ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΟΥ;; – ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ!! – ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αυξημένα μπλόκα διπλασιασμός των προστίμων
    Ενόψει λοιπόν της Μεγάλης εβδομάδας, η ΕΛ.ΑΣ είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει, έστω κι αυτούς τους λίγους που θα θελήσουν να σπάσουν την πολιτική κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω της πανδημίας και να «διαφύγουν» στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

    Το μέτρο κλεισίματος των διοδίων στα μεγάλα οδικά δίκτυα τις χώρας, είναι ένα μέτρο που εξετάζεται σοβαρά και βέβαια όταν λέμε κλείσιμο των διοδίων, δεν εννοούμε κατεβασμένες μπάρες για όλους, αλλά μόνο για αυτούς που δεν θα είναι σε θέση να δικαιολογήσουν επαρκώς την μετακίνηση τους.

    Δηλαδή, τα φορτηγά μεταφοράς νωπών η κατεψυγμένων προϊόντων και γαλακτοκομικών, για την επαρκή τροφοδοσία της Αγοράς, σαφώς και θα επιτρέπεται όπως και η μετακίνηση πολιτών από τον έναν Νομό στον άλλο για λόγους υγείας.

    Είτε δηλαδή για την μεταφορά και την περίθαλψη ασθενούς σε Νομό που διαθέτει μεγάλη Νοσοκομειακή Μονάδα, ή Μονάδα αναφοράς για τον κορονοϊό, είτε για την παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο, ή ασθενή που διαμένει μόνος του.

    Όλα αυτά βέβαια με απόδειξη και πιστοποίηση της μετακίνησης με τους γνωστούς τρόπους, sms ή γραπτή βεβαίωση από την Γ.Γ.Π.Π. και βέβαια με την απόδειξη ιατρικής βεβαίωσης, για την μετακίνηση σε σχέση με την προσφορά βοήθειας σε ηλικιωμένο συγγενή.

    Κλειστές όλες οι παρακαμπτήριες οδοί
    Τώρα και όσον αφορά τους πονηρούς που θα θελήσουν να παρακάμψουν τα Εθνικά Δίκτυα και να οδηγηθούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους μέσω παρακαμπτηρίων, ή επαρχιακών οδών, μάλλον θα αντιμετωπίσουν εκπλήξεις, καθώς έχει δοθεί η εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας να στήσουν μπλόκα τις επίμαχες ημέρες και κυρίως την Μεγάλη Εβδομάδα, στα Επαρχιακά δίκτυα και στις παρακαμπτήριες οδούς, ώστε κανείς να μην μπορεί να σπάσει τα μέτρα απαγόρευσης και έτσι να χαλάσει την προσπάθεια ολόκληρου του Ελληνικού λαού να αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα το σοβαρό εφιάλτη που πλήττει πολλές χώρες του πλανήτη.

    Πρόστιμο έως και 1.000 ευρώ
    Βέβαια το πλέον πιθανό είναι τις αμέσως επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και η αύξηση του προστίμου για τις άσκοπες μετακινήσεις και μάλιστα κατά μια πληροφορία η «μπίλια» είναι δυνατόν να «κάτσει» στα 1.000 ευρώ.

    Σίγουρα πρόκειται για ένα σοβαρό αποτρεπτικό μέτρο, καθώς ο «πονηρός» θα το σκεφτεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, απλά για να γευτεί την πέτσα του ψημένου αρνιού.

    Πως θα ψήσουμε
    Όσον αφορά τώρα την Κυριακή του Πάσχα και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία, ο σχεδιασμός από την πλευρά της Κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει.

    Συναθροίσεις με συγγενείς, κουμπάρους, φίλους και λοιπούς παρατρεχάμενους και συγγενείς, να το ξεχάσουμε, όπως λέει και το γνωστό διαφημιστικό σποτ για το μένουμε σπίτι.

    Εάν διαθέτετε περίκλειστη αυλή και βέβαια εγκατάσταση για το ψήσιμο του οβελία και περιοριστείτε μόνο στην οικογένεια σας, με αυτούς δηλαδή που διαμένετε μόνιμα στην οικία, έχει καλώς, την πετσούλα θα την τραβήξετε.

