ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ REAL ESTATE O ΚΟΥΛΗΣ – ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΙΛΙΓΓΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΛΑΙΔΗ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ – ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ “ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ”

  Κοινοποίηση:
  ig_2

  Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020. Τα νούμερα προκαλούν ίλιγγο. Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τη λίστα με τις πηγές εισοδήματος του “λαοπρόβλητου” Πρωθυπουργού και της συζύγου του.

  Δείτε εδώ το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Για το 2020 ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε συνολικά εισοδήματα 77.603,54 ευρώ εκ των οποίων τα 5.800 από ακίνητα και τα 1.837 ευρώ από αγροτικές δραστηριότητες. Παράλληλα η σύζυγός του δήλωσε εισοδήματα ύψους 39.245,69 εκ των οποίων τα 30.000 ευρώ από ακίνητα. Ο πρωθυπουργός δήλωσε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων της BNP τα οποία αποτιμήθηκαν το 2020 σε περίπου 23.000 ευρώ και είχαν αποκτηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Στη δήλωση της συζύγου του καταγράφονται τρεις θυρίδες στην ALPHA BANK.

  Όσον αφορά στις καταθέσεις ο Πρωθυπουργός δήλωσε καταθέσεις ύψους 8.500 ευρώ και 111,21 δολαρίων σε ελληνικά τραπεζικά καταστήματα. Η σύζυγός του δήλωσε 177.712,91 δολάρια Η.Π.Α σε ελληνικές και γαλλική τράπεζα και 348.967 ευρώ σε ελβετική και ελληνική τράπεζα. Μηδενικοί χωρίς καμία συναλλαγή παρέμειναν για το 2020 οι δύο λογαριασμοί στην Ελλάδα σε ελβετικό φράγκο.

  Η εκποίηση ενός ισογείου διαμερίσματος 328 τετραγωνικών μέτρων στη Σούδα Χανίων είναι η μόνη μεταβολή στην ακίνητη περιουσία του Πρωθυπουργού.

  Κατά τα λοιπά η ακίνητη περιουσία του ζεύγους Μητσοτάκη έμεινε ίδια με καταγραφές καλλιεργειών σε Χανιά και Κυκλάδες, διαμερίσματα στη Σούδα, μια μονοκατοικία στη Γλυφάδα, μία στην Τήνο, ένα διαμέρισμα στην Αθήνα ενώ η κα Γκραμπόφσκι δηλώνει και μονοκατοικία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

  Η πώληση ενός επιβατικού Ι.Χ από την κα Γκραμπόφσκι είναι η μοναδική μεταβολή στα οχήματα του πρωθυπουργικού ζεύγους, διατηρώντας κατά τα άλλα τρία Ι.Χ αλλά και ένα φορτηγό στο όνομα του κ. Μητσοτάκη 2.600 κυβικών.

  Όσον αφορά στις συμμετοχές σε επιχειρήσεις ο Πρωθυπουργός δήλωσε το μερίδιό του στον Κήρυκα Χανίων, το οποίο προήλθε από κληρονομιά. Για το 2020 η κα Γκραμπόφσκι δήλωσε ότι απέκτησε ποσοστό 83,3 % στην ΙΚΕ MGPG αξίας αγοράς 25.000 ευρώ ενώ εκποίησε τη συμμετοχή της στην εταιρεία ZEUS + DIONE.

  Όπως χαρακτηριστικά αναγράφεται «ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 649.984,80€ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ – ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 29.994,30€». Παράλληλα διατήρησε τη συμμετοχή της ως ομόρρυθμος εταίρος στην Μ. ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΣΙΑ.

  Τέλος στο πεδίο των δανείων ο Πρωθυπουργός δήλωσε δύο δάνεια και μια πιστωτική κάρτα με συνολικό οφειλόμενο υπόλοιπο 405.892,96 ευρώ. Σημειώνεται ότι το 2020 ο κ. Μητσοτάκης εξόφλησε δάνειο που είχε λάβει το 2009 αρχικού ύψους 150.000 ευρώ.

  Από την πλευρά της η κα Γκραμπόφσκι δήλωσε δύο δάνεια και μία πιστωτική κάρτα με συνολικά οφειλόμενο υπόλοιπο 890.035,93 ευρώ.

