ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ! “Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ “ΠΕΡΙΕΡΓΗ” – Ο ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΠΤΗ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    katerinopoulos

    Ο ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τις αποκαλύψεις και την ομολογία της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο τον σύζυγο της, πως «πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την δουλειά που έκαναν και έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα».

    Όπως επεσήμανε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», «οφείλει και πρέπει ο ανακριτής να πάει σε βάθος το έγκλημα. Δεν ξυπνάει ένας ένα πρωί και κάνει ένα έγκλημα. Όπως (ενν: πρέπει να ερευνηθούν) και οι λόγοι, αν είναι αυτοί που επικαλείται ο δράστης, είναι λόγοι που μπορούν να τον οδηγήσουν στο έγκλημα».

    «Δεν στοχοποιώ επαγγέλματα, δεν στοχοποιώ δουλειές, αλλά κάνει και μια δουλειά “περίεργη”», ανέφερε με νόημα για τον 33χρονο πιλότο.

    Όπως προσέθεσε ο κ. Κατερινόπουλος, «κατά πληροφορία που έφθασε σε μένα, πολύ πριν, κάποιος από το ζευγάρι έψαχνε να βρει σπίτι στην Κρήτη. Αυτά δεν είναι τυχαία. Αυτά πρέπει να τα διερευνήσει η κύρια ανάκριση. Δεν ξέρω αν είναι οικονομικό το κίνητρο, δεν ξέρω τι παρτίδες είχαν».

    Συνεχίζοντας, είπε «διαβάσαμε και είδαμε ότι αγόρασαν ένα οικόπεδο 10-15 ημέρες πριν την δολοφονία. Όταν αγοράζεις ένα οικόπεδο 10-15 ημέρες, πριν την δολοφονία, γιατί να φθάσεις στην δολοφονία μετά από 15 ημέρες. Αυτά δεν πρέπει να ερευνηθούν; Αν αγοράστηκε…»

    «Αυτός μας είπε πως είχε και το υπόλοιπο ποσό στο σπίτι, 12.000 ευρώ. Αυτό είπε από την πρώτη στιγμή. Δεν πρέπει να διερευνηθεί και η προέλευση αυτών των χρημάτων; Είναι δάνεια, είναι καταθέσεις τους, είναι εξωτραπεζικές συναλλαγές; Με αυτήν την κατεύθυνση, δεν είναι κάτι που πρέπει να ερευνηθεί;», κατέληξε ο πολύπειρος Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ? ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΟΙ ΠΑΙΛΟΤΣ

    2. Ε όχι κι εσύ ρε Στέφανε. Μας έχουν ζαλίσει τα π….όλη μέρα τα καθεστωτικά μέσα με τη δολοφονία της Καρολάιν, το δολοφόνο, σενάρια επί σεναρίων. Ξεχάστηκε η δολοφονία Καραιβάζ, σιωπή (από τα καθεστωτικά μέσα) για τη γενοκτονία που συντελείται με τα εμβόλια, τους εκβιασμούς εργοδοτών σε εργαζόμενους για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Φτάνει με τη Καρολάιν. Φτάνει…

    3. Μα καλά ποιά ειναι αυτη η παλιογύναικα που εκανε τετοιο πραγμα γιατί περι παλιογύναικας προκειται σιγουρα, οποια ειναι πρεπει να χιμξξει ο κοσμος να της βγαλει τα ματια

    4. Tα 12000 που λειπουν τα πηρε αμοιβη το αλλο ατομο που ηταν εκει να τον βοηθησει? τι οχι? αφοθ δεν βρεθηκαν.

    5. Η μόνη σκόνη που θα βρεθεί μέσα στα ελικόπτερα μετά από τόσες μέρες θα είναι λουκουμοσκονη.