    Επίσης, στην περίπτωση που διαθέτετε μεγάλο μπαλκόνι στο διαμέρισμα σας και βέβαια την ανάλογη εγκατάσταση, ώστε να μην ενοχλήσετε τους υπόλοιπους ενοίκους και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων με τον καπνό, σαφώς και θα φάτε το νόστιμο σουβλιστό οβελία, πάντα με ευλαβική προσοχή και στενά με την οικογένειας σας. Δηλαδή, μαζί μ’ αυτούς που μένετε στο διαμέρισμα.

    Για τους υπόλοιπους, εκτός από τον φούρνο υπάρχει και η λύση τις ηλεκτρικής ψησταριάς, που θα σας επιτρέψει να ψήσετε παϊδάκια, η κομμένα κατάλληλα κομμάτια αρνιού. Νόστιμα είναι και αυτά.
    Με δεδομένη την αύξηση των προστίμων για άσκοπες μετακινήσεις και συναθροίσεις, όσοι θελήσετε να παραβείτε τις εντολές και να βγάλετε στο πεζοδρόμιο ψησταριά με σούβλα, η στο διπλανό ελεύθερο οικόπεδο, καλό θα είναι να μην το κάνετε, καθώς εκείνη την ημέρα οι περιπολίες Αστυνομικών και Δημοτικής Αστυνομίας θα είναι πυκνές και οι εντολές που ήδη έχουν, είναι τα πρόστιμα να πέσουν βροχή.

    Κατά συνέπεια και εάν δεν είναι δυνατές οι λύσεις ψησίματος που προαναφέραμε …τότε ο φούρνος είναι το απόλυτο «γκάτζετ» για το ψήσιμο του αρνιού, για το περίεργο Πάσχα που θα βιώσουμε με την ελπίδα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, απλά όλο αυτό να είναι μια κακή ανάμνηση και να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ρε δε πα να γαμηθούνε; Το πολύ πολύ θα βαφτούμε με φούμο να το παίζουμε πακιστανοί. Ποιος θα μας σταματήσει….

    2. Καλα γιατί τόσος ντόρος με το εβραϊκό έθιμο του πεσάχ; Είναι γελοίο ενα κράτος να σε κυνηγά σαν πεντάχρονο .Εαν γίνει αναζωπύρωση έχετε σκεφτεί τι ζημιά έχει να γίνει; Όλοι θα μας αποκλείσουν ουτε τουρισμός ουτε τίποτα μονο αποθήκη τρίτο κοσμικών θα μπορούμε να γίνουμε

    3. Aaaaa….και που είστε δηλώστε όλοι Ρωμά ….βάλτε και αντίσχοινο, βγάλτε και τις καραμπίνες…..δεν θα σας ενοχλήσει κανείς!!!!ΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΣΤ γ_μω τον οβραίο που λέμε και στο χωριό μου!

    4. Κι αρνί θα ψήσουμε και το Χριστός Ανέστη & Τα Κλαρίνα θα είναι διαπασών! Κι οποιος θέλει ας περάσει απο το σπίτι θα τον κεράσουμε καλα! Ζήτω Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!Μην μασάτε !!!!!Οι αντίχριστοι στο ΠΗΓΑΔΙ!!!!!! ΖΗΤΩ Η ΡΟΥΜΕΛΗ!!!!

    5. Γραψτε οσα προστημα θελετε νεοταξιτες, δεν θα παρετε φραγκο!

    6. Μόνο με ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ βουλευτές και υπουργούς οι ενημερωτικές εκπομπές πλέον στα κανάλια με εντολή Μαξίμου λόγω Κορωνοϊού.

