ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ Ο ΕΒΡΟΣ – ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ – ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ! «Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΔΙΑΛΕΞΤΕ!»(ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  λαθρομεταναστες

  Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κάτοικοι του Έβρου, οι οποίοι προειδοποιούν πως δημιουργείται ένα στρατόπεδο 10 μόλις χιλιόμετρα από τις Καστανιές, το σημείο που έγιναν τα γεγονότα τον περασμένο Μάρτιου.

  Oι κάτοικοι θέτουν ξεκάθαρα θέμα εθνικής ασφαλείας στην περιοχή, τονίζοντας πως αν η κυβέρνηση προχωρήσει τα σχέδια της για τη δημιουργία νέας δομής στον Έβρο, τότε διατρέχουν πολλοί κίνδυνοι από κάποια πιθανή εξέγερση.

  Ο πρόεδρος Κοινότητας Φυλακίου Έβρου, Χρήστος Τυρμπάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει στην τοπική κοινότητα λόγω της δομής φιλοξενίας που δημιουργείται μία μόλις ανάσα από την Τουρκία.

  Ο κ. Τυρμπάκης τονίζει χαρακτηριστικά πως «εκπέμπουμε SOS από τον Έβρο», ενώ πρόσθεσε πως «δημιουργείται μία μικρή πόλη» η οποία θα έχει χωρητικότητα 3.000 και πλέον ατόμων. Πρόσθεσε δε πως αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο χωριό στην περιοχή έχει 300 κατοίκους, οι οποίοι μάλιστα είναι μεγάλης ηλικίας.

  Υπό αυτό το πλαίσιο ο κ. Τυρμπάκης τόνισε πως τίθεται θέμα εθνικής ασφαλείας στην περιοχή, καθώς είναι άγνωστο το τι θα γίνει εάν υπάρξει μία εξέγερση.
  Άλλωστε και στη Μόρια υπήρχαν αρκετά συχνά εξεγέρσεις από παράνομους μετανάστες.

  Σύμφωνα με τον κ. Τυρμπάκη, υπάρχουν ήδη δυο κιτ στην περιοχή, των οποίων η χωρητικότητα είναι 600-700 άτομα. Ενίοτε ο πληθυσμός έχει φτάσει μέχρι και 1000 άτομα.

   

   

   

  Ο πρόεδρος Κοινότητας Φυλακίου Έβρου τονίζει πως ο κόσμος είναι οργισμένος με τη δημιουργία νέων δομών.

  Τίθεται θέμα ασφάλειας, υποστήριξε ο κ. Τυρμπάκης και εξέφρασε τους προβληματισμούς για την ομαλή συμβίωση κατοίκων και μουσουλμάνων.

  Όπως καταγγέλλουν πολίτες που έχουν γη στην επίμαχη περιοχή, στην οποία θα επεκταθεί η δομή, υπάλληλοι του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου δεν διστάζουν να τους καλούν στο τηλέφωνο και να τους απειλούν ότι θα προχωρήσουν σε επίταξη, αν δεν συμφωνήσουν να νοικιάσουν τα χωράφια τους στο κράτος για να εγκατασταθούν οι αλλοδαποί που θα κατακλύσουν την περιοχή μετά την εξαγγελθείσα επέκταση του ήδη υπάρχοντος καταυλισμού!

  Να σημειώσουμε πως και για το θέμα είχε αναφερθεί και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος σε τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, του τόνισε πως τα σχέδια της κυβέρνησης για τον τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών που θέλει να δημιουργήσει στο ΚΥΤ Φυλακίου συνιστούν εθνικό κίνδυνο.

  Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στο σημείο κλιμάκιο του υπουργείου συνοδεία εκτιμητή περιουσίας, ο οποίος ήδη έχει προσληφθεί από τις 30 Δεκεμβρίου για τον σκοπό αυτό! Οι τοπικοί φορείς διαφωνούν με το υπουργείο Μετανάστευσης για την δυναμικότητα του ΚΥΤ Φυλακίου!

  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη!

  Οι κάτοικοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βήμα πίσω καθώς, όπως έχουν επανειλημμένως δηλώσει, το εγχείρημα αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν στην δομή του Εβρου αλλοδαποί και από άλλα σημεία της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας, γεγονός που δεν αποκλείεται να παράξει μια «νέα Μόρια».

