ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…” – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ;

    Κοινοποίηση:
    pezonaftesl

    Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης σχεδιάζει το υπουργείο Αμυνας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων σε έμψυχο δυναμικό.

    Την ίδια ώρα οι προσλήψεις θα γίνουν και σε μια προσπάθεια να ανακοπεί η γήρανση του Στρατού. Αναλυτικότερα, όπως αναφερει δημοσίευμα εφημερίδας, το Πεντάγωνο έχει ήδη στείλει στο υπουργείο Οικονομικών το σχετικό έγγραφο με τις αναλυτικές καταστάσεις για τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις.

    Σύμφωνα με της ίδιες πληροφορίες, με το εν λόγω έγγραφο ζητείται να εξασφαλιστούν τα κονδύλια για προσλήψεις 2.000 ΟΒΑ το 2020 αλλά και για αριθμό προσλήψεων τα επόμενα δύο χρόνια, το 2021 και το 2022.

    Πού καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανάγκες

    Οι μεγαλύτερες ανάγκες καταγράφονται στον Στρατό Ξηράς, με αποτέλεσμα από τις 2.000 προσλήψεις ΟΒΑ που προγραμματίζονται να καλυφθούν οι 1.200 για τις ανάγκες αυτές. 400 οπλίτες θα στελεχώσουν τις ειδικές δυνάμεις, 400 θέσεις μόνιμου προσωπικού και άλλοι 400 για τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Με την πρόσληψη των 2.000 οπλιτών εκτιμάται ότι θα ανοίξει ο δρόμος και για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών.

    Σημειώνεται ότι οι τελευταίες προσλήψεις είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια, δηλαδή το 2017.

    “Χανόμαστε Πατριώτη” θα μπορούσαμε να πούμε

    Αν αναλογιστούμε την κατάσταση, με την τεράστια “αποθήκη ψυχών” που ακούει στο όνομα Ελλάδα, μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν τα συγκεκριμένα άτομα που θα στελεχώσουν τις Ενοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν υπηρεσίες για τους “λαθρομετανάστες μας”. Αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της ελληνικής οικογένειας και αυτό το λέμε διότι είναι γνωστόν ότι αναζητούνται άτομα για περίθαλψη στα διάφορα Hot Spot. Προσοχή σε εσάς που θα πάτε για το μηνιάτικο αλλά μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Έχουν περάσει οι καλές εποχές…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ !!!

    2. Άρε που είσαι Μπαρμπαρούση να οργανώσεις..το γιουρούσι..λολ

    3. Αφησαν οι αθλιοι πολιτικαντηδες τους αλητες των ΜΚΟ να αλωνιζουν ανεξελενκτα διακινοντας λαθρομεταναστες, οπως τα διηγωνται οι ιδιοι οι λαθρο στους δημοσιογραφους!!!!!!! Παρεδωσαν την Εθνικη Κυριαρχια της χωρας στις ΜΚΟ, να θησαυριζουν αυτοι οι αλητες εις βαρος της χωρας συνενοουμενοι με τους Τουρκους δουλεμπορους, οπως τα ειπαν οι ιδιοι οι λαθρο!!!!!!!! Και ολοι αυτοι κοιταζουν τις τσεπες τους, το ξευτελισμενο παραλυτο κρατος τι κανει;;;;;;;; Ψαχνει με τους αλλους καραγκιοζηδες της Frontex να βρουν βαρκες στο Αιγαιο να τις οδηγησουν στα Ελληνικα νησια……..οι φιλεσπλαχνοι, αδιαφοροντας για την καταδτροφη της χωρας!!!!!!!!!! Σταματηστε επιτελους τον λαθροεποικισμο προδοτες!!!!!!!!!!!

    4. Α π οτι βλεπουμε ολες οι κρατικες εξουσιες βρισκοντε υπο υποταγη των λαθρο,
      και οχι μονον
      ακομη και η ελληνικη γη και ο ελληνικος πλουτος της γης.
      Διρωτωμαστε εμεις γιατι να πολεμουμε για την αοζ και το πετρελαιο στην Κρητη και Κυπρο
      αφου ολος αυτος ο πλουτος ανοικοι στους λαθρο
      σε εμας τι ανοικει ,το να παμε να πολεμισουμε και να σκοτωθουμε για τους λαθρο.

    5. Έτσι την έπαθε ένας φίλος μου πρώην ΟΒΑ,ο Αντωνάκης.Αυτός είχε πάει φαντάρος όταν ήταν είκοσι χρονών και υπηρέτησε κανονικά στους πεζοναύτες στη Χίο.Αυτός είναι από Λάρισα και έβαλε όταν ήταν 25 χρονών για ΟΒΑ για να πάει στο στρατόπεδο των πεζοναυτών στη Λάρισα και να έχει και τα πρόβατα στο χωριό του για έξτρα εισόδημα και να βοηθάει τον πατέρα του που είναι γέρος και έχει και 5 αδερφές που δε μπορούν εκ των πραγμάτων να πάρουν το κοπάδι.Μπήκε τελικά ΟΒΑ και περίμενε να βγει προκύρηξη ΕΠΟΠ.Όμως ούτε στη Λάρισα τον πήγανε,κατέληξε στην ακριβή και μίζερη Αθήνα ο καημένος αλλά ούτε και πρόλαβε το όριο ηλικίας που είναι 28 χρονών για να μπεις ΕΠΟΠ για ένα μήνα,επειδή τα ΟΒΑ είναι 3 χρόνια.Τώρα ούτε ΟΒΑ έχει να παίρνει λεφτά,ούτε ΕΠΟΠ πρόλαβε να μπει και έχασε και 3 χρόνια στην Αθήνα χωρίς έξτρα εισόδημα από τα πρόβατα.Εγώ τον γνώρισα στη ΔΕΔ και τώρα είναι πάλι τσοπάνης σε ένα χωριό στη Λάρισα.3 χρόνια πεταμένα.Κοροϊδία μεγάλη τα ΟΒΑ.

    6. ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΣΚΑΤΙΖΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ……ΑΙΣΧΟΣ……

    7. Θα εκτελέσετε όλοι κομάντος την εντολή πεολειχία σε αλλοδαπούς.Μόνο έτσι θα μπορείτε να πατάτε το pin κάθε μήνα,όποιος δε μπορεί να βγεί στο μεροκάματο

    Comments are closed.