    7. ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΞΟΚΛΗΣΗ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΕΛΝΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟ

    8. Τα Παρανοικα Πολεμικα Μετρα ισχυουν μονο για τους Χριστιανούς Ορθοδοξους
      Γυφτοι – Βουλγαρογυφτοι και λοιπες Γυφτοκαταστασεις…
      Πακισταν … Ταλιμπαν…. και λοιποι Εγγληματιες Λεχριτες… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

      Καλα μας κανετε …

      Κουλη ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…

      Και μετα αφου όλα θα εχουν ΠΑΤΩΣΗ… Ολοκληρώστε τα Σατανικα σχεδια σας…. υποχρεώνοντας τον Λαο / και γενικοτερα τους ανθρώπους να κανουν υποχρεωτικα το εμβολιο το οποιο θα περιεχει το ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666. ( Από έναν Μελετημενο Στημενο και Σχεδιασμενο ιο με την μεγαλυτερη Παραπληροφορηση και Προπαγανδα, ανα τα ετη που γινετε αυτη την εποχη από τα ΜΜΕ για να πετυχουν οσο το δυνατον καλυτερα… τα βρωμικα σχεδια τους … οι Κυβερνοντες του Πλανητη
      Φορτωνοντας οποιονδηποτε θανατο… στον Κορονωιο, ο οποιος εχει και θα αφησει στο τελος τους λιγοτερους νεκρους στον Πλανητη ‘και με διαφορα’ σε σχεση με άλλους ιους και αρρώστιες που υπαρχουν… και που δεν γινεται καθολου Λογος , Ντορος και Στημενος Παρανοικος Πανικος…)

      Ν.Τ.Π σε Ισχυ…

      Θυμηθητε τα Λογια μου

    9. θα σας γραψουμε στ’αρ@@δια μας…δεν αναγνωριζουμε και δεν νομιμοποιουμε κανεναν κουλη και κανεναν ανθέλληνα που κλεινει Εκκλησιες, καταργει εθνικες και θρησκευτικες εορτες, ανοιγει τα συνορα και καλοδεχεται ολους τους λαθραιους της Γης, ξεππουλαει Μακεδονια και Βορειο Ηπειρο και καταπαταει ολα τα συνταγματικα δικαιωματα…ουσιαστικα καταργει ολα οσα στοιχειοθετουν την συγχρονη Ελλαδα…εχουμε ολα τα συνταγματικα δικαιωματα με το μερος μας, ολες αυτες οι αντισυνταγματικες αποφασεις που καταπατουν την ελευθερια μας θα καταπεσουν…οσο για τα προστιμα αν τα παρετε ποτε να μου γραψετε,,,οταν αυτη η απατη τελειωσει θα καταλαβετε πως δεν εχετε πλεον καμια εξουσια γιατι η πλειοψηφια δεν ημαστε προβατα…τελειωσατε….

    10. Τιποτα ..προστιμο σε ολους τους Ελληναραδες..κατσε σπιτι ..τωρα σας επιασε να κανετε πασχα…ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ….

    11. Στα διοδια εαν δουν υπουργους και βουλευτες ανοιγουν οι μπαρες.
      Επισης οσοι διαθετουν ελικοπτερο το ιδιο .

    12. Γιά τούς βουλευτες Επαρχίας τι ισχύει ; Ελεύθερο νά πηγαινέρχονται μεταξύ κυρίας κατοικίας στην επαρχία καί ημικυριας στήν Αθηνα γιά νά υπηρετουν τόν κυρίαρχο λαό ;

    13. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟ ΑΡΝΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!!!

    14. Το ξερετε οτι μας κοροιδευουν κανονικα;Πατερας φιλου μου ταξιδεψε κανονικα από την Θεσσαλονικη για Κρητη με αεροπλανο γνωστης αεροπορικης να κανει ο μπαρπας Πασχα στο χωριουδακι του!Δηλ.τα μετρα ισχυουν μονο στα διοδια;Σε πολλα νησιά εχει αεροδρομια και αφου συνεχιζονται οι πτησεις παλι θα πανε ενα σωρο στα νησια.Στα αεροδρομια κανενας ελεγχος;Μονο στα διοδια και στα λιμανια;;.Εκτος και αν ο κορωνοιος δεν μπαινει σε αεροπλανα!