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  35 Σχόλια

  1. Ο Εβρος ψηφισε το 2019, ….δημοκρατικο τοξο σε ποσοστο 97,045 % .Τωρα λοιπον ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΩΡΕ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

  2. Εδώ πάμε για παγκοσμιοποίηση και κατάλυση όλων των Εθνών, Θρησκειών και πολιτισμών κι εσείς νομίζετε ότι θα επιτρέψουν να εισβάλλει στον Έβρο ο Ερντογάν;;; Ίσως δε θα υπάρχει σε λίγο ο Ερντογάν. Μακάρι το μοναδικό μας πρόβλημα να ήταν αυτό, ασχέτως αν δεν είναι σωστό ούτε κατά διάνοια να φτιαχτεί τέτοιο κέντρο εκεί.
   Η μοίρα έλαχε στο δικό μας οικόπεδο να βρίσκεται μεταξύ Δύσης και Ανατολής ως συνδετικός κρίκος. Αν δεν είχαμε αυτή τη γεωγραφική θέση, θ’ ανήκαμε και οικονομικά, όπως ανήκουμε γεωγραφικά, στο μπλοκ των χωρών της βαλκανικής χερσονήσου.
   Θα ήμασταν δλδ στην ίδια κατηγορία με τους τηγανοκέφαλους όπως αρέσκεστε να τους ονομάζετε εσείς, Αλβανούς γείτονές μας.

  3. Η ευρωπαϊκή ένωση δεν ζήτησε μνημόνια. Αυτοί τα επέβαλαν με δική τους θέληση. Όλοι λειτούργησαν βάσει σχεδίου. Πίστευαν ότι τα ζώα θα κοιμούνται εσαεί και θα φάμε στη μάπα άλλα σαράντα χρόνια το προδοτικό δίδυμο του γκαντέμη και του προδότη. Εμείς να καταστρεφόμαστε κι αυτοί να περνάνε ζωή και κότα με την εξουσία που τους δίνουμε εμείς. Τόσο πλανεμένοι! Αφού δεν έχουν το θάρρος, ως άντρες, να μας απαλλάξουν μονοι τους από την βδελυρή τους ύπαρξη, που ντροπιάζει του όνομα του Θεού του ζώντος, πρέπει να τους ταπεινώσουμε, να τους τελειώσουμε εμείς. Δεν έχουμε άλλη λύση και δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία!

  4. Δεν καταλάβατε καλά, ο Έβρος δεν είναι Μυτιλήνη εδώ θα πέσουν κορμιά….
   Ανοίξτε το κουτί της Πανδώρας και θα δείτε μια άλλη Ελλάδα….

  5. Το πρόβλημα είναι Πανελλαδικό. Χάνεται η Ιερά Ελλάς. Σε λίγα χρόνια μόλις λάβουν το σύνθημα θα έχουμε γενικό ξεσηκωμό. Τα χιλιάδες καροτσάκια που κουβαλάνε οι μουσουλμάνες, είναι οι αυριανοί συντελεστές της ταινίας ”Σκλαβωμένη Ελλάς”

  6. Αγαπητοί συμπατριώτες της περιοχής του έβρου τι δίλημα είναι αυτό “ή εμείς ή οι μουσουλμάνοι λαθρο…” μα και φυσικά ο Μητσοτάκης έχει ήδη επιλέξει τους λ@θρο και αυτό πράττει η ελληνική αντιπροσωπεία στην Κων/πολη χαρίζει εσάς, το μισό αιγαίο, Καστελλόριζο και Ρόδο στους Τούρκους, ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

  7. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ & ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΑΘΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ & ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ , ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΘΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ !!

