ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ MEGA CHANNEL ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΥΨΑ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ..» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ios giatros

    «Το ποια θα είναι η έκταση της διασποράς της νόσου, αλλά και το πόση επιτυχία είχαν τα μέτρα που έχουμε ήδη λάβει, θα φανεί μες στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή MEGA PAPERS ο Νικόλαος Σύψας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και μέλος της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

    «Η ύπαρξη σχετικά λίγων κρουσμάτων αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει τίποτα.

    »Ο ιός συνεχίζει να διασπείρεται.

    »Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες θα έχουμε σίγουρα πληθώρα κρουσμάτων. Θα είναι χιλιάδες.

    »Ελπίζουμε να είναι τόσα ώστε να μπορεί να τα διαχειριστεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας», τόνισε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι «ο αριθμός των θανάτων που θα έχουμε εξαρτάται άμεσα από το πόσο θα αντέξει το σύστημα υγείας».

    Αναφερόμενος στην Κίνα, σημείωσε ότι σε ό,τι αφορά στην αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού, είναι ένα «επιδημιολογικά και λοιμωξιολογικά επιτυχημένο παράδειγμα.

    »Έλαβαν εξαιρετικά αυστηρά μέτρα και αυτή τη στιγμή έχουν ελάχιστα κρούσματα.

    »Από πλευράς δημοκρατικών ηθών, δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα, να έχουμε πολίτες να συλλαμβάνονται με απόχη, και όλα αυτά που είδαμε στους δρόμους της Κίνας».

    Τέλος, μιλώντας για το ενδεχόμενο του lockdown, ο κ. Σύψας ανέφερε ότι «πάνω στο τραπέζι της ομάδας εμπειρογνωμόνων, το οποίο συμβουλεύεται η πολιτική ηγεσία, υπάρχει και το lockdown.

    »Όλα, όμως, επανεκτιμώνται σε καθημερινή βάση ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα και κάθε μέρα μπορεί να φέρει νέα μέτρα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ας δουλέψουν και λίγο οι νοσοκομειακοί γιατροί και μη μας το παριστάνουν ήρωες. Προ κορωνοϊού, όλο ταξιδάκια μου ήταν, για δήθεν συνέδρια. Να κάθονται στα πεντάστερα ξενοδοχεία συν γυναιξί και τέκνοις και όλα πληρωμένα από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες! Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν γυρίσει όλο τον κόσμο για συνέδρια , που όλα τα έξοδα ήταν πληρωμένα από τις Φαρμακευτικές Εταιρείες!

    2. 94 οι νεκροι απο την εποχικοι γριπη και ποσες χιλιαδες το χρονο πεθαινουν απο αλλα αιτια…6 θανατοι απο τον ‘θανατηφορο’ κορονοιο(!) σε ανθρωπους ταλαιπωρημενους απο την υγεια τους με βεβαρημενο ιστορικο…οταν φτασουμε τους 10 θα σας απαγορευουν να ανοιγετε και τα πατζουρια….πειραματοζωα ξυπνηστε….δημοσιογραφοι σε διατεταγμενη υπηρεσια,,,μεχρι και το μακελειο κωφευει και δεν ψαχνει τι κρυβεται απο πισω ενω σε αλλα θεματα παντα προσπαθουσε να παει κοντρα στα παπαγαλακια…εφτασε στο σημειο να εκθειαζει τον μασωνο κουλη και να προτρεπει να παρει πιο σκληρα μετρα….ΥΠΟΠΤΟ….και η χουντα της ΝΤΠ συνεχιζεται….

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΕΛΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

    3. ΓΙΑ ΧΑΡΗ
      Εδώ, οι άλλοι από το τσοντοκάναλο, το τέως του ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ, έβγαλαν καθαρίστρια νοσοκομείου για να μιλήσει για τα χάλια του συστήματος υγείας. Λυπήθηκα την συσκευή, διαφορετικά θα τους πέταγα την παντόφλα.

    4. ΚΟΥΛΗ,
      ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
      ΕΓΩ ΔΈΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΩΣΗΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΉ ΜΕ ΚΟΡΟΝΩΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ.
      ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΩ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΌΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΣ ?
      ΑΝΑΜΕΝΩ !!
      ΑΝ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ.

    5. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ !!!
      ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΟ ΚΑΘΗΓΗΤΉ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΟΊΗΜΑ.
      ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ?
      ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΔΏ ΠΕΡΑ ?