    15. στους ήδη οικονομικά εξαθλιωμένος και λεληλατημένους πολίτες, που τώρα θα πληρώνουν (αν έχουν) και για τις βασικές ελευθερίες και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα (είναι ο κωδικός 333 στο….SMS 130333), ….τα πρόστιμα είναι απολύτως κατάληλλα απο κυβερνήσεις και λαούς με την νοημοσύνη που έχουν τα γίδια και τα αιγοπρόβατα….και τα σπίτια που θα τους παίρνουν λίιιιιιγο είναι.
      ελλας εν ετει 2020: ο προστιμο – πολιτισμός που οι τσαραλτανοι λοιμοξιολόγοι και απανταχού πολιτικοδημόσιοι, χαίρουν πάσας αποδοχής και ……μαλακίας.
      COVID: άμα σου ……κόβει
      εδώ είναι το ….μαρούλι φέτος μπάρμπαααα!!!!!!!! δώσε SMS, άδειες εξόδου, τσάμπα εισόδου, μόνο σε Α4 τυπωμένο, σιδερωμένο και άμα γουστάρουν τα μπατσοεισπράτκτοράκια ξεφτιλισμένοι δήμοι και αστυνομικάκια……..

    16. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.

    17. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ”, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ Ε; ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΟΠΡΟΣ. ΘΑ ΨΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΞΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΛΜΑ.

    18. Αντί για 1000 ψωροευρώ πρόστιμο,προτείνω να πυροβολούνται οι παραβάτες.Ευτυχώς Θεέ μου που έχουμε δημοκρατία….

    19. Η γενοκτονία όσο και αν θέλουν να μην την παραδέχονται ξεκινά από το 2009, συντελείται δε με κομψό τρόπο, όχι με φούρνους και συνωστισμούς. Πολύ αίμα στα χέρια τους φέρνουν οι σωτήρες μας, την στιγμή που επιτάσσουν την απαγόρευση εθίμων που κρατάνε όρθιο ένα λαό για χιλιάδες χρόνια ( για τους νεοταξήτες ας δουν τα ορφικά και την κατά προσδιορισμό χρονολόγηση 48.000 πΧ ) αλλά είπαμε σκόπιμα όλα. Όλα εδώ πληρώνονται. Κατά τα άλλα μένουμε μέσα, πλειστηριασμοί γίνονται ; αναστολή πληρωμών δεη-οτε-νερο-εφκα γίνονται ; αναστολή βασικών φορολογικών υποχρεώσεων όπως ΦΠΑ γίνονται ; τα 150€ και 1000€ όμως πέφτουν εύκολα δια το καλό του κοινωνικού συνόλου που εν καιρό δημοκρατίας τρομοκρατείται μόνο και μόνο γιατί είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, & ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ κατά το 80% επί της επικράτειας αλλά είπαμε είμαστε ατίθασοι έλεγε ο ιλλουμινάτος για αυτό συνεχίζουμε να χτυπάμε πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Θερμή παράκληση σε όλους τούτην ώρα θέλει ομόνοια, υπομονή και πίστη ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ ΈΝΑΝ ΝΈΟ ΔΙΧΑΣΜΌ.

      1. Πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου… Έτσι είναι, δυστυχώς….

    20. θα σας γραψουμε στ’αρχ@@ια μας….δεν αναγνωριζουμε και δεν νομιμοποιουμε κανεναν κουλη και κανεναν ανθελληνα που κλεινει Εκκλησιες, καταργει εθνικες και θρησκευτικες εορτες, ανοιγει τα συνορα και καλοδεχεται ολους τους λαθραιους της Γης, ξεπουλαει Μακεδονια και Βορειο Ηπειρο και καταπατει ολα τα συνταγματικα δικαιωματα…εχουμε ολα τα συνταγματικα δικαιωματα με το μερος μας ολες αυτες οι αντισυνταγματικες αποφασεις που καταπατουν την ελευθερια μας θα καταπεσουν….οσο για τα προστιμα αν τα παρετε ποτε να μου γραψετε….οταν η απατη αυτη τελειωσει και για σας γιατι για τον κοσμο εχει τελειωσει προ πολλου θα καταλαβετε πως δεν εχετε πια καμια εξουσια στην πλειοψηφια των Ελληνων που δεν ειναι προβατα….ΚΟΥΛΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ…

    21. Πρόστιμα από την εβραιοχουντα για να τσεπώνουν επιδόματα τα ορκ.
      Ο χαρδαλιας έχει αίμα στα χέρια του.
      Καθε μέρα φόνοι παιδιών και ενηλίκων από λαθρομετανάστες σε όλη τη. Ευρώπη.
      Χαρδαλια έρχεται απαντηση

    Comments are closed.