ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΝΑΔΗ: «ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»(ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  wwwww

  Θέση για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πήρε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος κάνοντας πολιτικό σχόλιο ανέφερε πως η υπόθεση αυτή μπορεί να φτάσει σε σημείο που να πέσει η κυβέρνηση.

  Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης μίλησε σήμερα  «ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».
  Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει λόγο για «βεβαία παραίτηση» της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, αλλά προχωρά και παραπέρα, λέγοντας πως πιθανόν η υπόθεση αυτή να φτάσει στο σημείο να πέσει και η ίδια η κυβέρνηση!

  «Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Είναι πρώτη φορά που κάποιος εκφράζει δημόσια ότι η υπόθεση Λιγνάδη μπορεί να απειλήσει και την ίδια την κυβέρνηση.

  Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 Γ.Βαρουφάκης δήλωσε πως παρατηρεί “κυκλωτικές κινήσεις” του ΣΥΡΙΖΑ προς το κόμμα του «ενόψει πιθανών πρόωρων εκλογών», όπως είπε χαρακτηριστικά.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

  2. να παραιτηθούν και όλοι οι ανώμαλοι της κυβέρνησης ΝΔ!!! Η βιολογία έχει ξεχωρίσει τα φύλα στον άνθρωπο σε δύο, ενώ οι παραβατηκές συμπεριφορές καθιστούν τα άτομα ευάλωτα στον εκβιασμό, άρα δεν θα πρέπει να υπηρετούν σε θέσεις που αφορούν τα συμφέροντα του έθνους και των Ελλήνων πολιτών. Οι προστασία του παραβατικού ατόμου από την βία θα πρέπει να είναι δεδομένη, αλλά η συμμετοχή του σε θέσεις σημαντικές για την ασφάλεια του έθνους περιορισμένη και η εμπιστοσύνη αμφισβητούμενη, όπως γίνεται και για όσους κλέπτουν! .

  3. πάμε στην δραχμή να τελειώνουμε μια και καλή με όλους αυτούς 40 χρόνια τώρα!!!!!

  4. Όλο το μητσοτακεικο μπλεγμένο με μκο είναι. Βγάζουν τρέλα λεφτά. Τα συστημικα μμε δεν αναφέρουν λέξη για την οργάνωση μαστροπων και δουλεμπόρων solidarity νιάου! Επίσης Στέφανε σήμερα ο τραγκας στην εκπομπή του είπε πως κατά πάσα βεβαιότητα η απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου έγινε εξαιτίας των πρώτοσελίδων και τις αποκαλύψεις που έκανες για μαρεβα και τον κολλητό του παιδεραστή βιαστή λιγναδη. Είπε πως δεν πρόκειται ποτέ να συλληφθούν, απλά να ξεχάσεις οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση. Αυτό φυσικά αποδυκνειει πως η εντολή δολοφονίας σου έγινε μέσα από την κυβέρνηση. Τόσο βρώμα ρε παιδιά, σε τι κοινωνία ζούμε?

  5. Κι εγώ επίσης ρωτώ και ξαναρωτάω… καιρό τώρα…κανένας αμόλυντος εισαγγελέας υπάρχει για να ξεβρωμησει αυτή την άμοιρη χώρα γενικώς από τα κακώς κείμενα;

   1. ….ΟΧΙ ΝΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!… ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ….ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!!….ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ..!!!….ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ COSA NOSTRA ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ???….ΟΛΗ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ!!!….ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!!!….

  6. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

   Ξαναρωτάω που είναι οι εισαγγελείς υπάρχει κανένας εισαγγελέας καθαρός να πράξει τα δέοντα

  Leave a Response