ΠΡΩΙΝΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟ ΤΟΝ… “ΠΡΟΦΗΤΗ” ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!! ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ: “ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ…” – “ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ” ΕΡΧΟΜΟ ΝΕΩΝ… “ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ” ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ

    Κοινοποίηση:
    96651428629a45a0867c82a8d150c177ΓΓΓ

    Για μια ακόμη φορά ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έκανε δηλώσεις που δύσκολα μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι έχουν επιστημονική βάση, καθώς υποστήριξε ότι εάν δεν εμβολιαστούν όλοι οι πολίτες, τότε οι εμβολιασμένοι θα αναγκάζονται να κάνουν συνεχώς αναμνηστικές δόσεις.

    «Αν δεν εμβολιαστούν όλοι, θα κάνουμε οι υπόλοιποι συνεχώς ενισχυτικές δόσεις. Η λύση είναι να βγει ένα εμβόλιο προσαρμοσμένο σε όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στον ιό έως τώρα και η ενισχυτική να είναι μόνο για ό,τι καινούριο προκύψει», είπε χαρακτηριστικά.

    Ο νέος διοικητής της ΜΕΘ του Ερρίκος Ντυνάν αναφέρθηκε επίσης στην υποχρεωτικότητα και τα πρόστιμα για τους άνω των 60 ετών και τόνισε ότι στην Ελλάδα έχει επιτυχία μόνο 40%. Αυτό γιατί, οι περίπου 200.000 από τους 500.000 ανεμβολίαστους έκαναν την πρώτη δόση μόλις τρεις μέρες πριν την εφαρμογή του μέτρου.

    Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα το μέτρο που ισχύει στον Καναδά.

    «Στο Κεμπέκ θα πληρώνουν τεράστιο φόρο οι ανεμβολίαστοι, επειδή επιβαρύνουν δυσανάλογα το σύστημα, γιατί στερούν από κάποιον άλλο ασθενή να χειρουργηθεί».

    Για τις μεταλλάξεις είπε:

    «Όσο γίνεται μετάδοση, θα υπάρχουν συνεχώς μεταλλάξεις και θα βγαίνουν νέα στελέχη. Δεν είναι σίγουρο ότι κάθε φορά θα είναι πιο αδύναμα», επεσήμανε ο καθηγητής, εξηγώντας ότι «δεν είναι γραμμική εξασθένηση του ιού, δηλαδή κάθε στέλεχος ντε και καλά να είναι πιο ελαφρύ».

    Ωστόσο, ανέφερε ότι «η πιθανότητα να γίνεται πιο νοσογόνο και θανατηφόρο είναι πιο μικρή».

    Σχετικά με την τέταρτη δόση για τους ανοσοκατεσταλμένους, είπε πως, επειδή παίρνουν φάρμακα που δεν επιτρέπει στο ανοσοποιητικό τους σύστημα να έχουν καλή ανοσολογική απάντηση και να φτιάξουν αντισώματα, είναι σωστό να λάβουν κι άλλη δόση.

    Για τον γενικό πληθυσμό, τόνισε ότι πρέπει να πειστούν να εμβολιαστούν.

    Όσον αφορά την πίεση στο σύστημα υγείας, είπε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα θα πιεστεί και θα ξαναζήσουμε τα ίδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. όλη η δύναμη του συστήματος είναι τα κανάλια. κάνουμε συγκεντρώσεις έξω από ΣΚΑΪ όχι έξω από βουλή. τα κανάλια είναι ο βραχίονας της δύναμης τους αλλά και η αδυναμία τούς.

    2. ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΑΣΧΕΤΕ,ΑΧΡΗΣΤΕ,ΑΝΙΔΕΕ,ΤΗΛΕΕΙΔΙΚΕ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ.ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΟΥΝΤΖΕΣ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΙΠΟΛΙΚΕ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΤΡΑ.

