ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ! ΑΡΧΙΣΕ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕ “ΔΡΑΣΤΗ” ΤΗ ΜΟΣΑΝΤ – ΟΙ ΝΕΟΙ “ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 100.000 ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ…

  Κοινοποίηση:
  turkey-tank-1024x768

  Ο πρόεδρος της Τουρκίας προετοιμάζεται για το “Σχέδιο Β” που περιλαμβάνει παραμονή στην εξουσία δια την βίας.

  Δύο σημερινά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στον τουρκικό τύπο είναι εξόχως αποκαλυπτικά για τον “εμφύλιο” που στήνεται μεθοδικά στην Τουρκία.

  Ο Ερντογάν είπε πριν λίγες ημέρες αναφερόμενος στην αντιπολίτευση: “Δεν σκοπεύω να παραδώσω τη χώρα «σε αυτούς που έχουν χάσει την πορεία τους». Το θέμα είναι πως θα παραμείνει. Τούρκος απόστρατος Στρατηγός αναφέρει πως εξαφανίστηκαν πάνω από 100.000 όπλα από τις αποθήκες του τουρκικού Στρατού.

  100.000 όπλα λείπουν από τις αποθήκες του τουρκικού Στρατού

  Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το warnews247.gr, ο απόστρατος Τούρκος στρατηγός Haldun Solmaztürk αποκάλυψε ότι πάνω από “100.000 όπλα λείπουν από τις αποθήκες του τουρκικού Στρατού.

  Το συμβάν με τα όπλα που λείπουν ήταν γνωστό αλλά για πρώτη φορά ο Sedat Peker έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρέπει να έχει δημιουργηθεί μια μυστική οργάνωση” τονίζει. Και συνεχίζει λέγοντας:

  “Στις 16 ή 17 Ιουλίου, πλήθος συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Ταξίμ. Σε μια γωνία καθώς ήμουν είδα έναν άντρα να περνάει. Κρατούσε στα χέρια του ένα Καλάσνικοφ. Τέτοια έχουν οι άντρες και οι γυναίκες του PKK, οι Πεσμεργκά του Μπαρζανί.

  Στην περιοχή υπήρχαν τουλάχιστον 50 άτομα με όπλα…

  Θυμάστε τι αποκάλυψε ο Σεντάτ Πεκέρ για τον Σοιλού; Ο Υπουργός Εσωτερικών μοίραζε όπλα…

  Ο Πεκέρ είπε ότι ένα λευκό αυτοκίνητο φορτωμένο με “ένα κιβώτιο Kalashnikov” μεταφέρθηκε στο Μπαλάτ (η περιοχή του Φαναρίου λέγεται Μπαλάτ, ομοιάζοντας ηχητικά με το “παλάτι”.

  “Ο Οσμάν Τομακίν ήρθε να πάρει την παράδοση (όπλων) σε ένα μαύρο Passat”, δήλωσε ο Πεκέρ, αναφερόμενος σε έναν σημαίνοντα υποστηρικτή του AKP.

  Το αυτοκίνητο ήταν στο όνομα του επαρχιακού προέδρου της νεολαίας του ΑΚΡ, διασφαλίζοντας ότι “δεν θα το σταματήσει η αστυνομία”, είπε ο αρχιμαφιόζος.

  Φόβος Τούρκων: Η ΜΟΣΑΝΤ θα πυροδοτήσει τον εμφύλιο;

  Τα τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν αυτό που ήταν κοινό μυστικό εδώ και χρόνια. Επί σειρά ετών η ισραηλινή μυστική υπηρεσία ΜΟΣΑΝΤ είχε βάση στην Τουρκία.

  Γιατί προχωρούν όμως στην αποκάλυψη αυτή οι Τούρκοι;

  Οι Ερντογανικοί φοβούνται ότι λόγω προηγούμενων μυστικών συμφωνιών Τουρκίας-Ισραήλ, η ΜΟΣΑΝΤ έχει άριστη γνώση της χώρας και μπορεί να εκτελέσει σχέδια δολιοφθοράς, δολοφονίες και ενέργειες που μπορεί να οδηγήσουν σε κοινωνική αναταραχή και εν τέλει σε εμφύλιο μέσω της αξιοποίησης και του κουρδικού κινήματος.

  Γράφουν λοιπόν οι Τούρκοι:

  “Aφού υπάρχουν βάσεις των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Τουρκία, υπάρχει και βάση της… ΜΟΣΑΝΤ.

  Η μυστική συμφωνία υπογράφηκε το 1958 μεταξύ Τουρκίας-ΗΠΑ και Ισραήλ. Βάσει αυτής, η MOSSAD δημιούργησε μυστική βάση στην Τουρκία με την οποία παρείχε ολοκληρωμένη τεχνική εκπαίδευση σε Τούρκους αξιωματικούς πληροφοριών.

