ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΤΠ ΜΕ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΣΕ Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ – ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  mitsos1

  Μόνο  τυχαία δεν ήταν η παρουσία του βιβλίου «Covid-19: The Great Reset» στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια πρόσφατης τηλεδιάσκεψης.  

  Σύμφωνα με το… επίσημο σενάριο ο φακός «έπιασε τυχαία» επάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού, το βιβλίο η «Μεγάλη Επαναφορά» ή η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» που έχουν γράψει οι Klaus Schwab και Thierry Malleret ανώτερα στελέχη του διεθνιστικού Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

  Η έμμεση αυτή «δήλωση» του πρωθυπουργού, δείχνει ότι ο Κ.Μητσοτάκης φαίνεται να ενστερνίζεται πλήρως το νέο δόγμα της πριν και της  μετά κορωνοϊού εποχής, όπου σύμφωνα με τους εμπνευστές του σχεδίου ο πανδημία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει την αιτία για την μεγάλη παγκόσμια  μεταρρύθμιση.

  Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να αντιληφθεί κάποιος  τους σκοπούς του σχεδιασμού αυτού: Δημιουργία οικονομικής ασφυξίας και κατάρρευσης προκειμένου ο κόσμος να οδηγηθεί σε ένα νέο «οικονομικό μοντέλο» άκρατης παγκοσμιοποίησης, μιλώντας για  «νέα εποχή», ως συνέχεια της «νέας παγκόσμιας τάξης» που είχε εγκαινιάσει ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος το 1990.

  Έτσι το “Great Reset” θα γίνει αφορμή για να δούμε  κινήσεις μεγάλων παγκόσμιων θεσμών, όπως είναι η Τριμερής Επιτροπή, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και η Ευρωπαϊκή Ένωση να «μεταρρυθμίζονται» και να «μεταρρυθμίζουν» άλλους, ενίοτε και  δια απειλών.

  Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».

  H «Μεγάλη επανεκκίνηση» είναι ένας όρος που ακούγεται συνέχεια τον τελευταίο καιρό και αφορά τον νέο κόσμο που θα διαμορφωθεί μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

  Όμως  τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας θέλουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την «επανεκκίνηση» για να επιβάλλουν την ατζέντα τους που δεν είναι άλλη από την κατάργηση των εθνών και την επιβολή «παγκόσμιων κανόνων» και φυσικά μια επίσης «παγκόσμια επιδημία» θα ήταν η καλύτερη ευκαιρία για το ξεκίνημα της «νέας» αυτής «εποχής».

  Φυσικά εχθρός της «νέας εποχής» σύμφωνα με την επιχειρηματολογία των συγγραφέων του βιβλίου θα είναι  η άνοδος του εθνικισμού και του προστατευτισμού κάτι που θα αποτελέσει αποτελεί τροχοπέδη στην αναζήτηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

  Οι Schwab και Malleret όμως θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω. Ο στόχος τους είναι ότι η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες», δηλαδή όπως οι ίδιοι και οι ελίτ που αντιπροσωπεύουν θεωρούν την αντικατάσταση των κανόνων (εθνικές νομοθεσίες) και των διαδικασιών.

  Έτσι επιθυμούν παγκόσμιο μετασχηματισμό όπου τα συστήματα και η εποχή του αλγορίθμου θα υπερισχύσουν των πολιτικών θεσμών.

  Ποιοι είναι όμως οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου

  Ας δούμε μερικά βιογραφικά στοιχεία για τον καθένα από το διαδίκτυο.

  Thierry Malleret

  Ο Thierry Malleret είναι ο συνιδρυτής και κύριος συγγραφέας του Μηνιαίου Βαρόμετρου, που είναι ένα αναλυτικό και προγνωστικό ενημερωτικό δελτίο για μακροοικονομικά θέματα για υπευθύνους λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου. Πρωθυπουργούς,  Υπουργούς, διοικητές οργανισμών της Ευρωπαϊκής και όχι μόνο Ένωσης κτλ δηλαδή.

