ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! Η ΠΑΓΩΝΗ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ – “ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ”

  Κοινοποίηση:
  xartis_krousmata1

  Πάνε και τα φετινά Χριστούγεννα κυρίως για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο μέσω της επιχείρησης «Ελευθερία». Σύμφωνα όμως με την Ματίνα Παγώνη δεν θα υπάρχει «ελευθερία» και όχι μόνο αυτό, αλλά όπως είπε δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα!

  Η Μ.Παγώνη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων σχετικά με το τι θα συμβεί με τα φετινά Χριστούγεννα κι αν θα γιορταστούν, όπως κάναμε παλιότερα.

  Όπως τόνισε: «Πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

  Με τα ποσοστά που έχουμε σήμερα δεν θα κάνουμε καλά Χριστούγεννα. Δηλαδή δεν θα είμαστε ελεύθεροι» ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, για να σχολιάσει στη συνέχεια την αντιμετώπιση που έχει από τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα:

  «Στον δρόμο δεν μου επιτίθενται λεκτικά. Στο κινητό μου ή σε e-mail δέχομαι κάποια πράγματα αλλά και με αυτούς έχω ανοίξει έναν καλό διάλογο» κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

  Πέρασε το Πάσχα, πέρασε και το καλοκαίρι αλλά αυτή η… “ελευθερία” που έταξε ο Μητσοτάκης ακόμα έρχεται…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  10 Σχόλια

  1. Κάτι τέτοιες πριν 50 χρόνια στα χωριά, τις είχαν για μισοτρελλες

  2. ΡΕ ΔΕ Γ..ΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ……..

  3. Τά Χριστούγεννα καί τό Πάσχα είναι οί μεγαλύτερες χριστιανικές γιορτές γιά αυτό δέν τίς θέλουν οί άθεοι καί οί αντίχριστοι.Εκτός αυτού τίς έχουν απαγορεύσει καί οί τοκογλύφοι τής εβραικής τράπεζας Goldmann Sachs καί οί άλλοι δανιστές μας.Η Ελλάδα οφείλει στή Γερμανία 68,8 δις,στήν Γαλλία 43,8 δίς καί στό Διεθνές Νομισματικό ταμείο 21,4 δις καί πάει λέγοντας.
   Γιάννης Λάκων

  4. Ζούμε το θεατρο του παράλογου και δε βρίσκεται κανενας λογικος να σταματήσει το θέατρο του παραλογου.υποτιθεται οτι εχει εμβολιαστει το 70% και τι μας λενε οτι θα εχουμε τα ιδια οπψς πέρυσι που δεν υπηρζε το εμβολιο?δουλευομαστε?

  5. Δεν τους έφτανε τη έκαψαν στους φούρνους Περού τώρα και το ηφαίστειο μπενει σε εκρηκτική φάση, Volcán cumbre vieja entró en “fase explosiva”

  Leave a Response