ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΒΡΗΚΕ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΗ 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ! ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ; ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ

    Το ρεπορτάζ τρέχει και δεν σταματάει ούτε τις Άγιες αυτές ημέρες. Ημέρες, που οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Γράψαμε ήδη (δείτε ΕΔΩ) για τις κορυφαίες αναφορές σε σημαίνονται πρόσωπα, που αναφέρονται σε ιδιόχειρη επιστολή για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

    Αργά χθες τη νύχτα ο Στέφανος Χίος, κατόρθωσε να βρει τον κορυφαίο υπουργό κι ενώ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΛΑ. “Εγώ, είσαι τρελός; Ποιος τα λέει αυτά;”, ήταν η απάντησή του.

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ;

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ

    Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα. Η υπόθεση του Κολωνού βρωμάει… Μαξίμου. Πάει πολύ βαθιά και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να το πάμε μέχρι τέλους.

    Μην χάσετε τις βαρυσήμαντες αποκαλύψεις στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα

    1_SK.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ο υπουργός τί γύρευε στον Κολωνό; Έψαχνε να βρει το κοριτσάκι; Ο δολοφόνος γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος;

    2. Πολυ μου εχει λειψει να ακουσω εμβατηρια απο το ραδιοφωνο………….

    3. Για τους παιδεραστές! Πες-πες κάτι θα μείνει! Μέχρι τις εκλογές η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της προφανώς, αν και γνωρίζει πολλά…

    4. απο ποτε ρωτουν τετοιου ειδους εγκληματιες εαν διεπραξαν εγκλημα εεε

    5. Ζήτω ο Κούλης ο Μέγας Ηγέτης της χώρας. Όσο και να γαβγιζετε ο Κουλης θα σαρώσει στις εκλογές.

      1. Αν σε έχει διορίσει και παίρνεις πάνω από 2.000 το μήνα τότε αφού αυτό ήθελες να εξασφαλίσεις στη ζωή σου πάω πάσο, ξέρω και άλλους με το σκεπτικό μια ζωή την έχουμε. Αν όμως είσαι απ’τους οπαδούς που και ανάποδα να τους κρεμάσουν ΝΔ στην κάλπη μια ζωή, ενώ ζουν στα όρια της φτώχειας, τότε πάρτο αλλιώς.

      2. Εσύ ρε βλακα θέλεις επίσκεψη στο Πακιστάν και στο Μπαγκλαντές για να δεις τι εστί βερυκοκο ή στην καλύτερη μία επίσκεψη από όλους αυτούς στο σπίτι σου και να σε περιποιηθουνε ανάλογα. Βέβαια, το πιθανότερο, μπορεί και να σου αρέσει, όπως όλες τις Κουλές εκεί στο παιδεραστικο σας ΡΔΕΛΟ…!!!!

    6. ΜΑΥΡΟ στον ΜΙΖΟΘΑΦΤΗ και την παρέα του!!!
      Μόνο ΗΛΙΑ!

    7. Το Μαξιμου να μετονομαστει σε Καλιγουλειο μεγαρο! Απ ολα εχει εκει μεσα ο μπαχτσες!

    8. Η ΝΔ ελέγχει τα πάντα και τους πάντες. Μονο ο λαός μπορεί να τους εξαλείψει. Τώρα ότι και να βγεί στην φόρα…

