Π@ΡΤΟΥΖ@ ΣΟΚ ΣΤOΝ ΣΥΡΙΖΑ! Ο ΑΝΔΡΑΣ, Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΓΑΜΟ… ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ…ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ…

  Κοινοποίηση:
  TRIO

  Χαμός και πάλι με τον δημοσιογράφο και υποψήφιο Ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη.
  Οι χρήστες του διαδικτύου με αφορμή την υποψηφιότητα του για την Ευρωβουλή, υπενθυμίζουμε ότι ο μισθός του αν εκλεγεί θα είναι 23 χιλιάρικα το μήνα θυμήθηκαν ότι ο Κώστας Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργών.

  Το γαϊτανάκι με τους διορισμούς συγγενών και φίλων είναι ατελείωτο. Ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος που όρισε διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο τη σύζυγο του πρωθυπουργικού φίλου Κώστα Αρβανίτη, βρήκε τρόπο να βολέψει σε διάφορες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου τους παλαιούς συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο, το οποίο, ειδικευόταν στα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης.

  Η απόφαση διορισμού της Ζηνοβίας Συρίβλη ως διευθύντριας του γραφείου του υφυπουργού Εργασίας Αναστάσιου Πετρόπουλου 


  Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του αγαπημένου της νεαρής εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγκου σε θέση μετακλητού στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα, όπου επίσης βρέθηκε θέση και για την κυρία Αθηνά Μαράκη, σύζυγο του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος συμβαίνει να καλύπτει τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού, καθώς και η τοποθέτηση του Σταύρου Καραγκούνη, αντιπροέδρου του 15μελούς, του Πολυκλαδικού, στον οποίο ο Τσίπρας ήταν πρόεδρος το 1992, στον ΕΟΠΠΕΠ.

  Παρά, ωστόσο, τον σάλο που ξεσηκώθηκε, ούτε ο κ. Χρήστος Φωτιάδης, που είναι ακόμη φοιτητής στα ΤΕΙ, ούτε η φίλη του, που είναι αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος, είχαν κάποιο πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και για τους αδελφούς Μυλόπουλους που βρήκαν αμφότεροι φιλόξενες θέσεις στο πολύπαθο Δημόσιο: ο πρώην πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος, ο οποίος προ καιρού έφυγε σχεδόν κακήν κακώς από την επανασυσταθείσα ΕΡΤ 3, στην οποία έμεινε λίγους μήνες, και τώρα απολαμβάνει την καρέκλα του επικεφαλής στην Αττικό Μετρό Α.Ε., δεν βρήκε διόλου προβληματικό ότι στο ενδιάμεσο ο αδελφός του Νικήτας Μυλόπουλος τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

  Η απόφαση για τον διορισμό της Αφροδίτης Βογιατζόγλου, κόρης της συζύγου του Κώστα Αρβανίτη, ως μετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη  


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Αμέ… Έτσι γίνεται…. γινόταν….και θα γίνεται… Έβαλε τις κυρίες να ξύνουμε την ορχιδέα τους και να υφαρπάζουν 3000€ με κρουασάν σοκολάτας και Μπάρυ Γουάιτ.. Πολύ ιδρώτας λούζει τις κυρίες…

  2. Ανέκαθεν γινόντουσαν και θα συνεχιστεί να γίνονται αυτά. Μόνο ο λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Για αυτό πολιτεύονται όλοι οι δημοσιογράφοι, χασοδίκες, αλμπάνηδες γιατροί. Ο ένας χαϊδεύει τον κώλο του άλλου.

  3. Και που είναι το περίεργο;;;

   Το περίεργο θα ήταν κάποιος από αυτούς να κρατούσε την αξιοπρέπειά του και να σεβόταν τον ΕΛΛΗΝΑ πολίτη.

  Leave a Response