ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ – ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑΙΝΙΑ

  Κοινοποίηση:
  deniro

  Όλα τα είχαμε στην Ελλάδα, οι χολιγουντιανές ταινίες μας έλειπαν! Και μάλιστα, με πρωταγωνιστές ανισόρροπους ηθοποιούς, τσιράκια του Μπάιντεν, όπως είναι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Εκτός κι αν θέλουμε να “θαμπώσουμε” τον κόσμο και του πετάμε ένα σούπερ όνομα για να μην έχει αντιρρήσεις.

  Με επίκεντρο την πόλη της Δράμας λοιπόν, χολιγουντιανή παραγωγή αναμένεται να «προσγειωθεί» στην ανατολική Μακεδονία, με γνωστές αλλά και λιγότερο γνωστές γωνιές της να μετατρέπονται σε location κινηματογραφικών γυρισμάτων.

  «Η εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας προσέγγισε αρχικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να κάνει αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι πιθανόν να ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη της.

  Πρόκειται για μια ταινία δράσης που, όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα σχετίζεται με ένα πρώην κατάδικο, ταινία που απαιτεί συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, οι οποίες έχουν μάλιστα προχωρήσει», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, εκτιμώντας πως μια τέτοια παραγωγή θα εμπλέξει και πληθυσμό αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Δράμας και όχι μόνο.

  Σημαντικό δε για την περιοχή είναι, όπως ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου, το ιδιαίτερα σοβαρό ενδεχόμενο να συμμετέχει στα γυρίσματα σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μεγάλος αστέρας του διεθνούς και του αμερικανικού κινηματογράφου. «Έχουμε ακούσει πως στην ταινία θα συμμετέχει -μεταξύ άλλων- ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, είδηση που μάλιστα έχει κυκλοφορήσει στην τοπική κοινωνία και, όπως είναι φυσικό, έχει ενθουσιάσει τους Δραμινούς- και όχι μόνο», ανέφερε ο κ. Παπαθεοδώρου.

  Οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις κρίθηκε αναγκαίο να προχωρήσουν γρήγορα από τα αρμόδια υπουργεία, έτσι ώστε να είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν ακόμη και γυρίσματα σκηνών με ειδικά πρακτικά εφέ και εκρήξεις, «χωρίς να υπάρξει επιβάρυνση για το φυσικό περιβάλλον».

  Όπως εξήγησε επί της διαδικασίας ο κ. Παπαθεοδώρου, μέχρι σήμερα έχουν καταφτάσει στελέχη της παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας όπως και υπεύθυνος για τη φωτογραφία της στους δήμους Προσοτσάνης, Δράμας και Παρανεστίου, ενώ ακόμη και σήμερα η ταινία είναι «καθ’ όλα έτοιμη για να ξεκινήσει η παραγωγή της σε ό,τι αφορά τις αδειοδοτήσεις και σε ό,τι αφορά τα συναρμόδια υπουργεία».

  Χρονικά δε, η τελευταία ενημέρωση που έχει φτάσει στην Περιφέρεια είναι πως εξαιτίας της έξαρσης της Covid-19, τα γυρίσματα έχουν μεταφερθεί μερικές ημέρες μετά τον αρχικό χρόνο εκκίνησης, στα τέλη του ερχόμενου Απριλίου, αμέσως μετά το Πάσχα.

  Φυσικά «σκηνικά»

  Στις περιοχές αυτές, στο στόχαστρο είναι το σπήλαιο του Αγγίτη, το οποίο «ενθουσίασε ως τοποθεσία με τα φυσικά του χαρακτηριστικά τους ανθρώπους της παραγωγής», το Καπνολογικό Ινστιτούτο της Δράμας, ένα «ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας κτίριο σε απόσταση αναπνοής από τον αστικό ιστό της πόλης», στο οποίο αναμένεται να γυριστούν εξωτερικές και εσωτερικές σκηνές, αλλά και εξωτερικά location κοντά στην ορεινό όγκο και τη γέφυρα Παρανεστίου, μονοπάτια και φυσικά τοπία, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικιλία γυρισμάτων.
  Screenshot_3

  Τα συγκεκριμένα σημεία, σύμφωνα με τον κ. Παπαθεοδώρου, έχουν προκριθεί από τον σκηνοθέτη της συγκεκριμένης κινηματογραφικής ταινίας, αφού «φαίνεται να καλύπτουν τις απαιτήσεις του».

  Όσο για το αν θα γυριστούν τμήματα ή το σύνολο των σκηνών για τη συγκεκριμένη ταινία στην περιοχή, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είπε πως ένα «σημαντικό κομμάτι της τελικής ταινίας να έχει γυριστεί στη Δράμα» θα είναι ένα «πολύ σημαντικό γεγονός».

