ΒΟΜΒΑ! ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ! ΈΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ! Σ#Ξ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΑ! ΔΕΝ ΤΟ “ΕΚΑΝΕ” ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΩΝΤΑ! «ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ…». ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ.ΠΟΙΕΣ ΚΑΦΕΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΤΗΣ «ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ» ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ.

    Κοινοποίηση:
    vitrioli-ereportaz-1280x720

    Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ενδεχομένως είχε και δεύτερο άντρα στη ζωή της, πέραν του 40χρονου.

    Η ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε στη Καλλιθέα, εικάζεται με βάση τις σημειώσεις της πως είχε και δεύτερο άντρα στη ζωή της, εκτιμούν οι αρχές.

    Μάλιστα, το τηλεοπτικό κανάλι Mega αποκαλύπτει πως η 35χρονη έγραψε ότι «Δύο ραντεβού με δύο άντρες. Ξαπλωμένη κρεβάτι. Είχαμε δεμένη σχέση αγχωμένη. Θα βρω φως, η στεναχώρια θα φύγει. Με το μυαλό που πηγαίνει στο κακό, κόβω ελπίδες. Πρέπει να προσέχω τις φίλες μου».

    Έπειτα, σημειώνει πως «γυρνάει ο πρώην. Με έχει κουράσει όμως. ‘Ερχεται ο (αναφέρει ένα ανδρικό όνομα) ξαφνικά. Είναι εγωιστής όμως. Για να ανάψει κερί στην εκκλησία στο Θεό, να με βοηθήσει έχω τύχη, βρέθηκε κλαδί στο φλιτζάνι».

    Ούτε ένα συγνώμη! 

    Tην αντίδραση της Ιωάννας, η οποία πριν από ένα μήνα είδε τη ζωή της να καταστρέφεται όταν δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, προκαλεί η στάση της κατηγορούμενης, η οποία ζήτησε να εργαστεί στις φυλακές, προκειμένου να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

    Όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους η 34χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, «εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ από τους πόνους και η γυναίκα που εξαιτίας της είμαι σε αυτή την κατάσταση μαθαίνω πως ρωτά και ενημερώνεται για τις ευεργετικές διατάξεις των κρατουμένων και ζητά να κάνει μεροκάματα για να βγει μια ώρα αρχύτερα».

    «Ακόμα δεν έχει ζητήσει μια συγγνώμη» υπογραμμίζει μάλιστα η άτυχη Ιωάννα, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ από την άλλη πλευρά, η 35χρονη προαυλίζεται μόνη της στις φυλακές Κορυδαλλού.

    Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως το συμβούλιο των φυλακών είναι αρμόδιο να αποφασίσει αν τελικά θα εργαστεί, είτε στη βιβλιοθήκη είτε στην καφετέρια όπως έχει ζητήσει.

    Τέλος, μέχρι στιγμής την έχει επισκεφθεί μόνο ο αδερφός της, ο οποίος της έφερε κάποια πράγματα που είχε ζητήσει ενώ η ίδια διατηρεί συχνή επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

    Νέες ιδιόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ορισμένες από αυτές αναφέρονται σε μάγια και χαρτομαντεία, ενώ άλλες αφορούν τον 40χρονο, με τον οποίο φαίνεται πως είχε αποκτήσει εμμονή.

    Σημειώσεις γεμάτες απειλές και ασυναρτησίες. Καταθέσεις στενών συγγενών και φίλων της 35χρονης που βάζουν σε σκέψεις. Διάλογοι στα social media, που πλαισιώνουν την υπόθεση κι ρίχνουν περισσότερο φως.

    Τα νέα ντοκουμέντα , προέρχονται από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται.

    Είναι οι σημειώσεις που βρέθηκαν μέσα στο διαμέρισμά της, αμέσως μετά τη σύλληψή της. Χειρόγραφες, με την κάθε μία να έχει και ένα τίτλο. Οι συνειρμοί με το έγκλημα είναι αναπόφευκτοι. Το μυαλό της είναι θολωμένο κ σε πολλά σημεία δεν βγαίνει νόημα. Η κατηγορούμενη γράφει για έναν άντρα που έχει στο μυαλό της και θέλει να κρατήσει κοντά της.

    Η κατηγορούμενη φέρεται πως έχει καταγράψει στα συγκεκριμένα ιδιόχειρα όσα της έλεγαν «καφετζούδες» και «χαρτούδες».

    «Αν φύγει αυτή η λευκή μαγεία θα πάνε όλα καλά. Με αυτόν πορεύομαι. Θα ανάψω ένα κερί στην εκκλησία στον Θεό να με βοηθήσει», αναφέρει ένα σημείωμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Σε ένα άλλο σημείο η 35χρονη φέρεται να γράφει: «Έχω τύχη, βρέθηκε κλειδί στο φλιτζάνι. Οκτώ Απριλίου και μετά θα είναι όλα εντάξει».

