ΣΟΚΑΡΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΙΡΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ – “ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ” [ΒΙΝΤΕΟ]

  Κοινοποίηση:
  59259-kouvelas20-660

  Κατά του εμβολιασμού όλων όσων νόσησαν και ιάθηκαν από τον κορωνοϊό τάχθηκε για ακόμη μία φορά ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ. Δημήτρης Κούβελας.

  «Το mRNA ξέρουμε ότι δημιουργεί ακίδα. Δυστυχώς από την αρχή δεν τα ξέραμε όλα. Η ίδια η ακίδα μας δημιουργεί βλάβες ανάλογες με αυτές που κάνει ο διαβήτης και το τσιγάρο, κάνει θρομβώσεις και κάνει και μία μορφής καρδιοπάθεια. Επίσης έχουν εμφανιστεί περιστατικά με κίρωση, έχει καταστραφεί το συκώτι».

  Ο ίδιος μιλώντας στον ρ/σ «Flash 99.4» ξεκαθάρισε πως ένα άτομο που πέρασε κορωνοϊό με φυσικό τρόπο προστατεύεται έως και δύο χρόνια, παρά το ότι συστήνετα από τους ειδικούς να κάνει τουλάχιστον τη μία δόση του εμβολίου.

  «Αν τη μια φορά είχες περάσει καλά τον κορωνοϊό, δηλαδή ο οργανισμός σου αντέδρασε καλά, γιατί χρειάζεται να το επαναλάβεις; Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος εμβολιασμού των ασθενών που έχουν νοσήσει και ιαθεί».

  Παράλληλα, ερωτώμενος για το λεγόμενο «τείχος ανοσίας», υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται:

  «Δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με αυτά τα εμβόλια και αυτόν τον ιό. Περιμένουμε 6-8 μήνες για την ανοσία, επομένως όταν θα γίνει αυτή η κατάσταση οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά. Μέχρι να εμβολιαστούν πάλι θα πρέπει να ξαναεμβολιάσουμε τους επόμενους, άρα ποτέ δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με την κλασική έννοια του όρου».

  Όσον αφορά τις μάσκες δήλωσε:

  «Δεν μας προστατεύουμε τα εμβόλια από τη μη νόσηση, μας προστατεύουν από τη βαριά νόσηση. Επομένως δεν προστατεύουν από τη μετάδοση και από τη στιγμή που γίνεται αυτό φόρα λοιπόν τη μάσκα για να μην κολλήσεις άλλους ανθρώπους».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  15 Σχόλια

  1. Τζάμπα χάρηκαν οι εμβολιασμένοι που νόμιζαν πως θα πετάξουν την μάσκα. Εξακολουθούνε να πιέζουν και τολμάνε και μιλάνε και για εμβολιασμό παιδιών.

  2. Δεν σε παίρνω στα σοβαρά γιατί έχεις μια αστάθεια κύριε Κούβελα . Παρόλα αυτά ούτως η αλλως δεν εμβολιαζόμαστε , μας εχει μείνει ακομα μυαλό ..no worries

  3. Ο κυριος Κούβελας συνεχώς αναιρεί αυτά που λεει και αντιφάσκει. Φυσικά και αποκλείεται να έχει κάνει το εμβόλιο,οπως όλοι οι “καθηγητες” και οι οικογένειές τους ,διότι δεν είναι βλάκας,το εμβόλιο προορίζεται για τά αμνοερίφια.Κι άν έκανε, θα λεκανε πέτσινο. Μπράβο σε πολλούς σημερινους σχολιαστες εδώ, ειναι παρήγορο ότι πολλοί πλεον έχουν καταλάβει ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !

  4. Οι αεροπορικές εταιρείες συνεργάστηκαν επιμελώς με τις κυβερνήσεις και τη διεθνή ομάδα «ειδικών» για την προώθηση του διαβατηρίου εμβολιασμού με το σύνθημα “no jab, no fly”. Και λειτούργησε επειδή οι φοβισμένοι και εύπιστοι ενάρετοι πολίτες ήταν πρόθυμοι να αφήσουν να τους κακοποιήσουν ως πειραματόζωα “μόνο και μόνο για να πάνε διακοπές”.

   Μια δοκιμασμένη μέθοδος, θα μπορούσατε να πείτε, αλλά υπήρχε ένα εμπόδιο.

   Αυτή τη στιγμή, οι αεροπορικές εταιρείες διαβουλεύονται σχετικά με τους εμβολιασμένους πελάτες και τον μεγάλο κίνδυνο θρόμβων αίματος ως αποτέλεσμα του πειραματικού ορού mRNA. Για πολλά χρόνια, τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο θρόμβων αίματος επιτρέπεται να πετούν μόνο υπό αυστηρή επίβλεψη. Συνιστάται στα άτομα αυτά να αποφεύγουν τις πτήσεις αν είναι δυνατόν, εκτός αν υπάρχει απειλητική για τη ζωή κατάσταση.

   Σε ένα ορισμένο υψόμετρο, έχετε μεγαλύτερο κίνδυνο επιπλοκών, εγκεφαλικού επεισοδίου, θρόμβωσης ή καρδιακής προσβολής, εάν είστε επιρρεπείς σε αυτά. Τώρα έχουμε πληροφορίες που επιβεβαιώνουν ότι όλοι όσοι κάνουν το εμβόλιο (ανεξάρτητα από τη μάρκα) έχουν προβλήματα πήξης και αιμορραγίας ως μία από τις κύριες αντιδράσεις. Όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι παρόμοιες με τους υφιστάμενους περιορισμούς σε αυτόν τον τομέα.