  Μέχρι το 2011, ο κ. Malleret ήταν ανώτερος συνεργάτης του IJ (Informed Judgment) Partners με έδρα τη Γενεύη, μια επενδυτική εταιρεία για άτομα με πολύ υψηλή καθαρή αξία. Πριν από αυτό, ήταν διευθύνων εταίρος στο Rainbow Insight, μια συμβουλευτική εταιρεία που ίδρυσε, παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες για τους επενδυτές.

  Προηγουμένως, ο κ. Malleret είχε ιδρύσει και διευθύνει το Παγκόσμιο Δίκτυο Κινδύνων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στο Νταβός της Ελβετίας. Για πολλά χρόνια διαδοχικά, συνέλαβε και θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα για την ετήσια συνάντηση του Νταβός και μίλησε σε παγκόσμιες, βιομηχανικές και περιφερειακές εκδηλώσεις.

  Η άλλη επαγγελματική του εμπειρία περιλαμβάνει: επενδυτική τραπεζική (ως επικεφαλής οικονομολόγος και σχεδιαστής στρατηγικής μιας μεγάλης ρωσικής τράπεζας επενδύσεων και ως οικονομολόγος στην ΕΤΑΑ στο Λονδίνο), think tanks και ακαδημαϊκοί (τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στην Οξφόρδη) και κυβέρνηση (με τριετή περίοδο στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Παρίσι).

  Ο κ. Malleret έχει γράψει πολλά επιχειρηματικά και ακαδημαϊκά βιβλία, και έχει δημοσιεύσει τέσσερα μυθιστορήματα (δύο με ένα στυλό). Συμμετέχει επίσης σε διάφορα συμβουλευτικά συμβούλια.

  Σπούδασε στο Sorbonne και στο Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales στο Παρίσι και στο St. Antony’s College της Οξφόρδης. Κατέχει δύο πτυχία M.A. (στα οικονομικά και την ιστορία) και διδακτορικό στα οικονομικά.

  Είναι ένας άνθρωπος που με δύο λόγια δηλαδή συμβουλεύει τους κατέχοντες (προσωρινά) θέσεις κλειδιά για το τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν. Σίγουρα δεν κατεβάζει τις ιδέες μόνος του. Απλά τις μεταφέρει σε αυτούς που τις εκτελούν. Γιατί αν κατέβαζε όλες αυτές τις ιδέες μόνος του, τότε θα λέγαμε ότι κυβερνάει τον κόσμο. Είναι απλά ένα παιδί για θελήματα, που μεταφέρει οδηγίες και υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν. Ανέκαθεν υπήρχαν. Είναι γρανάζι της μηχανής της παγκόσμιας διοίκησης.

  Ποια είναι τα αφεντικά του; Σίγουρα κάποιοι άλλοι, που μεταφέρουν επίσης οδηγίες από εκείνους που κυβερνούν πράγματι τον κόσμο.

  Klaus Schwab

  Ο Klaus Martin Schwab (γεννημένος στις 30 Μαρτίου 1938 στο Ravensburg της Γερμανίας) είναι Γερμανός μηχανικός και οικονομολόγος γνωστός ως ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η σύζυγός του και ο πρώτος συνεργάτης του, ο Χίλντ, συνίδρυσαν μαζί του το Ίδρυμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Schwab.

  Το 1971, ο Schwab ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Διαχείρισης, το οποίο το 1987 έγινε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ως ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που δεσμεύτηκε να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου. Ίδρυσε το WEF το 1971, την ίδια χρονιά που δημοσίευσε το Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau (Σύγχρονη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Μηχανολογία). Σε αυτό το βιβλίο, υποστήριξε ότι η διαχείριση μιας σύγχρονης επιχείρησης πρέπει να εξυπηρετεί όχι μόνο τους μετόχους αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους (die Interessenten), για την επίτευξη μακροπρόθεσμης ανάπτυξης και ευημερίας. Η Schwab έχει υπερασπιστεί την ιδέα των πολυμερών από την ίδρυση του WEF. Το 2015, η WEF αναγνωρίστηκε επίσημα από την ελβετική κυβέρνηση ως “διεθνής οργανισμός”.  Υπό τη διοίκηση του Schwab, το WEF ήταν πρόθυμο να προωθήσει την εικόνα του ως κινητήρια δύναμη για προσπάθειες συμφιλίωσης σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενεργώντας ως καταλύτης πολλών συνεργασιών και διεθνών πρωτοβουλιών.