  8. αφου φυλασονται τα συνορα γιατι φτιαχνουν χοτ σποτ?ο υπερπατριωτης κουλης τα σφραγισε δεν περναει κουνουπι.τι ?οχι?μπεεεεεεεεεεεεεεεεε

  9. Τετοιες συμφωνιες εχουν κανει οι υποτακτικοι με τους γραφειοκρατες της ΕΕ, να γινει η Ελλαδα αποθηκη λαθροισλαμιστων!!!!!!! Ολες οι αλλες χωρες της Ευρωπης εχουν κλεισει τα συνορα τους, το μονο ξεφραγο αμπελι στην Ευρωπη ειναι η Ελλαδα!!!!!!!! Αυτους ψηφιζει ο μαλακοραγιας χρονια τωρα χωρις να βαζει μυαλο!!!!!!! Πολιτικα ανδρεικελα που δεν ενδιαφερονται για την Ελλαδα, μονο για την τσεπη τους και εχουν επιτρεψει τους αλητες των ΜΚΟ να… αλωνιζουν με τους λαθρο παιζοντας μπιλιαρδο στην πλατη της Ελλαδας!!!!!!!!!!

  10. Taxi Club Hellas
   Taxi Club Hellas
   Πριν από 7 ώρες (τροποποιήθηκε)
   Κι όμως αδερφέ, υπάρχουν πολλοί που τρώνε το σανό αμάσητο και αρνούνται ακόμα και να ακούσουν για αυτές τις “”κακοήθειες”” περί φακελώματος και κατάχρησης προσωπικών δεδομένων…
   Καβάλα στο ροζ συννεφάκι τους το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού…
   Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν ακόμα στην ελληνική TV:
   1) Ριάλιτι τυπου Big Brother, GNTM, Survivor, Bachelor και ενα σωρό τηλεοπτικά σκουπίδια αποπροσανατολισμού τα οποία για να υπάρχουν σημαίνει απο μόνο του χωρίς πολλά πολλά ότι έχουν μεγάλο κοινό που τα παρακολουθεί συστηματικά…
   2) Τούρκικα σίριαλ… ανάθεμα και προδοσία…
   3) Προπαγάνδα όλων των συστημικών Μέσων Μαζικής Ε…ξαπάτησης είτε σε επίπεδο ενημέρωσης είτε σε επίπεδο ψυχαγωγίας είτε σε επίπεδο σάτιρας…
   4) ΟΜΕΡΤΑ για το τι συμβαίνει παραέξω απο το κοτέτσι μας…
   5) Ελληνο•Τουρκικά ::
   Το show σε Έβρο και Αιγαίο ειχε κοντή διάρκεια για τους πατριώτες πολιτικούς και ΜΜΕ…
   Μάρτιος-Απρίλιος-Μάϊος…
   Μετα το χάος…
   ΜΟΥΓΚΑ…
   Και οι ορδές-πάρτυ εισβολέων συνεχίζονται ανενόχλητα κι απο Έβρο κι απο παντού…
   Τα επιδόματα σε αυτούς αδιάκοπα και οι νοσηλείες το ίδιο…

   Αυτά…

   • Όποιος κατάλαβε,
   Κατάλαβε…

   • Οι υπόλοιποι καλή χώνεψη!

   Α… και σε σας που ηθελημένα κλείνετε τα μάτια και παραμένετε στα ΡΟΖ ΣΥΝΕΦΑΚΙΑ σας καμαρωτοί/καμαρωτές
   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας σε οτι σας έρχεται για ολο το 2021 και όχι μόνο…
   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

   ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ,
   ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

   ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ.

  11. τιποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει παρα όταν θα πουλήσετε την Ακρόπολη να μου δώσετε μεριδιο

  12. Κατα τα αλλα ο Εβρος φυλασσεται..,αλλα ας φτιαξουμε και μια δομη για τους νεοφερμενους..εως οτου αποφασισουμε σε ποιο ξενοδοχειο θα καταληξουν.
   Το δουλεμα του αιωνα πεφτει.