  Υπενθυμίζεται ότι τα εισοδήματα του κ. Μητσοτάκη στην προηγούμενη δήλωση πόθεν έσχες, ανέρχονταν σε 82.017 ευρώ και προέρχονταν κυρίως από την βουλευτική αποζημίωση και δευτερευόντως από εκμετάλλευση ακινήτων. Τα εισοδήματα της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι ανέρχονταν σε 36.671 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες και 28.000 από ακίνητα.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  31 Σχόλια

  1. Το χώμα (ο Μητσοτάκης) μαζεύει όσο περισσότερο χώμα (λεφτά) μπορεί… ας του ευχηθούμε να καταφέρει να βρει τον τρόπο να βάλει τσέπες στα σαβανα!

  2. Μακάρι στο λαιμό να τούς κάτσουν σύντομα και οδυνηρά, τα δηλωμένα και κυρίως τα αδήλωτα…

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΛΕΤΕ???ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΙΒΕΝΟΥΝ ΜΑΡΑΘΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΣΤΙΝ ΕΚΕΙ ΔΙΑΣΗΜΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΕΙΑ……ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ……

  4. ΓΝΩΣΤΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ…ΟΛΗ ΤΟΥΣ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ….ΠΩΣ ΑΛΛΟΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΩ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΜΟΓΕΙΑ……..ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑ 400.000.000 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΟΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΧΤΑΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ

  5. Πολλοι ψηφισαν αυτους διοτι ειναι ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ δηλαδη λαμογια , φοροφυγαδες, και αποκρυβουν εισοδηματα …..
   Δεν ειναι τυχαιο που αυτην την στιγμη υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες που σπουδαζουν παιδια στο εξωτερικο και δηλωνουν ετησιο εισοδημα 8 -9 χιλαιδες ευρω ετησιως !!! και ταυτοχρονα κανουν διακοπες στο αιγαιο και ταυτοχρονα φορανε επωνυμα ρουχα και πανακριβα ρολογια.
   Αλλα το κακο ειναι οτι δεν τους ψαχνουν …… δεν κανουν διασταυρωσεις καταθεσεων (και των παιδιων τους γιατι τα μεταβιβαζουν εκει) με το εισοδημα.

  6. Η βλάχα από την Πολωνία πού τα βρήκε τόσα λεφτά; Στο Παρίσι, εφτά χρόνια χωρισμένοι, βίζιτες έκανε;

  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΘΝΗΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ 1000 ΧΡΟΝΙΑ?

  8. Εδω ο γκαντεμόσαυρος πατηρ του επι χιτλερ σε στρατοπεδο συγκεντρωσης ετρωγε 3 μεριδες απο εκει φαινεται ποσο συμφεροντολόγοι ειναι ολο του το σόι τι να λεμε τωρα πατανε παντα επι πτωματων προκειμενου να εχουν πλουσιοπάροχη ζωάρα

  9. Αυτά που δηλώνονται στο Ελλάντα είναι ψιλικατζούρα.Τα χοντρά πακέτα ξέρουν και τα σενιάρουν στις οφσορ.Εκει παίζουν τα τρελά λεφτά. Μιλαμε για επαγγελματίες της λαμογιας.

  10. Τι ειναι αυταα??? Αυτα ειναι ψιχουλα…βαλτε την μπιζνα με τα εμβολια, με τους πρασινους κοκκινους ανεμομυλους , βαλτε το μοιρασμα των φιλετων της χωρας στα αραβια….θελετε κ το τσιμπο@κι που εκανε στον θειο Σαμ..σουμα τωρα κ οποιος αντεξει
   Στις εκλογες θα τον ψηφισετε παλι…..ομορφαααα

  11. να ειστε υπερηφανοι για τον πλουσιο κυβερνητομανατζερ που εχετε ψηφησει….. ιδιως αυτοι που δεν πηγαν να ψηφησουν….. ευγε….. ευγε…. εχετε τον καλυτερο!!!!!!!!!!! τον ποιο εξυπνο!!!!!!!!!!! και τον ποιο πλουσιο και ιδιως μπορειτε να κοκορευεστε για την επιτηδειότητα του και τα κληρονομικα του προνομια. να μαθενετε απο αυτον…. σας δειχνει τον δρομο πως να αυξησετε τις περιουσιες σας :-)))

  12. Αυτά για το Μητσοτακέικο είναι χαρτζιλίκι. Ας μας πουν σε φορολογικούς παραδείσους και σε offshore πόσα έχουν. Εδώ ο Τράγκας το τσιράκι κι είχε πάνω από 100 μυρια ευρώ.