  Το 1998, ο Schwab και η σύζυγός του ίδρυσαν το Ίδρυμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Schwab, μια άλλη ΜΚΟ που εδρεύει στη Γενεύη της Ελβετίας.

  Το 2004, ο Schwab δημιούργησε ένα νέο ίδρυμα χρησιμοποιώντας χρηματικό έπαθλο ενός εκατομμυρίου δολαρίων από το βραβείο Dan David που έλαβε εκείνο το έτος από το Ισραήλ. Το Φόρουμ των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών στοχεύει στη δημιουργία μιας δυναμικής παγκόσμιας κοινότητας εξαιρετικών ανθρώπων (κάτω των 40) με το όραμα, το θάρρος και την επιρροή να οδηγήσει σε θετικές αλλαγές στον κόσμο.

  Το 2011, ίδρυσε την Παγκόσμια Κοινότητα Shapers, ένα παγκόσμιο δίκτυο τοπικών κοινοτήτων ή «κόμβων», νέων ηλικίας 20 έως 30 ετών που είναι εξαιρετικοί στο δυναμικό, τα επιτεύγματά τους και προσπαθούν να συμβάλουν στις κοινότητές τους. Από τις 9 Ιουνίου 2020, υπάρχουν 421 κόμβοι με 9.731 διαμορφωτές!!!!!

  Ο Schwab ήταν καθηγητής επιχειρηματικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης από το 1972 έως το 2003 και έκτοτε υπήρξε Επίτιμος Καθηγητής. Από το 1979, έχει δημοσιεύσει την Παγκόσμια Έκθεση Ανταγωνιστικότητας, μια ετήσια έκθεση που αξιολογεί τις δυνατότητες αύξησης της παραγωγικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης των χωρών σε όλο τον κόσμο, γραμμένη από μια ομάδα οικονομολόγων. Η έκθεση βασίζεται σε μια μεθοδολογία που αναπτύχθηκε από τη Schwab, η οποία μετρά την ανταγωνιστικότητα όχι μόνο όσον αφορά την παραγωγικότητα αλλά και βασίζεται σε κριτήρια αειφορίας.

  Είναι καταχωρημένος ως συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των The Fourth Industrial Revolution (2016) και Shaping the Fourth Industrial Revolution (2018.

  Από το 1993-1995, ο Schwab ήταν μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου υψηλού επιπέδου του ΟΗΕ για την αειφόρο ανάπτυξη. Από το 1996-1998, διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Σχεδιασμού Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Άσκησε επίσης μια σειρά από άλλες λειτουργίες, όπως είναι μέλος του Κέντρου Ειρήνης Peres και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φεστιβάλ της Λουκέρνης. Κατά τα προηγούμενα χρόνια της καριέρας του, βρισκόταν σε διάφορα διοικητικά συμβούλια, όπως το The Swatch Group, το Daily Mail Group και το Vontobel Holding. Είναι πρώην μέλος της διευθύνουσας επιτροπής του ομίλου Bilderberg.

  Τέλος, του απονεμήθηκε το μετάλλιο φιλίας μεταρρύθμισης στην Κίνα το 2018.

  Από ότι καταλαβαίνετε, παιδί της παγκοσμιοποίησης και όργανο της παγκόσμιας διοίκησης για να περνάει κι αυτός οδηγίες προς τους προσωρινούς και χωρίς δύναμη, δήθεν ή πράγματι εκλεγμένους από τους λαούς, τοπικούς διαχειριστές της εξουσίας.

  Αυτοί οι δύο λοιπόν, φέρονται να έχουν γράψει το βιβλίο της μεγάλης επανεκκίνησης, η κεντρική ιδέα του οποίου είναι το ότι:

  “Κάποιος πρέπει να πάρει με στιβαρό χέρι την παγκόσμια εξουσία και να επιβάλει ΤΑΞΗ στον κόσμο”.

