ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ Κ@ΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! ΘΑΨΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ – ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – Ο ΑΘΛΙΟΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

  Κοινοποίηση:
  maxresdefault

  Σε απαγόρευση προσεγγίσεις όλο τον διαδρομών που καταλήγουν στο Κατεχόμενο τμήμα του Ελληνικού εδάφους στον Έβρο,από τις Τουρκικές Δυνάμεις,φέρονται να έχουν επιβάλει η Ελληνικές Αρχές,με στήσιμο μπλόκων,και σημεία ελέγχου!

  Όπως διαβάζουμε στο priftisnews.blogspot.com, αυτό το ενδεχόμενο ενισχύετε, καθώς δέν υπάρχει καμία Εικόνα-βίντεο στα Δελτία Ειδήσεων, του Κατεχόμενου θύλακα στο Μελισσοκομείο στις Φέρες, παρόλου που έχουν περάσει τόσες μέρες!

  Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει δώσει ρητή εντολή στα ΜΜΕ να μην προβάλουν το θέμα ως πρώτη είδηση,και να το κρατούν στα χαμηλά, καθώς να μήν προβάλουν ζωντανές συνδέσεις στην επίμαχη περιοχή, ώστε να αποφευχθεί η Λαϊκή οργή των Ελλήνων, βλέποντας Εικόνες της Τουρκικής σημαίας καρφωμένη στο Ελληνικό έδαφος, και τις ειδικές Δυνάμεις της Τουρκικής Στρατοχωροφυλακής να πανηγυρίζουν, προετοιμάζοντας πρόχειρο καταυλισμό και οχυρώσεις.

  Το Τουρκικό ΥΠΕΞ αμφισβητεί τον καθορισμό της συνοριακής γραμμής μέσα στον ποταμό Έβρο,και προειδοποιεί  ότι η Τουρκία έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα ήδη στον Έβρο, και δεν πρόκειται να δεχτεί τετελεσμένα.

  Η Επανάληψη των Ιμίων επανέρχεται, καθώς οι Ελληνικές Στρατιωτικές Δυνάμεις δεν έχουν επιστρέψει στο τμήμα αυτό, το οποίο πάει να γίνει ντουγρού γκρίζα ζώνη, επί του ηπειρωτικού εδάφους αυτή την φορά!

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Ονομάζετε τόν γουρλομάτη Γκεμπελίσκο.Πάρα πολύ τιμή.Δέν τού αξίζει.Ο Δρ.Γκέμπελς ήταν ο παντοδύναμος υπουργός Προπαγάνδας εκτός τού ότι ήταν μεγάλος ρήτωρ καί είχε μετατρεψει τήν προπαγανδα σε πολεμικό όπλο.Αυτός πήρε τούς Γερμανούς στό λαιμό του.”Θέλετε τόν απόλυτο πόλεμο;” ενώ τά ρωσσικά τάνκς είχαν
   μπεί στά προάστια τού Βερολίνου.
   Γιάννης Λάκων

  2. Η ΤΟΥΡΚΊΑ εκτός από τα κοιτάσματα της Κύπρου πάει σε λίγο να αρπάξει και τα κοιτάσματα της Κρήτης με πλάτες.
   Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει.
   ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
   Αφού πρώτα φρόντισαν (με τους πουλημένους πολιτικούς που μας πόστιαξαν)
   να μας πτωχεύσουν και να μας επιβάλουν γκερμανικά μνημόνια , ώστε να μείνουμε από εξοπλισμούς , αφού μας επέβαλαν λαθροεποικισμό παντού και κυρίως στα νησιά του Αιγαίου
   Τώρα βάζουν τον μογγολοπαίδι τους να μας εκποιήσει τον Εθνικό μας πλούτο
   ώστε ο Ελληνισμός όχι μόνο να διαλυθεί , αλλά να μη σηκώσει ποτέ κεφάλι. Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ Κυβέρνηση τι θα κάνει ???

  3. Ο/Η Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον......... Για ένα λαό που στο μεγαλύτερο σύνολο του είναι πολιτικά (και όχι μόνον) αναλφάβητος μη λέει:

   Μητσοτάκης ο Γκεμπελίσκος.
   Μηταράκης ο Γκεϊμπελίσκος.
   Έχουμε ποικιλία ένεκα
   πολυπολιτισμισμικοτας.

  Leave a Response