ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΡΗΞΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ -ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

  Κοινοποίηση:
  1

  Ραγδαία εξάπλωση της νόσου ανά τον κόσμο.

  Στην συνέντευξη Τύπου , ο Πρόεδρος του ΠΟΥ είπε ότι πλέον ο κορωνοϊός θεωρείται πανδημία. «Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρακολουθεί διαρκώς την εξέλιξη του κορωνοϊού και είμαστε πολύ ανήσυχοι από τα αυξανόμενα κρούσματα διασποράς του κορωνοϊού», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΟΥ.

  Η τελευταία φορά που ΠΟΥ κήρυξε πανδημία ήταν το 2009 με γρίπη Η1Ν1.

  Πάνω από 4.300 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του φονικού ιού, ενώ τα κρούσματα ξεπερνούν τα 121.000.

  Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ, κάλεσε τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου να λάβουν ειδικά μέτρα προστασίας.

  «Οι κυβερνήσεις καλούνται να επιτύχουν μια ισορροπία μεταξύ της προστασίας της υγείας, της ελαχιστοποίησης των διαταραχών και του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής», τονίζει ο Αντανόμ.

  Σε επαγρύπνηση και εγρήγορση βρίσκονται εθνικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμοί και ερευνητικά ιδρύματα σε ολόκληρον τον κόσμο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού.

  Η Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σχεδόν άπασες οι εθνικές κυβερνήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσπαθούν να κερδίσουν μια μάχη απέναντι στον χρόνο, χρηματοδοτώντας ερευνητικά κέντρα για την ανάπτυξη φαρμάκων και εμβολίων ώστε να υπάρξει όχι μόνο θεραπεία αλλά και ίαση.

  Ο κορωνοϊός πέρασε από τη φάση της επιδημίας σε εκείνη της πανδημίας που σημαίνει πλέον ότι δεν αφορά σε μια συγκεκριμένη κοινότητα..

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Οι στρατιώτες που συλλαμβάνουν τους λάθρο πρέπει να φοράνε μάσκες και γάντια. Είναι 100% βέβαιο πως στην Τουρκία κρύβουν τα κρούσματα.

  2. Πρεπει να παρθουν μετρα σαν την Κινα.Ο Στρατος να βγει με πολυβολα και οποις παραβιαζει την καραντινα να τον γαζωνουν

  3. Παρατήρησα ότι στην αγορά πλέον οινόπνευμα μάσκες γάντια και αντισηπτικά δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα και αναρωτιέμαι τελικά ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος ο άνθρωπος ή ο ιός γιατί αν το σκεφτεί κανεις θα καταλάβει ότι τον ιό άνθρωποι τον έριξαν γιατί πέρα από την τρομολαγνία που μας βομβαρδίζουν καθημερινά παρατηρώ και τα εξής ωραία για σκέψη στοιχεία στοιχείο ένα οι θάνατοι περιορίζονται σε γέρους γριές και κυρίως άνθρωποι με καταπονιμενο οργανισμό που πάσχουν από διάφορες χρονιες παθήσεις στοιχείο δεύτερο με το που γίνεται γνωστό ότι ο ιός αυτός έχει χτυπήσει πολλές χώρες τα χρηματιστήρια πέφτουν σαν τα κοτόπουλα με κράχ το ένα πίσω από το άλλο στοιχείο τρίτο οι εταιρίες που εμπορεύονται τα γάντια και τις μάσκες πλουτίζουν εις βάρος των καταναλωτών ανεβάζοντας τις τιμές στο θεό χωρις να τους επιπλήττει ουδείς άρα όλα αυτά είναι φτιαχτα από κάποιες ελίτ που κοιτάνε να πλουτίσουν ξανά γιατί ο γέρος που θα φύγει από την ζωή παίρνει σύνταξη εάν φύγει μια σύνταξη λιγότερη ο χρόνια άρρωστος εάν φύγει από την ζωή λιγότερα χρήματα για φάρμακα και αγωγές θεραπείας από το κράτος άρα ποιος φταίει ιός ή ο άνθρωπος μάγκες ;;;

  4. Καλύτερο σύμμαχο αυτή τη στιγμή από την ανακυρηξη αυτή και συγκυρία δεν θα μπορούσαμε να έχουμε. φράξιμο τα σύνορα από άκρη σε άκρη παντού απαγόρευση εισόδου και επιστροφή έστω και βίαιη ακόμα και θανατική σε όποιον προσπαθήσει να εισέλθει.

  5. ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ. Από τον ένα νεκρό τη μέρα μέχρι τους τριακόσιους νεκρούς τη μέρα είναι δυο βδομάδες δρόμος. Ιταλία και Γαλλία την πάτησαν και τώρα τρέχουν και δε φτάνουν.
   Τα φιλελέ σιχάματα τύπου Κυριάκου που βάζουν την ετοιμόρροπη παγκόσμια οικονομία πάνω από τις ζωές των παιδιών και των γονιών μας καλά θα κάνουν να το σκεφτούν ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.

  Leave a Response