ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ Ο ΤΗΛΕΣΤΑΡ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ… ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ. ΑΝΙΕΡΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΣΕΡΕΜΕΤΑΚΗΣ1

    Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

    Ο 62χρονος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα μετά από καταγγελία γυναίκας που προκάλεσε κινητοποίηση των διωκτικών αρχών σε Αθήνα και Καλαμάτα από την οποία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του κατηγορούμενου σε ασελγείς πράξεις σε βάρος άλλων τεσσάρων ανηλίκων πλην της καταγγελλόμενης υπόθεσης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο συνταξιούχος, που έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών, φέρεται να απέστειλε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας γυναίκας που αφορούσαν χρόνο κατά τον οποίον ήταν ανήλικη, σε συγγενικό της πρόσωπο από το οποίο ζητούσε έναντι χρημάτων αντίστοιχες πράξεις.

    Στο σπίτι του 62χρονου κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, οπτικοακουστικό υλικό ερωτικού περιεχομένου με τις ανήλικες που περιλαμβάνονται στην δικογραφία αλλά και κάμερες, κινητά τηλέφωνα, ψηφιακοί δίσκοι και σκληροί εξωτερικοί δίσκοι κ.α.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Εύχομαι για όσο καιρό μείνει μέσα να του κάνουν το κ@λ@ντερ@ κουδουνιστρα

    2. Α ναι;
      Τον παναγιωτοπουλο τοτε γιατι τον αφησαν ελεύθερο;
      Οτι θελουν κανουν

    3. Την εσχάτη τών ποινών με συνοπτικές διαδικασίες.Αλλά τι λέω εγώ ψάχνουν αυτόν πού σκότωσε το γατί νά δικαστεί λέει για κακούργημα. Θού Κύριε φυλακήν τό στωματί μου.

    4. Μπράβο στη γυναίκα που δεν φοβήθηκε την κοινή γνώμη για το παρελθόν της και προστάτευσε το άλλο παιδί.

    5. Όσο έμεινε μέσα ο Λιγνάδης τόσο θα μείνει και αυτός.Για τα μάτια του κόσμου κάνουν συλλήψεις για να δείξουν πως και καλά δουλεύει το κράτος.Κυρ Εισαγγελέα με τον Λιγνάδη τι γίνεται δεν άφηνε ο Κούλης να κάνεις τίποτα.Ολοι οι ανώμαλοι είναι συνεταίροι με την Ελληνική δικαιοσύνη και με την πολιτική σκηνή.Ουστ άρρωστοι ανώμαλοι παρανοϊκοί.

    6. το παραξενο τροχαιο που ειχε σαν αποτελεσμα τον θανατο της γυναικας του κυριου στον Ισθμο μεσανυχτα πριν καμια εικοσαρια και χρονια θα τον ελενξει κανεις????? καταμεσις του δρομου ταχειας κυκλοφοριας…. που κατεβηκε μεσα στη μεση του δρομου για να παρει μπισκοτα…..

    7. Παλιοτομαρο.Μπραβο ρε Χίο που δείχνεις την βρωμοφατσα του,γαργάρα ολα τα συστημικα

    8. Αυτός ο συχαμενος πριν 8 περίπου χρόνια ήταν δάσκαλος στο 1ο δημοτικό σχολείο Σπάρτης και το έπαιζε πατρίς θρησκεία οικογένεια

      1. ποιος ειναι;;; τ ονομα του;;; γιατι δε λενε να γινουν κι αλλες καταγγελιες;;;

    9. Καλός κύριος.καλος.καλος και νοικοκύρης.στα 62 συνταξιούχος και μπήχτης ανηλίκων. φαντάζομαι τι μάθημα έκανε. να προσληφθούν τα παιδιά του στο δημόσιο τωρα. να του δοθεί και επίδομα. και μία θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. σίγουρα όλα τα κόμματα θέλουν τέτοια άτομα.

    10. κλασικός νεοδημοκράτης, οπαδός της εγκληματικής οργάνωσης “μιζοκούλης, νέζης, δημητριάδης και σία”

    11. κρατικοδίαιτα καθάρματα κοπριταριά του κερατά

    Comments are closed.