  Στη συνέχεια, το Ισραήλ άρχισε να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους “αδελφικούς πολέμους” που έφεραν την Τουρκία στο χείλος ενός εμφυλίου πολέμου(!) στη δεκαετία του ’70.

  Και ήρθε το πραξικόπημα της 12ης Σεπτεμβρίου 1980. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Vahit Halefoğlu επισκέφθηκε την Ουάσιγκτον στις 4 Απριλίου 1985 και είχε μια εμπιστευτική συνάντηση με τον Πρέσβη του Ισραήλ Meir Rosanne.

  Ισραηλινές πηγές ανέφεραν ότι οι Τούρκοι ήθελαν αυτή τη συνάντηση για να λάβουν περισσότερη βοήθεια από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι τουρκικές πηγές ανέφεραν ότι ο Χαλεφόγλου ανέφερε τη βάση της Mossad σε αυτή τη συνάντηση και ότι οι Ισραηλινοί προσπαθούσαν να καλύψουν το θέμα.

  Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τη συνάντηση αυτή, το 1993, ο τότε ο υπουργός Εξωτερικών Hikmet Çetin επισκέφθηκε το Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, η Τουρκία και το Ισραήλ υπέγραψαν μια μυστική συμφωνία 12 σημείων.

  Σύμφωνα με αυτήν τη συμφωνία, η Τουρκία θα βοηθούσε τη ΜΟΣΑΝΤ να διεισδύσει και να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις στη Συρία και το Ιράν.

  Τα δυνάμεις της ΜΟΣΑΝΤ “Tevel” και “Tzomet”επιχειρούσαν από την Τουρκία. Μάλιστα δημιουργήθηκε μια βάση για τα ισραηλινά μαχητικά στο Ικόνιο.

  Τον Νοέμβριο του 1994, λίγο μετά τη συμφωνία που υπέγραψε ο Hikmet Çetin, η Tansu Çiller επισκέφθηκε το Ισραήλ. Οι σχέσεις Τουρκίας-ΜΟΣΑΝΤ τέθηκαν λεπτομερώς στο τραπέζι των συζητήσεων. Από τότε, αυτή η σχέση παραμένει εμπιστευτική.

  Για το λόγο αυτό, ο ρόλος της ΜΟΣΑΝΤ σε ειδικές επιχειρήσεις στην Τουρκία, όπως μαζικές δολοφονίες, σαμποτάζ, δολοφονίες την περίοδο 1971-1980, πραξικοπήματα, PKK, Barzani-Talabani CIA και η γερμανική BND παρέμεινε μυστικό.

  Για παράδειγμα η δολοφονία του Uğur Mumcu με βόμβα 17 ημέρες μετά το άρθρο “Mossad-Barzani” με ημερομηνία 7.01.1993. Το έγγραφο της MIT ανέφερε που παρέμεινε μυστικό ανέφερε ότι η δολοφονία πραγματοποιήθηκε από ομάδα της Mossad που αναχώρησε από το λιμάνι της Χάιφα.

  Ο Hablemitoğlu σκοτώθηκε από την ομάδα ειδικών επιχειρήσεων του BND με την βοήθεια MOSSAD-CIA …

  Για αυτούς και άλλους λόγους, είναι πολύ σημαντικό να αποκαλυφθούν οι δραστηριότητες της MOSSAD και του προσωπικού της στην Τουρκία…”

  Σύμφωνα πάντα με το warnews247.gr, είναι ξεκάθαρος ο τουρκικός  φόβος για υπονομευτικές ενέργειες και επιχειρήσεις των ισραηλινών εντός Τουρκίας… Kάτι που θα φέρει την εμπλοκή της νέας ένοπλης οργάνωσης του Ερντογάν.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Ας μην περιμένουμε από άλλους να κάνουν την δουλειά μας! Δουλειά μας είναι να γίνει η Ελλάδα ικανό κράτος το οποίο θα μπορεί να υπερασπισθεί τα δίκαια του Έθνους μας με δικές του δυνατότητες και όχι με ξένα όπλα ή με ευχολόγια περί διάλυσης της Τουρκίας!

  2. Τα χαμένα όπλα βρίσκονται στα χέρια μελών του ΑΚΡ, απ’ όπου προέρχεται ο Ερντογάν πασάς. Έχουν δικό διαδικτυακό τόπο και προσωπικούς κωδικούς. Τους δίνονται οδηγίες και κάνουν τακτικές ασκήσεις ανταρτοπόλεμου πόλεων.

  3. Τωρα τι απο αυτα ισχυει, και εννοω τον διαμελισμο, ουδεις γνωριζει. Πολλα εχουμε ακουσει κατα καιρους αλλα τιποτε δεν γινεται στο τελος. παντως το οτι η Τουρκια παιζει με την φωτια εδω και χρονια ειναι γεγονος. Το ποτε θα καει ειναι το θεμα και το αν………..

  4. ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

  Comments are closed.