    6. ΤΟ ΒΛΉΜΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.
      ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ.
      ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ?

    7. Χίο ξύπνα.
      Βλέπεις το δέντρο και έχασες το δάσος.
      Ερεύνησε τον ΠΟΥ και τα τεστ που κάνει ο κόσμος.
      Ναι μεν ιογενής πνευμονία, ναι μεν μεταδίδεται αλλά προυπήρχε και απλά βαφτίστηκε.
      Αυτά που θα ακολουθήσουν πατώντας πάνω στα τσιράκια των φαρμακευτικών δεν τα χωράει ο νους μας.
      Έχουν ξεφτιλιστεί ήδη μια φορά στην προηγούμενη πανδημία.
      Πιάσε το κουβάρι από την αρχή, βρίσκεσαι σε πανικό.
      Διακυβεύονται οι ατομικές μας ελευθερίες για έναν κωλοιό.
      Η Ιταλία τιμωρείται…

      Ξύπνα Χίο δεν ήσουν έτσι!!!

      1. ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΦΙΛΕ….ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ….ΔΥΟ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΕΞΩ…ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
        ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ.

      2. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ Α Π Ο Λ Υ Τ Ο ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    8. Κύριε Κουλη,
      να μην ξεχάσεις να βγάλεις μια δημοσκόπηση οτι συμφωνεί μαζί σου το 99% του λαού και ότι είσαι ο καλύτερος ηγέτης του Γαλαξία ( όχι του σουπερμάρκετ, το τονίζω ).
      Υ.Γ.: Εγώ πρέπει να στα λέω όλα ? Έλεος !

    9. δυστυχώς πρέπει να κλείσουν τα πάντα ακόμα και τα σούπερ μάρκετ και τα ντιλιβερι και οι μεταφορικές και όταν λέτε 14 μέρες να ναι 14 μέρες όλοι μέσα με αστυνομία και στρατό στο δρόμο αλλιώς πιθανά να γίνουμε Ιταλία ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Με ποιο δικαίωμα να υπάρχει φαγητό από έξω αν νοσεί αυτός που το φτιάχνει αν βηξει ή φτιαρμιστει πχ πάνω στο σουβλακι αυτός που θα το φάει θα αρρωστήσει σίγουρα και μη μου πείτε ότι δεν έχει περάσει από το μυαλό κανενός!! Έπειτα τεράστια εστία μόλυνσης αεροπλάνα και καράβια α σταματησουν τα παντα φια το επιβατικο κοινο για 14 μερεε μόνο τα ευπαθή προϊόντα να μετακινούνται σε ανοικτούς υπαίθριους χώρους σε διάφορα σημεία των πόλεων που θα ορίσει η πολιτεία και μετακίνηση καταναλωτών συγκεκριμένες πρωινές ώρες για αγορά τους. Σας φαίνονται ακραία όλα αυτά αλλά θέλει ουσιαστικά μέτρα. Τέλος εξοπλισμό στα νοσοκομεία και πρόσληψη εφεδρικου προσωπικού κανένας δε μπορεί να αποδώσει με 24 ώρες βάρδιες άσε π8υ θα γίνουν λάθη και παραλήψεις. να δωθουν κονδύλια για εξοπλισμό στα νοσοκομεία και να μετατραπούν κλειστεί χώροι των νοσοκομείων σε μονάδες εντατικής εκεί να δωθουν τα λεφτά άκου 3 τρις για να φάνε οι τσέπες τους και να πάρει πάλι ψίχουλα ο λαός……Κάντε υποδομές στην υγεία έστω και τώρα και αφήστε τα παλαμάκια!!

    10. Ήδη σε λίγο καιρό θα αρχίσει η οικονομία μας να νιώθει τις συντριπτικές επιπτώσεις της δραματικής συρρίκνωσης του τουρισμού (απώλεια 18 δις ευρώ ετησίως) και της έλλειψης των εισαγόμενων πρώτων υλών για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας.

      Επομένως η Ελλάδα επιβάλλεται να κηρύξει, έστω και μονομερώς, την απαλλαγή της από οποιαδήποτε δέσμευση έχει αναλάβει σχετικά με τα πλεονάσματα και τις υπόλοιπες μνημονιακές προβλέψεις, και να λάβει ΟΛΑ τα απαραίτητα μέτρα για να ανορθώσει την οικονομία της αλλά ΚΑΙ την εθνική της άμυνα, είτε τα εγκρίνει η Γερμανία είτε όχι.

