ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… “ΑΡΚΟΥΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΚΟΥΔΑΣ” – ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ANTIAEΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ILLYUSHIN! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    »Ρωσία εναντίον Ρωσίας » …. ρωσικής κατασκευής αντιαεροπορικός πύραυλος κατέρριψε το ρωσικό Ilyushin; ( Oι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις και οι συστοιχίες αεράμυνας εργάζονται μαζί , σε κοινούς θαλάμους επιχειρήσεων και κέντρα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.)

    Oι συριακές και ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις και οι συστοιχίες αεράμυνας εργάζονται μαζί , σε κοινούς θαλάμους επιχειρήσεων και κέντρα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας. Οι Σύριοι χρησιμοποιούν ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη και πυραύλους. Το Ilyushin θα ήταν εξοπλισμένο με αναμεταδότες IFF (ταυτοποίηση φίλος ή εχθρός) και τα 2 στρατεύματα θα είχαν προβεί σε διαδικασίες πρόληψης συμβάντων  “φίλιων πυρών” .  Ένας συριακός αντιαεροπορικός πύραυλος ρωσικής κατασκευής, δεν θα μπορούσε να καταρρίψει ένα φιλικό ρωσικό αεροσκάφος.

    Η διαδικασία «απο-εμπλοκής» μεταξύ Ισραηλινών και Ρώσων αεροπορικών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης μιας hotline τηλεφωνικής γραμμής μεταξύ των επιχειρησιακών κέντρων  της Ρωσίας στην αεροπορική βάση Khmeimim και της έδρας του Πολεμικού Ναυτικού του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ, έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και τρία χρόνια και όλα πήγαν καλά ισχυρίζονται οι Ισραηλινοί.

    Τη Δευτέρα το βράδυ  στην περιοχή  ρωσικά και (κατά τα φαινόμενα) ισραηλινά και γαλλικά αεροσκάφη και πύραυλοι ήταν στον αέρα. Η Γαλλία αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην πτώση του ρωσικού Ilyushin Il-20, αλλά, ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πως δεν αμφισβήτησε την εκτόξευση πυραύλων.

    Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας η γαλλική φρεγάτα Auvergne που ήταν στην Ανατολική Μεσόγειο εκτόξευσε πυρά ενώ με βάση πολλαπλές αναφορές από ποικίλες πηγές, ενεργοποιήθηκε χθες το βράδυ κατά την διάρκεια της επίθεσης που προερχόταν εκ θαλάσσης το σύστημα αεράμυνας της ρωσικής βάσης Khmeimim που σημαίνει αντιμετώπισε κίνδυνο και δέχθηκε επίθεση η ρωσική βάση αλλά το ερώτημα που αιωρείται είναι από ποιόν;;;;;

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Να γραφτειτε στο κομμα Βελοπουλου. Κατευθειαν στην ΕΥΠ παει ο καταλογος…..

    2. πάλι ρόμπα έγινε ο Βλαδίμηρος,μετά την επίθση στο Ιντλιμπ που ακυρώθηκε επειδή έτσι το θέλησε ο χρεωκοπημένος Ερντογάν,ήρθανε και οι Ισραηλινοί να στήσουν παγίδα σε ρωσικό αεροσκάφος με αποτέλεσμα 15 Ρώσους νεκρούς και ο κακομοίρης ο Πούτιν λέει πως ήταν ένα τραγικό ατύχημα χα χα χα να τα βλέπουν αυτά οι αφελείς που τρωνε το παραμύθι των εμπόρων κηραλοιφών περί ρωσικής υπερδύναμης,Γ’Έθνική είναι η Ρωσσία απέναντι σε ΗΠΑ-Κίνα

    Comments are closed.