“ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ” Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ – Ή ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ Ή ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

    Κοινοποίηση:
    emvolio-allergiki-antidrash

    Καθώς οι χώρες σπεύδουν να εμβολιάσουν τους πολίτες τους, το ψηφιακό διαβατήριο εμβολιασμού φαίνεται να αποτελεί τον δρόμο προς την κανονική ζωή. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο μεγάλος Έλληνας “ηγέτης” Κούλης Μητσοτάκης, ο οποίος πρωτοπορώντας κατέθεσε σχετική πρόταση στην Κομισιόν, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να υπάρξει επανεκκίνηση της κανονικότητας.

    Και ενώ την Πέμπτη θα συζητηθεί στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ η πρόταση του κ. Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, με τη Γαλλία ήδη να έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις της, ένας συνασπισμός οργανισμών «γεννήθηκε». Η Πρωτοβουλία Εμβολιασμού (VCI), ένας συνασπισμός οργανισμών όπως η Microsoft, η Oracle και η μη κερδοσκοπική κλινική Mayo Clinic των ΗΠΑ, στοχεύει στη θέσπιση προτύπων για την επαλήθευση κατά πόσο ένα άτομο έχει εμβολιαστεί.

    Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το απόλυτο φακέλωμα

    Το πιστοποιητικό θα έχει τη μορφή κωδικού QR και θα περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες για τον εμβολιασμό, όπως εάν έχουν γίνει και οι δύο δόσεις, από ποιο εμβόλιο, αλλά και οι σχετικές ημερομηνίες. Ο συνασπισμός εταιρειών, που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία, βασίζεται σε μια εργασία που έγινε από ένα από τα μέλη του, το The Commons Project, για να αναπτύξει ένα διεθνώς αποδεκτό ψηφιακό πιστοποιητικό προκειμένου να αποδείξει ότι οι ταξιδιώτες έχουν διαγνωστεί αρνητικοί σε Covid-19.

    Σύμφωνα με τους NYTimes, μερικές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των United Airlines και JetBlue, δοκιμάζουν ήδη το CommonPass, μια εφαρμογή διαβατηρίου υγείας από το Commons Project.

    Η εφαρμογή επιτρέπει στους επιβάτες να ανακτούν τα αποτελέσματα από τεστ κορωνοϊού από τους παρόχους υγείας τους και στη συνέχεια τους δίνει έναν κωδικό επιβεβαίωσης που τους επιτρέπει να επιβιβάζονται σε ορισμένες διεθνείς πτήσεις. Με παρόμοιο τρόπο θα λειτουργεί και το σύστημα πιστοποίησης εμβολιασμού.

    Ο Paul Meyer, διευθύνων σύμβουλος του The Commons Project, δήλωσε ότι στους ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής δίνεται συχνά ένα κομμάτι χαρτί, που θυμίζει τις «παλιές κίτρινες κάρτες». Συνεργαζόμενος με εταιρείες, όπως η Epic και η Cerner στις ΗΠΑ, το νέο σύστημα θα μπορεί να αντλήσει στοιχεία από ηλεκτρονικά ιατρικά αρχεία για να δημιουργήσει μια ψηφιακή κάρτα.

    Το δημοσίευμα των «FT» αναφέρει ότι κάθε χώρα μπορεί να ορίσει τους δικούς της κανόνες, όπως, για παράδειγμα, ποια εμβόλια θα αποδεχτεί. Το σύστημα θα επιφορτίζεται για την ασφαλή διατήρηση των δεδομένων και τα άτομα θα κρατήσουν το αρχείο τους σε ψηφιακό πορτοφόλι ή σε QR κώδικα, ώστε να μπορούν να ελέγχουν με ποιον τα μοιράζονται.

    Σιγά σιγά λοιπόν στρώνουν ένα απαγορευτικό δίχτυ σε όσους δεν θέλουν ή δεν έχουν μπορέσει να εμβολιαστεί, να μην μπορούν να συνεχίσουν ομαλά τη ζωή τους. Και όλα αυτά με πρωτοβουλία Μητσοτάκη!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Συγκλονιστική καταγγελία ακροάτριας του Focus FM 103,6

      Ακολουθούν όσα είπε στην Εκπομπή «Focus στη 1» η εγγονή της αδικοχαμένης 82χρονης Αναστασία Κάργα, αλλά και η παθολόγος Εύη Κιαγιά, που μας βοήθησε να ερμηνεύσουμε τα ιατρικά έγγραφα της άτυχης ηλικιωμένης!