      Πρέπει να μπει επιτέλους ένα τέλος στην ασφυκτική γερμανική εποπτεία και κηδεμονία. Παρατράβηξε το καλαμπούρι από το 2010 μέχρι σήμερα, και μας έχει φτάσει στο χείλος της εθνικής συμφοράς. Είναι πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης το να ανακτήσουμε την εθνική μας αυτοτέλεια και αξιοπρέπεια.

    11. Καλησπέρα! Ονομάζομαι Νικόλας Παπακωνσταντίνος, είμαι φαρμακοποιός και εργάζομαι λίγο έξω από το Μιλάνο.

      Εδώ η κατάσταση πραγματικά γίνεται πολύ δύσκολη. Πλέον έχω αρχίσει να φοβάμαι και στο φαρμακείο γιατί έρχεται περισσότερος κόσμος. Εμείς ζήτησαμε να δουλεύουμε με τα ρολά κατεβασμένα αλλά κάνουν που δεν καταλαβαίνουν.

      Εδώ τα κρούσματα όλο και ανεβαίνουν. Δεν είναι κατάσταση αυτή πλέον. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πλέον πηγαίνεις στο φαρμακείο και φοβάσαι.

      Καλό βράδυ

    12. Φαίνεται ότι δεν έχετε καταλάβει τι μας περιμένει και γράφετε μπούρδες, εδώ πρόκειται για ένα ιό που δεν υπάρχει αντίδοτο, και πάψτε να τον συγκρίνετε με την εποχική γρίπη γιατί ο κωρονοιός είναι επιδημία που εξαπλώνεται με μαθηματική ακρίβεια, θα πρέπει να κλειστούν όλοι μέσα και περισσότερο οι κολόγριες και οι κολόγεροι που είναι ευπαθείς ομάδες και τους βλέπω στο σουπερμάρκετ και φαρμακεία, γιατί οι νέοι και τα παιδιά κλείνονται μέσα γι’αυτούς και αυτοί βγαίνουν έξω για κουτσομπολιό, κλείστε τους μέσα ρε πριν μας πεθάνουν

    13. Πανικός και φόβος πρέπει να υπάρξει γιατί ο Έλληνας δεν συμμορφώνεται, κάθονται οι νέοι και τα παιδιά σπίτι για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες και κολόγριες και κολόγεροι κυκλοφορούν και πάνε σουπερμάρκετ και φαρμακεία, κλείστε τους μέσα ρε

    14. »Από πλευράς δημοκρατικών ηθών, δεν νομίζω ότι είναι το καλύτερο παράδειγμα, να έχουμε πολίτες να συλλαμβάνονται με απόχη, και όλα αυτά που είδαμε στους δρόμους της Κίνας».
      Γιαυτό ρε μαλάκα οι κινέζοι κατάφεραν και νίκησαν τον ιό. Γιατί απλά έχουν χεσμένη τη δημοκρατία. Τι να την κάνω τη δημοκρατία στον τάφο ηλίθιε;

    15. Καλά έχουν σπουδάσει για να λένε τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ,, ντροπή σας ηλίθιοι..μόνο τρόμο σπέρνεται.. λες και είμαστε ηλίθιοι.. να το πάρουμε και από την άλλη, το 99% του Ελληνικού λαού δεν έχει κανένα γνωστό με αυτή την αρρώστια.. Ποιος μας λέει ότι όλα αυτά δεν είναι μπούρδες της νέας τάξης.. Από αύριο θέλουμε να δείχνετε ζωντανά αρρώστους λίγο πριν πεθάνουν.. Αλλιώς άντε στα τσακίδια από τα κανάλια.. βγήκε το άλλο το νούμερο να τον πάρουμε στα σοβαρά και ζει ακόμα στα Χριστούγεννα.. άει στ δ…αγειρτες..

      1. Μπράβο τα ιδια τους είπα και γω σε άλλo posting.
        ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

      2. ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ….ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΟΝΒΟΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ;
        ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ , ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.

