ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ COVID! ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

  Κοινοποίηση:
  Event 201

  Όλα υπάρχουν στο διαδίκτυο, ωστόσο οι τηλέ-ειδικοί ξορκίζουν το ιντερνέτ και προτείνουν να εισακούει ο κόσμος ΜΟΝΟ την τηλεόραση!

  Πριν από το ξέσπασμα του κορωνοϊού το Κέντρο Ασφάλειας και Υγείας John Hopkins φιλοξένησε την εκδήλωση 201 – Event 201, η οποία είναι υψηλού επιπέδου άσκηση πανδημίας που επικεντρώνεται στο ξέσπασμα του κορωνοϊού.

  Όπως αναγράφεται στην επίσημη ιστοσελίδα της τότε εκδήλωσης:

  «Το Johns Hopkins Center for Health Security σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates φιλοξένησαν την Event 201, μια άσκηση υψηλού επιπέδου πανδημίας στις 18 Οκτωβρίου 2019, στην Νέα Υόρκη. Η άσκηση απεικόνισε τομείς στους οποίους θα είναι απαραίτητες οι συμπράξεις δημόσιου/ιδιωτικού τομέα κατά την αντιμετώπιση μιας σοβαρής πανδημίας, προκειμένου να μειωθούν οι οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες μεγάλης κλίμακας».

  Η Johnson & Johnson ρωτήθηκε για ένα εμβόλιο στο “Event 201”. Ασχολήθηκαν με την ταχύτητα, την ρυθμιστική ευελιξία και την χρηματοδότηση!

  Ούτε μία φορά δεν ανέφεραν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα!

  Στην συνέχεια ξέσπασε η πανδημία και πλέον εκβιάζουν τους πολίτες να εμβολιαστούν ή τους υποχρεώνουν να βάλουν μέσα τους ένα σκεύασμα, ενώ δεν θέλουν ή φοβούνται να το βάλουν!

  Δείτε το βίντεο:

  el.gr

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Τα είχαν οργανώσει όλα από πριν. Το θέμα είναι πώς εξαπλώθηκε ο ιός. Πράγματι κατασκευάστηκε και ‘δραπέτευσε’ από το εργαστήριο στη Γιουχάν ή τον διέσπειραν με τα αεροπλάνα που λένε ότι μας ψεκάζουν.

   1. Αν είναι η γρίπη που υπήρχε και πριν και την έχουν κάνει να βγαίνει θετική ως κόβιντ το ξέρουμε? Από κει και πέρα ήταν εύκολο να το στήσουν όλο και με εντολές που δόθηκαν από τον ΠΟΥ ως προς το πως να αντιμετωπιστεί από γιατρούς και νοσοκομεία

   2. Ο κολ@ιος, λένε οι γιατροί δεν έχει ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ.
    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ

  2. Ο μπροσταρης Μπίλης Γκέιτς ο νέος Χίτλερ είχε κάνει προσομοιώσεις για τα πάντα όλα.

  Comments are closed.