    3. Εσύ που τα γνωρίζεις ολα…..Για πες μας και τις συμφωνίες μεταξύ κρατών και φαρμακευτικών.
      Ποιος από τους δύο παίρνει ευθύνες παρενεργειών;

    4. O βατραχοειδής τρελογιατρός σήμα κατατεθέν της εμβολιαστικής παράνοιας στη χώρα μας.

    5. Δηλαδή όταν θα λήγει η ανοσία που προσφέρει η κάθε δόση θα πρέπει να κάνουμε την επόμενη ενισχυτική για να αποφύγουμε την εμφάνιση μεταλλάξεων και στη συνέχεια τη διορθωτική για την αντιμετώπιση της νέας μετάλλαξης. Επομένως με βάση τη συλλογιστική του διευθυντή μεθ ντυνάν φτάνουμε εις άτοπο απαγωγή. Και εμμέσως έχουμε παραδοχή ότι εμβολιαζόμαστε όχι για προστασία αλλά για παρεμπόδιση μεταλλάξεων. Αλήθεια, με ποια ιδιότητα μας τα λέει;

    6. Βρείτε του μια γυναίκα να ηρεμήσει του βατραχομουρη! Έλεος! Μας έχει ζαλίσει!

    7. 1,2,3,4……………!!!!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει τέλος !!!!!! Όσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και τύποι σαν αυτόν !!!!!

    8. Απ τα ματακια του στη φωτο η πρεζα παιρνει η βαραει δυο πρωινες και εκστασιαζεται! Αχ Αννιτα επρεπε να του βρεις ενα….ταιρι! Ειναι αρσενικο κορωναικης κοπης!

    9. Ποσο πολυ θα ηθελα να τον συναντουσα απο κοντα αυτον τον κυριο καθηγητη!!!! Ισως και να τυχει !!!!!

    10. Η πανδημία τελειώνει σε ένα μήνα λέει η κυβέρνηση,το εμβόλιο είναι για άλλο ιό λένε οι ειδικοί,οι τρεις δόσεις για να δράσουν θέλουν τουλάχιστον ενάμισυ μήνα,την άνοιξη έρχεται τριδοσικό εμβόλιο για την όμικρον λένε οι φαρμακευτικές. Οπότε γιατί ζαλίζουν τον κόσμο με τα εμβόλια τους;

    11. Όποιος θέλει να καταθέσει στην ΔΟΥ του αίτηση θεραπείας (απλή διοικητική προσφυγή), μπορεί να συμπεριλάβει τα κάτωθι θεσμικά νομικά κείμενα:

      – Άρθρο 5 παρ.5 Συντάγματος
      – Ν.3418/2005, άρθρο-12 (Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας)
      – Ψήφισμα του ΣτΕ της ΕΕ: 2361
      – Ψήφισμα του ΣτΕ της ΕΕ: 2383
      – Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ της 14/6/2021
      – Κώδικας Νυρεμβέργης
      – UNESCO Universal Declaration on Bioethics and Human Rights (article-6)
      – UN International Covenant on Civil and Political Rights (article-7)
      – UN Declaration of Human Rights (article-3)
      – Oviedo Treaty for Human Rights, 4.4.1997 (N.2619/1998)
      – Διακήρυξη WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος) της Λισσαβόνας περί Δικαιωμάτων του Ασθενούς
      – Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Ηθικής του WMA (World Medical Association-Παγκόσμιος Ιατρικός Σύλλογος)

    12. Τον καημενο.κοιτατε τον ρε παιδια,πως ειναι ετσι ο μαυρος;;;;;σαν να τον εχει χεσει αγελαδα στα μουτρα.πρεπει να ειναι καλο παιδι κατα βαθος παντως.τον λυπαμαι.γιατι τον βρηκε τετοια συμφορα και καταντησε εθνικος γελοτοποιος;;;κριμα,κριμα!!!!😔😔😔😔😔

    13. βασιλακοπουλε βγαλε κανα μπολι να ψοφησεις τους ανεμβολιαστους

    14. Κάνε καμιά άλλη δουλειά υστερικό γίδι

    15. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…………………….ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    16. Δεν θα τη γλυτωσει την εκτελεση ο καραγκιοζης..

      1. Οχι ρε φιλε,γιατι τον στεναχωρεις;;;;γιατι βαζεις παπακι στην θεση του αλφα;;;;;θα αγχωνεται να ψαχνει να βρει,τι του γραφεις.δεν ειναι και τοσο εξυπνος δα.αμεσως εσυ να του βαλεις δυσκολα 2ας δημοτικου.ειπαμε θελει βοηθεια το παλικαρι,δεν στροφαρει και τοσο.ξεκινα απο νηπιαγωγειο.θες να εγκαταλειψει την ιατρικη που νομιζει οτι ασκει και να μας το παιζει ηθοποιος μετα;;;;;;τς τς τς.