    16. Εκτός απ’ την διασπορά του ιού κάποιοι διασπείρουν και τον πανικό. Μέχρι νοσηλευτής που την είδε μεγαλογιατρός και Θεός, βγήκε σε κανάλι να μας πει ότι σύντομα θα σερνόμαστε αβοήθητοι στα πατώματα των νοσοκομείων και θα πρέπει αυτός (παρακαλώ), να αποφασίσει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και πού θα δώσει βοήθεια. Αυτό το τελευταίο το μεταφέρω αυτολεξεί. Όπως ακριβώς πιθανόν διάβασε από Ιταλούς γιατρούς.

      1. Πανίβλακα, ο νοσηλευτής ανήκει στους επαγγελματίες υγείας που λαμβάνουν αποφάσεις ως μέλος της ομάδας υγείας και μια από αυτές είναι η διαλογή ασθενών σε κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που πρέπει να διαλέξει που θα προσφέρει βοήθεια. Αυτό άλλωστε διδάσκεται στις πανεπιστημιακές νοσηλευτικές σχολές και στο μάθημα των πρώτων βοηθειών και στο μάθημα της εντατικολογίας και ΜΕΘ όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους φοιτητές ιατρικής. Και φυσικά όλα τα παραπάνω που αναφέρω τα γνωρίζουν και γιατροί που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν και σχετικά με τις σπουδές και την διαλογή ασθενών αλλά και του τρόπου λειτουργίας των ομάδων υγείας και των αποφάσεων που παίρνονται στα πλαίσια αυτής από τα μέλη (γιατρούς ΚΑΙ νοσηλευτές). Κούνα τώρα το κεφάλι σου να δεις αν έχει τίποτα μέσα, κουτοπόνηρε ραγιά…

    17. Είναι ντροπή να προσπαθούν να φέρουν πανικό…σε κανένα δεν θα βγει σε καλό….κανείς να μην φοβάται…ας το δουν σαν πεπρωμένο…ότι είναι να γίνει θα γίνει…μένουμε σπίτι αλλά με απόλυτη ηρεμία χωρίς πανικό…και για να ηρεμήσετε διαβάστε τα νούμερα της ελληνικής στατιστικής αρχής για το πόσα άτομα πέθαναν από πνευμονία και γενικά αναπνευστικά νοσήματα το 2017….13.857 άτομα

    18. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ Κ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ/ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΚ ΠΟΣΟΙ? 6 ΟΟΟΟ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ?

      1. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ 5 G ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ,

    19. Στην Μυτιλήνη γιατροί του ΕΣΥ οργάνωσαν συλλαλητήριο υπερ των
      ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ εν μέσω πανδημίας και ενώ η κυβέρνηση είχε αναγγείλει απαγόρευση συναθροίσεων και δεν τους μίλησε κανείς.
      Τώρα ετοιμάζεται η ίδια δραστηριότητα των άπλυτων στο Σύνταγμα στις 21 του μηνός.

      1. ο Τζέφρι Μινέικο “τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε δημοψήφισμα”, θα φας απλυσιά και αφροασιατικες φυματιώσεις μαζί με Έιτζ αριστερών.

    20. να μπαίνουν ανενόχλητοι οι λαθραίοι και να μεταφέρονται στην ενδοχώρα άμεσα, οι υπόλοιποι σπίτι με μάσκα και αντισηπτικό.

    21. αφηστε τα μετρα …εδω πηγαμε σε 10 φαρμακεια και δεν ειχαν τιποτε απο οτι ζητησαμε..+90% εξω κυκλοφορουν χωρις γαντια και μασκες..χρειαζεται κανεις να ειναι επιστημονας στην NASA για να ξερει τι θα γινει τις επομενες ημερες
      αφηστε στις συσκεψεις και βρειτε υλικο προστασιας να προμηθευτει ο λαος και συλλαβεται ναι βαλτε φυλακη μερικους κερδοσκοπους
      αλλα τι λεω ..ειδα σημερα παραγγελια σε Ελληνικο Υπουργειο που πληρωσατε 15 ευρω για μια μασκα και το ανεχθηκατε αυτο….

    22. Ο ιός
      είναι εργαστηρίου.. Πως πήγε και στη Γροιλανδία.?????

    23. η τρομολαγνεια σας δεν εχει ορια… κανουμε απλα αυτο που πρεπει … χιλιαδες και μπουρδες .. και να ειναι οι θανατοι δεν θα ειναι … για δειτε ποσοι ηταν απο την εποχικη γριπη αυτην την εβδομαδα μονο…!!! εκτος αν δεν σας ενδιαφερουν εκεινοι οι θανατοι !!!

    Comments are closed.