ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO

    Η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου της Τουρκίας που θα αποφάσιζε αν η Αγιά Σοφιά θα μετατραπεί σε τζαμί, κράτησε ελάχιστα λεπτά και ουσία καμία.

    Το Ανώτατο Δικαστήριο παρέπεμψε σε παλαιότερη δικαστική απόφαση για το ζήτημα, η οποία -όπως λένε- μπορεί να αλλάξει με ένα προεδρικό διάταγμα. Δηλαδή, ο Ερντογάν θα αποφασίσει όσες συνεδριάσεις και αν γίνουν.

    Σύμφωνα με τη Sabah, η απόφαση θα ανακοινωθεί σε 15 ημέρες, ανάλογα πάντα τα κέφια του Τούρκου προέδρου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Πόσο πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις ως άνθρωπος άραγε…

    2. An o erdogan theli na prosefhete se xristianiki eklisia as vaftisti k Olas… Malon ine pistols orthodoxos… Efharistume erdogan Timi Mas.. I xeftila su.

    3. Ηρεμήστε μάγκες δεν γίνεται τζαμί διότι έχουν εκλογές στις ΗΠΑ και ο Τραμπ που εινε φίλος με Ερντογκαν θα πάθει μεγάλη ζημιά και επίσης θα χάσει κόσμο πολύ τα επόμενα χρόνια τουρίστες
      Ο Ερντογκαν θα απειλεί και θα πει ότι η απόφαση θα ληφθεί αργότερα για να προκαλεί πάντα
      Εγώ έχω εμπειρία από πολιτική

    4. ο ερντι παιζει τους ελληνες μπαλιτσα………… μπορει και το κανει………… ρεσπεκτ για αυτον. κανει τα παντα για να μεγαλωσει την πατριδα του και να γεμισει την τσεπη του. οι ελληνες μανατζερ μονο την τσεπη τους σκευτοντε ………… και τους εντολοδοτες τους που εχουν φτιαξει τα σχεδια τους για την ελλαδα χωρις την ελλαδα

    5. τι σημασια πλεον εχει ακομα και να κανουμε καποιο συλλαλητηριο οπως τοτε με την Μακεδονια δεν μας ακουσε ο τοτε προθυπουργαρας μας και θα μας ακουσει ο μογγολος τωρα?

    6. O ερντογαν δεν προκειτε να παρει αποφαση τωρα τα λεφτα ειναι πολλα 6εκ επισκεπτες πανε για να δουν την Α.σοφια αν την κανει τζαμι γυναικες δεν μπορουν να μπουν μεσα!.

    7. Εχουμε πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθούμε στην καθημερινότητά μας, από το αν η Αγία Σοφία γίνει τζαμί, ή το σπίτι του Κεμάλ γίνει φουρδέλο. Ξέρετε, οι λογαριασμοί πληρώνονται με λεφτά, τα οποία βγαίνουν με δουλειά και κανένας μας δε δουλεύει ως ξεναγός στην Αγία Σοφία ή στο σπίτι του Κεμάλ. Αει παρατήστε μας λοιπόν και ασχοληθείτε με αυτά που πράγματι καίνε τον κόσμο κάθε μέρα.

      1. Δεν μας γ@μας ρε φίλε και συ με την καθημερινότητα σου και τους λογαριασμούς σου? Χεστηκαμε. Εδώ μιλάμε για την ιστορία της πατρίδας μας και ο άλλος μας λέει για τους λογαριασμούς του! Ζήτω η τρέλα.

    Comments are closed.