      Α. Κάργα: «Η γιαγιά μου είχε ξεκινήσει αιμοκάθαρση τον Οκτώβριο αλλά έπρεπε να μείνουμε μέσα στην κλινική για να κάνουμε και βιοψία καθώς υπήρχε η υποψία ότι είχε και πολλαπλό μυέλωμα. Στις 21 Νοεμβρίου κάνει την αιμοκάθαρση και ανεβάζει 38 πυρετό. Αυτό και μόνο. Τη βδομάδα που πέρασε, κάθε μέρα rapid test. Έβγαιναν αρνητικά όλα. Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, αρνητικό τέστ. Τη Δευτέρα, η γιαγιά θετική με Pcr. Στις 24/11 έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο καθώς δεν μπορούσε να κάνει αιμοκάθαρση σε ιδιωτική κλινική. Η γιαγιά άψογη, απύρετη, χωρίς δύσπνοια, χωρίς βήχα, τίποτα. Την βάζουν σε δωμάτιο Covid με μία κυρία από δίπλα που έβηχε, είχε πυρετό, δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Στις 28/11 με παίρνει ο γιατρός και μου λέει πως η γιαγιά είναι κλινικά υγιέστατη. Η αξονική που της έκαναν έδειξε πως ο κορωνοιός πέρασε και δεν την ακούμπησε και πως μπορεί να βγει. Η γιαγιά φεύγει μια χαρά από το νοσοκομείο και ετοιμάζεται να μπει στην κλινική καθώς μπορούσε να κρατήσει και άτομα με ήπια νόσο. 3/12 η γιαγιά έπρεπε να πάει ξανά στο νοσοκομείο να κάνει αιμοκάθαρση και να ξανά γυρίσει στην κλινική. Εκεί όμως, την κρατάνε γιατί κάτι άκουσαν.

      5/12 βάζουμε οξυγόνο στη γιαγιά καθώς λέει ότι δεν αισθάνεται πολύ καλά. Εγώ που μιλάω και τη βλέπω όμως από το κινητό, βλέπω ότι μια χαρά και τη βγάζει τη μάσκα της και μιλάμε μαζί και μας χαιρετάει και όλα. 6/11 ανεβάζουν το οξυγόνο της 100%. Μιλάμε τη βλέπω κανονικά. Τη Δευτέρα όλα καλά μέχρι που τη βγάζουν το απόγευμα από την αιμοκάθαρση και είναι χάλια.

      Την Πέμπτη με παίρνουν οι γιατροί και μου λένε ότι η γιαγιά έπαθε ανακοπή την ώρα της αιμοκάθαρσης. 21/11 – 10/12 είναι 20 ημέρες τουλάχιστον. Θέλω να ρωτήσω ο κορωνοιός επηρεάζει μόνο τον ένα πνεύμονα; Την γιατρό της που την ρώτησα μου είπε όχι. Δεύτερον, τα νεφρά της ήταν χάλια. Έτσι και ξέφευγε λίγο το κάλιο, το νάτριο .. η γιαγιά μου θα πάθαινε ούτως ή άλλως ανακοπή. Ο κορωνοιός δεν έχει συμπτώματα;

      Το πιστοποιητικό θανάτου : Λοίμωξη από SARS-COV-2 Αναπνευστική Ανεπάρκεια – Θάνατος.

      Ε. Κιαγιά: Για το πιστοποιητικό θανάτου: Η κατάσταση που προκάλεσε κατευθείαν το θάνατο, ήταν η ανακοπή. Βλέπω ένα πιστοποιητικό θανάτου που γράφει Covid-19 ενώ θα έπρεπε να γράφεται καρδιοαναπνευστική ανακοπή, καρδιακός επιπωματισμός, αιμοπνευμοθώρακας, οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Από κάτω, στις αιτίες που συνέβαλλαν στο θάνατο της γυναίκας, θα έπρεπε να αναγράφονται όλες οι αιτίες όπως covid, υπερκαλιαιμία, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Η γυναίκα είχε πάρα πολλά προβλήματα εκ των οποίων τα πιο σοβαρά ήταν η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, αιμοκαθάρσεις, σακχαρώδης διαβήτης υπό ινσουλίνη, υστερεκτομή, χημειοθεραπείες και τελευταία της είχαν βρει και ένα πάρα πολύ σοβαρό αιματολογικό νόσημα.
      Έτσι όπως αναγράφονται οι αιτίες θανάτου, κατ’ αυτόν τον τρόπο δίνονται και στις στατιστικές υπηρεσίες. Όταν η στατιστική υπηρεσία παίρνει ένα λόγο που οδήγησε κατευθείαν στο θάνατο έναν άνθρωπο σαν covid-19, θα περάσει έτσι. https://www.youtube.com/watch?v=tMm6C6yeraU&ab_channel=FocusFM103.6

