ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ FAKE NEWS

  Κοινοποίηση:
  1

  Η αγγλική εφημερίδα Daily Mail πήρε την «σκυτάλη» από την The Sun και αναφέρει: «Δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες εισβάλλουν και καταλαμβάνουν ένα μικρό κομμάτι ελληνικής γης, εγκαθιστούν τη σημαία τους και στήνουν στρατόπεδο κατά μήκος αμφισβητούμενων συνόρων»,

  «Τα τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν και κατέλαβαν ένα μικρό κομμάτι ελληνικής γης Ελλάδα στα αμφισβητούμενα σύνορά τους.

  Περίπου 35 στρατιώτες προωθήθηκαν σε μια περιοχή πλημμυρών στην ανατολική όχθη του ποταμού Έβρου στο Μελισσοκομείο.

  Τούρκοι στρατιώτες και ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν τώρα μια σταθερή παρουσία στην ελληνική επικράτεια και έχουν στρατοπεδεύσει σε θύλακα του Μελισσοκομείου στις Φέρες.

  Στο στρατόπεδο υπάρχει τώρα μια μικρή τουρκική σημαία από ένα δέντρο. Τα στρατεύματα έχουν απορρίψει τα ελληνικά αιτήματα για απόσυρση

  Έρχεται εβδομάδες αφού χιλιάδες Σύριοι πρόσφυγες απέτυχαν να εισέλθουν στην Ελλάδα.

  Τοπικές αναφορές αναφέρουν ότι η εισβολή έγινε ως απάντηση σε έρευνα του ελληνικού στρατού για την περιοχή 1,6 εκταρίων ως μέρος των σχεδίων επέκτασης του συνοριακού φράχτη που κράτησε τους πρόσφυγες εκτός.

  Η Τουρκία αρνείται να αναγνωρίσει ότι μέρος της γης στην ανατολική πλευρά του ποταμού Έβρου εξακολουθεί να ανήκει στην Ελλάδα, ακόμη και αν ο ποταμός αλλάξει τη φυσική του πορεία.
  Οι εντάσεις μεταξύ των δύο χωρών έχουν αυξηθεί υπό τον σκληρό Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  Τέσσερις φορές τις τελευταίες εβδομάδες, Έλληνες στρατιώτες πυροβολήθηκαν στα σύνορα και τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πρέπει να διώκονται τακτικά από τον ελληνικό εναέριο χώρο.

  Η Ελλάδα προσπαθεί να αποκλιμακώσει τις εντάσεις μέσω διπλωματικών οδών και δεν έχει δώσει ακόμα επίσημη απάντηση.», ανέφερε η εφημερίδα.

  Μάλιστα η εφημερίδα έχει αναρτήσει και σχετικό χάρτη.

  Και η Εxpress έγραψε για την εισβολή και κατάκτηση: «Οι εντάσεις αυξάνονται καθώς τα τουρκικά στρατεύματα εισβάλλουν στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας ένα κομμάτι γης στα αμφισβητούμενα σύνορα»

  «Τα τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Ελλάδα και κατέλαβαν ένα μικρό κομμάτι γης στα αμφισβητούμενα σύνορα καθώς οι εντάσεις αυξάνονται μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

  Σύμφωνα με ελληνικές πηγές, περίπου 35 στρατιώτες προωθήθηκαν  σε μια περιοχή πλημμυρών στην ανατολική όχθη του ποταμού Έβρου στο Μελισσοκομείο. Οι ειδικές δυνάμεις και το πεζικό σήκωσαν επίσης μια μικρή τουρκική σημαία σε ένα δέντρο». ανέφερε το δημοσίευμα

  Η τουρκική αντιπολιτευτική Ahval έγραψε: «Τα τουρκικά στρατεύματα καταλαμβάνουν ένα μικρό κομμάτι ελληνικής γης»

  Τα εν Ελλάδι ΜΜΕ τα οποία τις προηγούμενες βδομάδες κατά τη διάρκεια της απόπειρας εισβολής παράνομων μεταναστών, σωστά, είχαν καθημερινό ρεπορτάζ από τον Έβρο, 2 μέρες αργότερα δεν έχουν αναφέρονταν ξεκάθαρα στο ζήτημα!

  Αρκέστηκαν να γράψουν σε ένα… μονόστηλο το διάβημα του ΥΠΕΞ «για την αλλαγή κοίτης στον Έβρο»… Μάλιστα μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε πως οι Έλληνες πάτησαν σε τουρκικό έδαφος!