    17. Από τους μπολιασμένους θα το βρείτε ακαταδίωκτοι. Γιατί ο EMA, ο ευρωπαικός οργανισμός φαρμάκων λέει για κινδύνους με την τέταρτη δόση και ο βασιλακόπουλος θέλει και άλλες! Τους μπολιασμένους δουλέψατε, εμείς σας πήραμε χαμπάρι από την αρχή, από τότε που λέγατε για …μονοδοσικό! Θα σας πουλήσουν και τα αφεντικά σας οι πολιτικόοί, που σας δώσανε το ακαταδίωκτο. Θα σας παραδώσουν στο λαό οι πολιτικοί, για να σωθούνε αυτοί! Ο καιρός γαρ εγγύς, ακαταδίωκτοι των εμβολίων.

    18. Να βάλετε και το άλλο που λέει ότι όσοι δεν εμβολιάζονται πρέπει να φυλακίζονται.

    19. “έφερε ως παράδειγμα το μέτρο που ισχύει στον Καναδά.”
      Και στον Καναδά πανηβλακα φέρνουν σαν παράδειγμα κάποια από τα ηλίθια μέτρα που περνάει ο Κούλης στην Ελλάδα!

      Α)Το ότι γίνεται κάτι σε άλλες χώρες δεν πάει να πει ότι είναι σωστό!
      Β) Στον Καναδά ο μισθός είναι 4 φορές πάνω από την Ελλάδα.
      Γ) Στο Καναδά έχεις την επιλογή να έχεις μόνο ιδιωτική ασφάλιση!
      Ακόμη και με τον Κορωνιό δεν βάζουν ασθενείς διάδρομο , ούτε αγοράζουν οι ασθενείς μόνοι τους τις γάζες όπως γινόταν στην Ελλάδα!!!
      Δ) Στον Καναδά δεν φάγανε τα λεφτά τον συνταξιούχων , αντίθετα τα επενδύσανε με κέρδος!
      Ε) Μέχρι το πρωί μπορούμε να γράφουμε για τα θετικά του Καναδά που είναι πολύ μπροστά από την Ελλάδα.
      Το να περνούμε ως παράδειγμα ένα μεμονωμένο μέτρο- νόμο που μας βολεύει (που και πάλι δεν σημαίνει ότι είναι σωστό)είναι επιχειρήμα ηλίθιων!!!!!
      Λόλα να ένα μήλο!

      1. Επίσης, στόν Καναδά όταν οι κάγκουρες κάνουν κόντρες στόν δρόμο, η αστυνομία κατάσχει τά οχήματά τους καί τά καταστρέφει καί μάλιστα ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ νά πατήσουν τό κουμπί γιά νά τά συνθλίψη η πρέσσα.

    20. Εσύ θες ποδιτσα με τα χεράκια πίσω δεμένα.Και που ξέρεις όταν αλλάξουν τα πράγματα μπορεί και να στη φορέσουν.

    21. Τον βαζει η κυβερνηση να πεταεθ αυτες τις κοτσανες για να μην εχει η ιδια πολιτικο κοστος.αν τα πει ο βασιλακοπουλος, και ο κοσμος αγριεψει,η κυβερνηση δεν χανει κατι.θα πει “δεν φταιμε εμεις οι ειδικοι τα λενε”.ενω αν τα πουν οι ιδιοι της κυβερνησης αυτα τα ηλιθια προπαγανιδιστικα αστεια,τοτε θα πατωσουν δημοσκοπικα.και ο μητσοτακης ειναι κομπλεξικος ανθρωπος και δεν αντεχει να χαλαει το image του.ζει μονο και μονο για επικοινωνιακη πολιτικη εξουσια.ειναι ψυχακιας.