    Στις σημειώσεις της η κατηγορούμενη δείχνει την εμμονή της για τον 40χρονο άνδρα: «Για εμένα έχω τύχη και στενοχώρια για το δίχως τίποτα. Υπάρχει αγάπη και αναποδιές. Στο θέμα μπήκαν αμφιβολίες και υπάρχει απόσταση, όχι χωρισμός. Η σχέση είναι όρθια. Έχει αναποδιά ανάμεσα μας. Θα ακούσω ευχάριστα νέα. Έχω αμφιβολίες ότι είναι άπιστος, δεν είναι όμως».

    «Με αυτόν πορεύομαι. Ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει, αλλά δεν κάνει κάτι. Έχουν ‘κρατήσεις’ τα χαρτιά του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και θα γίνει κολλιτσίδα μου. Μετά θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή».

    Είναι η εποχή που η 35χρονη ανταλλάσσει μηνύματα με την άτυχη Ιωάννα. Η εποχή που δεν σταματάει να την ευχαριστεί, επειδή η άτυχη ιδιωτική υπάλληλος έχει δεχτεί να μην έχει την οποιαδήποτε επαφή με τον 40χρονο. Μέσα στο σπίτι της, οι χειρόγραφες και ασυνάρτητες σημειώσεις για εκείνον συνεχίζονται.

    «Σκέφτεται κάποια πράγματα, εγώ θα κάνω αλλαγές και θα απομακρυνθώ. Λόγω απόστασης πεσμένος συναισθηματικά. Θα αντιμετωπίσει θέμα υγείας μαμά. Εκεί που θέλει να με δει, μπλοκάρει…».

    Σε κατάσταση σοκ συγγενείς και φίλοι της 35χρονης

    Συγγενείς και φίλοι τόσο της Ιωάννας όσο και της 35χρονης, «έχασαν» όπως δηλώνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους, με τις αποκαλύψεις. Οι σημειώσεις, οι διάλογοι και το βαθύ σκοτάδι στο μυαλό της κατηγορούμενης, δεν είχαν γίνει αντιληπτά ούτε από τους ανθρώπους που την έβλεπαν και τη ζούσαν ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όπως η αδερφή της, που κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία.

    Την ίδια έκπληξη αισθάνθηκαν και οι στενές φίλες της 35χρονης. Μία από αυτές, στη χειρόγραφη κατάθεσή της στην αστυνομία, ανέφερε: «γνωρίζω την … ή κάνουμε παρέα 3 χρόνια. Έχουμε κοινή καταγωγή. Έπεσα από τα σύννεφα».

    Τα «δύο» πρόσωπα της 35χρονης

    Μπροστά στους φίλους και τους συγγενείς ένας άνθρωπος που έδειχνε φυσιολογικός. Μέσα στο σπίτι της μια γυναίκα γεμάτη εμμονές που γίνεται επικίνδυνη. Εκεί καταλήγουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση.

    Τι «έδειξε» το κινητό της 35χρονης

    Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα, στο κινητό της δράστιδος έχουν βρεθεί δύο εφαρμογές απομακρυσμένης παρακολούθησης, μέσω των οποίων ήλεγχε τη θέση της 34χρονης Ιωάννας.

    Επιπλέον, είχε τοποθετήσει τρεις συσκευές GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, και κάθε φορά που τελείωνε η μπαταρία στη μία λάμβανε ειδοποίηση και ενεργοποιούσε την άλλη.

    Οι αποκαλύψεις για την επίθεση που συντάραξε τη χώρα συνεχίζονται και πλέον «φωτίζουν» όλα τα κομμάτια στο παζλ που μέχρι και πριν από λίγες μέρες έλειπαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αν ηταν κορη μου αυτο το σιχαμα , οχι δικηγορο δεν θα της εβαζα αλλα θα την ξεγραψει εντελως…και ειδικα με τις τυψεις που θα ειχα θα προσπαθουσα να αποδωσω δικαιοσυνη και να αποκαταστησω το κακο που εκανα γεννοντας αυτο το φιδι … κανοντας την μουρη της κρεας …Σε 2 χρονακια θα την βγαλουν αλλα αν ημουν γονιος της θα φροντιζα να μην εχει ουτε αυτη μουρη για κυκλοφορια, ετσι για την ισορροπια των πραγματων!

    2. ΜΑ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΝΤΕΞΗ ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠ@ΡΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΝ !!!!ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙ@ΛΕΣ ΗΤΑΝ !!!!!

