ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο “ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ” ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΓΝΑΔΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ” ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΡΗ;

  Κοινοποίηση:
  12

  Την απόφαση που τον έστειλε στην φυλακή άκουσε λίγο πριν οι δείκτες του ρολογιού δείξουν 2 ξημερώματα Παρασκευής ο Δημήτρης Λιγνάδης.

  Ανακρίτρια και εισαγγελέας με απόφασή τους έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον σκηνοθέτη για το αδίκημα, σε βαθμό κακουργήματος, του βιασμού κατά συρροή. Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας, μετά το τέλος της απολογίας του, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους. Αποχώρησε αμίλητος και σήμερα αναμένεται να μεταφερθεί στη φυλακή.

   11 12 13 14 15 16
  lignadis_dikastiria_2

   

  Πλέον οι επόμενες κινήσεις του κατηγορούμενου είναι να καταθέσει προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προφυλάκισή του. «Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία. Θα προσφύγουμε κατά της διάπραξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Αλέξης Κούγιας και προσέθεσε: «Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος».


  Ο κατηγορούμενος πέρασε χθες την πύλη των δικαστηρίων λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι αν και η απολογία του στην ανακρίτρια είχε προγραμματιστεί για τις 2:30 το μεσημέρι. Ο λόγος που ο σκηνοθέτης βρέθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια ήταν για να υποστηρίξει ο ίδιος αυτοπροσώπως το αίτημα του για ακυρότητα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του. Ο Λιγνάδης παρουσιάστηκε ο ίδιος στους δικαστές και επιχειρηματολόγησε υπέρ του αιτήματός του. Όμως το αίτημα του δεν έγινε δεκτό και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την προγραμματισμένη απολογία του.
  Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου κατάθετε στην ανακρίτρια για περισσότερες από τέσσερις ώρες, για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Υπέβαλλε μάλιστα απολογητικό υπόμνημα με το οποίο αρνήθηκε το σύνολο των κατηγοριών σε βάρος του. Μάλιστα, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα στην Ευελπίδων μετέβησαν η ηθοποιός Ελένη Κούρκουλα και ο πρώην σύζυγός της Διονύσης Παναγιωτάκης, που έχουν προταθεί ως μάρτυρες από τον κατηγορούμενο. Και οι δυο κλήθηκαν να επιβεβαιώσουν το άλλοθι που παρουσίασε ο Δ. Λιγνάδης, ότι δηλαδή ήταν φιλοξενούμενός τους στην Ιθάκη την περίοδο που καταγγέλλεται ότι βίασε έναν από τους μηνυτές του.

  Με το υπόμνημα ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως βάλλεται μέσω μιας κατασκευασμένης υπόθεσης που στόχο έχει την ηθική του εξόντωση.

  Όπως ισχυρίζεται αιτία είναι η αντιπαράθεση που έχει εδώ και χρόνια με τη διοίκηση του ΣΕΗ «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

  Ο σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του και υποστήριξε ότι «ουδέποτε στη ζωή μου εκδήλωσα ερωτικό- σεξουαλικό ενδιαφέρον για ανήλικα πρόσωπα, ουδέποτε ήρθα σε ερωτική – σεξουαλική επαφή με οποιοδήποτε ανήλικο πρόσωπο, με ή χωρίς τη συναίνεσή του, ουδέποτε έχω κάνει χρήση ναρκωτικών και ουδέποτε κατείχα ούτε διέθεσα σε οποιονδήποτε τρίτο, οποιαδήποτε ναρκωτική ουσία».

  Ακόμη ο Λιγνάδης υποστήριξε στο υπόμνημά του: «Σκοπός τους αρχικά ήταν η ηθική εξόντωσή μου δια του χαρακτηρισμού μου ως παιδόφιλου και βιαστή και όχι ο εγκλεισμός μου στη (όπως είχε συμβεί και με την καταγγελία της Μπεκατώρου κατά του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αφού η μεν καταγγελία αρχειοθετήθηκε λόγω παραγραφής ο δε καταγγελθείς καταστράφηκε εξαιτίας της καταγγελίας) και για το λόγο αυτό δεν εμφάνισαν από την αρχή ενώπιον των αστυνομικών ή εισαγγελικών αρχών τα δυο πρόσωπα που σήμερα φέρονται ως αλλά ο Β.Κ. επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην Ελεονόρα Μελέτη τη 17η Φεβρουαρίου του 2021».
  Ακολούθως, ο Λιγνάδης προσπάθησε να αντικρούσει τις κατηγορίες των δύο ανήλικων κατά τον χρόνο τέλεσης των καταγγελλόμενων πράξεων, μηνυτών του.«Βρήκαν δυο ανήθικους και αδίστακτους ανθρώπους και έφτιαξαν δυο ιστορίες μια τον Αύγουστο του 2010 και μια τον Αύγουστο του 2015». Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν βρίσκονταν στους χρόνους αυτούς στα σημεία όπου οι μηνυτές αναφέρουν ότι βιάσθηκαν από εκείνον.
  Συγκεκριμένα, ολόκληρο το υπόμνημα που κατέθεσε χθες στην ανακρίτρια ο Λιγνάδης αναφέρει:

