρίμα.

      1. Μίλησες για μένα, να αγιάσει το στόμα σου! Αν είχε καραμπίνα ο αδελφός, από μια τουφεκιά στα πόδια και μια στην κοιλιά να του χυθούν τα έσωθεν και να ψοφήσει από αιμορραγία!
        Αφού ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με επικίνδυνο μουρλό και γενικά εγκληματικότητα στα ύψη, που πας ρε Καραμήτρο;;;;;

    14. Βρωμεροι Τσιπροκουληδες αυτα τα 2 παιδια εσεις τα φαγατε που αρνηστε στον κοσμο το δικαιωμα οπλοκατοχης που εχετε νομους υπερ του επιτιθεμενου.Ενα πραγμα κοιταξτε Ελβετια.Ψαξται ποσα οπλα ανα κατοικο εχει η Ελβετια και δειτε την Εγκληματικοτητα στην χωρα.

    15. ” καταφέρνει και το σκάει μέχρι να συνειδητοποιήσει ο έμπειρος ένστολος” ???
      Πολύ έμπειρος δηλαδή. Δεν μπορεί να βάλει μια σειρήνα, έναν φάρο να προσπεράσει το προπορευόμενο φορτηγό ?

    16. Τις φωτογραφίες των παιδιών και τα ονόματα τους τα ξέρουμε όμως δεν ξέρουμε ποιος είναι ο φονιάς και δεν έχουμε ούτε μια φωτογραφία γιατί ο επαίσχυντος νόμος θεωρεί πως ο κάθε κατσαπλιάς έχει δικαίωμα να μην τον γνωρίζει κανείς ώστε όταν βγει από την φυλακή να έχει μια άνετη ζωή και να το παίζει και καλός ώστε να φέρνει κοντά του τα επόμενα θύματα του…

      1. Τί μάς λέτε καλέ ! Αυτό γιά νά γίνει . απαιτούνται σοβαροί άνθρωποι , τίμιοι , γνώστες , μέ διάθεση γιά δουλειά . Πότε είδες τελευταία φορά τέτοιους μέσα στό κυνοβούλιο τών Ελλήνων ;;;

    Comments are closed.