    3. γιατι δεν δημοσιευσατε το προηγουμενο σχολιο μου ; σιγα μην εμενε μονο στο Νωντα αυτη . χορταινει μονο με εναν;κ οσο για την αλλη ..ακατοικητο ειναι το ρετιρε της ;;η αλλη ηθελε να η βλεπει να ποναει κ αυτη νομιζει οτι θα τησ ζητησει και συγνωμη ;;δλδ ποσο μπιμπο πια ;

    4. Δεν πρεπει να ξαναβγει εξω, προσβαλλει το ανθρωπινο ειδος. Ειναι φοβερα επικινδυνη!

    5. Ρε ο Νωντας σας καίει αγαμητοι μερικοί εδω μεσα που δεν σας καθετε μάλλον ούτε κατσίκα! Το 99τις εκατό των ανδρών παίζει με γκόμενες ! Την πρωτοτυπία που την είδατε ρε;; Το ζήτημα είναι ο δαίμονας που πετάνε το οξύ και με τον χοντρό σε λίγα χρονακια θα καθαρίσει κ θα ναι έξω! Αυτή η βρωμοψυχη θα δουλέψει κ στη βιβλιοθήκη της φυλακής!!! Ζωαρα και μεγαλεία … μάλιστα ξεχωριστό κελί

    6. Κανονικά έπρεπε να της κάνουν ανάκριση και να της νταούλιασουν το υδροκεφαλο της τα μάτια της να μην ανοίγουν από τα κλωτσομπιυνιδια μέχρι να αποδεχτεί την ενοχή της

    7. Ξεκωλο vs ξεκωλο….. Θα ηταν ταινία που θα εσπαγε ταμεια…..

    8. Αυτή προσβάλλει το ανθρώπινο είδος και την γυναικεία υπόσταση με αυτό που έκανε…
      Προσωπικά εάν ήμουν δικηγόρος, θα είχα αρνηθεί την υπεράσπισή της.
      Το σοκαριστικό είναι ότι όλοι οι μεγαλοδικηγόροι, διαχρονικά, σε τέτοια άτομα αναλαμβάνουν την υπεράσπιση…
      Είναι ένα φαινόμενο κι αυτό…
      Αυτές οι 4 υποθέσεις κοινωνικού χαρακτήρα που απασχόλησαν την δημοσιότητα πρόσφατα, προφανώς σε μια κοινωνία παρακμής, δεν θα είναι 4 αλλά… 104. Απλά δεν έχει τύχει να αποκαλυφθούν ακόμα.

    9. ΕΙΧΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΛΟΥΤΣΟ.
      ΤΩΡΑ ΑΣ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΨΑΛΙΔΑΤΟ.

    10. Δαιμονίστηκε με αυτά που ασχολιόταν, μάγισσες και χαρτορίχτρες. Έκανε συμβόλαιο με τον ίδιο τον σατανα και για αυτό δεν έχει συνειδητοποιησει τι έχει διαπράξει. Εξομολόγηση χρειάζεται για αρχή…

      1. Και εγώ αυτό πιστεύω,αν μπλέξεις με τέτοια πράγματα καλο περιμένεις,ο ακατανομαστος μόνο κακό κάνει είναι μην πέσεις στα δίχτυα του…

    11. Μια γυναίκα με στόχους, σχέδιο, οργάνωση και αποφασιστηκότητα, ήξερε τι ήθελε και δεν φοβόταν να το διεκδικήσει. Ξερω και καταλαβαινω, τα ιδια περασα και εγω με τον Ναντιτο,

    12. Ρε παιδιά πως λέγεται αυτή που εικονίζεται στην φωτο εδώ στο ρεπορτάζ; Γνωστό πρόσωπο, αλλά δεν θυμάμαι το όνομά της…

    13. Τα χαρτια και τα φλυτζανια δεν δειχναν οτι θα μπει φυλακη???????????Τζαμπα πληρωνε χαρτοριχτρες και καφετζουδες?

    14. Εχει εντολή από το δικηγόρο της Κεχαγιόγλου τροφίμου Μητσοτακαιων που διορίστηκε να την υπερασπιστεί από Σιουφα να μην μιλάει ήδη την τακτοποίησαν σε κελί μόνη με ανέσεις ίσως βγει με εγγύηση και θα εκτίσει 2 χρόνια ποινής αυτά γίνονται σε διεφθαρμένα κράτη όπως η Ελλάδα της χρεοκοπειας
      Και ερωτώ αν ήμουν πατέρας της Ιωάννας τι θα γίνονταν τώρα απλά θα ήμουν φυλακή και εγώ

    15. Ποτε δεν εχω σοκαριστει οσο με αυτη τη γυναικα. Προκειται για ενα φιδι, θα ξανακανε τα ιδια με χαρα, φυσικα δεν ειναι ψυχοπαθης. Ειναι παρασιτο και ασυληπτα κακια και θα επρεπε να απασχολησει την ψυχιατρικη κοινοτητα. Ειμαι κατα της θανατικης ποινης, θεωρω οτι ολοι δικαιουνται σωφρονισμο και αποφυλακιση, ομως αυτη πιστευω δεν πρεπει να αποφυλακιστει ποτε γιατι εχει το διαβολο μεσα της. Ειναι δηλαδη γνησια κακιά.

