ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!(ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  erotimatiko

  Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που δρούσε αλλά και το πώς «εξασφάλιζε» τα υποψήφια θύματά του ο κατηγορούμενος για βιασμούς ανηλίκων Δημήτρης Λιγνάδης. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο ηθοποιός Χρήστος Πέρρος μίλησε για όσα του είχε τάξει ο Δημήτρης Λιγνάδης. σε μικρότερη ηλικία αλλά κι όταν θέλησε να μπει σε δραματική σχολή.

  Ο ίδιος ανέφερε: «Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πως με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στην μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι και και τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά.


  Χρήστος Πέρρος: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης στα 14 μου με παρενόχλησε σεξουαλικά”

  Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη μου λέει να σου πως θέλεις να συζητήσουμε πως να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα; Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα.


  “Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε κι αλιευτή για τα θύματά του”

  Ευρισκόμενος σε ένα καφέ στο Θησείο με προσέγγισε ο άντρας που μου άνοιξε την πόρτα σε αυτήν την σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνεργαστούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άντρα που βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι ήταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και τους σκοπούς, τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Είμαστε μαζί σου Στέφανε. Είσαι η φωνή μας και συντασσόμαστε απόλυτα μαζί σου. Σε φοβούνται οι βρωμιαραίοι. Άντε να ξυπνήσουμε επιτέλους. Μας κατέστρεψαν σε όλα τα επίπεδα. Πρέπει να τους τσακίσουμε. Κρεμάλες για όλους αυτούς.

  2. Σε ποιον αλφα τα είπε; Εγώ τον συγκεκριμένο τον είδα πριν μια βδομάδα στην Ζηνα Κουτσελινη και τα εξιστόρησε όλα αυτά το παιδί. Και, ΌΧΙ τον συγκεκριμένο δεν τον έτρωγε ο κωλος του (όπως έγραψε κάποιος παραπάνω) και γι αυτό δεν έγινε ηθοποιός. Είδε το αίσχος το παλικάρι και δεν ασχολήθηκε καθόλου. Ασχολήθηκε με κάτι ΕΝΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ και μπράβο του!

  3. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται κάποιο παιδί που έβλεπε στην πλατεία η στον κινηματογράφο και το πλησίαζε, μετά από μερικά χρόνια αυτό το παιδί ήθελε να δώσει εξετάσεις στην δραματική σχολή. Μήπως τα έτρωγε ο κωλος τους; Λέω εγώ…

  4. τηλεόραση, show biz, reality, θέατρο, life style, όλα αυτά μια αλυσίδα που οδηγούν σε αυτά socialισμός λέγεται αυτό!!!

  5. Από τη Ν.Δ και αυτός σίγουρα το κόμμα που σε δυο βδομάδες έγινε από νέα δημοκρατία …..
   Νέα Πουστροκρατία !

   1. Νεα Ισλαμοκρατια, Νεα Παιδεραστια, Νεα Σατανοκρατια…. Ειναι πολυσυλεκτικη η παραταξη.

  6. Λοιπόν εγώ δεν πιστεύω ότι δεν τα ξέρατε εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε κι εσείς υπεύθυνοι ότι και να μού πείτε

  Leave a Response