  Αυτό λοιπόν το βιβλίο, με τις οδηγίες προς τους τοπικούς διαχειριστές της εξουσίας (ασχέτως κομμάτων), διαβάζει ο Πρωθυπουργός και σίγουρα και όλα τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης όλων των κρατών, αφού μας μιλούσαν για την μεγάλη επανεκκίνηση, πριν καλά καλά αρχίσει η πανδημία.

  Ας δούμε τι οδηγίες έδωσε ο Schwab κατά το πρόσφατο παγκόσμιο φόρουμ στους κατά φαντασίαν των λαών “ισχυρούς” του κόσμου.

  O Πρωθυπουργός φαίνεται να συμφωνεί

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  34 Σχόλια

  1. Επικοινωνιακό κόλπο είναι κύριοι.Ο Κούλης επιδιώκει να τον περάσουμε για νεοταξιτη για να βγει μάγκας μετά αντιμετωπίζοντας τον Τούρκο με διεθνή υποστήριξη.Σκεφτειτε μόνο .. έχοντας ένα Κούλη που τον κατηγορούμε για νεοταξιτη, να ύψωσει ανάστημα σα νέος Μεταξάς στον ερντο.!!!!!
   Ότι και να κάνει μετά …ακόμα και reset,δε θα δώσουμε καμία σημασία…τέτοια Χαϊβάνια ειμαστε

  2. Όποιος πέρασει προεκλογικά από το σπίτι μου από το δημοκρατικό τόξο,.. Και με ενοχλήσει… … Θα φάει πολλές κλωτσιές…. Μιλάμε για πολλές…..

  3. Για αυτό λένε όλοι πως δεν υπάρχουν πλέον πραγματικοί ηγέτες και σοβαροι πρωθυπουργοι. Η ντπ έχει τον πλήρη έλεγχο των ΜΜΕ και ανεβάζει κυβερνήσεις δικές της. Έκαναν μέχρι και το Μητσοτάκη πρωθυπουργό για να προωθήσει τα σχέδια της. Έβαλαν στην ευρωπη να κάνει κουμάντο μια τρελή σχιζοφρενή τύπισσα που τρέμει παθαινοντας κρίσεις. Το γέλιο πως η τρελή σε κάθε ομιλία της αρχίζει με το γνωστό σήμα που κάνει με τα χέρια της, και καλά υποταγή στους αφέντες της ντπ. Εάν δείτε το ίδιο κάνει και ο χαζοκουλης. Είμαστε μπροστά σε νέους Χίτλερ που απαγορεύουν την ελεύθερη άποψη, την ελεύθερη σκέψη. Ετοιμαστείτε για στρατόπεδα συγκέντρωσης αρνητων να δεχτούν την παγκόσμια δικτατορία των πολιτών του κόσμου. Η λέξη άνθρωπος καταργείται και παίρνει την θέση του ο πολίτης υπήκοος που δεν έχει δικαιώματα.

  4. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΜΕ ΤΡΟΜΟ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ, ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ.
   ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΠ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
   ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ!!!
   Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
   GAME OVER!!!

  5. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ. ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝΙΖΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ.

  6. ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΦΟΡΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ??? ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕ ΦΩΤΟ

  7. Κούλη την Ελλάδα από τα Αρχαία χρόνια δεν μπορεσε κανείς να την καταστρέψει διότι έχει το θεϊκό φως και εσύ νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι;Το πολύ πολύ να σε βρούνε κρεμασμένο μπροστά στο Σύνταγμα….

  8. Γιατι ο κουλης θα δωσει εξετασεις για να δουν οι “δασκαλοι” του ποσο καλα τα καταφερε…γι’αυτο η πρεμουρα και η πιεση! Το ιδιο μαθημα δινει και ο μπαλατσινος!

  9. ΜΑΛΑΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ….???? ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ….ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

  10. Πόσο δίκιο έχει ο φίλος παρακάτω που αναφέρει ότι πλέον δεν κρύβονται. Μήπως είδατε την διαφημηση του PRACTIKER; πριν λίγο την έδειξε η ετ2 και ανάμεσα στα προϊόντα που διαφήμιζε ακριβώς στην μέση ένα τεράστιο τρίγωνο με τον οφθαλμο που ανοιγοκλεινε (ότι μας κοιτάζει και μας παρακολουθεί). Ανατρίχιασα λίγο γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί τοοοοσο απροκάλυπτα. Μιλάμε δεν κρατιούνται. Σε ποιους ανήκει η αλυσίδα; Μακελειο ψαξτο.