    9. Μου είπανε ότι για τον μίχο δεν υπάρχει εξαίρεση από τις εκλογές γιατί για τους βιαστές δεν υπάρχει εξαίρεση! Επομένως προτείνω στον κούλη να κατεβάσει ως υποψήφιο τον μίχο. Στη συνέχεια, να συγχωνευθεί η νέα Μιζοκρατία με Ανταρσύα και οι βοριδοπλευρογεωργιάδηδες να κατέβουν με τον Κωνσταντίνου του Ανταρσύα στον αγώνα κατά του …φασισμού, κατά των Ελλήνων και υπέρ και των ανοιχτών συνόρων! Ζάεφ, ερντογάν και Ράμα θα δώσουν εντολή στους δικούς τους να τους τους ψηφίσουν! Εννοείται ότι ο Πλεύρης δεν θα κάνει αναφορά για την υπόδουλη Βόρεια Ήπειρο που μίλαγε στον Καρατζαφέρη και μας συγκινούσε τότε! ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    10. Έχω τρελαθεί. Τι πράγματα είναι αυτά; Ένας νορμάλ εισαγγελέας δεν υπάρχει να τα διασταυρώσει όλα αυτά; Αυτόν τον Βρυώνη αφού τον αναγνώρισε γτ δεν τον πάνε μέσα όπως τους άλλους που αναγνώρισε;
      Θεέ μου πως κατάντησαν την χώρα μας;

    11. Μπράβο Στέφανε. Βγάλε όλους
      Τους βρωμιάρηδες στα μανταλάκια
      Να μάθει ο κόσμος τι ψηφίζουμε.

    12. Η νέα παιδεραστία δεν θα έπαιρνε ούτε μισή ψήφο μόνο και μόνο με την υποψία που θα υπήρχε…

    13. Δεμίρης – σιδηρουργός στα τούρκικα. Αν κρίνω και από το πολύ λευκό χρώμα δέρματος, μάλλον σλαβογενής ή γερμανογενής, σίγουρα όχι Έλληνας

      Μίχος – αλβανική μορφή του ονόματος Μιχαήλ. Ο τυπάκος αυτός είναι γνήσια τουρκαλβανόφατσα.

      Δημητριάδης – ελληνοποιημένος τουρκοπόντιος με φάτσα που παραπέμπει σε άραβα

      Μητσοτάκης – από το ιταλικό Mizzoto απ’ όπου βγαίνει το όνομα Μήτσος και την τελικό τουρκικό -aki (όλα τα επώνυμα των Κρητικών δόθηκαν επί τουρκοκρατίας, τα βυζαντινά Ελληνικά ήταν διαφορετικής μορφής), ανάμεικτη τουρκόφατσα

    14. Νέα Παιδεραστία… Σε οποιαδήποτε αλλη χώρα της ΕΕ θα είχε συλληφθεί ο Μητσοτάκης και όλη η ΝΔ.
      Εδώ μιλάμε οτι δεν υπάρχει ουτε ίχνος δικαιοσύνης στη χώρα.

    15. Ανώμαλοι του Μαξίμου, θα πληρώσετε για τα κρίματα σας. Δεν σας έφταναν όσα κάνατε, τολμήσατε και βάλατε και πρόστιμα στους γερόντους.

    16. Στέφανε είχες δημοσιεύσει φωτογραφίες από συνάντηση του καταδικασμενου για παιδεραστία Γεωργιάδη με τον Δημητριάδη. Τι κοινό να έχουν άραγε? Ο υπουργός που φέρεται να βίαζε το 12χρονο παιδί ποιος είναι? Αδιευκρινιστος!!!

    17. δόξα στον Χίο μάρτυς Θεού ινα μη παταχθει η γη αρδην δηλαδή να ψοφισετε όλοι από την πείνα στην περίοδο του Κυριακού χρυσού αντιχριστου. Μπουρδελα ετοιμαστείτε για το τελος .

    18. Στέφανε ριχτους…. Να ενημερώσεις άμεσα τους Αρχηγούς Κομμάτων….

      1. Ακριβώς εγώ έχω πει ότι οι αρχηγοί και οι βουλευτές αν κάνουν σημαία τους αυτά που συμβαίνουν και φωνάζουν όλη μέρα τότε έστω και αναγκαστικά τα κανάλια θα προβάλουν το θέμα και έτσι παντού θα ξέρουν οι πολίτες τί έχει γίνει. Ντόρος, φωνές, παρεμβάσεις συνέχεια. Ας θυμηθούμε τι γινόταν όταν πήγαν να δικάσουν τον Ανδρέα και τότε με το Βατοπέδι.

    Comments are closed.