  13. Σιγά μην είναι μόνο αυτά. Αυτά είναι αυτά που φαίνονται. Τα κρυφά;;;ποσα είναι; Χαχαχαχα.

  14. Ρε μ@λακες δεν έχουν αξία αυτά. Δείτε το ολιστικά!!! Έχουν φάει τα πάντα και δεν χορταινουν με τίποτα. Και είναι μάγκες με τα δικά μας χρήματα από τους φόρους που πάνε όπου γουστάρουν αυτοί χωρίς καμία λογοδοσία. Αυτοί δεν κατέκριναν τη στείρα επιδοματικη πολιτική; Τώρα έχουν γίνει χειρότεροι και όχι μόνο αυτό, μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας με τα ψίχουλα αυτά. Που είναι οι δουλειές που υποσχόταν ο Κούλης; Που είναι το βέτο στα Σκόπια; Που είναι οι μπουλντόζες στο Ελληνικό; Που είναι ο μηδενισμός των ληξιπροθεσμων του δημοσίου στους ιδιώτες; Που είναι η ψηφιακή απονομή των συντάξεων; Που είναι η δημοκρατία; Τα έχετε κάνει μαντάρα παντού

  15. Κανένας δεν αναφέρει τα δώρα από την Pfizer που έχουν εμβολιαση ακόμα να τα ποντίκια

  16. Κοίταξε να δεις ρε φίλε.Χρωστάει ο καθένας τους 400 και 900 χιλ σε δανεια,η σαύρα ο Άδωνις 500χ και δεν τους αγγίζουν.Εμένα με 10χ χρέος μου έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς και δε μπορώ να πάρω ούτε τον μισθό από τη δουλειά.

   1. Με 10χ καλά εισαι μεγάλε.Εγώ εχω παλιο χρεος στην εφορια 15χ απο επιχείρηση που δεν πήγε καλα και όταν πήγα να το κάνω αποπληρωμή με τις 120 δοσεις,με τις προσαυξήσεις το πήγαν 25 για αρχη.Πλήρωσα κάποιες δόσεις αλλά μετά έμεινα άνεργος και επειδή δε πλήρωσα κάποιες δόσεις με έβγαλαν απο τη ρύθμιση.Τώρα ξέρεις πόσο πήγε το χρέος;60χιλιαδες.Όταν πηγα πάλι για ρύθμιση μου βγάλανε 500ε τη δόση.Που να τα βρω.Μιλάμε για την απόλυτη τοκογλυφία.Για 15χ χρέος πρέπει να πληρωσω 60 και ανεβαίνει.

  17. το ποθεν δεν μας λενε. το εσχες τι να το κανουμε.τα γνωριζαμε απο παλια. φτωχαδακια μωρε ειναι….

  18. ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ

  19. Εμετος! Εκανες κωλο τη χωρα, μνι τη ΝΔ αντε στην ευχη της Παναγιας μα απ το Θεο θα το βρεις σιγουρα!
   Ενας παραδοσιακος δεξιος.

  20. ΨΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΤΑ. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΣ Κ. ΌΧΙ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗ ΦΑΙΖΕΡ, ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΓΕΚΤΕΡΝΑ Κ. ΑΛΛΕΣ Η ΟΒΡΙα του μετοχος στο Οruc reis. Πόσα πήρε για τα όπλα στην πουστρα Ουκρανίας;;; μίζες μκο λαθροπιθηκων, μίζες ανεμιστηρων, φωτβολτ. ξεπούλημα λιγνίτη……. ΠΌΣΑ ΔΙΣ ΠΉΡΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΌ ΖΕΥΓΟΣ Κ. ΔΗ Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ, ΤΟ μπάσταρδο της αρκουδοκαπουλης εχιδνας ΡΥΠΑΡης φαρας;;;;;
   δεν νομίζω ότι θα το αναρτήσετε.

   1. αυτή η οικογένια ρουφάει με το μπουρί της σόμπας το αίμα του τοπου εδω και 7 χρόνια ρε φίλε. Τί ρωτας;

    Επίσης η μάνα του η κουτσή ήταν από πάρα πολύ εύπορη οικογένεια.

   2. Ακόμα και αν κληρονόμησε πάλι είναι πολλά.Βάλε και το υπόλοιπο Μητσοτακεικο.Πως τα πλήρωσε ο επίτιμος;Με τον βουλευτικό μισθό;

  Leave a Response