  LIGNADIS-1
  LIGNADIS-2
  LIGNADIS-3
  LIGNADIS-4
  LIGNADIS-5
  LIGNADIS-6
  LIGNADIS-7
  LIGNADIS-8_2
  LIGNADIS-9
  LIGNADIS-10
  LIGNADIS-11
  LIGNADIS-12
  LIGNADIS-13
  LIGNADIS-14
  LIGNADIS-15
  LIGNADIS-16
  LIGNADIS-17
  LIGNADIS-18
  LIGNADIS-19
  LIGNADIS-20
  LIGNADIS-21
  LIGNADIS-22
  LIGNADIS-23
  LIGNADIS-24
  LIGNADIS-25_2
  LIGNADIS-26_2
  LIGNADIS-27
  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  19 Σχόλια

  1. αναλώσιμοι, με ημερομηνία λήξεως όλοι αυτοί και χρήσιμοι για τον αποπροσανατολισμό της μάζας

  2. Κάποιοι νομίζουν οτι θα τους περάσει όπως με την Χρυσή Αυγή. Εδώ υπάρχει το συνταγματικό τόξο και θα βγουν και ζημιωμένοι απο πάνω

  3. ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ!
   ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ,ΜΚΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ

  4. Σε vip πτέρυγα θα τον πάνε… Ακόμα και στις φυλακές υπάρχουν διακρίσεις…. Που ζείτε ήθελα να ήξερα…. Θα κάνει λίγο υπομονή… Και μόλις ξεχαστεί το θέμα… Και δεν θα το παίζουν και τα κολοκαναλα μετά από εντολές… Θα πέσει μαγείρεμα,χρήμα… Και θα είναι έξω.. Κάνοντας την στο εξωτερικό;;;… Ποια δικαιοσύνη ρε… Εδώ ο ρόμαν Πολάνσκι έχει κάνει τα όργια 50 χρόνια τώρα, και τον βραβεύουν και από πάνω..

  5. Όχι να μην τον φάνε στη φυλακή. Να δούμε πόσο καιρό θα αντέξει χωρίς να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του βίτσια. Δεν νομίζω για πολύ, το είπε και ο δικηγόρος του. Γι’ αυτό λύσσαξε να τον απελεθευρώσει, γιατί φοβάται την αντίδρασή του μέσα στη φυλακή, μήπως αποκαλυφθεί τι είναι. Κανονικά θα έπρεπε όλα τα πολιτικά κτήνη που ζητάνε την ψήφο μας να περνάνε ένα διάστημα αναγκαστικού εγλεισμού, όχι στα σπίτια τους, σαν big brother, για να δούμε αν είναι άξιοι να την πάρουν!

  6. Είναι πολλά τα πρόσωπα πού είναι μπλεγμένοι
   Με τις ανωμαλίες του λιγδιαρη.
   Μαλον θα τον αυτοκτονήσουν για να μην βγουν
   Στο φως. Το έχουμε ξαναδεί το έργο.

  7. Όλα τα ευυπόληπτα σούργελα του μπουρδελιστάν σε πλήρη ανάπτυξη. Λαθροπιθηκίαση τζαμιά όπου ανωμαλία και ρεμούλα ρέστα και αυτό το απίθανο απαξιωτικό υφάκι σε συνδυασμό με το επιτηδευμένο περπάτημα τύπου περπατώ και τρέμει η γη δοξάστε με.

  8. Να δείτε που αύριο στα κανάλια θα μας λένε τι μενού υπάρχει για τον λιγναδη επιδόρπιο κ.λ.π

  9. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πολιτικοποιησαν το θεμα…. Επειδη ο ιδιος ο Μητσοτακης τον φυτεψε στη θεση αυτη;;;; Μα η Μενδωνη τον γνωριζε 3 ολοκληρες μερες πριν τον φυτεψει, αυτη φταει.

  10. Κυλίσου στη λάσπη σίχαμα για να γλυτώσεις ένα παιδοκτόνο. Πώς θα αντέξει, θα του λείπουν τα παιδικά κωλαράκια!

  11. Ξέρουν ότι θα ξεράσει όσα ξέρει για πολλούς και τον κλείνουν μέσα. Όχι ότι είναι άσπιλος φυσικά αλλά …τεσπα

  12. Αυτός ο πούστης , αυτός ο ανώμαλος ήταν επιλογή του Άριστου (όχι παντελωνάτου) Πρωθυπουργού της χώρας μας !
   Καταλαβαίνετε πως θα είναι οι υπόλοιπες επιλογές !

  13. Σιγα μην καθαρησουν το φιλαρακη τους οι ανωμαλιαρηδες πολιτικοι που ξερει τοσα και τοσα για την γουνα τους…απλα τον σταιλνουν για λιγο φυλακη να κοπαση λιγο ο ντορος πουχει γινει και μετα εξω…..γνωστο το εργο σε μια χωρα που κυβερνουν οι ανωμαλοι……………………………….. οι π…στηδες παιδεραστες κτοινοβατες και λεσβιες ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ……..

  14. Για να σταματήσουν οι ψίθυροι για Μητσοτάκη και για να μην εξαφανιστεί η ΝΔ όπως το ΠΑΣΟΚ , ο δράκος του Εθνικού θα φάει 20 χρόνια.Στην φυλακή θα έχει την τύχη του Epstein γιατί ξέρει πολλά…

  Leave a Response