   Οι αεροπορικές εταιρείες συζητούν τώρα για την ευθύνη τους και τι θα κάνουν με τους εμβολιασμένους, αφού δεν επιτρέπεται να πετάξουν επειδή αποτελεί κίνδυνο για την υγεία. Οι συζητήσεις αυτές μόλις άρχισαν, αλλά φαίνεται ότι όποιος είναι εμβολιασμένος δεν θα μπορεί να πετάξει. Οι ανεμβολίαστοι, από την άλλη πλευρά, θα μπορούν να επιβιβάζονται με ηρεμία.

   Έτσι, οι αεροπορικές εταιρείες αισθάνονται αρκετά ταλαιπωρημένες από αυτή την κατάσταση. Η αγορά τους για επαγγελματικές πτήσεις και πτήσεις διακοπών συρρικνώνεται σημαντικά με αυτό το γεγονός. Αυτή η μεγάλη απώλεια – μετά τις πανωλεθρίες με το λουκέτο – δημιουργήθηκε από κάποιον άλλο. Αυτός ο κάποιος είναι επίσης υπεύθυνος για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης και την καταστροφή της οικονομίας.

   Αν οι αεροπορικές εταιρείες θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να κινηθούν νομικά εναντίον εκείνων που τους επέβαλαν αυτό το μέτρο. Αυτό σημαίνει να κατονομάσουμε άτομα και οργανισμούς και να τους καταστήσουμε υπεύθυνους για την τεράστια ζημιά που έχει προκληθεί και θα προκληθεί από τις πράξεις τους.

  5. Από που προκύπτει πως όσοι πέρασαν τον covid έχουν ανοσία για δύο χρόνια; Ακόμη δεν έχουν περάσει καν 2 χρόνια από τους πρώτους νοσούντες. Πως βγάζει αυτό το συμπέρασμα και ποια επιστημονική μελέτη λέει κάτι ανάλογο. Είναι σίγουρα γιατρός ο κύριος αυτός;

  6. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ?

  7. Πού το είδες οτι η νεολαία εμβολιάζεται κατά ριπάς???!!!! Ούτε…εντεταλμένος λοιμωξιολόγος να ήσουνα!!!!!!
   Τη ζωή μας δεν γίνεται να την πάρουμε πίσω με τα καταστροφικά εμβόλια!!!!! Την ζωή πάνω στον πλανήτη την κατάστρεψαν και την καταστρέφουν ακόμα όλοι αυτοί οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί που είναι μες στο…κόλπο, και φυσικά οι διαστρεβλωτές της ιατρικής συνείδησης και σκέψης, της αληθινής και ενάρετης Ιπποκρατικής Ιατρικής!!!!!!!!!!! Μα καλά δεν βλέπετε που βγαίνουν σιγά-σιγά όλα στη φόρα και που θα γίνουν στο τέλος ποταμός που θα παρασύρει την ανηθικότητα???!!!!!!!!

  8. Eτοιμος για ψηφοδέλτιο ο κος καθηγητής, καθώς υπάρχουν έτοιμοι ψηφοφόροι, των οποίων τα αυτιά χαϊδεύει ( με λίγο αμφισβήτηση, λίγο άρνηση, λίγο παραπληροφόρηση, λίγο αντίδραση, όλα αυτά μαζί αλλά κανένα από αυτά σε ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα, μη μας πουν κ ψεκασμενους). Έξυπνη μεθοδος που πιάνει παντα.Αλήθεια ο Φαίδων Βοβολης που χάθηκε?

   1. Στην ανυπαρξία, εκεί χάθηκε ο Βόβολης, κι εκεί θα χαθούν και όλοι οι ψεκασμένοι και πυροβολημένοι που βγήκαν από το καβούκι τους την περίοδο της πανδημίας.

  9. Ποια νεολαία εμβολιάζεται κατά ριπας??
   Χαχαχα μάλλον στον δικό σου κόσμο τον ροζ.
   Η νεολαία δεν εμβολιάζομαστε με εμβόλια που δεν είναι δοκιμασμένα. Κ ποια ζωή σου πίσω που για να γινόταν ανοσία αγέλης έπρεπε όλοι ταυτόχρονα να εμβολιαστούν γιατί τώρα εκεί που λήγει η υποτιθέμενη ανοσία του ενός ξεκινάει του αλλου.
   Τα αποτελέσματα των εμβολίων θα φανούν αργότερα έντονα..ήδη φαίνονται με τις θρομβωσεις.. Θα έρθουν κ καρκίνοι κ τερατογεννεσεις κ πολλά άλλα…αλλαγη του DNA

  10. …αν δεν απατώμαι,ο κος Κούβελας έχει εμβολιασθεί….

  11. Ποια ζωή σου ρε ουφο? Αυτή που σου ετοιμάζουν με μάσκες αποστάσεις , τηλεργασία, επιδόματα??? Κατσε να δεις που θα σε πάνε σε 300 το μήνα μισθό συντάξεις κ έλα να μου πεις μετά για ζωή…

  12. Έλα τώρα. Και είσαι ο μόνος που το έχεις βρει;; Ευτυχώς κυρίως η νεολαία εμβολιάζεται κατά ριπάς αφού θέλουμε πίσω τη ζωή μας. Οι υπόλοιποι ανεμβολιαστοι με τσαγακι τηλεόραση και φεικ νιουζ στο φεισμπουκ

  Comments are closed.