ΡΟΜΑ ΓΥΦΤΟΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΝ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΒΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    menidi4

    Ένα φαινόμενο που δεν είναι πρωτόγνωρο για όσους κατοικούν στα Άνω Λιόσια και στο Μενίδι. Γ#φτοι πυροβολούν στον αέρα για να “γιορτάσουν” το Πάσχα και οι σφαίρες καρφώνονται σε αυτοκίνητα και κορμιά ανέμελων πολιτών.

    Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Μενίδι

    menidi menidi1 menidi2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Αυτές η περιοχές είναι επικίνδυνες ζώνες δεν προκύπτει να αλλάξει κάτι εκεί οποία κυβέρνηση και να βγει εδώ και στα Μέγαρα έγινε χαμός στο κέντρο υγείας ή Ρομα έδειραν γιατρούς νοσηλευτικό προσοπικο πολλά επενέβη ο Μπούρας πήγε επιτόπου εκεί χτες ,Πάσχα κλπ από αύριο το κέντρο υγείας μόνιμο αστυνομικό φρουρό ο Μπούρας χρόνια βγενει εδώ σε αυτήν την περιοχή δεν είναι τωρινό εκλογών το ενδιαφέρων το κρεβάτι του λείπει από εδώ απορώ γιατί δεν έχει αγοράσει μικρή οικία κλπ εδώ και Ασπρόπυργο έχουμε ησυχία κλπ

    2. Ρε μαλακοτάκη δεν ντρέπεσαι να σε γαμάει ο κάθε γυφτομπούλης, δεν έχεις τσίπα ρε καθήκι;

    3. ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΡΟΜΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ….ΜΗΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!…ΣΕ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!

    4. Γύφτοι, Αλβανοί, Ρωσοπόντιοι. Τα τρία κακά της μοίρας μας.

    5. Λόγω των ημερών, θα τηρηθεί το αρχαίο έθιμο του Πάσχα.
      Έχουμε 2 κρατούμενους : Τον ΡΟΜΑ που κατηγορείται για 241 από τα 242 του ΠΚ και τον φουκαρά τον κυρ-Μητσο που δεν έκοψε απόδειξη όταν πούλησε παράνομα 44 σπόρους σουσάμι.
      Ποιόν να ελευθερώσουμε?

    6. Είχαν κλέψει το αμάξι ενός φίλου βρέθηκε στα άνω λιοσια στα γύφτικα και η αστυνομία δεν έμπαινε μέσα είπαν στον φίλο αν θέλεις μπες εσυ εμεισ δεν πάμε εκεί άκουσον άκουσον τότε τι σας πληρώνουμε για να κόβετε κλήσεις στους πιτσιρικάδες με τα glx

    7. Χα χα….ουτε στο Τεξας αυτα…
      Ουυυυ π@@στη μητσοτακη…αχρηστε!

    8. Έτσι ο γύφτος ..ριχνει και σκιάζετε γυρνάει άλλου …χαχα ρε κάτι μαλακες που θέλουν και πιστόλια …

    9. έρθει ο Αλέξης στην εξουσία (αφού ο Κυριάκος χαιδολογησε τους ρομάδες), να τους δώσει μερικά έξτρα επιδόματα, να αρχίσουν να ρίχνουν με αντιαρματικα. Τα ρομά, συνηθισμένα είναι να ψηφίζουν όποιον τους δώσει σταυρωμένο ψηφοδέλτιο, με κάνα 50ευρω μέσα. Αλλά ξέρουμε όλοι την κατάληξη της είδησης : με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, το ρομά αφέθηκε ελεύθερο.

      1. Σκασε ρε εμμισθε γλειφτη της Μητσοτακης ΑΕ, παλιομπατιρη

        1. είμαι αγράμματε ζαίο. Γράφεις τη λέξη “πατάτα” και κάνεις τέσσερα λάθη σύντροφε. Τζάμπα τα 0,60 σου καρανικάκο. Με φόρα σύντροφε….

    10. Γυφτοκρατια, λαθροπιθηκοκρατια και πασης Ελλαδος! Αυτοι ειναι ο νομος και οι… ΜΚΟ που τα κονομανε χοντρα! Τα εξαρχεια μας μαρανανε οταν ολη η χωρα ειναι ενα μπουρδελο!

    11. Γεωργιάδη, στα όπλα υπάρχει …καλάθι νονού; Όχι; Και τότε πως εγώ βλέπω ότι κυκλοφορούν ελεύθερα; Βρε μιλάγατε για ασφάλεια και γεμίσαμε εκληματίες που τους βγάζετε πιο γρήγορα και από τους συριζαίους! Καταντήσατε να διευκολύνετε τους λαθροδιακινητές, να είστε υπέρ της μεταφοράς λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα και να γεμίσετε την Ελλάδα χοτ σποτ μεταναστών με wi fi! Και τα τρένα δεν έχουν τηλεδιοίκηση την ώρα που βλέπεις που είναι ο ντελίβερι που σου φέρνει την παραγγελία σου! Και τα τουρκοκάναλα σας ασχολούνται με την τηλεκάρτα του Ηλία, ρε που καταντήσατε την Ελλάδα μας;

    12. μα αυτοι ειναι οι πρωτοι συναλλαγομενοι με τη δικαιοσυνη

    13. εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε την ΙΡ του φερέλπιδος ευαίσθητου, ώστε να τον ρίξει στη μπουζού ; Αλλά είπαμε, ψηφαλάκια είναι τα ρομά, μη τα δυσαρεστήσουμε χρονιάρες μέρες και θιχτεί και η αριστερίλα …..

    14. Η ΕΛ.ΑΣ απο ανεκαθεν ντροπιαζονταν απο τους γυφτους

    15. Τσίγκινη σωβράκα, αλεξίσφαιρο γιλέκο κράνος χρειαζόμαστε, μόνο έτσι μπορεί να γλιτώσουμε από τους άσκοπους πυροβολισμούς του γυφταριού. Η Ελλάδα των μητσοτάκηδων πνέει τα λοίσθια, ζούμε από τύχη.

    16. Εάν σκοτώσεις ή βασανίσεις ενα σκυλί πληρώνεις και πρόστιμο και θεωρειται κακούργημα..Εαν είσαι γ@φτος και εχεις όπλα ,μαχαίρια ναρκωτικά και κάνεις και κλοπές τότε είσαι μάγκας και ελεύθερος για την πολιτεία.Ζητω η Δημοκρατία και οι νόμοι του Ελλαδισταν…

      1. Πολύ ορθά είναι κακούργημα για τα ζώα. Άλλο αυτό. Στα άλλα που λες, συμφωνώ για τους παλιόγυφτους.

    17. Εχει συλληφθεί αυτός ή η αστυνομία α@νανίζεται;
      Ή μήπως τον συνέλαβε και ήδη τον άφησε ελεύθερο;

      1. Ναι έχεις δίκιο. Η αστυνομία έχει το δικαίωμα να απελευθερώνει συλληφθέντες. Γελάδι

        1. Αν τους δώσεις από κανα 100στάρικο στο χέρι,σου φτιάχνουν και το γιακά και σου καθαρίζουν και τα παπούτσια τα μπατσάκια του λώκου.

    Comments are closed.