  Παρόλα αυτά το ότι μία είδηση που αφορά μείζον εθνικό θέμα, δεν αναπαράγεται από την συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ δεν σημαίνει ότι η χώρα γλιτώνει από τις συνέπειες ούτε ότι αυτό σταματάει να υπάρχει.

  Οι Τούρκοι δεν θα αποχωρήσουν έτσι απλά, ενώ τα βρετανικά ΜΜΕ έγραφαν για «αμφισβητούμενα σύνορα» στον Έβρο…

  Διαβάστε και

  ΩΡΑ 00:12! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΒΟΜΒΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ…

  Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Δένδια
  Τα ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής και Εθνικής Άμυνας πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη δέουσα σοβαρότητα.

  Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη ραδιοφωνική του συνέντευξη, η οποία δεν έγινε την Πέμπτη 21/5, αλλά την Τετάρτη 20/5, αναφέρθηκε όχι στο ποια ήταν, αλλά στο ποια θα έπρεπε να ήταν η στάση της Τουρκίας, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Διότι ξέρετε, οι δίαυλοι, μπορεί να υπάρχουν, αλλά πρέπει κι από την άλλη πλευρά να υπάρχει καλή θέληση ν’ ακούσουν αυτά που θέλουμε να τους πούμε».

  Στην πραγματικότητα, τόνισε ο κ. Δένδιας, ουδείς υποβάθμισε το ζήτημα στον Έβρο. Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλής Δεμίρης, με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και με βάση την καταγραφή των συμβάντων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά από σειρά επαφών όλες τις προηγούμενες ημέρες, προέβη και σε ρηματική διακοίνωση προς τον πρέσβη της Τουρκίας στην Αθήνα, κ. Burak Özügergin, σχετικά με την πρόσφατη κίνηση περιορισμένου αριθμού Τούρκων πολιτών και στρατιωτικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν μετρήσεις στην περιοχή των Φερρών.

  Σε ρηματική διακοίνωση προέβη ακόμη, μετά από σχετική εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα Μιχάλης Διάμεσης, στην οποία αναφέρεται ότι η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο γίνεται επί ελληνικού εδάφους, ως απάντηση σε προηγούμενη τουρκική ρηματική διακοίνωση, με παντελώς ανυπόστατους ισχυρισμούς. Κατόπιν των ανωτέρω, το μόνο ερώτημα που παραμένει είναι αν οι Τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τα fake news του κ. Βελόπουλου και των ακροδεξιών sites.

  Κοτζιάς: Η κυβέρνηση προωθεί την θεωρία της ολίγον εγκύου
  Ο πρώην ΥΠΕΞ επί ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Κοτζιάς σχολίασε αιχμηρά το θέμα ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, αναφερόμενος στα όσα εκτυλίσσονται στον Έβρο.

  Σε ανάρτησή του στο facebook, κατηγορεί την κυβέρνηση ως «ενδοτικούς, άσχετους και επικίνδυνους», και υποστηρίζει «Κατέλαβαν Τούρκοι 16 στρέμματα ελληνικού εδάφους. Εγκαταστήσαν σημαία τους. Η κυβέρνηση μιλά υποτιμητικά για ελληνική γη. Προωθεί τη θεωρία της «ολίγον εγκύου» σε θέματα κυριαρχίας και εδαφική ακεραιότητας. Χρειάζεται πανστρατιά. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή Ελλάδας».

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. Όπου μπήκε Τούρκος με όπλο ..μόνο με όπλο βγαίνει.Βαρεθηκα κάθε χρόνο να φωνάζουν ΑΘΆΝΑΤΟΣ για τα ελληνόπουλα που έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα και αυτοί οι μ@λ@κες να τους στομάχου έτσι.

  2. Πρωτου επιτεθει καποιος σοφο ειναι να τεσταρει καταστασεις. Με τα Ιμια οι Τουρκοι γκριζαραν το Αιγαιο και πρακτικα τσιμπαν το Καστελοριζο τωρα θελουν να δουν εαν μπορουν να γκριζαρουν και το εδαφος ωστε να περασουν σε ακομα μεγαλο βαθμο το φυσικο συνορο του Εβρου(απο αυτο που δωσαμε το 22)ωστε να περναν ανενοχλητα φιλοτουρκικους πληθυσμους .Οι Τουρκοι δεν θελουν μακροχονιο πολεμο αλλα το πολυ σε μια βδομαδα να αρπαξουν οτι μπορουν ωστε να και να ηθελαν να αντιδρασουν οι συμμαχοι μας να μην υπαρχει νοημα σε μια χαμενη υποθεση.

