“ΡΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ”: ΤΡΕΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ! – ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ – ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ… (ΒΙΝΤΕΟ)

  Κοινοποίηση:
  evros_nb9

  Ακόμη ένα… ευχάριστο «διάλειμα» από την περιοχή του Έβρου. Έλληνες αστυνομικοί στο πλαίσιο τακτικής περιπολίας στην συνοριακή γραμμή εντοπίζουν όχημα της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής να έχει μείνει άγνωστο γιατί και να ρυμουλκείται από τρακτορα.

  Φυσικά το γέλιο που έπεσε ήταν άφθονο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  2 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΙΚΑ ΧΑΙΔΕΜΑΙΝΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ……..ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΕΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΟΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΛΑΣΤΗΧΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ……ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΤΑΝ ΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝ…ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…………………………………………ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…….

  Leave a Response