    6. Η κοπέλα σαν φιλοζωη είχε και γάτες τις παρέδωσε δε και αυτές όπως είδαμε στην γειτόνισσα δεν ήθελε να έχει τίποτα από την γυναίκα του ,αυτό δείχνει και το κρέμασμα του σκύλου αφού δεν του έφτασε που το έπνιξε ακριβώς σαν την γυναίκα του !!! ήθελε να την ξεγράψει !!!!

    7. Το ελικόπτερο έχει ένα προσόν. Αν κλείσεις το σύστημα εντοπισμού μετά την προσγείωση που είναι και λογικό και δεν το ανοίξεις κατά την απογείωση και σηκωθεί και πετάει χαμηλά, στο ύψος της θάλασσας , τότε δεν εντοπίζεται από το FIR , ούτε από τα ραντάρ της αεροπορίας.Οπότε μπορείς να μεταφέρεις ότι θές και χωρίς έλεγχο.
      Άλλωστε όπως έχουμε δει στα δημοσιεύματα , λένε ότι όταν πήγαινε για μισθωμένη πτήση, περνούσε και από την Αλόννησο για να δώσει λουλούδια στην Καρολάίν. Που σημαίνει ότι παραβίαζε το κατατεθειμένο σχέδιο πτήσης ΧΩΡΙΣ να τον εντοπίζουν, που σημαίνει ότι πετούσε χαμηλά.
      Επειδή δεν ήταν από καμιά πλούσια οικογένεια, άλλο ευκατάστατη και άλλο πλούσια, το να αγοράσεις οικοπεδο και να χτίσεις σπίτι , όντας 32 ετών μισθωτός, σημαίνει ότι ήταν ντελιβεράς

    8. Μαλλον αλλο ενα επικοινωνιακο της κυβερνησης Μιζοτακη. Να βγει λαδι οτι η αστυνομια δουλευει σωστα. Μαλλον καποιοι αλλοι τη φαγανε τη Καρολαιν και ο λουλης Μπαμπης εισεπραξε τα ανταλλαγματα που ηθελε για να ομολογησει οτι αυτος το εκανε! Ειναι πολυ περιεργη υποθεση κ. Στεφανε!

      1. Βρε σε τι κοσμο ζουμε. Η Ελλαδα της ανατροπης

    9. Εν βρασμό να το έκανε τώρα θα είχε φουντάρει απο τις τύψεις και θα προσκυνούσε την οικογένεια της και την κοινωνία για συγχώρεση πραγματική. Ο τύπος ακόμα και τώρα είναι κουλ και μιλάει για το παιδί , δείχνει σαν να είχε αποδεχθεί τον φόνο της γυναίκας του σαν μέρος μιας λύσης σε ένα πρόβλημα …

    10. Ας ψαχθεί ποιους μετέφερε και τι μετέφερε (αν και το δεύτερο μάλλον αδύνατο είναι τώρα) και θα βρεθεί άκρη Πάντως φόνος εν αναβρασμό δεν είναι,,,,,,ούτε θα σου φύγω στο είχα πει,,,,μη φεύγεις μη, με πόνο σου φωνάζω,,,,,,,οι πιλότοι είναι πολύ ικανοί και εκπαιδευμένοι σε διαχείριση κρίσεων

    11. Οι ντελιβεραδες… Δεν οδηγουν όλοι παπάκι…. Υπάρχουν και αυτοί που οδηγούν ελικόπτερα Στέφανε…

    12. Τον κ. Κατερινοπουλο τον είχα δάσκαλο οταν εκανα μαθηματα για την αδεια security κατι θέλει να πει!! Είναι πανέξυπνος ανθρωπος δεν μιλαει τυχαία!

    13. Για τα 12000 που αρχικα ειχε πει οτι του εκλεψαν οι φανταστικοι κλεφτες,ειπε οτι τελικα δεν υπηρχαν ηταν μερος του σεναριου του

    14. Τι πακετάκια κουβαλούσε με το ελικόπτερο ο ντελιβεράς? … και τη γνώριζε για όλα αυτά το κορίτσι???… Πολλά τα λεφτά Αρη!!!!

    Comments are closed.