  3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣΠΟΥ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!

  4. ΠΑΣΟΚ τα Ίμια σφυριζα τη Μακεδονία Νδουλα Θράκη και Αιγαίο είναι προδότες όλοι τους πρέπει να απαλλαγούμε από αυτά τα ρεμαλια αφήστε τα κομματικά στην άκρη ενώθητε όλοι Δεν υπάρχουν κόμματα όλα ενεργούν για την καταστροφή της χωρας

  5. Γερμανικά ΜΜΕ!!Η Ελλάδα δέν έχει στρατό;.Δέν ξέρουν οτι η Ελλάδα έχει έναν εβραίο κιοτή γιά υπουργό Εξωτερικών.
   Γιάννης Λάκων

  6. Ο Κοτζιάς πούλησε ο ολόκληρη την Μακεδονία και τώρα λέει οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή Ελλάδας… Η μασονική ΝΔ κάνει την πάπια με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από τα μόγγολα και έβαλε τον Δένδια να λέει πάλι αντιφασιστικές αρλούμπες καθωσπρεπισμού… Μαλάκες νεοέλληνες ψηφίζετε σαν αμοιβάδες “δημοκρατικά τόξα” γιαυτό έχετε και τους προδότες πολιτικούς που σας αξίζουν….

   1. τα ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ… ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 16 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.

  7. Τώρα φεύγουν για τα σύνορα κλασιδιαρης Πλεύρης φελοπουλος Κυριάκος Ντόρα λαγός κ Μιχαλολιάκος αρματωμένοι με ένα τάγμα νουδουζεων κ ένα συνταγμα χρυδαυγουλων …με σημαίες μπαλασκες τα πάντα όλα αστακοί ..η ΕΑΜ ΕΛΑΣ η θα φτάσουν οι Μογγόλοι στην Καλαμάτα.

  8. Τώρα διαβάζω και σε άλλο ξένο σάιτ,όχι ευρωπαικό, “κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο”. Τι κάνουν τα αρμόδια υπουργεία; Οι υπουργοί των Ιμίων και του μακεδονικού, είναι οι τελευταίοι που μπορούν να μιλάνε.Προς το παρόν …τουμπέκα και παύλα.

  9. Μεχρι και ο Κοτζιας που ξεπουλησε την Μακεδονια στους γυφτοσκοπιανους, εξανεστη με την απραξια της ΝΔ στο θεμα της αρπαγης Ελληνικου εδαφους στον Εβρο απο τους Τουρκους!!!!!!!!! Τι αλλο θα δουμε ακομα;;;;;; Οι εθνομηδενιστες να ενδιαφερονται για την Εθνικη κυριαρχια και ο Δενδιας να βρησκεται στην κοσμαρα του!!!!!!!! Μας δουλευουν κανονικα!!!!!!! Ρε δεν πατε να πνιγητε και οι δυο!!!!!!! Ποτε ρε θα αντιδρασετε δυναμικα στις ορεξεις των Τουρκων;;;;;;;; Οταν αρπαξουν και καποιο νησι;;;;;;;;;;

   1. Όλοι αντιδρούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, οταν ειναι στην αντιπολίτευση. Την ιδια προδοτική συμπεριφορά ομως θα είχε και ο ….πατριώτης….Κοτζιάς αν ηταν στην κυβερνηση. Οποτε μη σε ξεγελάει η …πατριωτική….συμπεριφορά του προδοταρου Κοτζια. Ετςι κανουν παντα ολοι οι πολιτικοι. Και ο Κουλης να ηταν στην αντιπολίτευση τα ιδια με τον Κοτζια θα ελεγε.