  13. παλι καλα που ξυπνήσανε !! μόλις το ειδαν να ερχετε πάνω τους αργήσαν κατι να κανουν

  14. ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ…ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ!!! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΤΩΡΑ

  15. Αφου και οι δηθεν δεξιοι ασκουν φιλοισλαμικη πολιτικη σαν τους προηγουμενου προδοτες, μαυριστε τους. Σαε κοροιδεψαν αλλα δεν ειναι δικαιολογια αυτο πια. Ψηφιστε πατριωτικα κομματα και μαυριστε αυτους που ανοιξαν το τζαμι. Τιμηστε ηρωες σαν τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ και μαυριστε τους προδοτες. Κανουν χοτ σποτ στα συνορα με την τουρκια, τι αλλο να κανουν;

  16. Κατάντησε η χώρα σκουπιδότοπος λαθρόμαυρων .
   Μα για πόσο μαλάκες μας περνούνε .
   Πολιτικοί κωλόπαιδα .αδερφές ,προδότες ,αρπαχτικά ,εγκληματίες .
   Θα σφάξουν τα παιδάκια τους φαντάρους εκεί πάνω εκτός από τους κατοίκους τα λαθροαλγερινοπάκια .

  17. Και πιος μας λέει ότι οι ψήφοι είναι αληθινοί; Εδώ ο Τραμπ μιλάει για νοθεία,στην Ελλάδα θα κολωσουν οπότε μη κατηγορειτε ο ενας τον άλλο και με ομονοια ας σηκωθούμε από τον καναπέ!!!!

  18. Ελληνες για την πατριδα κασιδιαρης για να τους εξαποστειλουμε ραγιαδες…αλιως μοκο…ξυλο στους βουλευτες σας ηλιθοιοι που τρεχετε να βγαλετε φοτο με τα σκατα …γλυφτες…θα παρακαλατε να επεμβουμε…κοιταξτε να μη γινετε βορεια τουρκια…..ξυπνατε ρεεεεε κοματοσκυλα…

  19. η μόνη σωτηρία μην ψηφίζεται κανένα απο τα γνωστά κόμματα
   ότι μικρό κόμμα είναι πάρτε ζάρια και ψηφίστε το
   αυτές είναι οι επιλογές δυστυχώς,,,,,δεν έχουμε άλλες
   δίνεται αυτοδυναμίες με το μαϊμού εκλογικό σύστημα….με 20% του εκλογικού
   σώματος και 50% αποχή ο κάθε Κούλης και Τσίπρας μας κάθεται στο σβέρκο και
   πάμε στο αποφασίζουμε και διατάσουμε
   δεν υπολογίζουν μετά κανένα

  20. Τους ΝεοΔημοκρατες ψηφισατε, απολαυστε τους . Απολαυστε τους γιατι δεν θελατε τα μικρα πατριωτικα κομματα. Απολαυστε τους γιατι νομιζατε οτι θα απαλλαγειτε απο τον Τσιπρα. Απολαυστε τους γιατι ψωνιζετε στην Τουρκια. Απολαυστε τους γιατι ειστε για κλαμματα.

  21. 1.Η ΕΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΕΙ??? 2.ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΑΛΕΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ…..ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 3 ΛΥΣΗ,ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΗΜΑΤΩΝ? ΚΑΘΕ ΕΓΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ.

   1. Δεν πληρώνει η ΕΕ φίλε μου, εμείς πληρώνουμε για κοίτα στο λογαριασμό του ηλεκτρικού κάτι ποσά αλληλεγγύης κλπ από αυτά βγαίνουν τα πεντακοσάρικα το μήνα για τους λ@θρο!!!

  22. Και τι να το κάνεις να μην τους ψηφίσουν στο μέλλον. Ότι κακό ήθελαν να κάνουν στον ελληνισμό το κατάφεραν. Έτσι τώρα δεν έχει κανένα νόημα το να ψηφίσεις το Α κόμμα η το Β.

  23. δώστε τους ένα νόμπελ να ηρεμήσουν, μιλάνε για “ψυχές” και φοβούνται μην τους πουν “ακροδεξιούς” και “ρατσιστές”, δεν τολμάνε να πουν ότι δεν θέλουν σκατόδερμους, μόκο και νόμπελ τώρα…..

  24. δεν τους ψηφίζουν ρε παιδιά απλα γινετε σαν την Αμερική με το Μπάιντεν. απλά εμείς το κάναμε πρώτη.

  25. …..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!..ΦΩΝΑΖΕΤΕ…ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΛΙ….ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΝΔΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!….ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 2%…ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!…ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!

  26. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ!!!! Ο ΚΟΥ-ΛΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ 40%!!!!!! Ο ΡΑΓΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΕΝΟ!!!! Ο ΡΑΓΙΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ…..

  Leave a Response