    2. Ας υποθέσουμε ότι εμβολιάζομαι:
      1. Μπορώ να σταματήσω να φοράω τη στοματική μάσκα;
      – Οχι.
      2. Μπορούν να ανοίξουν ξανά εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. και όλα να λειτουργούν ξανά κανονικά;
      – Οχι.
      3. Είμαι ανθεκτικός στο COVID-19;
      – Ίσως, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς, μάλλον δεν θα σας εμποδίσει να το κολλήσετε.
      4. Τουλάχιστον δεν θα είμαι πλέον μεταδοτικός στους άλλους;
      – Όχι, μπορείς να το μεταβιβάσεις, ίσως, κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο ΠΟΥ.
      5. Εάν εμβολιάσουμε όλα τα παιδιά, το σχολείο θα λειτουργήσει ξανά κανονικά;
      – Οχι.
      6. Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την κοινωνική αποστασιοποίηση;
      – Οχι.
      7. Εάν έχω εμβολιαστεί, μπορώ να σταματήσω την απολύμανση των χεριών μου;
      – Οχι.
      8. Εάν εμβολιαστώ κι εγω και ο (μεγάλος) πατέρας μου, μπορούμε να αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον;
      – Οχι.
      9. Θα ανοίξουν ξανά οι κινηματογράφοι, τα θέατρα και τα στάδια χάρη στα εμβόλια;
      – Οχι.
      10. Θα μπορέσουν να συγκεντρωθούν οι εμβολιασμένοι;
      – Οχι.
      11. Ποιο είναι το πραγματικό όφελος του εμβολιασμού;
      – Ο ιός δεν θα σε σκοτώσει.
      12. Είστε βέβαιοι ότι δεν θα με σκοτώσει;
      – Οχι.
      13. Εάν ο ιός στατιστικά δεν θα με σκοτώσει, γιατί πρέπει να εμβολιαστώ;
      – Για την προστασία άλλων.
      14. Αν λοιπόν εμβολιαστώ, οι άλλοι είναι 100% σίγουροι ότι δεν θα τους κολλήσω;
      – Οχι.
      15. Μόλις εμβολιαστώ, δεν θα ξαναβγώ θετικός χρησιμοποιώντας το pcr;
      – Οχι. Στην πραγματικότητα, θα βγείτε θετικός χρησιμοποιώντας pcr ακόμη πιο γρήγορα.
      15. Μόλις εμβολιαστώ, δεν διατρέχω τον κίνδυνο σοβαρών (θανατηφόρων) παρενεργειών;
      – Κανείς δεν το ξέρει ακόμα, σύμφωνα με τον ΠΟΥ και το RIVM που είναι πολύ νωρίς για να μπορέσουμε να κρίνουμε.
      Γιατί πρέπει να εμβολιαστούμε; Ξέρει κανείς;;;;;

      1. Τό’ σκισες μεν, ξέχασες μόνο και το ότι για τις παρενέργειες (κάθε είδους) ουδείς φέρει ευθύνη…

      2. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε γιατί ένα μέσα στο πρόγραμμα της μείωσης του πληθυσμού ή της μετανθρώπισης. Βέβαια μιλάμε για φάμπρικα χρημάτων που θα εισπράττουν οι φαρμακευτικές εταιρείες και λόγω της κλιματικής δήθεν αλλαγής θα μας τρελάνουν στα εμβόλια. Αν κανείς παραθέσει από το διαδίκτυο αυτά που έχουν ειπωθεί από τους πρωταγωνιστές -παραγωγούς εμβολίων τότε θα πρέπει να κινηθούν οι απαιτούμενες νομικές διαδικασίες.

