ΠΟΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ!!! ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ ΣΤΟ GROUND ZERO – ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 40 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ “ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ” ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  Κοινοποίηση:
  1015_1d0e3d05-2fa3-4182-ba6d-6b02f9d58a5a

  Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του Μητσοτάκη να χασκογελάει μπροστά στο μνημείο των Ελλήνων νεκρών στο Ground Zero. Εκεί που οι ισλαμοφασίστες “σκοτείνιασαν” τον πλανήτη. Εκεί που μεταξύ χιλιάδων, 40 Έλληνες έχασαν τη ζωή τους αναίτια για χάρη κάποιων φανατικών. Αυτών που οι απόγονοι τους μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν στο Αιγαίο και στον Έβρο με την Κυβέρνηση να τους υποδέχεται. Ο Μητσοτάκης που γελάει την ώρα μάλιστα που η Ανθούλα Κατσιματίδη διηγείται το δράμα της από το χαμό του αδελφού της.

  Ιδού λοιπόν. Θαυμάστε τον:

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. Και εναν ΑΜΕΑ να εβαζες στη θεση του,θα ειχε ενσυναισθηση και δεν θα χασκογελουσε……

  2. “Γελά δ’ ο μωρος και ΛΕ’ ΧΡΙΟΣ , ουχί μόνον καν μη γέλοιον, αλλά καν ΔΕΙΝΆ Ω’ΣΙ.”
   γελά δε ο ανόητος, όχι μόνον αν δεν υπάρχει κάτι αστείο, αλλα (γελά ) και όταν υπάρχουν κακά, καταστροφες.
   # Οι κακιασμενες λουγκρες είναι πολύ ΧΑΙΡΕΚΑΚΕΣ. μην το ξεχνάτε.ο αιμομεικτικος.

  3. χαμογελάει γιατί δεν τους σκότωσαν οι ισλαμοφασίστες, αλλά νεοταξίτες σαν και αυτόν! Άλλοι το έκαναν και άλλοι κατηγορήθηκαν!!!

  4. Γελάει το ζαβό, όχι ασυναίσθητα, αλλά αναίσθητο, γιατί τόσο του κόβει. Και τρέμω στην ιδέα του τί θα απαντήσει το σκουπίδι αύριο, στην ομιλία του στον ΟΗΕ, στα καθίκια απέναντι και σε τί λούκι θα μάς βάλει πάλι.
   Μακάρι να βρισκόταν κάποιος νουνεχής, να τού ρίξει μιά γερή σφαλιάρα, να κουνηθεί ό,τι περιέχει αυτό το άχρηστο κρανίο, για να μη μάς κάψει τουλάχιστον…

  Leave a Response