  11. Ξυπνηστε ρε να δούμε τι θα κάνουμε.η μεγάλη επανεκκίνηση ήρθε με πρόσχημα τον αρχιδοιο.μας θελουν αβουλα πλασματα κλεισμενους στο σπίτι φυλακή τους τρομαγμενους απομονομενους χωρίς ανθρωπια κ.αλλα αισθηματα μ.ενα επιδομα των 400 ευρω οπως δινουν τωρα κ καλά οτι νοιάζονται μην πεινασουμε για να ρομποτοποιησουν τα παντα κ εμεις να νοιωθουμε αχρηστοι κ εξαρτημενοι απο το 400αρι τους..γαμω την πανθρησκεια τους την παγκόσμιο ποίησησας κ το μουνι που τους πέταγε..πρέπει να σηκωθούμε δεν πάει άλλο αλλα οχι μαλακιες ψευτοποριες που τους δινουν πατημα να αυξανουν κ καλά τα κρούσματα τους αλλα υπάρχουν πολλες αλλες λύσεις αρκει να το πιστέψουμε όλοι οτι δεν πάει άλλο έτσι κ έρχονται χειρότερα….

  12. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΙΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
   ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ!!!!

  13. ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ !!!! ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ !!!!

  14. ΑΚOYSTE ΤΟΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…. ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
   ′′ Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να δίνουμε ανεπαρκή προσοχή, στο τρομακτικό σενάριο μιας ολοκληρωμένης επίθεσης στον κυβερνοχώρο θα μπορούσε να σταματήσει πλήρως η παροχή ρεύματος, μετακινήσεις, νοσοκομειακές υπηρεσίες, η κοινωνία μας στο σύνολό της. Η κρίση του COVID-19 θα θεωρηθεί ως μια μικρή ενόχληση σε σύγκριση με μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση.
   Για να χρησιμοποιήσουμε την κρίση του COVID1 9 ως μια έγκαιρη ευκαιρία να σκεφτούμε τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η κοινότητα κυβερνοασφάλειας και να βελτιώσουμε την απροετοίμασή μας για μια πιθανή κυβερνοχώρο-πανδημία
   Klaus Schwab, 2020 Ιουλίου

   https://www.facebook.com/IceAgeFarmer/videos/288123469163011

  15. ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΛΙΓΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΑ ΕΩΣ ΑΠΙΘΑΝΑ.
   ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ KAI ΣYNEIΔHTA ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΙΚΟΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
   EQUILLIBRIUM, BLACK MIRROR (15 MILLION MERRITS),CONTAGION ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.

   ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΚΛΠ (Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΠΟΥ
   ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΧΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ.
   ΕΔΩ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΤΡΑΜΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΟΛΚΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ.
   ΤΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ ΤΖΟ 82 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ?
   ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΗΘΕΛΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ.
   ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ.

  16. Όσο υπάρχουν αφορισμένοι στην Ελλάδα το ένα κακό θα έρχεται μετά το άλλο.

  17. ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΤΕ ΒΡΩΜΟΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣΟΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΓΑΛΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ,

  18. Αν δεν συνεννοηθούμε μεταξύ μας ξέχνα τα όλα , ο καθένας ότι θέλει θα κάνει για την πάρτη του , θα την πληρώσουν πολλοί αθώοι μ’αυτα πού έρχονται

  19. όταν ήταν να το κάνουν δεν το έκαναν τώρα αρχιδι@ πατερα τώρα έβαλαν άλλαα 6 εκατομμύρια αλοδαπολαθρεος αργά για κλάματα φίλε

  20. Αυτοί το 2021 θέλουν να εφαρμόσουν το σχέδιο της αιώνιας σκλαβιάς μας.Εμείς,σαν Έλληνες,200 χρόνια μετά την Εθνεγερσία του 1821,πρέπει να τους απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο που απάντησαν οι πρόγονοί μας.Όσοι ζωντανοί έχουμε απομείνει,οφείλουμε να χαλάσουμε τα βρωμερά τους σχέδια.

  Leave a Response