    3. τιποτε του κεφαλιου του δε κανει ο κουλης οτι του πουνε λεει κι υπογραφει

    4. ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ BILL GATES κ ΣΙΑ
      Κυριακος Μητσοτακης
      Εννιοτε και Πρωθυπουργος της Ελλαδος

      Αναλαμβανει Πασης Φυσεως Διεκπερεωσεις
      Αμοιβη επι τοις% κατοπιν αποτελεσματος

    5. Ποιος τον υποσχεται οτι με το εμβολιο δεν θα κολησει κορονοιο
      και μαλιστα σε χειροτερη μορφη.
      Ο κορονοιος ειναι η μαστιγα για την νομοποιηση της ομοφυλοφιλιας και την επιβολη αντιχριστων νομων.
      Ανιλεος η κρισης του Θεου για οσους τον πολεμουν.
      Παραδειγμα ο Εωσφορος που απο Αγγελος εγινε Διαβολος ,ο Ηρωδης που σκουληκιασε και τον φαγαν τα σκουλικια ζωντανο και καθε υπεραιρωμενος.

    6. ΤΙ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΣΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ , ΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΕΙ ΒΑΜΠΙΡ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΓΥΡΕΥΗ , ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΗΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΥΛΗ.

    7. 158 εδρες τους δωσατε μ@λ@κες, αντε τωρα καλα ξεμπερδεματα.

    8. ναι σωστα τα λετε η κουλα ειναι πρωτη στην ευρωπη απο το το τελος

    9. 2021_Οι αριστεροι χαρμανιασαν και οι δεξιοι, το ριξανε στο πιωμα.
      Τελικα το Κουλι απο τη φυλη των Κουλι θα εδραιωσει τον Commonισμο;;

    10. Aν νομιζεις οτι οι μπραβοι σου θα σε προστατευσουν, εισαι βαθεια νυχτωμενος………….

    11. ΜΗ ΜΙΛΆΤΕ ΝΕΟΈΛΛΗΝΕΣ …ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ !!!ΌΛΑ ΤΑ ΔΕΧΤΉΚΑΤΕ !! ΞΕΥΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ !! ΤΩΝ ΕΑΥΤΌ ΣΑΣ ΤΟΝ ΊΔΙΟ !!ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΆΞΕΙ ΈΝΑ ΕΜΒΌΛΙΟ ??!!! ΒΟΉΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!! Μ@@@!!!

    12. Ρε χουντοκούλη βάλε το εμβόλιο θανάτου, το πιστοποιητικό, την κάρτα, το διαβατήριο εμβολιασμού θανάτου στον πάτο σου, να τα βάλεις όλα στον πάτο σου!!!
      Ρε χουντοκούλη εσύ έκανες το εμβόλιο… σπράιτ και ο Τσιόρδας που έκανε το εμβόλιο θανάτου χαροπαλεύει. Δεν μιλάς χουντοκούλη δολοφόνε της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ!!!

    13. Φαντάσου αφού στην Ινδία έχει πάει μόνο το 16% να εμβολιαστεί και δεν μπορούν να τους πείσουν, τι έχουμε να τραβήξουμε.Θα πάει μακρια η βαλίτσα. Όλο το 2021 έτσι θα βγει με τη τρύπα της ελληνικής οικονομίας να γίνεται κρατήρας ηφαιστείου έτοιμου προς ανατίναξη. Ο Κούλης ο γκαντεμοσαυρουλης θα δώσει το γενικό πρόσταγμα.
      Παντού λαγός της ΕΕ και της κωλόγριας.

    14. Ο πληρωμένος λαγός της Παγκόσμιας διακυβέρνησης. Τι άλλο να πούμε.

    15. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

      Α, ρε βρυκόλακα, μας άφησες το γιό σου που είναι τρισχειρότερος από τον προδότη της Μακεδονίας μας.

    16. Ομοίως πρωτοπορούμε και πρωταγωνιστούμε κι εμείς σε άνευ ορίων φασκέλωμα, που θα υλοποιηθεί ελπίζω σύντομα…

    17. Κουνια που σε κουναγε μαλακα βρυκολακουλη

    18. Ρε, άντε μου στο διάολο ψυχοπαθές σίχαμα!!! Βρήκες πεδίο να αναπτύξεις πρωτοβουλία εκεί που δε σε σπέρνουν, βρωμιάρη!!! Ενώ εκεί που χρειάζεται να υψώσεις ανάστημα, όνειδος της ιστορίας, κότα!!! Ξεπουλημένε προδότη, βλαμμένε!!!

    19. Αυτό δεν είναι τίποτα. Εδώ στείλατε τα παιδιά σας με κουβέρτα στο σχολείο 😂🤣

    Comments are closed.