ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    durso_224853

    Κατηγορίες για πιθανή ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Κρίστιαν Ντ’ Ούρσο, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Il Gazzettino», ο 23χρονος χτύπησε με το αυτοκίνητό του έναν φροντιστή της ομάδας του, της Τσιταντέλα.

    Συγκεκριμένα, στις 23 Απριλίου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον 77χρονο, Λίνο Σιμονέτο που επέβαινε στο ποδήλατό του, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, αφού ήταν σχετικά καλά στην υγεία του.
    Παρ’ όλα αυτά, τις επόμενες μέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε ραγδαία και έπεσε σε κώμα, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Τελικά, έξι μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου, ο 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάν Ντ’ Ούρσο αντιμετώπιζε αρχικά κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης, αλλά μετά τον χαμό του φροντιστή, έχει διαταχθεί έρευνα για πιθανή ανθρωποκτονία.

    Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο για την απόφαση της Εισαγγελίας είναι η νεκροψία, καθώς αν διαπιστωθεί ότι ο Λίνο Σιμονέτο έχασε τη ζωή του λόγω των τραυμάτων του, τότε ο Ντ’ Ούρσο θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ…ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ..
      ΑΛΙ ΑΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΛΙ

    Comments are closed.