    22. Βλακόπουλε μια παροιμία λεει την κοντή την πούτσ@ την φταινε οι τρίχες να κι εσύ τώρα σου φταίνε οι ανεμβολίαστοι πάλι;
      Τσίμπα ενα @ρχίδι

    23. Βγάλε τη ρόμπα του Ντυνάν ρε (Τ)ρόμπα!!! που θες να το παίξεις ξαφνικά και “γιατρός”!!! Άι τράβα σε κάνα πάνελ να τραγουδήσεις να φτιάξουμε πάλι συκώτι απ’ τα γέλια …ΓΕΛΕΙΕ!!! ΤΣΙΡΚΟ!! ΜΙΣΤΕΡ ΦΑΠΑ!!! (άσε που θα φας κι άλλες…όπως το πας!!) Ψοφοοοοοο ρεεεεεεεεεε

    24. Το βλέμμα του μ@λάκα. Σαν ηλίθιο ψάρι που δεν ξέρει κατά πού πέφτει η θάλασσα είσαι ρε βλαμμένε. Ομορφόσογο όλοι στο σπίτι. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    25. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ , ΤΗΝ ΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ?

    26. Αν καταλαβαίνω καλά, η “λύση” που προτείνει είναι ότι για να κάνει κάποιος π.χ την 4η δόση, πρέπει να έχει κάνει και τις τρεις προηγούμενες. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει απευθείας την 4η.
      Αν κατάλαβα λοιπόν καλά, είναι σαν να λέμε ότι για να εμβολιαστεί κάποιος με το φετινό εμβόλιο εποχικής, πρέπει να έχει κάνει και τα εμβόλια εποχικής όλων των προηγούμενων ετών.

    27. Δεν ασχολείται κανένας πια με Βασιλακό, ούτε για να βρίσει

    28. Πόσο άλλο θα βλέπουμε την φάτσα αυτού του γελοίου;

    29. βρε γ@@@@@νε σκατό του κερατά, οι ανεμβολιαστοι κάνουν ραμπιτ τέστ δύο φορές την εβδομάδα, πως κινδυνεύουν οι εμβολιασμενοι; γιατί λέτε ψέματα; γιατί δεν λέτε την αλήθεια.. οι εμβολιασμενοι σπέρνουν την χολέρα παντού, η μετάλλαξη από αυτούς προέρχεται,για δείτε πόσοι νοσούν εμβολιασμενοι και πόσοι ανεμβολιαστοι.. Προσπαθείτε να παρηγορήσετε τους εμβολιασμενους με ψέματα; αποδίδοντας ευθύνες ανύπαρκτες; σας έχω σιχαθεί πραγματικά!

    30. Τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις που προκαλούν πάθη και διχασμό στο λαό πρέπει να τιμωρούνται πολύ αυστηρά από τον ποινικό κώδικα.

    31. Ποιος μεταδίδει;;;;μηπως οποιος εχει ηδη βαλει την ακιδα πρωτεινης μεσα του με τΑ Επαναλαμβανομενα Εμβόλια;;;;Μια ερευνα απο Γερμανια Αγγλια αναφερει για τους εμβολιασμενους σχετικα με την αναπτυξη καποιου συνδρομου μειωσης ανθεκτικοτητας κατα ενα μεγαλο ποσοστο.. λογω των εμβολιασμων ;;;;αν ισχυει τοτε ο γιατρος δεν το γνωριζει;;;;;αν του καταργηθει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ και του επιβληθει δια Νομου ….για οτι λεει να βαζει την υπογραφη του και να παιρνει την ευθυνη των οσων λεει …δεν νομιζω να τον ξαναδουμε ως γλαστρα στα διαφορα συστημικά καναλια

    32. Τραβα στην Ανιτα ρε κακομοιρη μπας και βρεις γυναικα να ξελαμπικαρεις και ασε εμας στην ησυχια μας

    33. Ρε Βασιλακόπουλε πόσες φορές σου έχουμε πει να πας να κρεμαστείς; τι δεν καταλαβαίνεις; εδώ και οι εμβολιασμένοι πολίτες αρχίζουν να σας βρίζουν, οχι απλά κούρασες αλλά έχεις καταντήσει ελεεινός.

    34. Ολοι οι 3 πλοεμβολιασμενοι θετικοι βγαινουν .

    35. Αυτό τον γελοίο τύπο τον πληρωνει ο ελληνικός λαός για να λέει παπαριές

    Comments are closed.