  Για τον λόγο αυτό «έχουν δοθεί όλες οι διαβεβαιώσεις στην παραγωγή» πως η Περιφερειακή Ενότητα ως θεσμικός φορέας θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα γυρίσματα της ταινίας, κάτι που αποτελεί «δείγμα εξωστρέφειας» για τον τόπο και τους κατοίκους του, οι οποίοι έχουν ένα ακόμη «μπόνους», αφού θα μπορέσουν να πάρουν μια «γεύση» από Χόλιγουντ.

  Μάλιστα, όπως συνέβη με τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να γίνει κάλεσμα σε κάστινγκ για βοηθητικούς ηθοποιούς από τον τοπικό πληθυσμό στις τοποθεσίες των γυρισμάτων. Ταυτόχρονα, όπως ανάφερε ο κ. Παπαθεοδώρου, έχουν γίνει και αρχικές συζητήσεις με επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας για το ενδεχόμενο να υπάρξει και παραμονή είτε του τεχνικού προσωπικού, είτε/και των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην παραγωγή.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Δεν μ’ενδιαφέρει αν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο υποστηρίζει τον Μπάιντεν κι όχι τον Τράμπ, εγώ θα συνεχίζω να τον θαυμάζω απεριόριστα για το τεράστιο ταλέντο του σαν ηθοποιός !!!

  2. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΠΤΩΧΕΎΣΑΜΕΝ και δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε . Το θέμα είναι εκτός από την διεθνή προβολή της χώρας μας τι άλλο θα κερδίσουμε σαν κράτος ?

  3. Ενώ αν ήταν υποστηρικτής του άλλου του (επίσης) ανισσόροπου Τραμπ θα ήταν ευπρόσδεκτος. Του Τραμπ με κολλητό τον παιδεραστή Επστάιν. Όλοι τα ίδια σκατά είναι και Μπάιντεν (σίγουρα χειρότερος από Τράμπ δεν το συζητώ) και ο Τραμπ. Όλοι για την πάρτη τους.

  4. Είναι γνωστό ότι το Χόλυγουντ βιομηχανία θεάματος και μουσικής έχει άμεση σχέση με μασονία κ ΝΤΠ και χρησιμοποιεί καλλιτέχνες συνήθως τους πιο δημοφιλείς για να επηρεάζουν τον κόσμο, το έχουμε δει με πολλούς για διάφορα θέματα

  5. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια διότι είναι ο ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Με τόσο χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού και τήρησης των μέτρων στην περιοχή δεν θέλω να κολλήσει το χτικιό που λέει και ο Στέφανος.

  6. θα πεθανει κι αυτος , ετοιμος ειναι , υπογραφες μαζευει

  7. Τι είναι ρε παιδιά; μας αγάπησαν και έρχονται; Πριν λίγο καιρό είχαμε στην Θεσσαλονίκη ταινία. Μήπως το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει τίποτε επιχορηγήσεις απ’ τα λεφτά του δυστυχισμένου ελληνικού λαού και πλάκωσαν όλοι οι Χολιγουντιανοί εδώ;

   1. Όντως ρε παιδί μου…πολυ περίεργο.Ξαφνικα τόσες ταινίες του Χόλιγουντ και ιδίως στην Θεσσαλονίκη και στην Β.Ελλαδα…τι να γίνετε;…τι να γίνετε;
    Μάλλον αυτός ο σπουδαίος ηγετης ο Τζιτζιφιωγκος της Περιφέρειας είναι μεγάλο αλάνι.
    <<Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε»
    Δ.Σολωμος…ο ποιητής όχι το ψάρι!

  8. o υβριστης του Ντοναλντ Τραμπ…….
   ο νεοταξιτης ΝτεΝιρο………αθλιος…..

   ξευτιλιστηκε στα γεραματα…..
   εχει να γυρισει σοβαρη ταινια απο το 1999

  9. “εξωστρέφεια” έτσι λέγεται τώρα το γλυψιμο και η δουλικότητα. Νταξ μωρέ μακελειό πως κανείς έτσι; Δεν είναι κακό

  10. Γιατί είναι σημαντικό γεγονός ρε ηλίθιε; Που θα μαζευτούν τα χολιγουντιανά σκατά στην πατρίδα μας και θα φέρουν την βρώμα και την δυσωδία τους και έτι περισσότερο την κατάρα του Θεού στα κεφάλια μας; Ο συγκεκριμένος είναι κάθαρμα, φαίνεται από το βλέμμα του. Προτιμώ τον Αλ Πατσίνο με βλέμμα λυπημένου σκυλιού!

   1. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΕΠΤΩΧΕΎΣΑΜΕΝ και δεν έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε . Το θέμα είναι εκτός από την διεθνή προβολή της χώρας μας τι άλλο θα κερδίσουμε σαν κράτος ?

  11. οι κολοβλαχοι μολις τους πεταξαν λιγα δολαρια σκυβουν στα τεσσερα. μηδέν αξιοπρεπεια. βωψ

  Comments are closed.