    16. ζωή και κότα θα την βγάλει η Κακαράντζα τα 3 χρονάκια που θα πάει φυλακή (γιατί με το μπουρδελοσύστημα που έχουμε δεν μένει παραπάνω μέσα),θα την χώσουν για εργασία σε καμιά βιβλιοθήκη ή κυλικείο/καφέ κτλ.,υποτίθεται θα δείξει καλή διαγωγή,θα βγεί κι όποιον/α πάρει ο χάρος ξανά μετά με βιτριόλι.

    17. Αυτήν την επιμονή να μελετάμε ακόμα τις αμελέτητες κλόσσες ενώ υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που δεν έχει διευθετηθεί εις το ελάχιστον τέτοια μεταχείριση και εις βάθος διαδικαστική αντιμετώπιση και ποινή αυτών με ξεπερνάει ως Έλληνας πολίτης του μπανανιστάν
      Μεταπολίτευση θέλανε Πάρτη στην μάπα και γίνετε Αγγλία Αμερική το ίδιο κάνει

      1. Κολλήσαμε (η Ελληνική κοινωνία) σ’ αυτό επειδή είναι ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας με ασύλληπτες συνέπειες. Και επίσης επειδή, δυστυχώς, ενώ ένα τέτοιο έγκλημα θα έπρεπε να τιμωρείται βαριά, από ό,τι φαίνεται θα εξελιχθεί σε έναν σύντομο περίπατο στη φυλακή, με το θύμα ζωντανή-νεκρή να πεθαίνει κάθε στιγμή, μετά από τριάντα χειρουργεία, και την δράστιδα εργαζόμενη “σκληρά” στο καφενείο της φυλακής, να μειώνει την ποινή και να τραγουδάει “η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ” περιμένοντας να βγει σύντομα ελεύθερη, νέα, όμορφη, έτοιμη να ξαναρχίσει την δηλητηριώδη ζωή της.

    18. Εχω αρχισει και υποπτευομαι πως στο σχεδον (τελειο) σχεδιο της….ηταν ακομα και η ενδεχομενη υπερασπιστικη γραμμη και ολα αυτα τα ψευτοσημειωματα τα ειχε φτιαξει επιτηδες. Παιδια μην κοροιδευομαστε. Για να εκτελεσεις μια αποστολη σαν αυτη και μαλιστα με τοση ακριβεια και μερα σε τετοιο μερος, εχεις 4 κιλα @ρχιδια και μαθηματικο εγκεφαλο. Επισης αν εχανε οντως λαδια, θα τα ειχε ξερασει ολα χαρτι και καλαμαρι στην ανακριση και σιγα μην ειχε το κουραγιο να ζητουσε εργασια. Με τα δεδομενα που εχουμε προκειται για το πιο σκληρο κακοποιο στοιχειο που εχει αντικρυσει η ελληνικη κοινωνια και την κατατασσω στο (επιπεδο) Ροδιτη και Αλβανου…. σε κλιμακα βιαιοτητας. Οι γονεις της θα επρεπε να ντρεπονται που μεγαλωσαν τετοιο φιδι και οχι να το υποστηριζουν με μεγαλοδικηγορους. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΤΟΜΟ….ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ Π#ΥΤΣΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    19. ρε παιδια τοσο γαμηκουλας ειναι αυτος ο νωντας? ξεπερασε τατσοπουλο και σπαλιαρα

      1. Μάλλον όμως σε αντίθεση με τους Τατσοπουλο, Σπαλιαρα ο Νωντας ήταν πολύ καλός στο σεξ. Οι 2 πρώτοι κατά δήλωσή τους έχουν απαυτωσει πολλές γυναίκες. Το αν ήταν καλοί δεν το ξέρουμε

        1. Για να εχει 2 παιδια ο Τατσοπουλος σιγουρα ειναι πιο αποτελεσματικος σε αντιθεση με τον τζουφιο μορφονιο που κυνηγαει ψυχοπαθεις.

      2. Αν θεωρεις γαμηκουλα καποιον που πηδαει ψυχοπαθεις του badoo τοτε πασο!!!! Εμεις σαβουρομαμηδες τους λεμε στο χωριο μου.

    Comments are closed.