  10. Κούλη είναι πολλά τα λεφτά για να πληρώσεις και τους ξένους δημοσιογράφους. Πραγματικά η μεγαλύτερη ντροπή που ένιωσα ποτέ

  11. κανενας δεν διεταξε τον συριζα να πουλησει το μακεδονικο, μην δινουμε αλλοθι σε προδοτες. Η θεση του συριζα το 92 -συνασπισμος τοτε- ηταν σκετο μακεδονια γιατι εχει δικαιωμα στον αυτοπροσδιορισμο

  12. Η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια σκατα ειναι. Προδότες προδότες προδότες Θέλουμε αμιγή ελληνική αρχιδατη κυβέρνηση. Τέλος. Να φύγουν και οι 300 άχρηστοι θέλουμε να αναλάβει ο στρατός. Υπάρχει κανένας στρατηγός με αρχίδια? Μάλλον αρχίδια στρατηγοί υπάρχουν κοτες. Υπηρέτησα στα ΟΥΚ σε καιρούς που η Ελλάδα ήταν υπερήφανη. Τώρα μας αφαιρέστε αυτήν την υπερηφάνεια αλήτες πουλημενοι μακάρι να σας καθάριζα όλους καθηκια

  13. Συριζέικα τρολάκια το βγάλατε και σήμερα το μεροκάματο. Ποιός σας είπε ότι είμαι νεοδημοκράτης ή ότι υποστηρίζω τον Μητσοτάκη? Εγώ απλά είπα ότι είναι γελοίο ένας Συριζαίος που ξεπούλησε την Μακεδονία να χαρακτηρίζει τον οποιοδήποτε “ενδοτικό άσχετο και επικίνδυνο”. Πού είδατε την υπεράσπιση του Κούλη και της ΝΔ? Η ΝΔ και ο Κούλης μου είναι το ίδιο αδιάφοροι και ίδια γεύση όσο και ο Σύριζα. Διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε.

   1. ρε ΜΑΛΑΚΑ εδώ έχουμε ένα γεγονός. Το έχεις πάρει χαμπάρι; Εδώ έχουμε απώλεια εδάφους. Κι εσύ μας λες οτι ειμαστε τρολ του συριζα; Τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ;;;

   2. Θεωρείς πως έχει σημασία η ανακοίνωση του κάθε μ@λακα κομματικού? Όλα τα κόμματα είναι για τον π@υτσο, επιχειρήσεις είναι που δίνουν μερίδιο στους μετόχους τους. Κάθε κόμμα είναι μια επιχείρηση, ο κάθε βουλευτής είναι μεγάλομέτοχος και τα απλά στελέχη κάθε κόμματος μπορούν να χαρακτηριστουν ως μικρόεπενδυτές και οι υποστηρικτές αυτών των κομμάτων-επιχειρήσεων αποτελούν το ποσοστό ηλιθιων μέσα σε μια κοινωνία. Κάθε αναφορά και υποστήριξη σε ένα κόμμα δείχνει το χαμηλό νοητικό επίπεδο ενός ανθρώπου που δεν πρέπει να τον παίρνεις στα σοβαρά.

  14. Σαράντα παλικάρια στην άκρη του γιαλού
   επαίξανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού
   σ’ ανατολή σε δύση σε κόσμο και ντουνιά
   ρωτάν ποιος θα κερδίσει την ομορφονιά
   Μικρό το καλοκαίρι μεγάλος ο καιρός
   κανείς όμως δεν ξέρει ποιος θα `ναι ο τυχερός
   σαράντα παλληκάρια στην άκρη του γιαλού
   επαίξανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού
   Σαράντα παλληκάρια με λιονταριού καρδιά
   ερίξανε στα ζάρια μια τρελή βραδιά
   ζηλεύει το φεγγάρι και στέλνει απ’ τα βουνά
   το μαύρο καβαλάρη που μας κυβερνά
   Κι ο χάροντας σαν φίδι τραβάει την κοπελιά
   σ’ αγύριστο ταξίδι σ’ ανήλιαγη σπηλιά
   σαράντα παλληκάρια στην άκρη του γιαλού
   εχάσανε στα ζάρια τη μικρή Ραλλού.

  15. Στέφανε, στα πόσα μέτρα κατάληψης Ελληνικών εδαφών θα μιλήσει η κυβέρνηση για τουρκική εισβολή? Αυτό που έγινε σημαίνει άνευ όρων παράδοση της χώρας στην Τουρκία από την γερμανοδουλη ενδοτικη κυβέρνηση της ΝΔ. Κάθε επιθετική κίνηση των Τούρκων δικαιολογειται από την κυβέρνηση!! Αυτό είναι εξωφρενικό. Πείτε μου, ποια χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη θα δεχόταν εισβολή, θα της έπαιρναν έστω ένα μέτρο γης και δεν θα αντιδρούσε. Σαν απάντηση η ΝΔ προσφέρει γη και ηδωρ, κυριολεκτικά, στους Τούρκους. Τέλος χθες μίλησαν Τούρκοι για…. Ελληνική πλευρά της Λέσβου!!! Δηλαδή υπάρχει και άλλη πλευρά της Λέσβου που δεν είναι Ελληνικη? Η απάντηση της ΝΔ? Επιδόματα και δημιουργία ΑΤΜ σε όλους τους εισβολείς του νησιού!!!!

