ΒΙΝΤΕΟ- ΣΟΒΑΡΟ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ. ΝΤΟΥ ΤΩΝ “ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ”. ΤΟΥΣ “ΓΡΑΠΩΣΑΝ ΑΠ’ Τ’ ΑΥΤΙΑ”. ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΡΥΠΕΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΕΝΑ;

  Κοινοποίηση:
  rena_dourou

  Σοβαρή υπόθεση έκδοσης πλαστών διπλωμάτων οδήγησης από υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών, του νότιου τομέα της Αθήνας (Άλιμος), με χρηματισμό και χωρίς καν την παρουσία των μελλοντικών οδηγών, αποκαλύφθηκε μετά από μεθοδικές έρευνες της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ που ξεκίνησαν εδώ και περίπου ένα χρόνο.

  Οι αδιάφθοροι της αστυνομίας έχουν ήδη «μπουκάρει»  στο υπουργείο μεταφορών στον Άλιμο προχωρούν σε συλλήψεις, ενώ στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκονται τουλάχιστον 9 υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Ανάμεσά τους φέρεται να βρίσκεται και η διευθύντρια της υπηρεσίας (άλλοι λένε ότι διευθυντής είναι άνδρας και συριζαίος συνεργάτης της κυρίας Ρένας Δούρου στην οποία υπάγεται η διεφθαρμένη υπηρεσία), η οποία και συνελήφθη μαζί με τους υπόλοιπους υπαλλήλους.

  Από την αστυνομία κλήθηκαν και έχουν αρχίσει έρευνα επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παράλληλα ολοκληρώνεται η προανάκριση από την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων προκειμένου να διαπιστωθεί πόσα χρόνια γινόταν η παράνομη δραστηριότητα και τα ποσά που έχουν αποκομίσει οι εμπλεκόμενοι.

  Καλά, εδώ και έναν χρόνο η Περιφέρεια δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι κάποιοι συνεργάτες της έκλεβαν το σύμπαν πλαστογραφώντας τα διπλώματα; Πάλι η κυρία Ρένα, δεν πήρε χαμπάρι τίποτα; Υπάρχει κάτι για το οποίο παίρνει χαμπάρι ή το μόνον που ξέρει να κάνει η αποτυχημένη δημόσια λειτουργός, είναι την τροχονόμο στο έγκλημα και στις ανθρωποκτονίες; Σήκω φύγε κυρά μου, είσαι επικίνδυνη πολιτικά. Όσο κάθεσαι δημιουργείς προβλήματα. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Ρε φιλαράκι, στη Λαμία πιάσανε καμία 10αρια,μετα τις τυμπανοκρουσιες, τους πιάσαμε, παταξαμε τη διαφθορά, όλοι έξω βγήκαν!!!! Σαν το Ριχαρδο😜😜😜😜

  2. Αυτη παιρνει μονο χαμπαρι το 30ποντο στραπον που της χωνει η αγαπημενη της γκομενα,Λεσβω η μανδαμιτσααα.

  3. Άλλη μία πράκτορας με ψεύτικο όνομα απ’αυτούς που μας κυβερνούν, Αϊσέ Δούρογλου.

  Leave a Response