  16. Αν εχουν κοτσια,ας κανουν ανακαταληψη,η ας καταλαβουν ενα αντιστοιχο δικο τους.

  17. ο τουρκος ειναι τουρκος και νοιαζετε για την χωρα του οι δικοι μας ειναι λαπαδες παραβρασμενοι

  18. Ο Κοτζιάς λέει “Χρειάζεται πανστρατιά. Οφείλουμε να υπερασπιστούμε κάθε σπιθαμή Ελλάδας”. Ρε Κοτζιά όταν κάνανε συλλαλητήρια οι Έλληνες για να υπερασπιστούν την Μακεδονία που την ξεπούλησε ο Σύριζα στα Σκόπια, εσύ και οι δικοί σου τους βρίζατε φασίστες, εθνικιστές και νεοναζί. Τώρα που λες εσύ να υπερασπιστούμε την πατρίδα δεν είσαι φασίστας, εθνικιστής και νεοναζί?

  19. ΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΕΚΑΤ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΦΩΣ,ΚΕΡΑΥΝΟΣ+Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΥΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤ. ΝΕΚΡΟΥΣ!ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΓΤ ΜΕΤΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ…ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!

   1. Κι εγώ σου λέω πως δε θα γίνει καμία Αρπαγή τη Πεντηκοστή φέτος και θα πέσεις έξω για ακόμη μία φορά. Σε έχει καταλάβει ο Σατανάς, μυαλό δε βάζεις όσες ημερομηνίες κι αν πέσεις έξω. Δεν είναι ακόμη η ώρα για την Αρπαγή των Χριστιανών.

  20. Αφού το είδα κι αυτό τέλειωσαν οι εκπλήξεις για μένα στον μάταιο τούτο κόσμο. Ο αλήτης Κοτζιάς που έδωσε την Μακεδονία χωρίς να ρωτήσει τον Ελληνικό λαό στους γυφτοΣκοπιανούς κατηγορεί την ΝΔ ότι είναι “ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι”. Άει στο διάολο Νικολάκη που αν είχες λίγο φιλότιμο θα έβγαζες τον σκασμό για τα επόμενα 50 χρόνια. Οι Συριζαίοι που δώσανε την Μακεδονία στους Σκοπιανούς χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες γιατί έτσι διέταξε το Δ΄ Ράιχ της γελάδας Μέρκελ δεν ήταν “ενδοτικοί, άσχετοι και επικίνδυνοι”?

   1. ρε ΜΑΛΑΚΑ εδώ έχουμε κατάληψη ελληνικού εδάφους κι εσύ ασχολείσαι με τον Κοτζιά; Ο Κοτζιάς είναι πρωθυπουργός ή υπουργός εξωτερικών ή υπουργός εθνικής άμυνας; Μιας και σε νοιάζει για τη Μακεδονία, ο αυγουλομάτης παλιάτσος Κούλης τι έκανε για αυτήν ρε ΜΑΛΑΚΑ; Αντε στο διάολο πρωί πρωί κι εσύ και ο Κοτζιάς και ο ΚΟύλης παλιάπλυτοι.

   2. ΚΑΙ Η ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΕΣΑ ΕΚΑΝΕ 28 ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ; ΠΟΙΟΣ “ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ” ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ; ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΡΑΠΟΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕ.

    1. Συριζέικα τρολάκια το βγάλατε και σήμερα το μεροκάματο. Ποιός σας είπε ότι είμαι νεοδημοκράτης ή ότι υποστηρίζω τον Μητσοτάκη? Εγώ απλά είπα ότι είναι γελοίο ένας Συριζαίος που ξεπούλησε την Μακεδονία να χαρακτηρίζει τον οποιοδήποτε “ενδοτικό άσχετο και επικίνδυνο”. Πού είδατε την υπεράσπιση του Κούλη και της ΝΔ? Η ΝΔ και ο Κούλης μου είναι το ίδιο αδιάφοροι και ίδια γεύση όσο και ο Σύριζα. Διαβάζετε και δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε.

  Leave a Response